Vattenflaska

Idag gick jag upp klockan sex, var fruktansvärt tidigt och jävligt kallt!
Drog ut till stallet och stack ut en riktigt go tur i skogen, älskar verkligen att komma ut i skogen sådär på morgonen, när det är lite ruggigt.. helt underbart!

Åkte bussen hem och fick höra något utav det roligaste jag hört på länge;

Två überbloderade tjejer i 15 års åldern sätter sig på sätet framför

-alltså jag köpte ett nytt nagellack, du ska bara se det alltså, så jävla ballt, rosa och typ lila i. Asså du ska se. Guud!
-Ååh vad gulligt! Ska du ha det på dig i helgen eller?
-Hallåå!! Det är väl klart! Så fräscht asså! Jo förresten vet du vad jag precis kom på?
-Nää??
-Asså, fatta vad weird det är att man har fem tår, tänk om man hade haft fyra, hade inte det vart MYCKET! snyggare elle? Eller typ sex, jag menar allt handlar ju om sex ändå!
-Aa faktiskt! Men asså, om man hade haft sex tår, då hade man ju tvunget haft sex fingrar också, hur weird hade inte DET vart?


Där sprack jag av asgarv och blondinerna tittar bakåt och ger mig världens mördarblick. Kändes som om man var med i ett tv-program eller något. Riktigt kul var det i alla fall!

Träffade söta Amanda en stund på eftermiddagen, var riktigt trevligt. Tog det lite lugnt ett tag när hon åkt hem,  åkte sedan för att möta Emma för vidare drag till Green för att spela lite Fifa med grabsen. Var riktigt kul, hade nog världens mest udda spelstil, men det funkade bättre än för vissa andra.. och helt sist kom jag ju inte ändå..
så min grej var inte heller att vara sämst.. så nu fortsätter sökningen efter den!

Hej hopp, i morrn blir det bowling!

//Köttfärssås

Cykelstilar

Jävlar vilken segardag det varit idag.. satt och transkiberade intervjun från Vfu:n i förmiddags, tänker att klockan inte är särskilt mycket, så fortsätter utan att bry mig. Tar en snabbkik bara för att se när det är dags för lunch och upptäcker att den typ är kvart över ett, vilket betyder att jag ska vara i skolan på seminariet om en kvart.
Blir till att slänga sig ner för trapporna och pinna på som fan till skolan. Hinner precis på pricken som gött är! Diskuterar dock bara hur vfu:n vart och lite av upplägget på den kommande uppgiften, så var rätt segt men ändå nyttigt att man gick.

Ringer Cissi efter lektionen och möter henne i Key, var meningen att vi skulle träna men kom fram till att vi hoppade det. Träffar på Jocke och tar ett snabbtalk med honom, går tillbaka till Cissi, bestämmer oss för att gå hem och börjar gå mot Colonia, möter på Burman och hans vän utanför B, Stannar till och tjötar lite, ser grabb nummer ett komma gående, tjötar lite till och går sedan vidare, släpper av Cissi vid Colonia och drar sen hem.

En jävligt kul grej att göra när man cyklar är att cykla assakta och kolla på allt folk som pinnar förbi en, har kommit fram till att det finns tre olika sorters cykelstilar;
  1. Dom som cyklar med benen inåt och ser ut som dom skulle kunna kissa på sig i vilken sekund som helst,
  2. Dom som spretar som fan med benen, så det typ skulle få plats en elefant däremellan och
  3. Dom som står upp, vickar med baken och man typ skulle tro var med i en racertävling för motorbåtar
Näe, nu blir det en date med Dysthe och sen Idol med Emma och kanske Cissi!
Ha det underbart!

//Julgranskula

Lööös

Idag har lilla Kristin and her mate Cissi varit riktigt duktiga.
Satt i skolan och pluggade som fan i sex timmar, pinnade hem i medvind för en gångs skull, bytte om, pinnade tillbaka (ja i motvind) och drog för att träna. Sprang i 30 minuter och lyfte vikter som fan sen. Eller ja, kanske inte som fan, men träningsverk i morrn, Oh laa!!

I morrn blir det Yoga, ska bli lite spännande!

Nu är det Idol, yepyep!

//Fiskgratäng

Nytt inlägg



Idag mår jag kalas, riktigt kalas!
Tror inte jag riktigt kommit in i de rätta vanorna än

Dagens Frukost:

En droppe riktigt kall cola
Två koppar stört gott godis

Idag blir det Prova- på ridning med Lark, stört mycket plugg och en sväng ut till stallet,
Mycket, Nej då! Pigg och glad? Absolut!!

Gårdagen var nog bland de mest annorlunda jag vart med om, otagg redan från början, lite halvbråk här och där och en tidig hemgång som hamnade på statiol. Konstigt, Javisst!
Somnade hos Cissi, stört stört!

"Jag är en kebab, jag är en kebab, nej jag vill ha en kinakrog"

//Lösöra


puunkt

JAG VILL HA PIZZA!!

Jaa just det, hade en jävulskt trevlig gårdag, förfest hos Cissi med en massa nytt folk, skitsköna typer, plus några av våra kära vänner. Helt störtskönt gäng och hade jävulskt kul!
Drog vidare till Hg, träffade en massa folks, dansade som fan och hade riktigt störtkul där med! Skulle dra på efterfest hos Jocke (Ja ni såg rätt, vi FICK faktiskt komma in för en gångs skull), men han slängde ut oss efter ett tag, så vi drog vidare till Burman, var lite speciellt, men riktigt najs det med :D

Fick nästan en smäll av Burman över ett av mina tidigare inlägg, VI SPELAR FÖR ATT VINNA! Puff på dig Burman, men det gör INTE jag! :D Haha

//Ärtsoppa

Freeeedag!!

Najs!!

Sista VFU- dagen gjord, både gött och inte lika. Rätt slappt att sitta i ett hörn och "studera", men jävligt tur att DET inte är hela utbildningen, Nej två veckor räcker. Gjorde en skitkul grej idag, hade ju genomgång i matten för en sjua i onsdags (kanske jag inte sagt förresten, visade hur man ställde upp en multiplikation, typ rätt lätt jaa.. men ändå). Så idag hade jag prov med dom om vad vi gick igenom, ett prov som jag fått göra själv. Var riktigt kul faktiskt! Blir bara mer och mer sugen på högstadiet.., så vi får se hur det blir sen.. lite snurr i skallen!

Var nere på stan med Cissi och Emma förut, köpte lite nya grejer, så jävla kul!
Shoppa is da shit!!

Nu är det dags för tagg inför kvällen, förfest och Hg! Ska bli najs förhoppningsvis!

Plugga som en gnu händer i helgen, ingen ledig tid NEJ!
Har lovat Ida att ta hand om Jippi dock, så gissa vem som har bil das whole Weekend!! Jooo Moi!!
Känn på den du!!

Rullgardin

Gött, så var Torsdagen också över.. bara en dag i morgon och sedan HELG! Fan va snabbt Vfu- veckorna gått, helt sjukt! Är dock lite kluven, har blivit väldigt överraskad av högstadiet måste jag säga, nästan så att man överväger att byta. Synd att vi inte ska ha en till Vfu- period innan det är dags att välja! Lite knep!

Var ju och bowlade igår, var riktigt kul! Kom ju sist som vanligt, men ärligt talat är det jävligt mycket roligare att ha roligt och vara oseriös än att vara helt seriös.. faktiskt! Någon måste ju komma sist i vilket fall som helst! :D
Vaknade klockan sex av att en dyngrak Emma ringer på dörren, hade vart ute en aningens längre än mig och Catrine.. men bara lite! Haha

Var ute på Tornby med sis en sväng också, fixade lite presenter och grejer, fick köpt lite i alla fall! Najs!!
Kom hem och lagade lite käk, rotfrukter i ugnen och biffar, så jävla gött!! Känner mig jävligt seriös för tillfället, bara börja plugga lite så kommer vuxenpoängen bara att strömma in!! Oh Yes!
Och nu är det IDOOOOOOL!!!!!!

Hejsvej! Ha det bäst!

//Blåbärsklubba

Konstaterat

Jag är fan sämst på bowling! Eller kanske på typ allt vi gör, vet inte, men på något sätt förlorar jag ALLT!
Btw, fick chips i ögat precis OCH DET ÄR INTE SKÖNT!

Rubriken glömmer jag jämt!

Hejhopp tjolahopp! Onsdag igeeeen!!!
Fan va gött, det betyder att det bara är en dag till fredag ojojoj!! Är dock tvungen att plugga som en gnu men ändå, det är HELG!!! Yesss!!!!

Bytte ju skola till högstadiet idag också, lite sjukt men på något konstigt sätt kan jag faktiskt kunna tänka mig att jobba där med.. vet inte riktigt hur det gick till.. men kanske det ändrar sig till fredag.. Vi får se helt enkelt!
Var ute i stallet precis också, helt underbart.. Kom fram till att oavsett hur jävla mycket jag klagar så trivs jag faktiskt med mitt nuvarande liv. Allt är helt underbart och jag är glad!! okeej jag låter som en tönt, men inse fakta, det är vad jag är!! Muhahaha

Ska iväg och bowla med mina underbara brudsar snart också! Ska bli jävligt kul!! Ska satsa på bottennappet, det blir mycket roligare på så vis! Haha

Ha det underbart!!

/Grisfot

ultrahögfart

Ojoj vad det hänt mycket idag då.. eller inte!
Men har kommit fram till att låg/mellanstadielärare i vilket fall inte är min grej. Visst var det kul att leka med dom, men nje.. inte hela livet liksom.. inte för att man leker med dom, men tjaa ni fattar!
Högstadiet i morrn, ska bli intressant, lär väl få ont i öronen av uppkäftiga ungar, men vi får se.. kanske blir en positiv överraskning ändå.. på något sätt.. eller något?

Kom hem och var helt slut, tänkte ta en lugn kväll helt på egen hand men så ringde Anna och jag drog till henne och KK och slappade framför datorn.. Var riktigt mys!  Drog hem och fixade käk, så nu jävlar har vi matlåda tills i morrn!

Kanske inte ne så otroligt händelserik dag.. men gött med en sådan emellanåt då och då med!
Ha det gött

//Bananskal

Lattans

Är riktigt trött på att inte vara helt frisk.. gaaaah!! Men idag tänker jag ändå åka till vfu:n, går tydligen bara till 12, så det får gå.. Har ju inte feber eller något sådant i alla fall! Något plus!

Var lite kul när jag var ute i stallet igår, satt på bussen när den var såå nära på att krocka! Tvärbroms, boom crasch, typ nästan. En idiot till bilist som fick för sig att köra om i skymd kurva. Vet inte riktigt, men det var andra gången på en månad på den vägen.. Knas!

//Trampbåt

so far so long

Tjhit, kom precis på att det var för prick ett år sedan (och nästan på minuten) jag kom tillbaka till Sverige. Helt sjukt vad tiden går snabbt. Just vid det tillfället var man så lättad att få gå på svensk mark, vara med människor som faktiskt tycker om en. Man hade verkligen ingen koll på hur framtiden skulle se ut. Rätt roligt att se hur året artat sig, inte direkt som förväntad som sagt! Näe, men nu ska vi faktiskt inte tänka mer på det!

Har gått och blivit sjuk, ASKUL! Inte.. speciellt eftersom jag missade Vfu:n idag också. Känns rätt B.
Lite tråkigt att man typ missat allt på låg/mellanstadiet eftersom jag var en klant i fredags. Inte för att det kanske gett så mycket att vara där men ändå, leka med barn är alltid kul:D
Är tvungen att sticka ut en sväng till stallet också, så får väl göra det. Lite jobbigt eftersom jag knappt orkar göra någonting. Klaga och tycka synd om mig själv, Oh yes!

Näe ska sluta terroisera er lite granna, hade en riktigt mysig kväll med Emma och Cissi igår också.
Helt underbara människor! :)

//Kråkkrax

Blaaabb

Detdu! Avslöja dig!

Idag är det söndag

Jag tror jag har massor att göra, fast vill egentligen inte, så jag glömmer bort det
FAAN!

Lägenheten ser ut som ett bombnedslag (efter efterfest och en liten lus)
Massor disk att fixa (orka diska när man aldrig är hemma)
En överfull tvättkorg (onödigt innan det är kris)
Borde plugga (typ läsa femhundrasjuttioelva böcker)
Borde sova (har sovit sammanlagt 5 timmar under hela helgen)

Musik, skurborste och skurhink next!
Sen drar det av mot Cissi för filmkväll, ska bli riktigt trevligt. Kommer typ somna efter fem minuter, men det får det vara värt! Cykla eller buss??

Just det, en gårdag också... Var riktigt jävla kul får jag faktiskt erkänna. Började som sagt med att jobba, rätt jobbigt eftersom jag typ sovit två timmar, klarade igenom dagen i alla fall. Tog min vackra däckraket och trampade bort mot ryd för lite Volleyboll. Var riktigt kul (Tror förresten jag skrev detta i förra inlägget, så jag hoppar det). Käkade kebab med Emma och Masken efteråt. Så jävla gött!!

Skyndade hem, duschade och fixade iordning oss inför kvällen, tog en buss tillbaka till Ryd (Ja, typ allt handlar om ryd som medelpunkt i denna lilla värld vi lever i). Förfest hos Green, var riktigt kul!
Drog till Hg, träffade en massa folk, tjöta, drack öl och dansade. Helt sjukt kul! Drog på efterfest hos Figge efteråt, var riktigt najs det med! Åkte typ hem runt fyra någonting.. och somnade direkt tyyp..
Vaknar av att David ringer och frågar vart jag är! Aoch, not good at all! NEJ! Men kom dit och klarade av dagen i alla fall, tur att det var på en söndag så att säga!
Åkte hem efter jobbet, hittade en lus i min säng (även kallad Emma), som förflyttat sig genom alla klädhögar från soffan. Såg jävligt gött ut, kände mig inte trött alls! HOST!

Åkte med henne, hennes bror och far till valla och spelade lite minigolf, förlorade rätt rejält, precis som vanligt. Har inte riktigt kommit fram till vad som är min grej än.
Eller så är grejen kanske att vara sämst!
Hum?


Har en röst som en kraxande kråka och är inte riktigt klar i skallen heller för den delen, om någon skulle vara intresserad av det!

Näe, nu blir det städ städ städ.. och jävligt go peppmusik! Oh Yes!


 

//Kexchoklad


Tagg

Bluppblupp.. så var halva helgen gjord! Så gött.. eller jaa.. i alla fall utifrån jobbperspektiv sett.. Jobbat lördag, alltså bara i morrn kvar SÅ GÖTT!! Jaa sen är det ju 2 veckor kvar till nästa gång, but shit the same! Ikväll ska jag supa! Om jag ska, ATT jag ska!! Tagga Tagga!
Fest hos en kompis till Emelie igår, skulle dratt på korridorsfest men blev NH istället, träffade lite folk och slutade med en liten liten  efterfest at my place.. Jaa trevligt var det i alla fall!! Spelade velleyboll med grabsen förut också, var riktigt najs, fast jag suger som fan.. men huvudsaken är ju att ha kul (okej jag hoppas att ingen av dom läser detta, för det är typ dödligt allvar eller något liknade för vissa.. KILLAR!) haha
Näe nu ska här taggas! TAGGA!!

//Morotsplubb

November Rain

November Rain
Guns N' Roses

When I look into your eyes
I can see a love restrained
But darlin' when I hold you
Don't you know I feel the same
'Cause nothin' lasts forever
And we both know hearts can change
And it's hard to hold a candle
In the cold November rain
We've been through this
Such a long long time
Just tryin' to kill the pain
Yeahh..
But lovers always come
And lovers always go
And no one's really sure
Who's lettin' go today
Walking away
If we could take the time
To lay it on the line
I could rest my head
Just knowin' that you were mine
All mine
So if you want to love me
Then darlin' don't refrain
Or I'll just end up walkin'
In the cold November rain

Do you need some time
On your own
Do you need some time
All alone
Everybody needs some time
On their own
Don't you know you need some time
All alone

I know it's hard to keep an open heart
When even friends seem out to harm you
But if you could heal a broken heart
Wouldn't time be out to charm you

Sometimes I need some time
On my own
Sometimes I need some time
All alone
Everybody needs some time
On their own
Don't you know you need some time
All alone

And when your fears subside
And shadows still remain
I know that you can love me
When there's no one left to blame
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Don't ya think that you
Need somebody
Don't ya think that you
Need someone
Everybody needs somebody
You're not the only one
You're not the only one

Don't ya think that you
Need somebody
Don't ya think that you
Need someone
Everybody needs somebody
You're not the only one
You're not the only one

Don't ya think that you
Need somebody
Don't ya think that you
Need someone
Everybody needs somebody
You're not the only one
You're not the only one

Don't ya think that you
Need somebody
Don't ya think that you
Need someone
Everybody needs somebody



Hej jag heter Kristin och jag är så jävla smart!

Jaa just det. Gick upp tidigt som fan i morses för att förbereda mig inför bytet av vfu- plats. Såg fram emot att få känna mig som en lärare för en gångs skull, göra lite nytta, istället för att bara sitta längst bak och studera ungar som typ är fyra år yngre. Tog en cykeltur till ryd för att bli upphämtad av Anna, åkte till Mjölby och blev avsläppta utanför skolan. Kommer in och ska precis börja prata med rektorn, när denna säger, har ni lämnat polisutdraget?
FAAAAAN!!!!
Ja för det låg ju hemma i skrivbordet. Älskar att vara så smart alltså.. såå istället fick det bli Pendeln tillbaka till Linkan, en buss till ryd för att hämta cykeln och en cykeltur hem till lägenheten igen.
Jahaja.. så hade denna dagen börjat!
Lite spännande att denna dagen för ett år sedan var dagen jag sa till AM att jag bestämt mig för att åka hem.. Vet inte riktigt men det känns som om allt kommer tillbaka för tillfället, eller så kanske det är för att det är prick ett år sedan, något udda! Vill hoppa fram några månader i tiden, hade inte vart helt fel!

Ska ner en sväng till stan med Emma när hon slutat, käka lite lunch och förhoppningsvis shoppa någon ny tröja eller så.. Ikväll blir det  någon korridorsfest med Emma och Emelie, ska bli jävligt kul att se vad det är för folk där! Lära känna lite nytt förhoppningsvis! Ska bli riktigt trevligt!

Hej hopp, ha de toppen!

//Gåslever

blää

Sista dagen på Dacke avklarad då.. i morgon väntar Vasa och låg/mellan, ska bli intressant att se vad för klass man kommer i.. Leka med små barn ska bli lite kul, kanske kan få känna sig som en lärare för en gångs skull!
Vore inte helt fel:P
Var i alla fall med Björn på en naturkunskapslektion, var lite intressant att se upplägget, skilde sig en aningens från det vi hade när vi gick den kursen för hundra år sedan! Gick sedan med Charlotta till en serveringslektion, där dom fick lära sig duka. En riktigt givande lektion pedagogiskt sett utifrån lärarperspektivet, en riktigt bra lärare faktiskt!

Kom precis hem från Emma, hade mys/idolkväll och sen en trevlig kvällspromenix hem. Ringde Helene när jag släppt av Emma vid bussen, var riktigt najs. Hade inte pratat med den människan på typ en månad.. Härligt!

Näe, ska nog förbereda mig inför morgondagen.. tror jag börjar bli sjuk också, inte bra alls!!

//Illerpäls

Sista dagen på Dacke

Känns väldigt konstigt att fortfarande vara hemma så här sent på morgonen, sjukt vad snabbt man ställer in sig på den "normala". Typ hela gruppen tog sovmorgon, så att kunna sova ut (typ en timme mer än vanligt) var oerhört uppskattad kan jag lova! Såååå gött!! :D Ska på en Naturkunskapslektion med Björn vid fem i tio, sedan ska hela gruppen käka i den omtalade restaurangen, får hoppas det är så gott som de lovat! Ska nog gå på en lektion till i eftermiddag, vet dock inte riktigt vilken än.. Men vi får se vad smörgåsbordet har att erbjuda!
I morrn blir det låg/mellanstadie.. ska bli riktigt kul att få leka med barn några dagar! Ser inte fram emot högstadiet i nästa vecka dock.. Uppkäftiga ungar är ett stort Ogilla!!

//Päronskrutt

dudå?

Idag har varit en väldigt spännande dag.. Började dagen med en Matte B lektion.. var riktigt kul, fick räkna lite, vilket man otroligt nog kom ihåg! Var ju som sagt ett antal år sedan.. Fick mig bara att längta ännu mer efter nästa år! Ååh, älskar att ha vfu och känna att det ger något. Det tråkiga är ju att det känns som om allt annat kan kvitta.. men får hoppas det blir bättre när vi byter skola på tisdag!
Satt med två andra på lektionen och fick ett väldigt spydigt påstående mot mig och den ena av de andra.. av den sista.. lite spännande att folk kan vara så dryga.. men men.. det är deras liv!

Stressade som fan efter vfu:n, åkte pendeln tillbaka till Linkan, tog en buss till Ryd för att hämta cykeln, pinnade på som fan hem, bytte om, pinnade vidare mot resecentrum. Satte mig på åtvidbussen för färd mot stallet.. Rätt gött att vara tvungen att slappna av då bussen typ tar 35 minuter. Jävligt irriterande.. men som sagt, blev lite lugnare i alla fall.. Var riktigt härligt att komma ut och rida efter en sådan dag.. Så himla avkopplande.
Hade tänkt ta bussen hem igen men så ringde min käre svåger (haha låter gammalt Christian!), så han kom och hämtade mig! Så himla snäll är han :)

Åkte hem, duschade och tog det lugnt i typ tio minuter. Gick för att möta Emma, köpte godis och drog hem.. Sen blev det idol för hela slanten! Sååååå kul! Älskart otroligt!! Som sagt, Idolhöst är något speciellt alltså! Bara väntar på att bonde söker fru startar.. ska bli riktigt najs..

Näee nu ska vi mysa vidare!
Ha det underbart!

//Gummisnodd

blubblubb

Helt sjukt att jag i Söndags inte ens såg fram emot vfu:n, vad fan skulle vi göra där ute liksom? Men nu har det gått upp ett ljus för lille Kris! Pling! Helt underbart! Jag och Charlotta var inne i en matteklass idag, och jag bara kände, detta ska jag göra, är så fruktansvärt trött på den där jävla pedagogiken, jävligt irriterande att man inte kan tillgodoräkna sig det vi läste i våras, men som sagt, man har det ju betydligt enklare förhoppningsvis:S men i alla fall, mattenlektionen fick mig att verkligen se fram emot nästa år när inriktningarna börjar.
Ska bli så jävulskt kul! :D


Eftermiddagen blev till att hänga med min kära syster och Jippi ut till Ekänäs och lite terränghoppning. Var riktigt trevligt! Jag satt och tog kort på gräs och hon hoppade, Najs Deal! :D

Och nu är det Idooooool!!!

Ha det bäst!

//Dumleklubba

Blomkruka

Hej hopp! Smarta Kristin i farten igen! Fick för mig att baka en kaka och tänkte att jag under tiden som den var i ugnen, skulle sätta på en film. Sagt och gjort gjorde jag det.. sedan typ 1,5 h senare börjar jag känna att det börjar lukta skumt i lägenheten.. vad fan är det?? Sen kommer jag på KAKAN! Bränd som fan, så den försvann till papperskorgen, damn jag som var så sugen!!
Nej, jag har aldrig påstått att jag är smart!


Första Vfu:n då, var riktigt givande får jag säga! Vi fick ingen specifik handledare utan får gå runt lite som vi själva vill, gå in på vilket program som helst och vara med på vilken lektion vi vill! Var inne på en svenskalektion för el- ettor. Var riktigt intressant! Ska bli kul att se hur resten av dessa två veckor blir! Får hoppas de blir lika givande!

Ska ut och gå med Emma snart, jävlar vad duktig jag är! Var ju ute en sväng med Anna igår också, plus att jag cyklade fram och tillbaka till Malmslätt också.. så jävla gött!!

//Pannben

Första vfu- dagen

Ska alldeles starx ta min vackra hojj (som för den delen måste få ett nytt framdäck, blää) och bajka hela vägen till Ryds centrum, träffa Anna och Charlotta och sedan åka hela vägen till Mjölby för vår första VFU! Ska bli lite intressant som sagt.. Lite jobbigt bara att man ska vara på gymnasiet direkt. Typ; Hej- jag är tre år äldre än er och sååå mycket bättre! Hell Ya! Eller kanske inte!
Näe, borde kanske peppa!
Pepp Pepp Peppar!

/Mjölbagge

Tv dosa

Zombien är tillbaka! Eller i alla fall för stunden. Har världens slappardag och det är så jävulskt skönt! Borde dock ta tag i livet och läsa lite böcker, har en speciell som måste läsas innan vfu:n i morrn. Känner inte för att pendla till Mjölby alltså, det plus att gå upp tidigt.. urk!

Gårdagen då.. var framme och kollade på draget på förmiddagen med Hanna och Malin, träffade lite folk och grejer, var rätt najs! Kom hem, hade tänkt sova men icket, blev fast framför datorn, snackade med Emma, så vi drog ner till stan och käkade på donken.. har blivit liiite mycket sådant på sistone, dags att börja bli nyttig?? Billigare blir det också. Har fan inga pengar alls, väntar på lönen, men den kommer på onsdag, SÅ JÄVLA GÖTT!!

I alla fall, var hemma hos mig och fixade iordning oss en aningens, drog och mötte killarna och drog vidare på förfest, samma place som i fredags. Var trevligt! Tänker dock lite för mycket, så när det var dags att åka till Kårallen började man tänka på saker man inte borde och så var humöret nere på bott. Får tacka Emma så jävla mycket för att hon är helt underbar och ställer upp! Sammanfattningsvis kan man väl säga att kvällen var trevlig trots omständigheterna..!

Ska ut och gå med Anna senare också, ska bli riktigt skönt att komma ut lite, även om vädret är blää!!

Näe, ska fortsätta kolla på Idolrepriserna, ASKUL!!
Ha det underbart!

//Lösnäsa

PUNKT!

Haha tror det var någon som var lite alkoholpåverkad igår..!

gå och lägg dig!

Har kommit fram till att jag fan är en av de konstigaste människorna som finns! Hatar denna dagen, men trots allt gör jag saker på den ändå, borde ligga hemma och lipa framför tv:n, men icket, istället går man ut och dricker- SMART KRISTIN!
Jaa alkohol gör ju inte saken lättare direkt, utan får en att må ännu sämre än vad man redan gör.. men men, har haft en riktigt trevlig kväll ändå, om man ser runt omständigheterna.. så ett plus i kanten borde det väl vara i alla fall!

Hoffmaestro

Har Emma här och vi laddar inför kvällen, har fortfarande inte koll på förfestplace, men det blir väl ryd som vanligt! Grabsen har väl koll förhoppningsvis! Ska bli jävligt kul hoppas jag iaf!

TAGGA!

Oh Yes!

Helg helg helg, och en bakisdag utav bara helvete! Kravall igår, var riktigt kul! Vaknade med en arm som typ var helt nermålad och en dånade huvudverk, vill nog inte veta hur mycket alkohol det blev :S
Ska fram och kolla på draget vid 12 med Malin och Hanna, ska bli najs.. sen är det Hoffmaestro ikväll, får hoppas man piggnat till en aaaningens innan!
Städa en lägenhet borde man kanske göra också, KUL! Not!

Näe, ska försöka bli lite fräsch kanske! Ha de najs

//Fingerborg

Och kossan den sa heeeej!

Idol har börjat
Hej, du är min Idol
Jag tror jag har fått iordning på tv:n

NAJS! Tagga tagga inför ikväll, förfest innan förfesten, förfest och sen kravall.. ska bli rejält kul!
Har hastat som fan redan sen tidigt, gick upp vid 7 (kors i taket), skjutsade Ida till jobbet, tog pofen och sasha ut till stallet, var nära på en krock eftersom en idiot till bilist fick för sig att köra om i en skymd kurva, jag på ena sidan vägen, han på andra.. tvärbroms.. PUCKO!
Var ute och red, hade nästan glömt av hur härligt det är att vara ute på en tidig skogstur.. UNDERBART!
Kom hem, slängde mig i duschen, drog till skolan, fixade klart intervjuguiden typ, Miad skulle skriva ihop och sedan skicka ut till oss andra. Skönt att någon tar på sig saken! :)
Verkar btw vara en riktigt härlig grupp, väldigt trevliga människor! Har planerat klassfest fredag vecka 40, ska bli jävligt kul! :D
Näe, ska nog fixa lite innan folket kommer, så de ser någorlunda acceptabelt ut i alla fall!

Ha det kalas!

//Ploppgummi

Hej hopp galopp!

Fan veckorna bara dänger förbi, snart fyra veckor som lärarstudent. Har gått fruktansvärt snabbt som sagt!

Idag har lilla Kriss vart i skolan och haft seminarie, fast egentligen var det mer förberedelse och grejer inför vfu:n nästa vecka! Delades in i grupper och skulle göra en intervjuguide, blev inte riktigt klara så det blir skola i morrn med! Tog min vackra hojj och pinnade med Malin ner till resecentrum (fast lämpade av henne på vägen), träffade Emma, tog en buss ut till Ikano.. köpte ett par leggins, hatar att dom hela tiden ska gå sönder, ILLA!
Gjorde "misstaget" att gå in på Ikea eftersom jag skulle ha ljus, så det blev jävligt mycket mer än vad som var tänk innan, men nu har jag fixat en lampa till skrivbordet i alla fall, ett plus!
Kom hem och satte mig vid datorn, bestämde att jag tydligen ska ha förfest innan vi drar till Irret, så det blev till att ändra om dagen, får ta svängen förbi stallet at the morning och sedan hasta hem för att hinna med att träffas i skolan vid elva. Men det är det förhoppningsvis värt! Hoppas Hoppas i alla fall!

Näe, ska nog fixa iordning lite här (aka, kolla runt på facebook en stund, men TYST!)

Ha det underbart!

//Tallkotte

tankar

Tror fan jag drabbats av förföljelsemani på senaste tiden. Kom precis hem från att ha först kollat fotboll och sedan Idol, gick av bussen och fick för mig att det var en snubbe som följde efter mig. Fick världens panik även fast jag visste att det typ bara var 20 meter kvar att gå. Helt sjukt att man bara får för sig sådana saker, undra vad det kan bero på?

Något jag även tänkt mycket på är alla knäppa saker jag fått för mig att göra den senaste tiden, saker jag i vanliga fall aldrig skulle göra. Vet inte riktigt vad som hänt, kanske dags att bli normal igen?

En tredje sak, vilket jag däremot tror är en liten form av terapi, är att jag börjat läsa i USA- boken. För varje dag läser jag dagen för ett år sedan. Ironiskt nog var prick ett år sedan dagen då allt började gå åt helvete, samma dag som jag fick ordning på datorn och äntligen kunde höra av mig till omvärlden. Ödets ironi att samma dator krashar prick ett år senare? Vet inte riktigt men känns inte helt okej!

Lingonpaj

Onsdag, rätt gött att hälfen av veckan har gått i alla fall! Var som sagt sektionspub igår, var där runt halv sju, hade riktigt trevligt. Förlorade rätt rejält på musikquizet men what the heck, huvudsaken är att det var jävligt kul i alla fall! Tänkte dra ut till [Hg] på kvällen men när vi kommit fram dit var kön megalång, så vi drog hem till Jockes kompis Emil och hade efterfest istället. Var riktigt najs :D

Har vart vaken sedan tjugo i sju eftersom jag glömde av att jag var hundvakt, smart Kristin! Men det ordnade sig och Sasah slapp vara ensam allt för länge!
Har gjort klart kursuppgiften också, blev kass som fan, men får hoppas det går bra ändå!
Ska dra ut till stallet om en stund tänkte jag, har egentligen föreläsning också men tror jag hoppar den, verkar inte vara något allt för seriöst i vilket fall som helst!

Näe, ska fixa lite käk nu tror jag!
Ha det gött!! Bilder från igår;







//Lingonskog

Lång dag men kort tid

Har haft en riktigt härlig dag trots den långa dagen!
Åkte som sagt till skolan för att köa till draget, träffade Green vid tio i sex. Kom dit, hittade Jocke och hans kompisar, så vi hängde med dem fram tills det var dags för att gå upp till biljetterna. Var jävligt trevligt i alla fall! Rätt sköna typer! :D Hade rätt tur att vi kom dit så tidigt, folket som kom runt tio i sju fick inga biljetter alls, så som sagt, det tjänar att gå upp tidigt ibland!

Hängde/Pluggade i skolan med Malin och Hanna, fick läst typ 2 sidor.. Bra jobbat, verkligen! Masken och Edvald (?) kom runt kvart i tio, så vi hängde en liten stund tills det var dags för Verkstad, att framträda. Lekte lekar och lärde känna den del av klassen som var där lite bättre, var riktigt kul! Snackade med en hel del faktiskt, riktigt trevliga människor! :)
Käkade lunch, gick till seminariet, leif snackade mest skit som vanligt, tror jag och Anna kom fram till att han sa begrepp och verklighet en sådär 54 gånger på tjugo minuter, Rätt bra jobbat!
Hade VFU- info, visste ju som sagt redan innan att vi skulle vara i Mjölby men fick även reda på skolorna idag, ska vara fyra dagar på gymnasiet och tre dagar vardera på högstadiet och låg/mellanstadiet. Ska bli jävligt spännande att se vad man har att komma med där, antagligen inte ett skit! Men kul ska det bli i alla fall!

Näee, ska nog fixa iordning mig inför sektionspuben ikväll, ska bli jävligt trevligt att träffa massor med människor! Ha det Kalasbra!

//Trädstam

Tiidigt

Klockan är halv sex och jag har lyckats pallra mig upp. Ska till skolan och ställa mig i kö för draget i helgen, träffa Green utanför donken och sedan typ, sova? Vara i skolan till tre ska jag också vara.. och sedan tillbaka runt sex för sektionspub.. heldag i skolan, typ på något sätt :S Aj aj kapten!

//Sjösvans

ett år och något mer

Fick av någon konstig anledning för mig att läsa i min USA-dagbok.. eller vad man nu kan kalla den.. Självinsikt NOLL KOLL! Ironiskt nog var prick ett år sedan, en (och kolla noga) BRA dag! Heldag inne i NY och bara härligt umgänge och shopping! Var rätt intressant att det trots allt fanns sådana dagar, inte så lätt att minnas dom! Men jaa, lite ironiskt jaa!

Måndag.. igen!

En jävulskt passande låt till vad jag känner just nu:



Just det, måndag igen och snart en föreläsning man är tvungen att gå på eftersom vi i nästa kursuppgift måste referera till den.. urk! Men som sagt, man har på eget val, valt att gå det man går så..!
Har upptaktsmöte med Lark vid fem också, så eftermiddagen är inplanerad! Ska försöka läsa lite böcker ikväll också, kanske dags att börja!

Näe måste bege mig! Ha det gött!!

/Soplott

Allt och lite till

Söndag igen då och ytterligare en vecka som gått så jävulskt snabbt.. snart är det väl vinter och snö.. brr

Var som sagt ute igår, käkade tacos hos Burman med Nollegänget, lite förfest, lite fotboll. Vid halvlek drog vi vidare till en annan förfest, drog till [Hg] runt, nja vet inte vilken tid, drog dit iaf.. Var riktigt najsnajs!
Kom hem runt två, gick upp runt sex för att jobba.. Gött att det åtminstone är två veckor kvar tills nästa gång!!
Hepp ska slänga i mig en pizza och massa cola! MUMMA!!

Ha det bra, köttspad!

//Illerpäls

Kort och gott

Gör ett litet snabbt inlägg innan det är dags att ge sig av! Fest med nollegruppen och utgång på [Hg], hoppas på att det blir riktigt najs!
Jobbat idag som vanligt, blivit kallad ord man inte borde nämna högt av ett psyskfall (eller något sådant). Gjorde att dagen blev på topp! Oh yes!
Annars har det vart riktigt lugnt. Var med Ida ochn Jippi på dressyrträning igår, var lite intressant! Gött att göra något åtminstone! Föreläsning på NH var det också, inget särkilt, men bra att ha gått i alla fall, har ju som sagt lovat mig själv det! :P

Näe, dags att hojja iväg! Ha de super!

Kramar

//Lingonskog

Mumma

Denna dagen har fan vart helt underbart najs.. Typ allt har gått som man velat..
Gick upp vid åtta eftersom snubben som skulle fixa skåpsluckor skulle komma hit och mäta de gamla.. så tills han kom satte jag mig ner och läste den ena av dagens texter inför seminariet, vilken var helt okej. Efter att han vart här och sagt att det typ tar tre veckor! innan jag får de nya (trodde det skulle ta sex!) så läste jag den andra texten, handlade om etnicitet, och var jätteintressant! Så den gick jävligt lätt!
Åkte till skolan, väl förberedd inför seminariet och tyckte att det för en gångs skull skulle bli kul, vilket jag inte blev särskilt missnöjd över, för idag var det riktigt intressant.. Fick typ "lösa" ett fall med hjälp av det vi läst i litteraturen. Var riktigt roligt!
Åkte hem i ösregnet (okej, det var nog det enda som gick fel!), satte mig ner och plugga som ett fån igen och efter någon timme belönade jag mig själv med några avsnitt Heroes (säsong 2, har ju inte sett den :S). Blev hungrig, tänkte fixa lite mat och klämde till på stort, kyckling och pasta, asenkelt men jävulst gott! Så som sagt, lyckad dag!
Blev precis också hundvakt över natten, så denna natt ska jag och sasha ligga och mysa, ska bli najs :D

Soppatorsk farbror Torsten!

/Gurksallad

(Få be om ursäkt för det oerhört mogna inlägget igår:P)

halvfull och jävligt uttråkad!

Just det, efter många om och men skulle gått på kalas (mottagningen i cloetta center alltså),
åkte hem till Emma för lite förfest, satt där till vi tog beslutet att det var dags att gå..
men precis när vi skulle på bussen fick stackarn asont i magen och kunde knappt stå upp..
så det slutade med att jag drog hem! Askul att sitta här då? NOT!!
Nää.. ska nog trasha lägenheten!

Ha de gött!!
Bajs

Oh My..!

Alltså jag får nog lov att erkänna att jag vart väldigt aktiv på den här fronten den senaste tiden, undrar vad det kan bero på? För mycket fritid kanske?

I alla fall, älskart när lägenheten är ren och glänser som bara den! Då trivs man som fisken i vattnet, synd bara att man inte är riktigt lika duktig varje dag! Tror det var typ tre veckor sedan jag städade sist (fast skulle man prata med mor min hade hon tyckt det var ett under!) Men jaa.. jag har faktiskt skött mig rätt bra sedan jag flyttade hit (till min egna, inte när jag bodde i Idas alltså!) Så en stor eloge till lilla moi!

I alla fall nu när lägenheten är ren passade jag på att tvätta min överfulla tvättkorg med alla handdukar fulla av chokladsås av någon konstig anledning..?? DET och att jag faktiskt gick till skolan (och JA, jag lämnade in uppgiften!), dock kändes skolan rätt onödig, då de snackade om klass vilket jag läste i våras.. fast det är rätt gött att kunna typ allt redan.. får se till att inte slappna av för mycket bara! Så hädanefter ska jag gå på varenda föreläsning och seminarium vi har! Och hör så!

Hepp.. kanske ska uppdatera med lite bilder från övriga nolle-p också, har fått dem av Tanya, så det är inte mina egna!









Gokväll!

//Yxskaft

RSS 2.0