Snurrig promenad och en mörk uteritt

Snurrade riktigt till det där uppe i hjärnkontoret förut idag. Var ute och gick i Vallaskogen en sväng och följde en stig i utkanten av skogen. Kände att jag behövde lite variation och vek av med en stig som hade riktningen mot skolan. Gick och gick och gick.. och var stensäker på att jag gick åt samma håll.. MEN helt plötsligt kom jag ut, på samma stig som jag följde till en början. Sjukt att man inte känner att man går i en cirkel alltså. Förstår verkligen nu varför folk som går vilse i skogen kommer tillbaka till samma ställe. Sjukt!

Var ute och red på Daphne med Ida idag också. Eller jag red och hon gick. Men det var trevligt. Sjukt att det blir så mörkt så fruktansvärt snabbt! Ida fick dock taget några kort, för det har jag ju faktiskt inga tidigare! Ser dock ut som en uppblåst snubbe med säkerhetsvästen, but that's life!
 
 
Ha en trevlig kväll, själv ska jag mysa ner mig med Bonde Söker Fru!!
//Kristin

Promenad, pärlor och en aning skadeglädje

Har faktiskt haft en riktigt produktiv dag idag. Mötte upp Lina, Jessica och Sandra för en liten promme vid 9-tiden i morse. Gick en sväng runt Stångån, något som tog en typ 1,5 timme. Lite lagom sådär, stackars Picko var alldeles slut i slutet! Hängde hos Sandra och vaktade Picko under tiden Jessica hade besiktning. Vi passade samtidigt på att göra en riktigt najs tonfisksallad, som faktiskt blev riktigt bra!

 
Vid halv ett tog vi en sväng ut till Tornby för att hjälpa till att pärla Fuck Cancer-armband. Gjorde man sex stycken fick man ett gratis, så vi satt där ett ganska bra tag! Råkade dock göra (stava) lite fel på två stycken, så pärlade sammanlagt 7 (fick ett extra av Sandra när jag upptäckte det sista felet i slutet ;) )

 
Åkte sedan till skolan för lite ekonometriföreläsning. Var inte hundra i huvudet och tiden gick fruktansvärt långsamt. Fick dock reda på en mycket rolig grej. En tjej som läste samma mikrokurs som oss och som bara var allmänt dryg och nedvärderande och som dessutom precis innan tentan sa att hon i alla fall visste vilka tre som skulle klara tentan (hon och hennes två kompisar), fick U! Det är verkligen inte ofta jag är skadeglad men idag var jag! Så sjukt gött när en sådan person kuggar. Får hoppas att hon lärt sig något av detta åtminstone och är en aning mer ödmjuk i framtiden!

Testar för övrigt i skrivande stund på att göra egna zuccinichips också, får se det resultatets utfall om en stund!

 
Ja det var väl min dag i stora drag!
Ha det bra!
//Kristin

Never saying never again!

Har inte skrivit på ett tag eftersom jag dels vart hemma i helgen och dels tentapluggat som en tok. Kan ju börja med Lidköping:

Åkte hem och firade mormors 85-års kalas med hela släkten, en mycket trevlig tillställning. Kul att träffa hela släkten, något som inte händer för ofta. Och allra roligast var ju så klart att träffa det nyaste tillskottet i familjen, lilla Effe! Lika söt som storeborsan var när han var ny i världen. Dom där ungarna alltså, finns ju inget sötare! Lekte ju med Emanuel också givetvis, kan ju inte motstå det charmtrollet!

 
Har sedan i princip ägnat all min tid till att tentaplugga som en galning till Mikron, så sjukt jävla svårt! I onsdags skriv vi tentan och i princip hela klassen tyckte den var omöjlig, inklusive jag. Har nog aldrig varit så uppgiven både inför och efter en tenta som nu! Var så sjukt arg när jag gick ur tentasalen och helt borta både onsdagskväll och igår. MEN... idag kom skämtet, det största någonsin:

 så som jag sagt så många gånger innan; det är när det känns som skitåthelvete som det tydligen går. Ska ALDRIG mer säga att jag garanterat inte klarat tentan. ALDRIG!

Nej nu ska jag börja fixa i ordning mig för en tur till stallet och sen ladda inför lite festligheter ikväll!

Ha en bra dag, för det tänker jag garanterat se till att ha!
//Kristin

Fredagskväll deluxe

Har suttit i skolan hela dagen och åter igen försökt truga in ännu mer matte och mikro i huvudet. Det går väl sådär får jag tillägga.. har sjukt svårt för att komma ihåg saker jag lärt mig för någon vecka sedan.. får hoppas det fastnar snart, annars är jag nog helt körd i bott!

Avslutade kvällen desto bättre; tre rätters middag på Kniv å Gaffel med några riktigt trevliga tjejer, aldrig fel det inte! Och inte helt fel käk heller får jag säga!


Dags att knyta sig så man orkar med morgondagen!
Godnatt!
//Kristin

Höstrusk

Är seg som fan efter en heldag i skolan. Hade tandläkartid tio över sju i morse, så tänkte att det var lika bra att dra till skolan direkt efter. Men duktig student är man ju om inte annat. Har fortfarande panik inför tentan men får hoppas att man får in skiten i huvudet någon gång, vore sjukt skönt om man kunde slippa omtenta! Men men, den dagen den sorgen så att säga! Men tidigt i skolan innebär en tom skola.. så här såg det ut när jag kom:

 
Det börjar verkligen kännas att det blir höst nu också, upptäckte en riktig stor måne igår kväll, fick tyvärr ingen bra bild men sjukt fin var den faktiskt!

Ska ut och käka med några i klassen på kniv och gaffel i morgon, ska bli mycket trevligt! Sedan består väl helgen mest av plugg och en sväng ut till stallet. Ska bli sjukt skönt när tentan är klar!!!! Längtar!!

Ha det bra!
//Kristin

RSS 2.0