snart fredag

Torsdag torsdag torsdag och ledig hela eftermiddagen.. vad härligt! Ska bli gött med fredag i morrn kan jag lova, jobbigt bara att man jobbar hela helgen men det är ju pengar som sagt och det behövs ju tyvärr. Får hoppas det dyker upp något intressant till helgen bara, för som det ser ut som nu är det heeelt dött på den fronten!
Var på första handbollsträningen igår, kändes väldigt konstigt, och som sagt väldigt ringrostigt, speciellt när dom i slutet skulle skjuta positioner men förhoppningsvis kommer man in i det.. får ju ge det några träningar i alla fall! Sen är det snart juuuul! Årets mysigaste högtid! Älskar den! Var ju en månad kvar i måndags så nu är det bara att börja räkna ner, måste dock skaffa lite julpynt kanske:S OCH julklappar! Har inte köpt en enda- PANIIIK!!!! men det löser sig väl!
Har bokat biljetter till nyår i alla fall! så det ska bli så jävla kul!!! eller vad säger ni ankan och sandra?? ser fram emot det som faan! Sista festen med sandra på ett halvår dock.. rätt tråkigt:( for me, not for u!;) hehe

aja men nu ska jag väl ta och försöka underhålla katten lite (har jag sagt det? har skaffat en katt som är helvild! haha)


 
 min lilla trulls

// woodwood

besök i söderköping

Tja att upptäcka lilla Sverige har alltid legat mig varmt om hjärtat (not) men idag har jag i alla fall sett söderköpings sporthall, vilket var rätt intressant (eller inte) men rätt roligt var det ändå! Kanske borde berätta hur det kom sig att jag åkte dit av alla ställen? jo det var nämligen såhär att jag har börjat spela handboll igan- efter typ ett 2,5 års break, vilket var spännande. Så jag har haft kontakt med spelande tränaren i laget men har dock inte hunnit träna på grund av mitt lilla besök i den kära hemstaden förra veckan, så jag fick hänga med på matchen och värma upp och sen sitta på bänken. Men det gjorde mig absolut ingenting, för det var riktigt roligt att bara få följa med! Kände mig ringrostig ungefär som en skrothög som är vig som ett kylskåp med ben och armar som inte vill lyda datorn, du kanske fattar!  men bortsett från det så var det skitkul! Gött att få röra på sig lite i alla fall, är bara rädd för att jag ska tröttna på det som jag gör med allt annat, men det får vi hoppas att det inte händer! har dock inga bilder att visa från min halftomhalva comeback, dock lovade jag ju bilder på dom delikata cupcaksen och den trefärgade tårtan vi gjorde i tisdags, som serverades på agnes mysiga kalas som jag och sandra deltog i, så här kommer några bilder från det istället!

       



// hubtub


Dagens citat

"She's not disappointed, horses is just humans"


- kommentatorn på TV4 sport




tjingeling

en onsdag gången och har haft en riktigt trevlig sådan också! Träffade Johanna och Evelina på 3B vid tolv, fika och tjötade vilket vi är väldigt bra på! sen kom julia och joinade oss efter hennes frisörbesök! var riktigt trevligt att träffa henne igen! var ju ett tag sen så att säga! Sedan ringde Maria och kom och hälsade på och även lill Kristin vandrade förbi, så det har verkligen varit en riktigt Rådhus- Re Union denna eftermiddag. Var en sväng med lång Anna på stan innan jag tog den lilla vita  siaten och åkte hem till mor och far. Härlig Onsdag!
Gårdagen gick åt till att baka cupcakes med Ankan, dom blev så fina så, rosa och gröna, med rosa, gröna och gula täcken! Riktigt läckra! Ska ta kort på dom på kalaset i morrn! Ska bli riktigt trevligt! Ska även träffa Emma och Evelina på lunchen i morgon också! Ska bli riktigt trevligt att träffa Emma igen!
ha det finfint!
Puss

fullfart hela dan

Och härligt är väl det! Att göra lite grejer när man väl är hemma i gamla Lisch, som att träffa allt folk man annars saknar som fan! Var och lunchade med Johanna vid lunch, blev en grillad smörgås med sallad på Larssons, träffade Evelina som jobbade, härligt att prata lite! Bestämde att vi skulle ta en fika på onsdag, sen helt plötsligt kom Julia in och hon hänkade på vår fikatjam, så det ska bli riktigt härligt att prata med dom, vilket jag inte gjort på ett jävla tag! sen innan USA, så det är ett tag sen minsann!
Sen var det hem och hämta träningskläder, för att först träffa Sofia utanför Donken för att hon skulle käka och sen bege oss till badhuset för lite work out och simning! Nyttigt Kristin!
Kom hem, slappade några timmar och sen hämtade jag upp Ankan för att dra på Kino. Denna dagen blev det Quantum Of Solace, nya bondfilmen, var heelt okej, typ så som en vanlig bond ska vara!
Så jag känner att jag gjort lite grejer idag i alla fall! Ska baka cupcakes med Agnes för hennes kalas i morgon och sen får vi se vad som händer. Måste tydligen tvätta bilen eftersom far min vägrar byta däck på den annars.. så det blir väl ett måste i morrn också!

see you and take care!



/Wopsidopsie

dagen efter Ann och Annas 20 års fest!

Och hej vilket röj det var! Får lov att säga den som hade det trevligaste var nog födelsedagsbarnet her self- Anna! Mådde prima skinka på kvällen! Oh Yes! Annars var kvällen så jävla rolig! Har inte haft så kul på ett jävla tag!
Dagen började dock lite skakigt, jobbet tog en timme längre än förväntat, var ifrån Linköping kvart i 3, sen bara att sätta sig i bilen och köra dom 3 långa timmarna to Lischan, hämta ankan,plocka upp Elin och sen hem till Sandra för iordningsfixande slash förfest, för att efter en timme sätta sig i bilen för en tripp till arentorps föreningshus! Där började det med välkomstbål, käk och välkomsttal, sen var det dax för lite lekar och senare även dans! Riktigt trevlig afton som sagt var! Tack så jävla mycket tjejer för denna riktigt suveräna fest! Och här kommer lite bilder på detta;

 
       




/Tottskum

all the small things

Hörde precis denna nu när jag ändå var inne på nostalgi, så var bara tvungen att dela med mig den!

All the small things
(Blink 182)


All the, small things
True care, truth brings
I'll take, one lift
Your ride, best trip

Always, I know
You'll be at my show
Watching, waiting, commiserating

Say it ain't so, I will not go, turn the lights off, carry me home
Na, Na.......

Late night, come home
Work sucks, I know
She left me roses by the stairs
Surprises let me know she cares

Say it ain't so, I will not go, turn the lights off, carry me home
Na, Na......

Say it ain't so, I will not go, turn the lights off, carry me home
Keep your head still I'll be your thrill, the night will go on, my little
redmill
Say it ain't so, I will not go, turn the lights off, carry me home
Keep your head still, I'll be your thrill, the night will go on, the night will
go on, my little redmill

Like nothing or everything..!?

Sitter och filosoferar över allting som händer, har det en mening eller är det bara crap man måste gå igenom för att börja leva? Har ingen aning om någonting, har kommit fram till att man egentligen inte har en aning om vad som händer i nästa sekund, man bara tror man vet hur framtiden ska te sig men egentligen vet man inte ett skvatt. Det är rätt facinerande egentligen, för för var sak man går igenom är man en sak mer erfaren. Kanske borde tänka på det nästa gång man sitter här ochtycker synd om sig själv, svårt? kanske det! Men försöka skadar ju inte!

Annars har denna dagen varit mer händelserik än vanligt. Vaknar iofs runt halv 10, sooovmorgon! asgött! Går upp vilket är jävligt motigt som vanligt. Märker dock att det inte regnar idag som det gjorde hela dagen igår, så med ens på bättre humör, käkar frukost, ringer agnes som självklart inte svarar.. körlektion månntro? Sätter på tv:n, inget intressant över huvud taget, sätter på datorn kollar runt lite, hittar lite folk på msn att prata med, provar ringa ankanbankan igen och NU svarar hon, berättar att det regnar hemma i lilla Lisch! hehe härligt att man inte var där då:D Bestämmer klart om Lördag och Anna och Anns FEST! Är laddad som bara den! Jobb på lördag och sen direkt in das Auto för färd hem till lilla hemstaden och världen man känner som sin egen ficka. Direkt förfest och sedan vidare till lilla arentorp! Ska bli så jävla kul!!!! Ser verkligen fram emot att komma hem och träffa alla igen! Är dock så jävla många att träffa så det känns som om man kommer ha fullt upp som bara den. Och sen att träffa familjen igen, var ett tag sen, sen jag kom hem från USA har allting bara gått på och man har inte träffat dom nästan alls.. Ska bli trevligt:)
Sedan tog jag mig en tur till Tornby för lite shopping, blev inte bara lite shopping utan mycket! Så nu blir det inte handling på ett bra tag framöver! Hittade ett par skitsnygga stövlar, en ny jacka, en schal/halsduk, mössa, vantar, en klänning till Lördag och ett linne/klänning som var helt oemotståndligt. Blev en liten tur till Maxi för inghandling av lite mat så jag inte svälter helt och hållet till Lördag! Var riktigt najs!

Tja vad har annars hänt? Kollat på 90210 och Privileged, härliga serier! Sen hade lite nostalgi och satte på Notting Hill med ett brake med Bonde söker fru, kan man inte missa. Så dagen har vart helt okej! Ska jobba i morgon i alla fall, så jag har lite att göra i alla fall, är väl dock hemma runt 2, så eftermiddagen måste komma pås att underhållas:S Och upp klockan 5 ser jag verkligen inte fram emot, men som sagt pengar är pengar och har man väl kommit upp ur sängen går allt som på smort!
Hepp borde kanske nana lite nu så jag orkar med morgondagen! Ha en undebart trevlig afton allihopa därute!


// Tumtott



Leave the bourbon on the shelf

Ännu en The Killers! Fattar inte hur bra dom är alltså!!!

Leave The Bourbon on the shelf
(The Killers)

Shakin' like the Devil when she lets me go
Got a new place, and how it's so much better
Falling over myself, the televisions' on,
I turn it off and smile

Oh, Jennifer, you know I always tried
Before you say goodbye

Leave the bourbon on the shelf
And I'll drink it by myself
And I love you endlessly,
Darling don't you see I'm not satisfied
Until I hold you tight

Give me one more chance tonight
And I swear I'll make it right
But you ain't got time for this
And that wreckin' bell is ringin'
And I'm not satisfied
Until I hold you

Jennifer, tell me where I stand
And who's that other boy holdin' your hand?
Oh, Jennifer, you know I always tried
Before you say goodbye

Leave the bourbon on the shelf
And I'll drink it by myself
And I never liked your hair or those people that you lie with
But I'm not satisfied
Until I hold you tight

And I love you endlessly,
Darling don't you see I can't be satisfied
Until I hold you tight

Leave the bourbon on the shelf
And I'll drink it by myself
And I love you endlessly,
Darling don't you see
I'm not satisfied

Alltid var dag

Sitter så här på måndagskvällen och haft en riktig softdag, som vanligt. Haft  nostalgi som bara den, kollat på mysteriet på Greveholm, finns det någon bättre Julkalender? Så jävla bra alltså!




tjaa annars har dagen vart helt händelselös! roligt liv jag har va! MÅSTE verkligen hitta på något att göra! Helt sanslöst vad man blir lat alltså! Usch ta dig i kragen Kristin!!

/Hubbstack

sööööööndag

Så väntar vi med iver på vad Kristin kan tänka sig ha hittat på för något denna helgen! Haha or NOT! Tja var ute på L'Orient igår som sagt var, någon 90' tals grej, spelade bara en massa 90 tals låtar, så det var som att komma tillbaka till dom gamla mellanstadiediscona, vilket minne alltså! Förfest hos Lollo till en början, vilket var really nice! Så tack tjejer för en riktigt rolig lördagskväll! Maybe some pictures;





jag och Ingrid på g med kameran



jag och Linda rockar loss som fan



kanske lite trötta på slutet, eller?


Ha det finfint!!
Kraam

All that I've got

Var bara tvungen att dela med mig utav denna, så jävla bra!!!

All That I've Got
(The Used)

So deep that it didn't even bleed and catch me
Off guard, red handed
Now I'm far from lonely
Asleep I still see you lying next to me
So deep that it didn't even bleed and catch me I..

I need something else
Would someone please just give me
Hit me, knock me out
And let me go back to sleep
I can laugh
All I want inside I still am empty
So deep that it didn't even bleed and catch me I...

I'll be just fine
Pretending I'm not
I'm far from lonely
And it's all that I've got

I'll be just fine
Pretending I'm not
I'm far from lonely
And it's all that I've got

I guess, I remember every glance you shot me
Un-harmed, I'm losing weight and some body heat
I squoze so hard
I stopped your heart from beating
So deep that I didn't even scream fuck me, I..

I'll be just fine
Pretending I'm not
I'm far from lonely
And it's all that I've got

I'll be just fine
Pretending I'm not
I'm far from lonely
And it's all that I've got

And it's all that I've got
Yeah, it's all that I've got
It's all that I've got
It's all that I've got
It's all that I've got!

So deep that it didn't even bleed and catch me
So deep that I didn't even scream fuck me

I'll be just fine
Pretending I'm not
I'm far from lonely
And it's all that I've got

I'll be just fine
Pretending I'm not
I'm far from lonely
And it's all that I've got

And it's all that I've got
Yeah, it's all that I've got

ankanbankan

Det här inlägget är tillägnat några av dom coolaste jag vet, nämligen Ankanbankan her self and sandris! Vet icket vad jag skulle göra utan dom, skulle vara helt lost i ALLT!

Allvarligt knasig
Glassig utstrålning
Natural Cool
Extremly dangerous
Skamlöst bra musiksmak




Sanslöst reko
Absolut fräck
Not bumptious!!!!
Deilig
Rörande caring
Alltid lika snitzig



Love you girls <3

smells like teen spirit

Får trots allt ge Lars lite cred ändå, för han valde en av dom bästa låtarna ever!

Smells like teen spirit
(Nirvana)

Load up on guns
Bring your friends
Its fun to lose
And to pretend
Shes overboard
Myself assured
I know I know
A dirty word

Hello, Hello, Hello, Hello...

With the ligh
ts out its less dangerous
Here we are now
Entertain us
I feel stupid and contagious
Here we are now
Entertain us
A mulatto
An albino
A mosquito
My libido
Yea

Im worse at what I do best
And for this gift I feel blessed
Our little group has always been
And always will until the end

Hello, Hello, Hello, Hello...

With the lights out its less dangerous
Here we are now
Entertain us
I feel stupid and contagious
Here we are now
Entertain us
A mulatto
An albino
A mosquito
My libido
Yea

And I forget
Just what it takes
And yet I guess it makes me smile
I found it hard
Its hard to find
Oh well, whatever, nevermind

Hello, Hello, Hello, Hello...

With the lights out its less dangerous
Here we are now
Entertain us
A mulatto
An albino
A mosquito
My libido
A mulatto
A mulatto
A mulatto...
Yea


friday evening

så var ännu en fredagskväll snart över och idag började lilla Kristin dagen med att sova ut.. (ovanligt va!!) Hade hand om Sasha som vanligt men idag "bara" till klockan typ 2. Måste lägga ut några bilder på den hunden alltså! Helt störd sometimes:P haha
Sedan började jag fixa iordning lite i lägenheten, vilket inte heller är så ovanligt, satte mig framför tv:n och kollade på leatherheads (en film för er som inte vet! med Geroge Clooney och Renee Zelwedger) Den var helt okej men lite långtråkig ibland, kanske får en 6 av 10. Sedan blev det en tur ut till Tornby för lite shopping. Första stoppen blev, hör och häpna, Biltema!! för lite hammare och spik:P Sedan blev det Maxi, fixade själscanning men Ica kortet dom jag "äntligen" fick igår, haha, så nu kan jag storhoppa där mer! Köpte lite julgrejer, måste ju börja få upp lagret så man är prepared när den väl kommer, det är inte långt kvar nu! Bara typ 1,5 månad! Gud vad jag längtar! Ska bli så mysigt!!!:)
Köpte även lite tavelupphängare, så nu skulle väggen prydas och även blev det väl lite food inhandlat såklart! Sista stoppet blev systemet för lite vin, så vi kan festa loss ordetligt i morgon, 90' tals afton på L'Orient, ska bli riktigt najs!

Väl hemma hängde jag upp tavlorna, fixade till lite käk och sedan blev det IDOL!!! vad jag älskar det programmet! Och vad Kevin är bra eller! fattar inte hur bra han kan vara! Säger bara Kevin och Alice till Globen! OH YES!
Och Idag åkte ännu en av mina favoritutåkare ut, nämligen Lars! Gött mos!!

Och idag blir min bild på Kevin eftersom han är så jävla bra!!! Han gör programmet riktigt värt att titta på, blir ju bara bättre och bättre för varje gång.. Oh yeah! Lycka till säger jag bara:D







// Ljusslinga

faarmer...!


Bonde söker fru..!

Finns det något roligare program en onsdagskväll? Man garvar ju som bara den, älskar det:D haha
Annars har jag inte skrivit mycket, mest pågrund av att det inte hänt mycket.. har haft 3 lediga dagar, har vart barnvakt åt sasha, städat lägenheten, vilket tog typ 2,5 h. det du mamma! du ska se hur duktig jag är, jämfört med mitt lilla rum där hemma:D du skulle bli stolt kan jag lova:P hehe
Tjaa.. typ vad som hänt! haha händelserikt liv jag har va? ser fram emot annapannas fest den15:e nu kan jag lova! skabli så jävla kul tjejer:D

ha det bäst!! puss

Halloween -08

Och så kommer det en liten uppdatering med bilder från i Lördags!:)



Linda och Ingrid i full fart



Me and Lin, Snyggt krull va!!



Linda med sin mask:P




Homer and Halloweenpumpan


Humor!

- Duh! Har du hört den om kotten och lilla pyret?
-Neh?
- Jo det var kotten och så var det lilla pyret..
-Aa?
- Ja!


söndagskvällafton

Så var det söndag igen och ännu en vecka är över. Så vad har man lärt sig denna veckan då? Nja inte mycket direkt! Haha
Har dock haft en skitkul helg! tack Ida för i fredags och Lisette för i går! Riktigt härliga kvällar.
För er som inte var med; Var ute med sis i fredags, käka tacos hos Lina först och fortsatte sen med lite förfest och sedan vidare till NH. Kom hem vid 2 typ, somnade nog 3, gick upp vid 6, klädde på mig och åkte till jobbet, första dagen med Marvit, vilket var lite jobbigt, eftersom det kändes som om man inte hade koll på någonting! Kom hem vid halv 3 - 3 ungefär, la mig och sov i en timme, vilket var sååå skönt. Sedan var det dax att börja göra iordning sig- igen! Maskerad på platens med förfest hos Linda. Var trasdocka, asfult som ingen såg vad man var, men life goes on, inget att lipa över:P
Hade en riktigt härlig kväll kan jag lova! Ska försöka lägga upp lite bilder om jag orkar:P kom hem vid halv 5, gick och la mig och sov vid halv 6, vaknar vid 7 av att Christian står vid ringklockan med en livlig Sasha eftersom både han och Ida skulle jobba. Tillbaka till sängen, sover till halv 11 då Sasha blir outhärdig, går ut en sväng, tillbaka in och fixar iordning lite. Kollar lite Greys och slappar framför tv:n. Bjöd hem Sis och Christian på käk på kvällen, fixade någon dragonkycklinggrej med pasta till och fruktsallad med glass och fryst apelsinmousse till efterätt. Blev riktigt najs kan jag lova! är oerhört stolt över att jag lyckats laga till lite finare mat så att säga! Oerhört duktigt för att vara Kristin Eriksson!

Ha en superduperkväll!! Puss och Kram



jag och sis



jag, anna och Hanna



ida och hennes kära tequila



tequilarace




// tummeliten

RSS 2.0