Examensfirande med släkten och en snabbvisit till Linkan

Japp, så har ännu en vecka (typ) gått och jag är som vanligt dålig på att uppdatera. Skyller dock fortfarande på den enormt dåliga uppkopplingen (för det går ju bara inte att använda en annan dator än min egen). Har hunnit med lite allt möjligt faktiskt!
  Helgen som var bestod av examensfirande med släkten, vilket var riktigt trevligt. Hade öppet hus under eftermiddagen, så att man skulle slippa ha så mycket att göra. Buffén blev faktiskt jättegod och mycket uppskattad, så det hade jag och mor gjort bra! Dock misslyckades jag med tårtorna något enormt, så det fick bli vanliga köpta almondytårtor istället (vilket iofs inte är helt fel det heller)
 
 
Har även umgås med lillen och njutit av den underbara våren. Hur gött som helst, får bara hoppas att det fortsätter så ända in i oktober!


Bestämde mig i onsdags för en snabbvisit till Linkan helgen som är nu också, lite snabba vändningar japp! Så träffade bästa Agnes igår kväll och ska umgås med syster och hästen typ resten av helgen. Blir nog najs!
  Just det, fick tillbaka den ena statsvetenskapskursen i veckan också, lite najs med tanke på den extrema (icke) tid jag lagt ner på kursen!
 
 
Ha en riktigt trevlig helg!
//Stolsrygg

RSS 2.0