On your side...

I would give it all away
I burned my house down just to say
That I would give it all away
For only one more day with you

Don't you know
I'm lost without you
How could I
Be without you
Nothing can come inbetween
You make my life complete

If I go
will you follow
Without you
I am hollow
Every day away from you
Feels like a lifetime

You make me breath
You make me feel
You make me high
And I'm always on your side
I'm always on your side

You make me breath
You make me feel
You make me high
And I'm always on your side
I'm always on your side

Every day I think about you
Every night I dream about you
You entilte all that's why
I'm melting in your eyes
Safe to say, I would never
walk away
Nothing matters, I do everything for you
Just because I care

You make me breath
You make me feel
You make me high
And I'm always on your side
I'm always on your side

You make me breath
You make me feel
You make me high
And I'm always on your side
I'm always on your side

[whisper] on your side
[whisper] on your side

You make me breath
You make me feel
You make me high
And I'm always on your side
I'm always on your side
...



Jag sitter här och har bara lite packning kvar, sedan är det dax att försöka hitta på något att fördröja tiden med fram tills man slocknar. Det börjar verkligen kännas att det är nu jag ska åka, det jag sett fram emot så jävla länge, att det verkligen ska bli av! Efter en fika med Agnes, Helene och Elin började det verkligen gå upp för mig; Jag ska vara borta ett helt år! Fan tjejer jag kommer verkligen sakna er så jävla mycket. Att ta avsked idag var bland det svåraste jag gjort. Fan jag börjar lipa bara jag tänker på det. Sedan när jag håller på med packningen kommer Neverstore upp på datorn, med On your side. Och allt blev bara så mycket värre. Jag lyssnade på just den låten när jag läste tjejernas ord i den underbara boken och det har satt mig, fan kommer aldrig kunna lyssna på den igen utan att minnas hur det känns nu! Hur kan man vara så ledsen men samtidigt så glad? Det är så jävla sjukt! Här står jag på nedersta trappsteget till det största som någonsin hänt mig, med början av ett nytt liv. Allt känns så jäkla spännande men samtidigt så långt borta, så overkligt på något sätt. Fan vad nervös jag är!!!
Ska fortsätta med packningen så allt blir klart inför morgondagen! Ville bara några sista ord inför avresan, några sista ord i Sverige på ett år, några sista ord i mitt rum, där jag bott i över 20 år och som jag aldrig mer kommer att få se. fan nu lipar jag igen! Jag kommer sakna det så jävla mycket!! Bäst att sluta innan jag drunknar av tårarna!

Kanelkrans

en mästerligt trevlig afton

Så var det lördag igen och nu bara två dagar kvar till avresan, tjhiit vad allt har gått snabbt! Känns som om det var igår sommaren började och det var jättelång tid kvar till packet skulle dra. Hade min hejdå fest igår och jag kan garantera lova att det var den roligaste kvällen på riktigt riktigt länge, kanske bland dom roligaste och underbaraste i hela mitt liv. Tack så JÄTTEMYCKET tjejer för att ni gjorde den så bra som den var! och tack för dom underbara orden i boken, jag grät mängder när jag läste dem. Ni är bara för underbara! Jag älskar er så JÄVLA mycket! Tack tack tack :)
Jag har inte så mycket mer att säga, mer än att jag är nervös som bara den inför Måndag. Det ska bli så jävla kul, samtidigt som det säkerligen kommer bli bland det jobbigaste och svåraste jag någonsin vart med om. Men jag ska komma ihåg alla er vänner här hemma och tänka på er. Jag hoppas verkligen att det blir riktigt roligt där borta! Att familjen är bra!

Ha en underbart trevlig fortsättning på dagen!
Kram Kristin

tisdagen efter Måndax..

.. Vilket betyder att  man inte alltid mår så himla bra! Kan ju säga som så att med en lyckad dag kommer (nästan) alltid en mindre lyckad därefter. Förfest i Helenes lya. Massor med tjejer och en riktigt tjejfest i alla ord! Fuldans, kullendans, sprit. kamror och ett massa tjöt. dressed for succes liksom:P hehe sedan Måndax där vi hade riktigt härligt. Tappade dock bort typ alla utom Elin, vilket var mitt häng den kvällen. Och vad säger du Elin! Visst hade vi kul! Speciellt MMc :P haha It was something in the air there! wasn't it!? haha sedan efterfest ännu en gång i helenes flat! Lite dämpad, med undantag från en helgalen agnes som skrattade som en galning när hon kom in. vadan detta ankan? Tja och sedan hemfärd (till Elins 20 meter därifrån) vid typ halv fem, agnes däckar direkt och jag och elin tjötar ett tag och sen somnar vi med. Klockan stod nog ungefär då på 5.30.
Uppgång 9.00 för frukost och sedan klippning. Där var det bara att softa i två timmar, tillbaka till elin och tjöta om gårdagen. Ännu en gång kom mmc på tal. och möjligtvis en till. låt säga som så här, ankan var rätt fin igår!:) helene med för den delen;) haha
Hemfärd, påbörjan av packning och sedan tandläkarbesök. Så såg eftermiddagen ut. Kvällen blev tillägnad en resa till skövde, då min kära lillebror behövde hämtas. Så jag och helene hoppar in i bilen och kör iväg. Härlig avslutning med en desperat helene i sätet bredvid. Undrar om bror min tycker att alla hästar är hemma i stallet där:P haha

Aja det var min dag i genomdrag. Härlig avslutning på dagen med datorn i handen och musik i högtalarna. Kan det bli bättre?

Jumjoker

bakisdag

Jeppsnepp så var sviterna efter gårdagen ett faktum och man sitter här med värdens huvudverk och sömnbrist. Men det är väl värt det, speceillt eftersom gårdagen bara var SÅÅÅ jäkla kul! Tack Julia! Vilken fest! Ha det bra i Barcelona nu då! Hoppas ni får det riktigt härligt! Tja så att säga, fest igår och idag ska man träffa sis nya pojkvän :S med bakfylla! Jo men visst! Tja jag är den jobbiga lillasystern Kristin och jag ser ut som hej kom och hjälp mig! Typ! haha men det blir säkert skitbra!
Sista Måndax i morrn då! Då ska det festas och ha kul! Oh JA!!

Ha det finemaneng
Kram

ibland får man lov att vara lite fjortis!

Lördag idag då! Och det var den sista lördagen på jobbet! Känns lite speciellt, eftersom lördagar är lite speciella! Har börjat fatta att nu är det inte långt kvar alltså! Åker om en vecka och två dagar! Känns inte så! :S

Va ute i går och parta loss med brudarna:D Vilket var riktigt intressant, eller tja närmare pinsamt! Kollade på det som var i stadsträdgården, vilket till det mesta bestod utav inte så bra musik, med undantag av Neverstore! Dom röjde gärnet på scenen! Så jävla bra live alltså! Sen fick jag och ankan för oss att vara lite fjortisar, eller till största delen jag; och typ sa till henne, asså jag måste ha ett kort på mig och Jakob! (Sångaren som för övrigt bara är såååå het!), så sagt och gjort, efter konserten ställde vi oss i fram med fjortisligan och väntade tills dom kom. och ankan bara; Jakob kom hit! Och han bara okej! Och sen jag; Jag vill ha ett kort på dig och mig och han bara javisst! Så sagt och gjort så togs kortet och bara så på rent infall sa jag; alltså jag får en kram! Så fick jag det! Haha fy fan vad jag kände mig som en i ligan:P det värsta var att jag var nykter! men så att säga jag åker till USA om en vecka och lär aldrig träffa honom igen. och om jag ändå gör det så kommer han inte ihåg mig! Haha så det var väl värt att leka fjortis för det:D:P härligt!

Spelade match idag förresten, förlorade med 7-0. Härlig match!

ha det suveränt!
Kram

Torsdagendenfjortonde

Så  var man hemma igen. Har jobbat hela dagen, vilket konstigt nog kändes helt okej! Röstenär fortfarande inte riktigt som den ska men  halsen och huvudet mår bättre. Känns skönt!
Va framme på torget, hjulafton, efteråt med Helene och Elin. Det var väl inte direkt det mest intressanta som man sett. Men roligt att kolla på folk:P haha
Tog en glass på glassbaren efteråt, käkade citron och passionsfrukt, vilket vad gott men kanske lite för surt, iaf passionsfrukten. Citronen var bättre. Men det fick godkänt ändå:)
Annars har inget speciellt hänt denna dag, planerade inför helgen och sista Måndax! Då ska det bli röj utav! Kan jag lova! hehe

Ha det fi

): ..typ sjuuk.. :(

Sitter hemma och mår förträffligt bra! Kan typ knappt prata,har huvudverk, ont i halsen och är riktigt slö.Detta plus att jag fick åka hem från jobbet tidigare! Vilken kanonstart på dagen-- oder NOT! Fy fan vad det inte är roligt att vara typ sjuk! Speciellt eftersom jag fick hoppa över matchen idag, vilket jag sett fram emot! Så nu e det bara att hoppas att man blir frisk snart!!!

Det enda pluset är att jag tillät mig själv att köpa enSTOOOOR godispåse, så nu sitter jag här och moffar och tycker riktigt synd om mig själv!

jobbigt värre!

// Kexchoklad

ingen röst och getingstick...

Så hade ännu en dag i mitt fabulösa liv gått, var på Måndax i går med Helene, Ankan, Sandra, Elin, Anna och Kajsa, riktigt najs kan jag lova! Förfesten var heeelt okeej! Väl inne vare det också heeeelt okeeej, med det lilla undantaget att jag, typ en halvtimme in på stadt,råkade av någon anledning tappa rösten och återfick denna ej under hela kvällen, så att gå runt på stadt och inte kunna säga ngt var kanske inte det roligaste som kunde hänt.
Och att man jobbat heldag idag också, med en röst som kanske inte direkt kan kallas för den hetaste, kanske inte heller var det bästa som kunde hänt. Men får man inte bort den så får man inte. Så enkelt är det bara! Detta med ett plus att jag av bara någon anledning råkade få ett getingstick i handflatan gjorde inte dagen bättre direkt!
Jobb halv 7 i morrn och sedan match, jobb heldag på torsdag och sedan hjulafton, jobb fm fredag och sedan utgång, jobb 8 lördag morgon och sedan Julias fest, vilodag på söndag! Det är min fortsatta vecka--> får se hur det slutar :S

Ha en kanonfin dag!
Skumbanan

kanske en dag eller så..?

Så var ännu en lördag avklarad, sista lördagen man började klockan 6. Och den gick lika fort som vanligt. Mycket folk men ändå inte jättemycket. Fick int. körkortet i går, så nu börjar det verkligen kännas att man är på väg. Tror dock inte att man kommer fatta det förrän man är där och har vart där i några veckor! Men men, vi får se vi får se:)

Spelade match mot Rackeby idag, var kul på sitt sätt och jag var väl inte direkt dålig, men kände att jag kunde gjort så mycket mer. Känns lite skumt att börja spela igen, har ju inte spelat på tre månader och innan dess typ två år, så jaa jag vet inte riktigt, det kändes ovant och jag visste inte riktigt vart jag hade mig själv riktigt. Aja nog om det!

Har inte gjort så himlans mycket mer annars idag. Kom hem och satte mig framför datorn, vilket verkar vara det enda jag gör nuförtiden. Datorn har blivit min bäste vän:P kollade på Stolthet och Fördom, för typ femte gången. Fan vad jag älskar den filmen, den är så härlig på något sätt, mysig och välgjord. Ne en av mina favvofilmer absolut! och jag gillar sättet dom klädde sig på den tiden, speciellt männen, rätt hett:P haha ne men det hade vart lite roligt om man kunde åka tillbaka till då och få uppleva hur det var. Tror det var helt annorlunda av hur det var nu i alla fall!
Ska leka med Helene i morgon, ska bli riktigt kuligt! Har inte setts på ett bra tag, vilket känns! Fan bruden, vi kommer ju inte synas på ett helt år sen ju! Usch, kommer sakna dig riktigt mycket!!! Vilket kommer vara det värsta, att åka i från alla och inte få träffa dom på hela året, om nu inte dom kommer och hälsar på mig förstås! Hoppas man kommer trivas!! Det är vad jag önskar nu! Att familjen är bra och barnen väluppfostrade och lätthanterliga! Men det återstår att se!

Ha det  brao, lingonpaj!
Kraaam

en träning rikare..

Så hade det fabulösa K:t gjort det igen! Efter hårt slit i 1,5 timme var vilan äntligen förtjänad! Hon hade tränat fotboll igen! Är det inte otroligt? Ett infall som hade tjatats fram efter en fylleskandal, ett löfte som inte kunde tas tillbaks, men blir man så full att man inte kommer ihåg vad man lovar får man skylla sig själv! Och detta tog J:t till orda på! Men skoj var det, tro det eller ej! Och eftersom K:t är på väg att dra sitt flyttlass till NY så behöver ju inte detta löfte uppfyllas i mer än två veckor! och inte borde hon väl tröttna på det eller!?
Så nu är det match på lördag som gäller då ra! Ska bli intressant! Kan gå hur som helst, det är något som bara blir upptäckt på lördagkväll! Men förhoppningsvis blir återdebuten kanon! Hoppas kan man ju alltid:P hehe

Annars har inget speciellt hänt, väntar på det internationella körkortet, vilket borde anlända vilken dag som helst nu! Tror jag skrev den 6:e augusti! Så då borde det kommit igår! Får hoppas det kommer nu, så jag slipper ta kontakt med MM och kolla upp det! Brukar vara lite motigt för mig att göra detta!

Ha det suveränt alla ni där ute som läser detta! Inte för att det är så många, men kanske någon!
Kraaam

(Ps. 18 dagar kvar till avresan! :D)

härliga måndax...

så har man kommit hem efter en (bak)full dag på jobbet. Har vart rätt mycket att göra kan jag lova! Har sålt kakor som ett litet blå! Var ute igår, hade skikul! liksom vad det alltid brukar vara på måndax! Lagom full,lagom med folk och ingen kö till vare sig toaletten eller baren! Riktigt härlig afton kan jag lova!
Snackade med Theresia som precis kommit hem från au pair liv i usa, så vi pratade lite om det, vilket har fått mig att ytterligare fatta att jag ska vara borta i ett helt år! Det börjar kännas pirrigt som bara den, bara 20! dagar kvar! och jag måste hinna med sååå många saker! Men det löser sig till slut, vilket det alltid brukar göra! Bestämde med ankan och sandra att dom ska hälsa på under nyår, så vi tre under nyår i NY --> Fan va najs! Hehe det kommer bli riktigt häärligt! Bara familjen är bra! Det är vad jag önskar mig mest nu! Hoppas hoppas hoppas!

Ha det toppen
kraaam

3 veckor, 3 dagar...

...sen är det dax för avfärd! Börjar bli verklighet och det känns som om allt börjar falla på plats! Fick visumet i går, så nu är det bara internationella körkortet kvar, vilket jag får i nästa vecka förhoppningsvis! Har gjort klart Pre-Departure projektet så det är bara att hoppas på att det blir godkänt:p men jag har ju iaf gjort det! :D kändes nästan som att sitta i skolbänken igen efter ett år, rätt strange!
Inte ens tre veckor kvar på jobbet också, börjar även det kännas rätt konstigt. Att inte gå upp varje morgon med nybakat bröd och kakor! Lite annorlunda. Kommer sakna alla där, något jag absoult kan lova! Dom här åren jag haft med er girls, dom e på väg att ta slut! Men det är ju inte bara jag som drar men annorlunda kommer även det kännas!

Nu drar vi iväg, packar vår bag.
Hittar på massor med bus, kanske river ett och ett annat hus.
Har benen i spring, kastar en ring.
Kanske rider på ett får, och då skrapar upp ett sår.
Lattjar omkring, sjunger I can't sing!
Lägga armarnma i kors, ropa ut ett tjomors.
Springer på ett ben, hoppar på en sten.
komma hem till mamma, med en erfarenhet att damma.
The End

Ha det suveränt tills vi hörs igen!
Tjoflöjt

RSS 2.0