När tiden bara rinner iväg...

Alltså, FATTAR verkligen inte att vi redan är en vecka in i Juli månad. Vart fan tar tiden vägen? Ser verkligen så sjukt mycket fram emot att börja jobba i september, ska dels bli så himla spännande att se hur jobbet är och dels sjukt kul att få bo i en ny stad igen. Kanske borde börja samla på städer man bott i snart?

Har i alla fall hittills haft ett riktigt soft sommarlov; lite fredagshäng med Agnes och Therese, en sjukt kul midsommar mitt ute i skogen i en stuga vid en sjö i Småland, någon ridtur på en gul liten sak och sedan bara skönt slappande hemma.
Passade även på att bjuda över en liten del av släkten på lite examensfirande eftersom jag tyckte att det kunde vara lite trevligt (plus att jag typ ville ha ett tillfälle att testa en ny tårta jag funderat på, men det behöver vi ju inte nämna). Men det blev lite fika i alla fall.
Eftersom lägenhetssökandet stått på ganska mycket NOLL-HITS den senaste tiden (eller ja, ända sedan det startade) så började jag förresten fundera på att köpa lägenhet istället. Fick ett lånelöfte och jag och bror min planerade in en resa till Bollnäs tur och retur igår för att kolla på lite lägenheter. Men när vi typ var utanför Sala så ringde dom från hyresbolaget sa att jag fått en hyresrätt. Så givetvis tog jag den. Istället turistade vi lite vid Sala Silvergruva, dock var det svindyrt att gå ner i gruvan (plus att det typ var 5 grader), så den möjligheten avfärdade vi ganska snabbt. Men lite kul att ha sett ovansidan av den åtminstone. Sen tog vi och vände om och körde hem igen. Lite ovärt men får väl se det positiva åtminstone; det är alltid kul med en roadtrip! OCH JAG HAR EN LÄGENHET, FINALLY!!!
Ha det bäst och bränn er inte i soldisen!
//Pantadsaftflaska

RSS 2.0