sveeepskäl

Måndag, tisdag, onsdag, alla dagar bara sveeeeper förbi..

Och äntligen är det torsdag och Kristin är färdigpackad, som en orange packåsna med hönsfjädrar! Ska bli så jäkla kul att komma iväg i morgon alltså! Lite värt efter allt slit med att torka toaletter!
14.00 tåget direkt efter chobbet och är nere 16.20.
Längtar!

Idag har jag tagit en promenad men Sasha, från Johannelund till Ekholmen, vart en vända på systemet och promenixade tillbax igen. Myste med syster min and her puttegull (aka sambo Christian), käkade mat och kollade på american Idol. Riktigt trevlig eftermiddag, som även gick snabbt! Får hoppas sömnen kommer bättre än igår bara! Får kanske skylla mig själv om jag däckar vid fem (Ja på eftermiddagen!). Men aja, shit happens, inte mer med det!

Nope ska ta en dusch och sen preparda mig psykiskt inför morgondagens stress!
Ha det underbart och take care!
Pussokram

//Humlekex

kom kom mom, sömntåget!

Tycker mycket lite om detta, sitta uppe nästan mitt i nassen och vara trött men ändå inte kunna sova. har nu legat i sängen i typ en ochn en halv timme men inte somnat! Gaaah

Kom kom kom sömntåget!
"Sov du lilla videung, än så är du vacker..."

Najsnajsinajsnajs

Tiiiisdaaaag!!! Fy fan va najs! Ännu en dag på jobbet avklarad, vilket betyder en dag mindre tills det är dags för
EMMABODA
!!
Ska bli så jävla kul, ser fram emot det något enormt! Har införskaffat mkig allt som behövs hoppas jag, så nu är det bara att jobba och stå i! På fredag då smäller det!
Ankan and das gäng åkte redan idag, hade verkligen också velat vara där nere nu och festat gärnet! Men som sagt, den som spar han har, kanske är bra att vänta till fredag, kan ju ge gärnet då! Haha

Idag har jag varit väldigt produktiv, eller tja, tagit mig en biketur ner till Smarta Hem och äntligen beställt nya skåpsluckor!! Ska bli så jävulskt gött att slippa de gräsliga limegröna som för tillfället förgyller (eller mobbar) köket!
Mumma!

Ha de undebart!
KramoPuss

//Grönaskåpsluckor

A Whole New World

A Whole New World
(From Disney's Aladdin)

I can show you the world
Shining, shimmering, splendid
Tell me princess, now when did you last
Let your heart decide

I can open your eyes
Take you wonder by wonder
Over sideways and under
On a magic carpet ride

A whole new world
A new fantastic point of view
No one to tell us no
or where to go
Or say where only dreaming

A whole new world
A dazzling place i never knew
But when I'm way up here
It's crystal clear
That now I'm in a whole new world
With you

Now I'm in a whole new world with you

Unbelievable sights
Indescribable feeling
Soaring, tumbling, free-wheeling
Through an endless diamond sky
A whole new world
Don't you dare close your eyes
A hundred thousand things to see
Hold your breath it gets better
I'm like a shooting star
I've come so far
I can't go back to where I used to be
A whole new world
Every turn a surprise
With new horizons to pursue
Every moment red letter
I'll chase them everywhere
There's time to spare
Let me share this
Whole new world with you
A whole new world
A whole new world
That's where we'll be
That's where we'll be
A thrilling chase
A wondrous place
For you and me


One day off

Har haft en hel dag ledigt, något som vart så himla skönt, tänk att bara kunna slappa och sova hur längt man vill! Däremot känner man att när man lika gärna är igång och jobbar hade man lika gärna kunnat jobba några mer dagar. Hade inte haft något emot att jobba idag för att få vara ledig på fredag. Men men, nu är det som det är och man får njuta av den lediga dagen!

Idag har Kristin då inte gjort många knop alls, vart nere på stan och införskaffat mig varor inför helgen, hålslagare så att man kan sätta in lite papper i pärmar och bara tagit det lugnt.
Satte in Aladdin i DVDn också, älskar den filmen alltså! Älskar ju iofs alla disneyfilmer, men den har något särskilt över sig! Liksom Lejonkungen, Pochahontas, Skönheten & Odjuret och Askungen. Är något speciellt med de gamla tecknade filmerna, istället för de numera datagjorda. Får in mer känsla i dem på något sätt.
Me like!




Pratade även lite med Elin A, som sa att Lischgänget som skulle åka ner i morgon, hade problem med bilen.. Får verkligen hoppas att de fixar något så att de kommer ner! Vore rätt skandal annars!


Näe, ska nog sätta på en annan film och kura ihop mig under en filt i soffan med en kopp varm choklad nu!
Ha det underbart!
PussoKram

//Mandelmassa

Work and Roadtrip--> Sicken söndag!

Såå.. kom precis hem från en riktigt trevlig eftermiddag med Amandas sällskap.
Började först dagen med att jobba, vilket var en rätt soft dag, var klara ca 1,5 timme före vi ska vara klara, kan i och för sig bero på att vi fått en timmes nerdraget och att det var rätt lugnt på övriga avdelningar.
Men gött för oss i vilket fall som helst!

Kom hem, satte mig och tog det lugnt en sväng och ringde sedan Amanda för att kolla vad hon sysslade med. Hade ju ledig eftermiddag med tillgång till bil, vore ju dumt att inte nyttja den på så vis!
Så kort sagt, jag tog mig en sväng till Norpan för att plocka upp Amanda och sedan begav vi oss vidare på vägarna och hamnade till sist i Söderköping (Okej jag erkänner, det var förbestämt innan!). En riktigt mysig sommarstad kan jag säga!
I klass man gamla Lisch om inte mysigare. Vi gick runt centrum,  köpte oss lite munkar och satte oss längs med kanalen och bara tjötade skit. Riktigt trevligt. Fick också för oss att gå upp i ett berg eftersom vi fick syn på ett litet utsiktstorn, så uppför alla trappor bara för att få en liten vy, men besvikna blev vi ju förstås inte, jävlar vilken utsikt! Trapporna förtjänade sin lutning!
Följer lite kort från dagen nedan;



  

 

  



Hepp ska dra mig en sväng till Maxi för pantning av flaskor och inköp av redbull inför nästkommande helg och Emmaboda!!

Ha det toppen alla underbara folks därute!!
Bamsekramar

//PepsiMax

Framåt, mitten eller tillbaka..!

Sitter och myser såhär på fredagskvällen, en bra bok, tända ljus och god mat, ja lite lov att skämma bort sig själv får man väl lov att göra! Känns som om allt börjar falla på plats lite mer nu, var väldigt avis på Ida och Christian som åkte hem till lilla Lisch en sväng över helgen. Hade vart rätt trevligt att träffa folket där men just nu känns det helt okej. Visst är det jävligt trök att jobba men det är helg och brukar gå snabbt, så det ska nog gå bra
Hopefully!


Snackade lite med min andra syster, som tar Trullsan med sig till Göteborg och ska försöka omplacera henne där. Känns som rätt beslut, kanske var det det som tyngde mig. Har haft svårt att ta det beslutet, om jag ska ha kvar henne eller inte. Man har ju fått känslor för henne, som en i familjen liksom, men känns elakt mot henne att hon ska få vara själv så fruktansvärt mycket utan annat sällskap, så nu ska hon få kompisar att leka med istället!
Kommer sakna dig min lilla sötnos som in i! :(



Näe, ska nog krypa till kojs så jag orkar med morgondagen!
Ha en fortsatt trevlig afton alla underbara människor där ute!
Kramkalas


// Gul banan

One day, or another...

Toooorsdag! FAN VAD GÖTT!!
Eller det hade det varit om jag inte vart tvungen att jobba både lördag OCH söndag! I en fullständig värld hade det inte varit tillåtet att jobba på helgen.. då hade man bara haft en dag kvar och sedan haft två och en halv underbara dagar till att slappa och samla krafter.
Tyvärr ser ju då inte vår värld sådan ut, utan istället får man släpa sig upp tidigt på en lördag, dra sig längst med trottoaren och in genom de stora portarna, bara för att göra sitt arbete. Men jag klagar inte, man tjänar ju i alla fall pengar!
Så till min egentliga mening; WOW jobb på lördag, FAN VA GÖTT!!!!!

Tja annars har dagen varit rätt lång men ändå halft om halft slapp.
Jobbade ju som sagt i förmiddags, var lat och tog mig en sovmorgon, kände att jag behövde en eftersom jagt fixat cykeln så fint. Så iställtet för att pallra mig upp kvart över fem eller sex, så fick sängen sin gäst fram till fem i halv sju. Riktigt härligt må jagt säga! Hade dock inte varit helt fel att ligga kvar till elva!
Jobbade och stod i, hade rätt jobbigt på en avdelning eftersom de flyttar, vilket jag tror jag redan nämnt, lite svårt ett tag där.. var kvar runt halv ett, tog min fina hojj till Johannelund, åkte med Christian till Norpan för upphämtning av systeryster, vidare till HÖLÖ, tror jag att det hette (Någonstans utanför södertälje var det i alla fall).
Åkte tillbaka, kollade på ett stall Ida har tänkt att stå i när hon fått tag på häst, och åkte sedan tillbaka till Linkan. Tog min vackra hojj och bikade tillbaka till min fina lyxvåning. Och nu sitter jag här, flers timmar efteråt och tänker tillbaka på dagen.. vilket vackert minne det varit..! Humhum..!

Så nu ska jag lämna er i fred..

//Mumu

Tisdagen den tjugoförsta juli

Sitter här och filosoferar så här på tisdagskvällen. Har haft en rätt trevlig dag, började med uppstigning vid sex (skulle egentligen gått upp vid 5 men kände för en sovmorgon:P) Gick till jobbet, slet bakdelen av mig, gick hem och fixade iordning mig. Stack till Ida för att baka tårta, bakade den, slappade hos dem ett tag och sedan var det dax för litet födelsedagsfirande, så innan klockan slår tolv systerysters-
Grattis på födelsedagen mina söta systrar!

Hepp ska dra mig tillbaka nu! Ha det underbart!

/Smultronråg

Yeeeesss!!

Har ÄNTLIGEN bokat klipptid, ska bli så jäkla gött att bli av med det sletna håret!!! Passar på att färga tillbaka det till min  "normala" färg också!! Får hoppas det blir bra bara!! Är såå trött på att ständigt se så jävla sleten ut!!!
Yes!!

Fick papper från skolan idag också, en massa saker att fixa innan man börjar, tydligen ska vi redan ut till skolorna vecka 38 och 39, för att prova på :S Inte LITE spännande alltså.. börjar bli lite nervös :S
Gaah

Jaa vad har annars hänt idag? Inte mycket, jobbat som vanligt, vilket inte direkt är såå jättekul.. en avdelning håller på att flytta, så allt är rörigt som in i där!! Haha kommer säkert komma till jobbet i morrn och få tillsägelse bara för att något var som det var.. hade vart rätt typiskt! Men får väl se det positivt, bara 14 dagar kvar!! :D

Nääe ska nog försöka hitta på något vettigt innan jag blir allt för sönderkörd! Kollade på Dirty Dancing igår förresten, fan vad jag älskar den filmen! Finns knappt någon bättre!
NOOPEEE!!!



Ha det superbra!!
Massa kramar

//ringotand

Reeeeeeeeeeeeeeeeeegn

Kristin hatar regn, har jag sagt det??? Btw, var ute och gick längst stångån förut, eller passade på när jag gick! hem från Ida och Christian. Fan att jag aldrig upptäckt det förut. Skäms på mig! Hur härligt och fint som helst ju! Där blir det mer besök :D

// Tjoflöjt

njuta av helgen??

Vad kan man göra en hel söndag när det ösregnar utanför fönstret, man har inga pengar för att gå i affärer och redan har städat, tvättat och allt det där man "måste" göra?
Man är trött på att sitta framför datorn, orkar inte sätta på tv:n och vet inte vad man  ska hitta på?
 Någon med ett förslag??

Heeeeelg!! :D

Och idag har jag varit effektiv som fan! Gick upp halv 12 (okej kanske inte sååå effektivt!!), åkte med Ida och Christian till Maxi för inhandling av mat, äntligen ett fyllt kylskåp igen!
Kom hem, stack ner till tvättstugan och började tvätta. Gick upp till lägenheten och började städa. Sprang ner till tvättstugan för att ta hand om tvätten, kom tillbaka upp och fortsätter städa och nu 15.06 är jag äntligen klar! Effektivt om what??
Maaaat!!!

Sista dagen innan helgen...

Tänk... för en vecka sedan stod jag, just vid detta tillfället och väntade på att The Killers skulle komma upp på scen.. jävlar vad tiden går snabbt, känns som det var igår:S Saknar Hultsfred som fan, så jag bestämde mig för att hänga på Elin, Helene och co till Emmaboda också.. ekonomin för denna månaden ser inte direkt ljus ut, but what the hell, får leva på nudlar fram tills nästa lön..

Och i morgon klockan typ ett, har en hel vecka på jobbet gått, vilket innebär bara tre veckor kvar! Fick reda på att jag kom in  på lärarutbildningen i förrgår, yäij!! Så skolan börjar den 17:e augusti. Asbra! eftersom jag trodde att jag skulle sluta jobba veckan innan skolan började, så nu har jag en hel vecka ledigt dessförinnan :D
Blir en avslappnande vecka hemma i Lisch innan allvaret drar igång. Hördes ryktas om en rådhuset re-union, måndax! Ska bli riktigt jävla najs, saknar alla härliga personer på det stället som in i !!!!


BTW, Vill se vill se vill se.. någon som är sugen???




Nääe nu ska jag ta igen mig inför morgondagen! Ha det kanoners alla underbara människor där ute!

Pussokram

//colalightflaska

Tired, Tired, Tired..

Är så jävla trött på att ingenting går som man vill, att datorjävlar strejkar, att man själv gör helstörda saker man önskar vore ogjorda.. bla bla bla.. Äsch skit samma, det blir inget intressant inlägg ändå..

Hultsfred- 09

Regn, regn och åter regn..
Men med massor med bra band och en jävla massa öl blev det allt till en toppenvecka ändå!

Började veckan med att få reda på att ankans bagage hade blivit fast i danmark och hon inte visste när det skulle komma till sverige och lilla lisch, så det blev lite smått panik där eftersom jag skulle ta bussen till Jönköping där hon vidare skulle möta upp mig.
Vid elva visste hon fortfarande ingenting så jag blev tvungen att dra mig mot resecentrum. Fick då världens tur av att min underbara mor ringde och sa att hon och far min inte skulle åka på semester som planerat, efter helgen i Linkan utan istället skulle dra sin kos hemåt. Så jag bestämde mig istället för att åka med dom hem så kunde jag möta ankan på vägen.
Jävla tur att jag tog det beslutet då bagaget inte landade förräns klockan 18.00 på Lidköpings torg mitt i centrum. Vi bestämde oss istället för att åka på tisdag morgon.
Så istället blev det myskväll framför tv:n medans regnet brakade utanför (och i hultsfred också för den delen, nästan bara tur att vi inte åkte som planerat!)

Tisdag blev tidig uppgång och där med rätt tidig avfärd, hade ju runt en fyra timmar framför oss i bilen. Roadtrip alá Krin and Ankan kan ju bara inte gå fel. Gött att slippa vara den som kör för en gång skull också!
Kom fram till hultsfred runt halv två eller något sådant, ställde bilen på perkeringen och tog en buss till själva campingen.
 Där kom ankans vänner, Emil, Sanna och Andreas och mötte upp oss för att vara packåsnor och väntade medans vi "checkade in". Började regna, så vi satte oss under en presenning och myste.
När regnet slutade drog vi till campet, satte upp vårt tält och träffade resten av fölket, Martin, Matilda, Elin och Marie. Började festandet med öl, musik och tjöt. Blev till en riktigt trevlig kväll!!

Onsdag aka första festivaldagen, Gick upp rätt halvtidigt vill jag minnas, slappade på förmiddagen, åkte med Elin, Marie, Filip (som även han kom) och Andreas till Vimmerby och en säng till systemet. Kom tillbaka,  började festa ovh umgås med folk runtomkring. Kollade på Kings Of Leon och Franz Ferdinand. Kom tillbaka till campet, fortsatte partyt där, tror jag inte gick och lade mig förräns halv sex på torsdagsmorgonen. BRA JOBBAT!

Torsdag blev sova till halv tio, åkte och duschade med de andra, var riktigt härligt! Käkade frukost, slappade, tjötade och var allmänt sega.
Började komma igång på eftermiddagen, mötte Jacob som kom på kvällen, kollade på White Lies med ankan, var riktigt bra faktiskt! Sedan blev det självklart The Killers kvart i tio, så fruktansvärt jävla bra!! :D
Återvände till das camp, flummade runt och gjorde en massa konstiga saker.. Vad behöver vi inte gå in på här direkt!!

Fredag drog vi iväg till duscharna också, käkade frukost och bara slappade på gräset. Kom tillbaka, softade, snackade och kollade på några band, Krunegård och The Sounds. Bara tog det allmänt chill, drack öl och hade det najs.

Lördag, aka igår var även det en rätt chilldag, regnade som de flesta andra dagar, gjorde typ samma sak som dagarna innan, några folk drog hem tidigare, så i slutet var det bara jag, agnes och jacob kvar. Men jävligt kul hade vi ändå, hittade några grannar att tjöta med, kollade på några band, Promoe, Adiam Dymott, Någon låt med Ice Cube, SMK och något Thåström. Tjaa det var väl allt som hände på lördagen...

Idag blev det hemresa med de små mupsen, ankanoch jacob, var rätt kul. Dom är lika störda båda två, så roligt hade vi iaf! Blev avsläppt i Jönköping för att ta bussen till Linkan.. Och kom hem runt fem..

Så sammansättningsvis, en så jävulskt riktigt trevlig vecka! Har haft riktigt kul, så tack alla som var med!!:D
Ser dock inte fram emot att jobba i morgon! URK!!

Några bilder kanske??

  

Så sött, Sanna och Emil                              Ankan och Andreas cepar sig



Elin och Ankan at a concert

 

Ankan och Jacob       and      ankan och Sanna



Me and My muppo



Ha det toppenfint!
Massa Kramar

//Zebrarandig



Regn, Tvätt och Heeelg!!!

Sitter så här på lördag morgon och tar det lugnt, har gått upp skittidigt bara för att tvätta
--> PÅ EN LÖRDAG!!!
Jävligt stolt över mig själv får jag lov att erkänna!
Dock riktigt tråk att det regnar, började igår efter lunch och har hållit på till och från hela natten, plus åska igår eftermiddag. Helt sjukt, trodde aldrig det skulle sluta!

Som sagt, gick upp tidigt för att hinna tvätta, sedan kommer mor och far på besök en sväng och ska sedan åka ut till Linghem för Christians 25 års kalas.. ska bli trevligt! Och får säga ett stort grattis i efterskott! (Har ju iofs sagt grattis på riktigt också så, men en pluspoäng är aldrig fel! haha:D)

I morgon blir packning och förberedning inför veckan och Hultsfred, tror jag ska slå en liten pling till ankan bankan också. Har ju inte pratat med henne på typ två månader.. Shit tiden går snabbt, tycker inte det var så länge sedan hon drog.. helt sjukt! Snart är man väl gammal och grå också:S haha

Nee ska dra ner till tvättstugan nu, ha det gött!!
Puss o kram


//Lingonbanan

Almost midnight

Sitter så här på kvällningen och filosoferar, eller jaa.. slappar framför tv:n rättare sagt!

Kollade precis klart på filmen Rallybrudar, visserligen för att jag inte direkt är något fan av svenska filmer har denna trots allt en viss charm med all girlpower!




Jaa annars har denna dagen inte varit så händelserik, mest tagit det lugnt och laddat inför nästa vecka och Hultsfred.
Ska bli så jäkla kul säger jag bara, ser fram emot det som in i! Får hoppas det blir lika bra som förväntat bara, har ju den tendensen att bli en aningens urspårat när man har de förväntningarna.
Torsdag and The kIllers! Hell Ya!

Ha det underbart alla sköna människor där ute!

Kram

//Gurkmajonäs

RSS 2.0