En helg av välbehövlig vila

Har haft en riktigt kul men sjukt krävande vecka. Påbörjade som sagt uppsatskursen i måndags, vilket ju är både sjukt spännande och kul men ändå läskigt på samma gång. Tänk att man om ett halvår står där och inte vet vad som händer, hur livet kommer se ut. Scary. I alla fall körde kursen igång med full fart, med seminarium och handledarträffar som rinnande vatten. Har dessutom fått i uppgift att ha skrivit en problemformulering tills på onsdag, jättelätt eftersom vi ska ha möte med Norrköping på måndag och tisdag. Ingen rast, ingen ro.
 
Var ute och åt med bästa Jessica, Kajsa och Lisa i onsdags och firade att Jessica och Kajsa fyllde 25. Riktigt mysigt! I torsdags körde vi Quiz på NH, en sjukt trevlig kväll som blev betydligt längre än planerad. Kände dock på torsdagsförmiddagen att min hjärna var överkokt (typ som en potatis som stått på plattan i över en timme, ja om plattan är på). Tog därför några dagar välbehövlig ledighet och följde med Ida och Björn ut i fredags och har hängt här hela helgen. Var hundvakt i fredags och dessutom ute och red Spirith en sväng. I går följde jag med Ida på hoppträning och idag dessyrträning. Det där med att frysa i kalla ridhus är dock ingen hit, ibland undrar jag faktiskt varför jag gör det och om jag har en skruv lös. Har dessutom idag även lekt kock och lagat både lunch och middag då Ida och Björn tapetserat om sitt sovrum. Ja, ibland är man ganska snäll faktiskt!!
Ha det fint, nu ska jag försöka förbereda mig och min hjärna inför veckans möten. Aka sova.
// Tjopannkaka

När man bara blir så sjukt glad...

Har påbörjat uppsatskursen idag, ska verkligen bli så grymt kul. Har bokat in en massa möten med både handledare, företag och kommunen. Ser verkligen fram emot denna våren så grymt mycket! Kom hem från skolan och kände mig något sjukt rastlös, så drog en vända till gymmet, vilket gick som det borde, så var nöjd när jag drog därifrån. Kom hem och möttes av detta

blev på så sjukt bra humör att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen, detta trodde jag verkligen inte efter vår helveteshöst och skumma seminarium. Men ibland lönar det sig, det kan man säga!

Ha det fint, ska försöka läsa lite artiklar inför onsdagens seminarium, ska bli sååå kul!!
//Trollskogsunge

Helgen efter tentorna

Sjukt vad tiden bara swishar förbi, de senaste veckorna har i princip bara bestått av att sitta i skolan 24/7. Men nu är det klart, finito! Känns verkligen hur sjukt som helst! Oavsett om man får omtenta (50/50) eller ej, så kommer man aldrig mer att läsa några kursen, NEVER!! Tänk att det bara är en uppsats kvar och sen en mastersexamen. 5 år går sjukt snabbt alltså!!

Firade att sista tentan (förhoppningsvis) är gjord på bästa sätt med bästa Sandra igår
 
I kväll blir det först käk med Denise, Johanna och Ellen och sen vidare på tentafest, ska verkligen bli sjukt kul!!

Hepp, dags att göra något mer livet. Tjo!
//Tranbärspudding

Pang på ...rödbetan

...eller åtminstone direkt på plugget! Hade ett sjukt skönt juluppehåll, kände verkligen ur man hann komma ner i varv och (halvt om halvt) hunnit ladda batterierna för en sista termin. Har haft sjukt trevligt och hunnit umgås med mina fina tjejer, sett nya Star Wars filmen, träffat familjen och givetvis lekt med smågrabsen! Så sjukt härligt!
Känns dock sjukt konstigt att veta att man bara har ett halvår kvar i skolan, det är ju ändå en trygghet man haft under en rätt lång tid nu! Men samtidigt sjukt spännande, får hoppas man inte står arbetslös om ett år bara!

Är dock inte ett dugg pepp för de två kommande tentorna vi har kvar, två sjukt tråkiga kurser man bara vill ha avklarade! Vill skriva uppsats, typ NU!!

Ha det suveränt, själv ska jag fortsätta med Solsidan, så sjukt bra!
//Röd kaviar

RSS 2.0