en massa aaan

Har haft en fruktansvärt lugn dag och bara slappat gärnet. Blev visst utgång igår ändå, utklädda sverigefanatiker drog vi till ett uteställe i clapham, hade kul fram tills jag tappade rösten och kände av förkylningen till hundra. Inget kul alls.. får hoppas på att rösten är bättre i morgon, första dagen av ännu en ny veckas heldagsjobb. yeeey!

halloween

Sitter och laddar för en heldag inne i London, utan planer på någonting. Eller, inte mer än att träffa Sara och Lizette då.. men annars.. det löser sig! Finns väl alltid någonting att göra, om inte annat är vi ju rätt duktiga på att fika hela dagen!

Är ju Halloween och vet inte riktigt vad som händer ikväll.. men det löser sig väl.. antingen myskväll hos sara eller något partey någonstans.. yeey!

det löser sig!

tjohej

I min värld finns bara jag, dit är ingen annan inbjuden

Känner en enorm underbar lyckokänsla! Lycklig för att jag vågade chansa och hoppa på denna resa, att familjen är underbar och att jag träffat fantastiska vänner. Lycklig för att få bo i London och till och med bli irriterad på "turister". Lycklig för att jag på något sätt lyckas ta mig vidare och en enorm lättnad att allting verkligen fungerar.

Känner dock samtidigt en enorm saknad av allt det vanliga, det som kallas "hemma". En saknad av alla vänner där hemma som jag på något sätt lyckas hålla kvar. En saknad av familj.

Men även om saknaden känns enorm är det ju trots allt bara sju veckor kvar tills man är hemma på van fot igen, tills man får träffa allt folk. Känns konstigt att man varit här halva tiden, att det inte ens är två månader kvar.
Går sjukt snabbt, helt sjukt!

Har idag inte gjort många knop, typ. Gjorde häxhattar inför Halloween, roligt roligt. Var på balettlektionen, vilken Gab uppförde sig exemplarisk på medan Meli inte riktigt var lika duktig. Tur att det inte var min sak att hålla reda på ungen! Ingen mer balettlektion för henne där i alla fall, nej nej.

Sedan var Amanda hemma rätt stor del av dagen, så jag har i princip kollat på tv sedan fyra. Trevligt värre, yeep!

I morgon ser jag fram emot att träffa mina kära vänner inne i London, hoppas på en trevlig dag och kväll och på att alla är friska och glada, eller glada åtminstone!

Hej hopp, nu ska jag ägna resten av fredagskvällen åt Vampire Diaries och Grey's plus en massa godis!

//Fruktstund

It was when I begun to think everything went wrong

HEJ!
Sitter och tar det lugnt efter en ganska halvskön morgon med lite inslag av syskonbråk. Har klippt och klistrat som en galning och tjepat frenetriskt samman en massa papper. Men det fick årminstone några timmar att gå! Har satt på Fireman Sam åt ungarna, som de givetvis ÄLSKAR, bara så att man får en liten stund för sig själv! SKÖNT!
Ska tydligen ta dem på balettlektion senare också, ska bli intressant att se vad det är, och om man hittar dit i första hand...

Var ledig igår eftermiddag, spenderade den med Karin med lite vandring runt Knightsbridge och Kensington. Gick som galningar men har hört det är nyttigt också så! Inte lika nyttigt var allt det godis jag råkade införskaffa mig på 99p affären, ooops! Kommer rulla runt när jag kommer hem!

Helgen Halloween, vet inte riktigt vad som händer, men börjar känna mig lite halvkrass, så förhoppningsvis något lugnlugnt!

Nej, dags att sluta!
Tut

Monsterdag

"Row row row your boat, gently down the stream
Merilly merilly merilly merilly, life is but a dream"


Idag har vi haft en rejäl lekdag;

Mamma, moster, nanny
Mamma, pappa, barn i  ny variant, japp den kom de på idag!

Play Doh

Gånger tre

Adventure Kingdom

Ett lekhus, de lekte jag läste en bok, kom 50 sidor på 2 timmar, bra jobbat!

Mamma och Nanny
Meli hade en nap så Gab ändrade leken på mamma, moster, nanny

Jaaaa... typ min dag i stora drag, plus en film givetvis, men inte tre timmar tv som dagarna innan

Dagens pluspoäng:
Är förhoppningsvis ledig i morgon eftermiddag, yeeeey!!!

The sun is rising in the east but I am pretending to sleep

Är fruktanvärt glad över att dagen är slut och det bara är fyra dagar kvar till helg. Halloween och jag vet inte alls vad jag ska klä ut mig till.. får bli något enkelt och vara en svart häxa eller något.. då behöver man ju knappt klä ut sig från början, najs!

Dagen idag har varit rätt ok ändå, förutom att Gab vägrade gå ifrån parken och satte sig ner och gallskrek. Plus att hon snodde en annan unges chips. Snäll unge det där!

Ska bli spännande att se hur resterande veckan går, kommer väl få krupp på henne i slutet av veckan eller ngt.. nej det ska nog gå bra, positiva tankar kristin, positiva!

Nej nu blir det seriösa aktiviteter, har hört gamla tanter behöver sin skönhetssömn!

hej hopp

Caps Lock; ON

Ännu en ny måndag, känner verkligen inte för fem dagars heldagsjobb! Helg snart igen?

trötttröttelitrötttrött

Har varit trött mestadels hela dagen. Underbart får jag lov att säga, nej!  Men har ändå haft en mycket trevlig dag och afton med trevligt sällskap och god mat. Tack Karin och Sara!

Annars har det inte hänt ett dugg och nu ska jag sova. Tralalalalalaaa!

Ojoj, är går det hårt till

Uncderbara underbara bakisdag!

Kom hem runt 4 i natt efter 1,5 timme på olika bussar. Älskar Londons kollektivtrafik men inte att bussarna går hundra omvägar på kvällarna. Men ska inte klaga, men kommer ju hem i alla fall.

I vilket fall som helst, gårdagen var nog den konstigaste kvällen jag varit med om, men samtidigt en av de bästa. Började dagen med att virra omkring i tunnelbanan och leta efter Sara och Karin, som givetvis var sena, anledningen till att jag inte hittade dem (plus att Oxford Circus tunnelbanestation är totally stört stor). Hittade dem till slut och fortsatte färden mot Westifield för inköp av den underbara parfymen på Hollister som jag hittade förra veckan. Trötta och irriterande av hunger tog vi efter en stund tunnelbanan mot Notting Hill och hittade ett Mc Donalds. Tog därefter fart mot Starbucks för internet och kaffe. Fanns dock inget Starbucks med lediga platser (eller ja tre stycken) så vi tog istället Café Nero. Tre timmar senare bestämmer vi oss för att dra svansen vidare mot Starbucks, lediga platser nu månntro? Yeeep! Såå.. YES! Två timmar till avklarade med fika, underbart! Summan av kardemumman, fem timmar på café denna underbara lördag.

Tog kosen vidare mot tunnelbanestationen för att träffa tyska Bianca som visste något ställe som kunde vara trevligt att gå till, så vi drog dit. En lägenhet hos någon vi inte kände, hur skulle detta sluta??
Joo med några helt underbara spelningar av bland annat JONT och min nya kärlek; Little Fish! Så fruktansvärt AWESOME!!! Visade sig till slut att vi var på samma fest som Tony Kaye (Ja regissören av bland annat American History X) COOOOOOOOOOLT!!!


Haha.. jaa som sagt.. konstig med underbar dag och kväll!

Hej hopp, nu blir det bakis och tacodag hos Karin!

See Ya


Ps. Har tyvärr inga bilder för tillfället efterso min kamera dött och jag inte kan ladda den, men förhoppningsvis får jag tag i några senare. Så länge kan ni få njuta av Little Fish, Am I Crazy. Underbar!



fredagsbrus

ÄNTLIGEN! Fredag!

Bara en dag kvar och sedan HELG! Underbart!
Har givetvis hela helgen uppbokad, så som det ska vara! Kommer gå snabbt som tusan och sedan är det måndag igen. Men det skiter jag i för tillfället, för det är FREDAG! idag!

Just det, får sällskap av Charlotte på flyget hem också!
Tjihoooo!!

... eller nästan åtminstone

Sitter så här på torsdagskvällen och är supertrött, har huvudvärk och är allmänt irriterad på det mesta. Bannar mig själv för att jag gick och la mig och sov ett par timmar mitt på dagen när ungarna var i skolan, fruktansvärt dumt! Vaknade upp med en molnande huvudvärk och supertrött kropp. Ajabaja. Har provat en engelsk huvudvärkstablett för första gången, så vi får se hur det fungerar. Spännande!

Har ändå haft en relativt bra dag idag... eller nästan åtminstone:

- Gick till parken med ungarna på förmiddagen, innan skolan. Upptäcker att Gab bajsat i parken och torkat sig på handsken. Fräscht!

- Går med dem till skolan, Meli springer iväg utan att lyssna, Gab uppför sig som en ängel.

- Hämtar dem från skolan, Meli sover i vagnen och gab uppför sig super, trots en sväng in i affären för inhandling av efterrätt.

- Resten av eftermiddagen filmtittande medan jag gör mat, båda underbara!

- Sängdags: Gab sätter sig helt på tvären och skiter totalt i vad man säger. Underbar unge ibland alltså!

-----------------------------------------------------------------------------------------

Jaa.. jag är glad över att det inte är mina ungar i vilket fall.. får en att vänta ett ANTAL! år till! naaajs!

nej, nu blir det något oseriöst tv-tittande!

So Long!

Wotsits, den nya ostbågen

Japp snapp!

Så var även den här onsdagen avklarad. Har gått relativt snabbt ändå, sjukt hur snabbt dagarna men hur segt veckorna går! Har haft lite duster med Gab idag också.. men det börjar bli vardag.. och som min kära mor säger är det inte mycket man kan göra åt det! Nej, bara att acceptera!

Var och lekte i en massa parker och kollade film. Mycket givande dag får jag lov att säga!

Har även planerat helgen med mina underbara vänner Sara och Karin. Shopping (av parfymen jag blev dökär i på Hollister) på lördag, någon spelning med JONT på kvällen och sedan Windsor Castle eller Stonehenge på söndag. Kommer bli galet awesome! Längtar!

Ha det kanoners, nu ska jag titta One Tree Hill!

Svejshej

kortfattat

Tänker tillägna detta inlägget till Hanna, en av världens finaste människor och som alltid finns där!

Du är underbar, ville bara att du skulle veta! :)

Genomgående sylvassa knivar

Jag mår bra, så fruktansvärt jävla bra!

För jag har just insett en grej!

Tack hela min underbara familj och skara av vänner som finns och alltid funnits, även genom bittra tider. Ni är fan bäst! Resten kan bara dra något gammalt över sig!

Tjohopp!

Yeyy yeyy, woww woww

Jahapp, så var hemresan bokad! 18 december, 18.10 landar jag på Landvetter. Alltså typ exakt om två månader. Åtta veckor och några dagar, helt sjukt när man tänker på det, har typ varit här halva tiden.. eller tja.. om ett par veckor eller så.. jaja.. lite huvudtänkning har väl aldrig skadat.. eller??

Har haft en relativt ok dag ändå. Mycket tjafs med Gab dock, bläää! Men skönt att måndagen är över, bara fyra dagar kvar till helg. Tjihoo!! Och i morgon är kortdag, yeeey! Måste dra mig mot Primark och köpa halsduk, vantar och mössa. Börjar bli rätt kyligt här så här i höstmörkret, fruktansvärt glad att jag införskaffade mig kappan i helgen. Oh Yes!

Hepp hepp.. dags att sluta tänka.. typ

tjoflöjt

Madame Tusseau och London Eye- på samma dag

Söndagskväll och en ny helg har svept förbi. Fem veckor i London idag och jag börjar redan planera hemresa. Fan vad snabbt allt går, helt sjukt!

Har i alla fall haft en galet awesome dag med Sara, Karin och Lizette, underbara människor! Madame Tusseau stod på schemat, hann även med en tur i Londons stora pariserhjul. Det ni, turist gånger sjuttioelva på en och samma dag. Inte dåligt det inte!

Kolla in korten:

























Sedan dog kameran, så jag fick tyvärr inte mer kort från London Eye.


Japp tapp, det var min dag! Ha det kanon, för nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen.

Nattinatt!

Söndagsstund har guld i mund

Okaj! Utvilad och färdigfixad, dags för en tur bland världens kändisar (eller deras dockor åtminstone).

Madame Tussau, here wer come!

Kommer bli galet awesome! Yeeey! Blå himmel och höstsol. Underbart!
Nya jackan på, check!

Shoppasönderveckolönen-dag

Har haft en riktigt underbart trevlig dag inne i London med Charlotte idag. Har dock shoppat sönder veckolönen, och det finns en morgondag. Ojoj.

Hittade en ny jacka. Yey! Ett par ny skor, så jävla snygga! Och en svart cardigan. Underbart! Hittade även en underba parfym på Hollister som jag dock inte köpte.. men tror nog jag tänker ta tåget tillbaka och köpa den någon dag. Störtkär!

Och i morgon blir det Madame Tussau, kommer bli najs. Kort kort kort. Får inte glömma kameran! Nej!

Sleep Well, see ya tomorrow! Typ!

Helg

Helg Helg Helg Helg Helg Helg Helg Helg

ÄNTLIGEN!

Tjena London here i come. Blir London för hela slanten, vilket jag säkert redan sagt förut.

Tjoflöjt

Genomfarande skopuder

Torsdagskväll igen då och känns som om veckan bara svept förbi. En dag kvar av jobb innan helgen, underbara underbara helg. Känns som om man lever för helgerna och försöker få ut så mycket av dem som möjligt. Nu menar jag ju inte att själva jobbet är rutten gurka, men helgerna är ju mina, bara mina!

UNDERBART!

Har planer på Madame Tussau med Sara, Karin och Lizette på Söndag. Eventuellt något mer, får se får se. Lördag blir nog London med Charlotte, tror jag tror jag.

Har haft en rätt bra dag idag. Inga större fighter eller missöden,  vad jag vet än så länge. Lite svårt att få dem att somna bara, men men.. det är ju inte varje kväll så.. jaaaa!

Önskar dock förkylningen kunde gå över, är fruktansvärt irriterande. Men halsen börjar bli bättre, så förhoppningsvis är det på väg åt rätt håll åtminstone, hoppas hoppas!

Nej hej hopp, dags att dra sig tillbaka och hitta på något (o)vettigt för kvällen.

Blupp!

tomma bläckhorn

Ha fått lite lugn och ro då båda ungarna sover för en gångs skull. Oerhört skönt! Har fruktansvärt ont i halsen och kan knappt prata, jättekul! Får hoppas det blir bättre till helgen bara då det är helt uppbokat. Vore inte särskilt kuligt annars, nej!

Nej nej, dags att gå ner igen. Svejs

Mmm Marabou har fått en ny innebörd

Jaaa.. måndagen blev inte riktigt som förväntad.. efter uppstigning tidigt som fasikens (efter helgens sovmornar), tog jag tjejerna till skolan och hade därefter tre timmars ledighet. Yeey!

Hämtade Meli vid 12, Amanda hade redan hämtat Gab som skulle till doktorn. Träffade på dem hemma och fick reda på att jag var ledig resten av dagen, tjihoooo!!!

London någon?

Träffade Karin vid Oxford Circus, tog tuben till Kings Cross, försökte hitta 9 3/4 men var svårt, gick dock till slut.. Fortsatte vidare till Baker Street och svensk-affären. Mmmm Marabou har fått en ny innebörd, det är verkligen Mmmm! Efter det tog vi tuben ytterligare några stopp och hittade Covent Garden, mysigt mysigt!
Tiden rann iväg och det var dags att åka hem och vad är inte en dag i Lodon utan tunnelbanestrul?

Covent Carden tunnelbanestation 5.30
London Victoria 7.15

Japp Älskart! Blev till slut så trött på skiten att jag tog bussen, yeeep!





Tjohopp! see ya later!

and there disappeared some more pounds!

Japp vad händer tjao?

Notting Hill and Portobello Market yesterday. Blev i princip hela dagen, var en stor grej.. eller tog lång tid att ta sig igenom åtminstone. Väldigt trevliga människor jag umgicks med måste jag få säga! Hade en riktigt underbar dag!



Da "gang"



Maskerad någon?



En meter Pizza ser ut som ovan plus hittade en massa gamla symaskiner i en affär också



Hann med en sväng till mysiga Carnaby street också.


Kvällen blev utgång med Justyna från Polen i Beckenham. Trots tidig hemgång var kvällen mycket trevlig!




Idag har jag umgåtts med mig själv och shoppat loss i Bromley. Blev en parfym (£18 för J.Lo), huvudvärkstabletter (alltid bra att ha, £0.35) och tre underbara toppar (varav en jag redan har som jag blivit alldeles för kär i så jag köpte en till).

Japp japp! Min helg i stora drag!

Ha det bäst! Kramtjo

(Blev plötsligt väldigt festivalsugen.. sommar snart?)

genom eld och vatten brinner fortfarande askan

Dags att ge sig ut på äventyr då..

Avgång Bromley; 10.00
Hemkomst; Ingen aning

Notting Hill Gate och Portobello Market står på schemat idag. Sedan får man se vad ntiden räcker till. Öl och dans ikväll i Beckenham. Blir förhoppninsvis najsnajs!

Tjosvejs

mmmm marabou

Snart helg, jippi!

Har en planerad dag i London på lördag med några svenskar jag aldrig träffat förut, ska bli spännande! Söndagen inte riktigt bestämd än, men troligen London eller en sväng runtomkring. We'll see helt enkelt.

Dagen då.. jaa har väl varit helt okej i stora drag, förutom att jag kom på Gab att försöka sno med sig några grejer från skolan. Fattar inte riktigt hur ungen tänker (antagligen inte alls) med tanke på gårdagen och vad som hände då. Men men, någon gång lär hon sig väl. Förhoppningsvis.

Har haft huvudvärk hela dagen också, blajjs. Gör allt betydligt jobbigare.

nej, tänka positivt, bara en dag tills helg. Yeeeij!

strike ett till fyra i stora drag

Sitter och försöker utnyttja lugntet till fullo. Har satt på en film åt tjejerna så är det i alla fall tyst i någon timme. Behövs rätt väl efter gårdagen.

Gab var i sitt fullo en uuuunderbar unge. Snattade godis från affären, vilket som tur var, var Amanda som hade med henne. Strike 1.

Målade hela soffan i bläckfärg. Strike 2

Knäckte ägg på hela köksgolvet. Strike 3

Och sist med inte minst, struntade totalt i vad siminstruktören sade på simlektionen. Strike 4.



Kan ju säga om så här att ungen var i rätt stor nåder, oh yes.

Längtar till mina tre lediga timmar... ska bli så sköööönt!!!

Varje dag är en ny dag

Tjaaa... vad ska man säga om dagen? Bättre att titta själv helt enkelt:


'

En slurk UP





Tre masterpieces of LEGO



Och ett stycke PEPPA PIG!



Yes Yes kaninfläsk... det var min dag i stora drag, plus en stor säng och sömn.. plus en liten telefon och ett stycke dator. Jaa.. ni ser, livet leker!



Svejshej!

måndagshumör

Tja har väl egentligen inte så mycket att skriva. Har tagit hand om tjejerna, lekt i parken, målat på papper och kollat på film. Haft lite bråk här och där.. jaa inte något annorlunda än vanligt.. Förutom att det denna gång var Meli som kände för att fightas och inte Gab... såå jaaa....

hepp hepp.. skogskepp

Söndagstripp med två stopp

Tre veckor i England och trots en mycket typisk sådan dag med a loads of rain, blås och kallhet har det varit en mycket trevlig utforskardag.

Tog tåget till Sevenoaks för att möta upp Nina och Sylva, som plockade upp mig i Ninas blåa racerbil. Första (av två) stoppet blev den lilla med ack så mysiga coastbyn Rye.





Andra (och som du säkert förstått sista) stoppet blev den lite större (men gamla) coaststaden Hastings





Jahapp.. ja det var väl min dag i stora drag. Trevligt att du kikade in!

Tjohopp!

lalala

Ska snart dra mig ner mot tågstationen för att ta tåget mot Sevenoaks och möta upp Nina & Co. Sedan ska vi åka omkring i Kent och utforska landet lite.. ska bli spännande!

hej hopp

Gående turist i storstaden

Har haft en mycket trevlig dag inne i London. Fötterna gör ont som tusan dock, men det är krämpor man får leva med. Träffade en tysk tjej som var trevlig men inte sade många ord, en polsk tjej som var väldigt trevlig och sara och Johanna från förra veckan. Som sagt, mycket trevligt!

Lekte turist som man borde, Naturall History Museum and The Science Museum. Älskar att de flesta museumen är gratis.. då har man åtminstone någonting att göra medan det regnar.








That was my day.. I morgon blir det utforskning av Kent med Nina och några andra. Ska bli najs!

fredagsfika

Hej hopp det är helg, FY FAAAAN VAD SKÖNT!

Har gått omkring och varit skittrött och haft huvudvärk hela dagen, inget vidare. Hoppas på att man inte håller på att bli sjuk. Men nu äntligen kan man sova och ta det lugnt. Och sova ut i morgon, så fruktansvärt skönt!

Och sedan Londons brus när man vaknar, kommer förhoppningsvis bli härligt! Får se vad man hittar.. men den dagen den sorgen.. eller rättare sagt, det löser sig!

Hej hopp tjolalopp

RSS 2.0