Long time no see

Har ju inte varit inne på ett bra tag, beror nog främst på att internetet försämrats avsevärt efter att bror flyttat och tagit det trådlösa nätverket med sig. Är egentligen rätt kul att tänka på hur bortskämd man snabbt blir, tänk för typ 10 år sedan när man bara hade modem och var tvungen att vänta en sisådär 100 år på att uppkopplingen skulle ta sig. Ja bortskämd det blir man garanterat!

I alla fall, var uppe i Karlstad på min examenshögtid helgen för en vecka sedan. En relativt långtråkig ceremoni men ändå kul att ha varit på. Vi passade på att ta ett besök till Alsters Herrgård, något jag aldrig sett förut trots att jag i tre år bara bott en sådär 2 km därifrån. Gick även en sväng i Mariebergsskogen, där djuren fått komma ut för våren. Fick även tillfälle att träffa på mina underbara tjejer några timmar på fredagen också, mycket mysigt!
 

Sedan dess har jag även hunnit med att umgås med lillen, baka en glasstårta, ut och rida med moster (och denna gång var gammeltanten betydligt roligare att rida än sist) och lite annat smått och gott.
 
 
Försöker för tillfället att planera till några bra och ätbara rätter att bjuda på till helgens examensfirande med släkten. Får hålla tummarna för att det blir lyckat!

Ha en bra fortsatt vecka och helg!
//bergsknalle

Ett torsdagsinlägg

Yeees, snart är det dags för examenshögtiden då! Bara två dagar kvar och jag var inne i stan och shoppade en sväng. Kan ju inte se ut som hej kom och hjälp mig direkt, nej! Riktigt kul var det, gick relativt smärtfritt, både med tid och pengar. Så är helnöjd!
Var ute och red en sväng på gammeltanten också, det hade jag inte gjort på länge, själv alltså. Lite kul. Dock är hon ju betydligt jobbigare att rida dressyr på än Korall, känns som att man har en stor järnklump i handen. Så det fick bli lite hittan som dattan så att säga. Men fick henne relativt fin några meter i alla fall. Något plus åtminstone haha!


Hepp, ska väl försöka hitta något att sysselsätta mig med så här på kvällskvisten. Ha en trevlig helg, för det hoppas jag att jag får!
//Tjohej

En helt ny vecka

Det är otroligt hur snabbt humöret kan förändras bara för att solen tittar fram. Vaknade i morse och ville verkligen inte kliva upp ur sängen men tvingade mig verkligen. Men regn och blåst är fanemig inte roligt! Men när sedan eftermiddagen kom och med den även solen blev humöret förändrat direkt. En vårpromenix med hunden fick det bli. Riktigt skönt faktiskt! Dock avslutades den lite sämre då grannens hundar stack efter Nellie och jag trodde att dom hade hoppat på henne. Men som tur var stack hunden hem och så långt tror jag inte att dom andra sprang.


I övrigt har helgen vart rätt lugn, var och hälsade på farmor i går så det var trevligt. Men annars inget händelserikt direkt. Ser fram emot helgen och examenshögtiden i Karlstad. Ska bli kul!

Hejsvej
//Laxgratäng



Tisdagsnöje

Börjar bli lite trött på all stress inför jobbsökande, så tog en avkopplande tur i skogen med Korall idag. Det var så fruktansvärt skönt att släppa alla tankar och bara befinna sig i nuet. Avkopplande helt enkelt!


Dock tog den andra hästjäveln och bet mig när jag skulle leda ut dom till hagen, så min arm har ett stort jävla blåmärke och gör ont som fan. Inte lika avkopplande!

Nej, ska väl försöka få lite sömn så att man orkar med morgondagen!
//Äppelpaj

Funderingar över de gångna åren

Har kommit in i en period där jag bara har panik inför framtiden och längtar tillbaka till baktiden. Gick igenom gamla grejer från tiden i Linköping och fick bara känslan hur jag önskar att jag ibland stannat kvar där. Vissa minnen och saker får en att tänka tillbaka och får fram de gamla känslorna igen. Saknaden kan bli oerhört och jag ångar alla minnen jag aldrig fått uppleva med dom människorna. Sedan kommer det andra ikapp och jag blir istället påmind om allt det andra man fått upplevt bara för att man hoppade av lärarutbildningen. Framför allt London- det bästa som hänt i mitt liv what so ever. Och sedan alla vänner man istället fick när man flyttade till Karlstad. De som inte kan ersättas för något annat överhuvudtaget. Dom bästa! Men det är svårt, jag är oerhört splittrad när det kommer till dom där känslorna, till när man önskar sig tillbaka samtidigt som man nästa skäms över att göra det, just på grund av allt det där andra man istället fått uppleva. Nej jag är splittrad- oerhört splittrad!

I fredags fick jag äntligen mitt examensbevis
 
och sedan tänkte jag provbaka examenstårtan jag tänkte bjuda på vid mitt examensfirande. Men det blev en barntårta, så jag håller mig till det som funkar bäst- moussetårtan
en extremt ful barntårta
 
Nej, nu ska jag försöka göra något med mina tankar
 
Ha en trevlig kväll
//Rökt lax

RSS 2.0