A little piece of golden eggs

Onsdag igen då och sista kvällen hemma på runt fem dagar. I morgon bär det av mot Linköping och några fantastiska dagar där förhoppningsvis! Ska bli sjukt kul att träffa alla igen, sjukt segt att tiden går så långsamt bara!

Näe.. finns inte så mkt att skriva för tillfället, förhoppningsvis är uppdateringen nästa gång betydligt intressantare! Ser i alla fall fram emot första kravallen på dryga året, ska bli sjukt kul!

Nej nej, dags att försöka få tiden att gå!
Tjo

It feels like you'll never be completely happy

Sitter i bussen på väg hem från Lidköping, tog en liten spontantrip över halvhelgen.. kände att lite ombyte inte vore helt fel. Känns som att när allt börjar gå bra finns det något annat som grusar det, man får aldrig bara vara lycklig, utan att det kommer alltid någonting i vägen. Börjar bli rätt trött på det om jag får säga som så!

Fick en räkning från telia angående det mobila bredbandet som jag lämnade tillbaka, vilket vart en överraskning då de på affären sagt att jag inte skulle få det. Ringde fakturaavdelningen och fick reda på att de på affären inte sagt till att den var tillbakalämnad, så nu blir det till att tjata gärnet på dem. Kul, not! Speciellt jag som hatar att hålla på med sådant, lite irriterande, ja!

Ser fram emot Linköping som faan på torsdag. Ska bli så himla kul att träffa alla gamla vänner igen, saknar dem som bara den. Ska bli hemskt kul att se hur alla är nu, är ju trots allt drygt ett år sedan sist (med de flesta). nej, det ska bli kul!

Hepp... får försöka hitta på något att göra på bussen nu i knappt två timmar...

Ha det fint!


Back to the source

Ok! Ännu en produktiv dag men det går sakta framåt. Fast framåt är bättre än bakåt, åtminstone as they says!

Ska belöna mig med lite öl och caps på rumpan ikväll, bara för att jag vart så duktig. Någon belöning måste man ju ha för att man jobbar hårt!

Krabbkvällen igår var riktigt rolig, har nog inte skrattat så mycket på riktigt riktigt länge! Härligt!

Hepp.. dags att fixa iordning sig för kvällningen!

See Ya

When one hour feels like twenty

Usch fy faan vad jag är trött. Har suttit i bibblan och pluggat från nio till fyra i princip non-stop, och det är inte ens tentaperiod... vad har hänt? Fast å andra sidan att vara duktig student och plugga är något man borde göra en si sådär typ.. varje dag!

Ska ha krabbkväll med mina fina vänner ikväll, kommer nog bli riktigt mysigt (och antagligen kladdigt).. så sängen, den får vänta ett tag till!

En vecka (plus några timmar) kvar till en helhelg i Linkan, längtar som bara den. Att få träffa mina fantastiskt underbara vänner där nere kommer inte bli fy skam, nej absolut inte!!

Hepp dags att fixa iordning sig!

Ha det suveränt

That's my cup of tea!

Sitter och slappar såhär på tisdagskvällen med en kopp thé i handen och The Secret Millionaire Australia på tv:n. Får säga att det är ett rätt intressant slapparprogram.. Yes!

Är lite stolt över mig själv som studerande idag faktiskt, satt hela TVÅ! timmar efter föreläsningen! Ok jag vet att du nu tänker, HALLÅ Kristin; två timmar är ingenting. Men för en student som hittils inte gjort ett SKIT under tre veckor är faktiskt två timmar "intensivt" pluggande rätt bra! Och imorgon är vi ännu bättre. Hej bibblan vid nio! Måste även fixa tvättnyckel i morrn, sjukt irriterande att det bara är öppet mellan kvart över sju och åtta, så Hej uppgång vid sju!

Hepp, där försvann reklampausen!

See Ya!


Let the door be closed

Usch... är fortfarande halvsjuk och orkar typ inte göra någonting. Hade tänkt vara duktig och plugga idag men icke sa nicke... det fick bli en total slappardag istället. Får hoppas att den där jävla förkylningen och hostan snart ger med sig alltså.. börjar bli en aaaaningens trött på den!

Var ute i fredags i alla fall.. började med en förfest hos Elin för att senare gå ut på Korren.. helt underbar kväll! Får tacka alla inblandade...

Jaa... annars har det väl inte hänt något under hela helgen, speciellt eftersom jag inte gjort ett skit.. haha... kanske borde lägga ner hela denna skiten.. äsch.... äsch... det blir som det blir.

Jooo just det... har struntat i att öppna dörren två kvällar, åt två olika äldre män... typ halv nio på kvällen... hallå?? Tack men nej tack...!

Svejs!

I'll tell you what happened when I know it my self

Idag är dagen då allt händer... eller??

Vi kan ju åtminstone hoppas på det... typ... om det är bra saker vill säga.. för jag orkar inte med något tråkigt!

Är på sjukt bra humör trots tandvärk och förkylning. Men förkylningen är på väg away (peppar peppar), lär säkert vara värre i morrn. Får hoppas att tandvärken försvinner den med, för jag orkar verkligen inte leta tandläkare och slänga ut en förmögenhet på den!

Men ikväll, NU JÄVLAR SKA DET GÅ UNDAN! NU ÄR DET HELG!!!
HIPP HIPP HEEEEJ!

Tjohejsansa

When the mind wants more than the body

Så jävla typiskt. Idag var tanken att jag skulle leka duktig student och vara kvar i skolan efter föreläsningen för att ta tag i studierna, för en gångs skull. Hade till och med tagit med mat för att orka med hela eftermiddagen. MEN NEJ! Kroppen tyckte att idag var en alldeles utmärkt idé att både få huvudvärk och tandvärk som vägrar ge med sig. det plus en förkylning med snörvelidurvel satte stopp för mina oerhört fascinerade planer. Istället fick det bli att dra sig hemåt för lite kurering med soppa och te. Hej hopp... denna kurs kommer ryka förbi snabbare än ett dånande ånglok och Kristin kommer stå kvar på stationen och vinka hejdå!

Hej hopp


Tell me a story and I will try to listen

Oh Gosh... det känns som att det händer saker hela tiden. Fungerar det ena så fungerar inte det andra, sjukt irriterande. Men nu känns det som att det är på väg åt rätt håll peppar peppar... åt ett rätt håll om inte annat. Denna hösten blir nog bra, det hoppas jag!

Är dock sjukt konstigt att tänka tillbaka att vid denna tiden på PRICK ett år sedan befann jag mig i England, första dagen med familjen Felder. Hur sjukt har inte ett år gått eller? Känns som att det var igår. Fan vad jag saknar dem och alla vänner man fick där borta... Hur snabbt gick den där hösten egentligen? Jaa svepte!



Och nu luktar det äppelpaj som är färdig om 15 min. Kommer bli såååååå gott!!

Hepp... nu blir det att njuta av de 150 kanalerna jag fått gratis!

Tjohopp

When the mood is better then the weather

Tjena hopp! Idag regnar det och solen syns inte för fem öre. Om drygt en timme är det dags att dra på sig den rosa ovven, snöra på sig de leriga skorna OCH ännu en vecka av nollning! Hej ännu en pådragen förkylning, Hej ännu mer alkohol, Hej ännu en helt awesome vecka! NU KÖR VI!

When times goes by and you don't remember what went wrong

Satt för några veckor sedan i mitt gamla rum och rensade ut en jävla massa skit. Längst in i garderoben hittade jag en papperslapp som var helt tillskrynklad och såg så där gammal ut. Jag vecklade ut den och började läsa. Det visade sig vara ett gammal brev från en gammal vän, ett väldigt fint gammalt brev som slutade "... och jag vet att vi aldrig kommer tappa kontakten". Jag kände hur en tår rann ner för kinden och började tänka."Vad fan hände?" För tappa kontakten var precis det som hade hänt och jag insåg hur mycket jag ångrade att detta verkligen hade hänt också. Men att ha modet och ta upp kontakten med denna vän kan nog vara något utav det svåraste man kan göra, för man vet verkligen inte vart man har denne i dagsläget. Man vet inte vart hindren ligger längre och man vet inte riktigt vad som gått snett. Med vissa personer vet man verkligen att DÄR där hände det, men med vissa inte. Tiden sätter sina spår mer eller mindre tydligt och ibland suddas allt ut allt efter som. Man vet inte HUR man ska våga hoppa hoppet, hur man ska ta kontakten. Men en dag, då ska jag allt våga att ta kontakt med denne förlorade vän, en dag. Det lovar jag mig själv. Det måste jag!

When everything's just like it should be

Tjena hopp i paraplybåset! Här har det inte hänt grejer på ett jävla tag, som tur är har verkligheten vart betydligt intressantare. Tänkte köra en snabbguidnnig genom de gångna veckorna, och givetvis då med bilder!

Först och absolut inte sist;

TURKEY!


Den obligatoriska flygplansbilden, här någonstans över europa skulle jag tro


Utflykt på Green Canyon, som sagt GREEN!


Underbar dag!


Utsiktsbild över cleopatrastranden från Alanya Castle...


... och här över den östra stranden


och ytterligare ett på väg ner från berget


Sjukt underbart 28 gradigt hav!


And that was it.

Men underbarare vecka kan man knappt leta efter, sjukt gött efter en låååång sommar med bara jobb jobb jobb att slappa av och ta det lugnt. Finns inget bättre nej!


Ajjemen, det var det... en gudning genom denna vecka som vart också kanske?

Började i lördags förra veckan men teambuildning för att sedan övergå till nollningsvecka 1, så här är vi nu, se och njut;


Mina kära fadderkollegor, just as it sholud be


Fåra extremt fina nollor, här under ärtor & Punschmarschen


Ytterligare några faddrar, som tydligen tyckte att klättra tak var betydligt roligare än att stå på ett


Våra underbara nollor första dagen


jag och Bob på rumpan


Lite mer ärtor & Punsch


Lånade Arnas bilder från nollningen lite grann, då jag råkade glömma min egen kamera hemma typ jämt. SKÄRPNING!

Yes yes, that's it. Detta var mina två gångna veckor, uppdatering om nästkommande och vecka 2 av nollningen kommer!

See Ya!

//Konkelbert

RSS 2.0