En ihoppackad lägenhet, ett betyg på uppsatsen och en sjukt massa sommarlov!

Sitter hemma i lilla Lisch (får dock snart byta lilla mot "stora" eftersom jag tydligen snart ska flytta till en liiiite mindre stad) och njuter sjukt mycket av att ha sommarlov. Ser verkligen fram emot att bara ta det lugnt, slappa och hoppas typ asmycket att det blir en sjukt solig sommar. Känner typ för att ligga nere vid sjön och bara slappa hela långa sommaren. Vore inte helt fel, nej!

Sista dagarna i Linkan gick åt att umgås med några av de bästa; sushi och kaffe med Jessica & Sandra, ridtur med sis, chill & crepékäk med Johanna. Samtidigt som jag verkligen ser fram emot att börja mitt "riktiga" liv med jobb och vad nu annat framtiden kommer ge med sig, så kan jag inte låta bli att vara en aning sorgsen över att studietiden är över. Skolan har ju trots allt varit mitt liv typ hela livet. Och jag är så enormt tacksam över vad man lärt sig och alla underbara människor man träffat under denna tiden. Även om det vissa perioder varit riktigt jävla pisstufft, så har man ju kommit ut ur det betydligt starkare och fått en tilltro till sig själv som man inte hade fått annars. Men det går inte att undgå att det verkligen är sjukt trist att inte få träffa alla fina människor varje dag, att ta en spontanpromenad runt Stångån eller ett glas vin på någons balkong. Nej, tacksamhet är något jag verkligen känner, det och en aning sorgsenhet!
Jag och världens bästa uppsatspartner fick mail från vår handledare för betyget på uppsatsen idag btw;
 
Så sjukt jävla bra vi är!!!

Nej, nu tänker jag fortsätta njuta av att ha sommarlov, mysa med några av de gosigaste krabaterna som finns och ladda (samt hålla tummarna för bra väder) inför midsommarfirandet!
Ha det finemang och ha typ en bäst sommar!
//Björksavsirap

...och allt avslutades med ett BANG!

Då var dagen man sett fram emot så sjukt länge ÄNTLIGEN här. And Over! Det känns både sjukt spännande (why not liksom) men också fruktansvärt vemodigt. Tänk att inte få träffa världens mest fantastiska människor när man drar till skolan, veta att man kommer ha en sjukt kul dag även om skolarbetet är sjukt trist, få bajka cykeln till skolan genom Vallaskogen, sitta i Eko och hänga. Never more liksom!

Hade opponeringen i onsdags, gick ändå helt ok. Fick "very good comments" av Gazi, vilket är typ awesome från att komma från honom. Firade med att käka och dricka vin på flamman på kvällen. Blev dock betydligt mer firande än vad som var planerat och råkade dessutom (än en gång I know) ramla av cykeln och slå upp typ båda knäna, ena benet, armarna och handen. Har dessutom ett blåmärke i ansiktet. Bra jobbat Krillan!
Drog till skolan i Torsdags även om jag inte behövde, just because I could! Kände att det var sjukt trist att sitta hemma och glo so to say. Var dessutom ute och käkade på Yogi med några av mina fantastiska vänner på kvällen. Sjukt värd kväll!

I fredags, aka igår, började vi med att bli firade av lärarna med tårta i skolan. Drog därefter ner på stan och hade öllunch med bästa klassen.
Kvällen avslutades med examenssittningen på KK. Sjukt kul kväll, alla var på typ awesome humör och det vara bara hur najs som helst. Så himla bra avslut på alla mina sju år av studier!
See ya later aligator
//Pommesmedpommeskrydda

Slutspurten och ett stycke framläggning

Har verkligen haft några helt fantastiska dagar det senaste. Inte nog med att solen typ visat sig från sin bästa sida, att dessutom få umgås med några av de mest fantastiska människor man fått tillfället att lära känna gör ju bara grädden på moset. Körsbäret på toppingen. Oliven i martinin. Ja... you know the drill...

Var på SommarX i fredags, började med volleyboll och glass vid flamman med Kajsa, Oskar o co, fortsatte med grillning och öl efter en stund, vidare till uteförfest med typ alla ekonomer för att avsluta med SommarX och Linda Bengtzing. Sjukt trevlig kväll, sjukt mycket bra häng och bara allmänt awesome.
Hade en riktigt härlig bakislördag med Johanna, Denise och Kajsa. (Ja, så bra en bakisdag nu kan bli). Härligt häng i trädgårdsföreningen och najsigt grill på kvällen. Har sagt det förr och kommer säga det igen; världens bästa människor, helt klart!
I söndags hade vi drinkkväll med NEKarna hemma hos Walle. Hängde med Sandra, Tina och Erik hos Sandra en sväng innan, käkade sushi, drack (lite) bubbel och spelade TP. Drog till Walle, drack drinkar och hade det sjukt najs. En riktigt trevlig kväll helt enkelt. Kommer verkligen sakna det fantastiska hänget vi haft detta året alltså. Dessa helt awesome människor, är så sjukt jävla glad att jag lärt känna dem alltså!

Idag har jag och finaste Jessica lagt fram uppsatsen. Kändes ändå helt ok, dock är ju sådant alltid svårt att veta. Men har en relativt bra känsla i alla fall! Har dessutom hunnit med en liten löptur i Vallaskogen och en promenix med bästa Johanna. Sjukt värd dag!
I morgon ska vi ha vår opponering, ska bli spännande. Är lite nervös hur det ska gå, men förhoppningsvis helt ok. Enda minuset är ju att det är på Engelska. Och Krillan att vara spontan på Engelska is not a good combo. Nej. Ser dessutom fram emot avslutningssittningen på fredag. Ska bli så sjukt kul! Fattar verkligen inte att man om TRE! dagar har en examen. En sjukt jävla masterexamen. Vi är fan riktigt bra alltså!

Over and Out!
//Pantsattoxfilé

En vecka och en dag till examen!

Alltså, ibland kommer jag bara på att det typ tjuter i mina öron. Jag undrar om det är ålderdom eller inbillning, though choice. Har btw panik över att jag inte lyckats hitta lägenhet i Bollnäs än, så om ni har någon på lager så får ni gärna langa hit den!

Har hänt en massa grejer det senaste, typ så mycket att jag knappt kommer ihåg. Var på 1års kalas i tisdags, för Gandhi aka. Issas katt. Han fick mer presenter än vad typ någon får när man fyller år. Bortskämd? ja.... typ! Dessutom är det typ sommar. And I love it! Bäst att njuta under tiden det går so to speak! Ja men just det, var ute och sprang för första gången sen tjejmilen igår. Det gick fan bättre än jag trodde, sjukt massa najs!!
Ja jag vet inte vad jag ska skriva mer, har väl egentligen inget intressant att medge at all. Fattar inte att man tar examen om 1 vecka och 1 dag. 7 års universitetsstudier till ändå. SÅ SJUKT JÄVLA SKÖNT! (Förlåt för svordomen). Ser verkligen fram emot att slippa plugga tentor 24/7. Och ser dessutom så sjukt mycket fram emot mitt 3 månader långa sommarlov! Har jag sagt det förresten? Att jag ska ha sommarlov typ hela sommaren. Haha ska bli spännande och se hur länge det dröjer innan man blir uttråkad! Jag och bästa uppsatspartnern what so ever har dessutom skickat in vår uppsats, så nu är det upp till bevis. Vi firade med lite vin i lördags. Det var najs!
(ja bilden är dock från i söndags, men rätt person på bilden är det ju åtminstone)
 
Nej, nu ska jag väl typ lägga ner för idag. Ha det bäst!
//Minigrisknorrhorn

RSS 2.0