... två veckor senare

Haha jag är rätt sämst på att uppdatera här märker jag.. men men.. that's life som man brukar säga lite härodär!
Tja vad har då hänt dom typ senaste två veckorna? Hum.. minnet når knappt så långt, tur att en manick kallad kamera finns, fest med stort F.. bilder följer nedan...
Minigolf KM med LARK, kom typ 15 poäng bakom den som kom näst sist och en ungefär 25 poäng bakom den som vann! Så om du vill vinna i minigolf vet du vem du ska kontakta!!

Sista examen på måndag.. det vill säga SOMMARLOV på tisdag! Hemfärd inför Idas examen på lördag och sen var tanken att vara hemma hela veckan, alltså vecka 24.. Ska bli riktigt härligt, har inte var hemhemma på typ 2,5 månader om inte mer... saknar er mina vänner:)

Idag då, har varit på den fina staden tillsammans med Hq! Var riktigt najs, blev en aningens mer shopping än vad som var tänkt innan, så nu blir det shoppingstopp ett tag framöver! Drog även en sväng med bussen till Tornby, träffade på Linda, fan vad länge sedan det var, riktigt kul!! Inhandlade även lite varor för morgondagen, aka. klassfest on da gräs! OH YES! Ska bli riktigt najs!

Idag blir det beachvolley--> Lark vs. LinAos... Och vi har planerat in en riktig strategi som ska få ner grabsen på knä! Hell ya!
Dock synd att det är jobbhelg, så det får nog bli en rätt lugn kväll och morgondag, lite trök.. men men, inte så kul att gå omkring på jobbet bakfull.. not at all!

  

  



    



Nääe ska nog börja förbereda mig en bit inför vinsten! Ha de gött

/Mossgrön

bababa

Vet att jag inte har gjort en update på ett tag, men har förtillfället inget internetr, så det är lite svårt..l men det kommer, snaaaart! haha

RSS 2.0