En ängel över huvudet

Trött, irriterad eller allmänt nere.. känns inte som om någonting går riktigt som man tänkt sig.. ändå svävar den där ängeln över huvudet, och visar sig när någonting riktigt kan gå åt helvete.

Var ute i stallet och skulle ut och rida med Jippi. Hade med mig Sasha som skulle få ut och få lite motion- var tanken. Slutade dock med att när jag hunnit fem minuter in på ridturen, får hunden för sig att dra efter något djur eller liknande, rakt över en väg och blir överkörd av en bil i runt 80 km/h. Släpas med bilen ett antal meter, tills den hunnit stanna och man tänker, nu är det kört. Hunden kan inte ha överlevt detta. En liten svart boll som rullas med en bil, kan inte ha klarat den jävla smällen...

Men så händer det overkliga, hunden reser sig upp och springer iväg ut på åkern. Får henne ropad till mig och kollar över henne. Hon kan gå, hon kan stå och hon skriker inte. Åker in till veterinären och får reda på att hon antagligen klarat sig med endast en ömmande svans och skrapsår.

Ett rent jävla mirakel. Ibland finns den där ängeln, svävandes ovanför huvudet, utan att man vet om det.
En ängel, ett mirakel eller sjuhelvetes jävla tur! Kalla det vad du vill!


Hängande klädgalge

Idag är man bara trött..

Hade en superkul gårkväll, så det var riktigt härligt!
STOOORT PLUS!
+


Har i pricip inte gjort något vettigt alls idag.. eller jo kanske..
tvätta och halvstäda..
inget roligt men vuxenpoäng, javisst!

//Tandpetare

kråkbo

Idag tänker Kristin skriva att det är dags för;
FEEEST!

Enda dagen lilla jag kan festa på denna helg, för lilla Kristin ska jobba heeeela helgen! Det kommer bli awesome med pengar om inte annat!

Kanske ska sluta skriva om sig själv i tredje person? Äsch what nej, jag tror jag skippart.. Haha skippart är nästan som Anna Skipper.. Skippart och Skipper, går nästan ihop!

Skipper och fräknar är ett minne för livet! Elin skrattar och Kristin gört ej!

Hos Elin händer lika mycket som i köping. Det rimmar ej, men hon döpte min säng till kråkbo!

Nej nu ska här supas!

BajBaj!

Bondlurk

Det ligger ett bananskal i ett tomt vattenglas;
Skala banan, skala banan, skala banan..

Är trötter idag.. inte prosit eller arger.. utan trötter!
Var ute och sprang med Cissi förut, var mycket jobbigt men välbehövligt! Känner att konditionen är på bergets högsta TOPP! (not!)

Satt framför datorn och tänkte plugga inför tentan i nästa vecka och upptäckte ett missat moment inför obligatoriska seminariet på torsdag. Yeeeiij!

Ledig i morrn?
GLÖM DET!


Tog luren och ringde några myspersoner igår också, visade sig att typ alla ska hem över påsk, vilket även lilla Kristin också ska. Så himmelens underbart! Känner att det är på tiden att träffa alla gamla vidunder som finns där hemma!
Braaak, pang Booom! Kommer gå vilt till; OM!

//Ekoxe

Hörlurar

Dagens konstanterande;
fan vad gött det var med en dusch!

Har gått runt och varit halväcklig hela dagen, så jävla underbart. men ännu underbarare är det när man känner sig riktigt ultrafräsch efter duschen.
Underbart, ja!


Jaa annars har väl inte Kristin gjort så himmelens mycket vettigt idag. Skulle gått till skolan och skrivit klart delrapporten vid tio, men det blev inte så. Jobbade hemifrån istället och gjorde klart den. Skitgött. Så nu är man ledig fram till torsdag. Yeeiij!

Ska mysa med Sasha i morrn, ska bli trevlans. Alltid lika underbart att se henne och Charlie flamsa runt. Sasha är en bitch. javisst!

Nej, dags för vettighetsgöra!

//Pocketflaska

knivblåsa

OJ JÄVLR, DET BLEV STOR TEXT!

Jag är så hungrig så jag kan käka upp en gnu, funderar på att fixa varma mackor med champinjonstuvning.. vore inte heeeeelt fel!

Spelade monopol med Cissi precis också. Jag är bäst som faan!
Har vunnit varje gång sen vi flyttade hit..!

Sa jag bäst!?


Låg helt däck mked huvudverk igår, inget kul alls. Men ska man  ha kul får man lida pin... om det hade rimmat.. äsch skit samma. Kul hade jag i fredags i alla fall. Det är huvusaken. En lördag får väl offras. Huvudverk huvudverk huvudverk..!

Nej, fixa käk månntro? Yeeep!

//Gaffeltruck

.

Grejen är att jag orkar inte längre bry mig. Huvud, axlar, knä och tå.

Allt är för fan helt meningslöst!!"

idioti

fest

Känner för att börja peppa inför ikväll! Har på känn att det kommer bli en riktigt bra kväll! Så damn om det inte blir det!

Ska nog försöka ta tag i saken och börja fixa iordning moi en bit, så man kan börja sen, vore inte helt fel.

Har nördat framför Mario hela dagen idag, så jävla sjukt kul!


Just det, hurtat och tränat lite har man allt hunnit med också, med tanke på allt onyttigt man kommer proppa i sig ikväll så kanske det var en bra idé, tänkte lilla Kristin som satt på taket!

Nej, njutit klart av lediga dagen, nu jävlar smäller det!
PAAANG!

I think I gonna take a nap

Okej, hittade lite foton Susanne tagit på våran lektion i måndags, titta och lär, det är detta vi gör på lärarprogrammet;





//skogryta




Tånagel

Torsdag torsdag torsdag torsdag!
Helg helg helg helg helg helg helg helg helg!

Njuter av långhelg och att bara ta det lugnt! Ser fram emot klassfesten i morgon, kommer bli röj!

Var i skolan idag också, fick göra mycket vettigt. En som förklarar er bild och någon annan som ritar av den. Ja det är det jag fortfarande tar csn för!

Var nere på staden med Cissi också, var mycket duktig för en gångs skull och shoppade inte ett skit! Duktiga Kristin i farten!

I morrn blir det sovmorgon, träning och sen peppa inför kvällen,
kommer bli awesome!

//Ugnsgaller

Kloroform i stora mängder

Okej, kanske ska försöka knåpa ihop något vettigt för en gångs skull?
Eller vid närmare eftertanke, tror jag skiter it!

Har haft bild idag, vilket var oerhört givande. Känner att mina csn-lån verkligen får lön för mödan. Satt och ritade av en sko, riktigt spännande får jag lov att erkänna!

Var ute i stallet en sväng, tog en väldigt skön ridtur. Riktigt najs när solen får för sig att krypa fram, just när man sticker ut. Då vet man att det går bra!

Hämtade min sprit hos Karin efter Suntrip också, var mer än vad jag trodde. Gött när man tror sig veta något och sen visar det sig vara positivt. Najsnajs!

Tränat har jag också gjort, en sväng på gymmet. Duktigt värre! Träningsverk i morrn? Ja visst!

Hepp, ska sätta på en mysig liten film nu!
Ha det underbart!

//skruvkork

uuuuutkast!

En röd overall hänger på min garderobsdörr, jag vill använda den NU!

Men nästa gång blir väl DÖMD, men då jävlar ska den användas också! Men som sagt, är ett tag fram tills dess också! Så se fram emot andra grejser; javisst!

Har haft en oerhört produktiv dag idag! Satt i fyra timmar och skar i lite trä för att sedan kladda ner ett tyg med lite färg. Härligt program det där lärarprogrammet!

Gick hem och drog till Emelie en sväng, tjöta lite skit och fika. Mysigt!

Gick hem, ut en sväng med Charlie (utnyttja det fina vädret!) och sen börja pluggandet. Skrev en sväng på sista delrapporten, så känner mig oerhört duktig!

Skepp å hojj! Nu blir'e skoj!

//Likörflaska

Vad gömmer sig bakom trädet?

Jaasååå!

Idag har jag ätit en caramints-burk. Det var mycket god. Jag har också bakat knäckkakor. De var mycket stora, mycket smarriga och är nästan mycket slut!



Var på en oerhört trist och onödig föreläsning. Det var mindre kul! Jag hör sms-signaler tjuta i mina öron, eller så drömmer jag bara. Kan vara vilket som!

Är sugen på fest. Klassfest på fredag, kommer bli awesome!


"I gonna ring your bell and ask for a date
I gonna run like hell not to be late
I gonna swing your legs up in the sky
I gonna strip off your clothes and give you a try
Now I'm ringing your bell and you want me to tell
Come out for a ride, I'm your midnight guide
We gonna find some place under the sun
And run a bed race till the morning come"

//Chokladkaka

glömska

Det är glasklart, som en kristall i en krona. Som en lampa med en dyna, som en bok utan sidor. Ingenting går som det ska, men allting går åt något håll.

Jag har jobbat idag, två veckor kvar till nästa jobbhelg! jippiiiiee!

Har ett stort dilemma. Ett väldigt stort. Men det innefattar pengar. Pengar Kristin inte har. Min strumpa är trasig. vattnet rinner igenom.

Punkt. slut.

Tappade just stinget, nu finns det nog inget kvar..!



svart kameravinkel

Ojoj soppoboy!

Idag är det lördag. Vanliga lördagar brukar Kristin hitta på något spännande. Vanliga lördagar som inte är jobbhelg alltså. Kristin har blivit gammal. Jobbhelger har blivit slapparhelger. Slapparhelgerna har blivit många. Idag tror jag att jag ska gå emot min principsak. Idag tror jag att jag ska se på melodifestivalen.
Aoooch! Där sprack den!

Jobb jobb jobb.. är trött på mitt jobb. MEN.. idag har jag gått runt och sett sol hela dagen. OCH.. eftersom jag befinner mig högt upp i luften när jag går runt och sveper med min mopp, så har jag inte sett snön!
fem - noll, fördel moi!

Jaa annars har det varit rätt lugnt, tog en sväng ut till Jippi efter jobbet. Har hand om henne medan sis är i Danmark, så denna helgen har Kristin bil! Slippa åka buss ut till stallet!
Slutsats; Bil är mycket skönt!


Funderar på att dra en sväng ner till hemköp för att inhandla lite gottigheter för kvällen. Men har inte riktigt fått någon ork än. Får bli ett senare dilemma.

Hejhopp
//flaggkontroll

schampoflaska

Hej hopp!

Jag tror allvarligt talat jag behöver hjälp och det med mycket! Var dels ute på tornby en sväng och införskaffade mig lite grejer. Det blev till slut inte lite grejer, utan kanske lite mer än jag egentligen har råd med. Hej hopp, flaskpropp!
Problemas systemas! I need help, helt klart!

Ser inte direkt fram emot att jobba i helgen, blä blä. Men förhoppningsiv går det snabbt, så är det ny vecka igen.
Ny vecka, nytt liv, nya problem.
Undra varför varje vecka känns så lång? Äsch, orka inte folosofera mer.

Gå och lägg dig!

//Hårfärg

flaskpropp

Jag har ett litet litet problem och vet inte riktigt hur jag ska få det att gå iväg och helst så smärtfritt som möjligt. Det kan vara lite svårt att få alla pusselbitar att falla på plats men när det väl gör det, då jävlar! Dock är inte pusslet riktigt helt än, så det får  nog gå en liten tid till innan då jävlar händer!

"Svart tack!"

Alltid lika kul att citera lite folk, när man får höra helt skumma meningar som inte har något sammanhang.

Jag lagade precis fisk, jag är sämsk på fisk. Tur jag slapp smaka den!

Nej, nu till något nyttigt kanske?

//pantburk

Liggande papperspåse

Hejhejhå, vad står på?!

Idag är det måndag, vilket också är början på en ny vecka. Dock känns inte en ny vecka lika roligt längre. Fast om någon månad är en vecka helt underbart. Då är det sol och blå himmel, det har jag bestämt!

Idag har jag varit lat, fast jag tänkte vara mindre lat för en gångs skull, men det gick inte. När är det dags att lära sig?

Hade föreläsning i morses, skittrist. Gick i pausen som vanligt. Kul att slänga ut en massa studielån på allt det där. Känns rätt onödigt! Får hoppas man har nytta av det om ett tag i alla fall!

Gjorde rätt mycket på delmomentet i Hum/Sam, så det är väl i princip det enda produktiva som hänt idag, förutom ett bak av en banankaka. Den blev god. Mums!

//Grå blomkruka

Träsktroll och sandslott

Tre blåmärken på knäna och en tå som gör rätt ont!
Helgen var bra!

Var på korridorsfest i fredags med vidare utgång till [Hg]. Pratade tyska med en fransyska, engelska med en tysk och svenska med en svensk, som sagt;
inget onormalt!

Gårdagen började runt nio, förfest innan tävlingen, går till colloseum, bygger sandslott, åker ut efter första omgången, ingen som helst aning om varför, hade ju klart bäst motivering! (Tyst!) Går ner till Gasquen och tar en öl eller två.

Drar hem och byter om och drar vidare på mellanfest hos Karin och Fredrik. Var mycket trevligt. Fick dock huvudvärk så var tvungen att leka liten och gå och sova, men jävligt värt att inte ha på sittningen.

Helt okej sittning, kunde kanske varit lite bättre men aja.. Thats life! Och efter den eftersläppet. Struntade i mellanfest utan stannade kvar, rätt lite folk ett bra tag men kom igång efter ett tag.

Träffade sjukt mycket trevligt folk, jävligt kul att prata med sådana man inte brukar prata med och att sedan få en så oerhört positiv bild, vilket man hade innan också men höjdes betydligt mer efteråt! Helt sjukt underbart!
Trevlig kväll i slutändan i vilket fall som helst.

Har suttit och inte gjort ett skit idag, förutom panta en jävla massa burkar och en sväng ute med Cissi och Charlie.
Redo för en ny vecka, nu jävlar smäller det!

Solen har kommit fram och det är helt underbart! Nu väntas bara gräset!

På tal om allt och lite till;



är helt underbar!


Tjofläng!

//Rullgardin

All night long!

Tagga inför kvällen?



Förpepp med korridorsfest och eventuell utgång inför morgondagen! Check

Lady Gaga den 7:e Maj kommer bli awesome!


Suntrip i morrn, kommer röja totalt!

Prepared för Fest!?

OH YES!

!!!

Nagelsax

Har funderlurat ett tag och nu kommit fram till att jag trots allt är trött!

Det är rätt spännande hur man kan lura kroppen att hålla i gång, även om man egentligen är totalt slut och inte orkar något mer överhuvudtaget. Och att man är svart under ögonen och liknar mer en orangutang än en levande människa är också ett starkt tecken!




Har varit hundvakt åt Sasha hela förmiddagen, mycket mys! Så himmelens lugn om man vill. Fick dock ett ryck och busade med Charlie som in i, när jag och Cissi skulle ut och gå med dem, så de var rent sagt förjävliga att ha med. Aja lite kul var det i alla fall!

Åkte med Ida och Jippi till Sharpman, som typ tog hela eftermiddagen. Men men, slippa skolan är ju allitd ett plus! (Okej, även om man tar sig friheten att göra det självamant!)

Hade precis lagpepp inför helgen, tillsammans med ett annat lag. Ska bli riktigt rajtans! Fest inför festen i morrn! Blir helt klart superduper! I Know!

HeppHepp, dags att bli gammal och grå. Krypa till kojs och sova, halv tio på en torsdag! Tjoflöjt!

//Liten Åhlénspåse

Blått pappersark

Fy fan vad trött jag är!

Vilket dock är rätt knas eftersom jagt somnade halv nio och gick upp kvart över sju idag.

Gick till skolan vid nio och läste lite texter. Började en relativt intressant (eller nja, men ganska vettig för att få reda på vad kunskap inom historia är), föreläsning. Hade lunch, skulle kolla lite delrapport, vilket inte blev av och började nästa föreläsning vid ett. Dock kändes det som om man kunde gått hem redan vid tolv då det enda föreläsaren tog upp var vad som stod i kursplanen för Samhällskunskap på gymnasiet. För de finns ju inte att hämta på skolverkets hemsida? Nej!

Sedan gick jag en skön promenad hem, var på fruktansvärt bra humör, antagligen beroende på att solen för en gångs skull tittade fram. Längtar till våren något oerhört!

Kom hem, lagade mat, blev hemmagjord priog, vilka inte riktigt blev som jag tänkte mig, men helt ok ändå. Sedan tittade Emelie förbi en sväng, bakade kladdkaka, Mumma!

Kikade även på vad vi ska vara på Suntrip, så nu jävlar smäller det!

Nej, ska nog kackla lite nu!
Ha det bäst!

//Orangea kuvertet

kräääm

Sy sy sy sy sy sy...

Har sytt märken för hela slanten idag, eller nja, kanske var att ta i, men sytt fast dom så de inte åker av. Har typ hälften kvar, men orkar inte gör mkt mer!

Someone like me....


Får mig att minnas tillbaka till i somras, damn vad jag längtar efter sommaren nu. Var ute i stallet, där yrde det och snöade som bara den. Lite spännande att det kan vara sådan skillnad mellan stan och landet.. but thats life!

Fick reda på en mindre spännande sak idag, får se hur det går men bävar för att det kan gå käpprakt åt skogen! Yes!

Nej, annars inget intressant som hänt denna dag, eller jo förresten, hade en föreläsning som jag fann rätt intressant, fick mig att tänka om lite, men har så att säga ett år på mig att göra det!

Hejsvej leverpastej

//Ansiktscreme

fy fan vad illa det luktar när det blöts upp

Jag har fått höra att en rolig blogg är uppdaterad, piff och puff, ingen aning vad som står...

Idag har jag shoppat som en galning, så nu ska här luktas gott, gott gott i gottgott!
Bussarna ställdes in idag också, kunde inte ta sig upp för backarna, tur att vi hann med sista hem till Ryd i alla fall!

Tagga inför Suntrip!? Måste komma på något bra att va!!!!

Fick två fina foton på en viss knas, så varsegod, njut!




Just det, sen satt jag och roade mig på ett barnspel på internet också;








//stekt ägg

RSS 2.0