En ruggig dag i November

Ååh herregud, jag har verkligen inte uppdaterat på ett jäkla tag. Fattar inte vart tiden tar vägen!? Och fattar verkligen inte att det redan är November!! Gud ja, vad har hänt sedan sist, en jävla (ursäkta svordomen) massa saker.

Jag har påbörjat och kommit in i utredningen som jag sitter med nu i höst. Har känt lugn, panik, luuuuuugn, en jävla (ursäkta svordomen igen) massa panik och ännu mer massa panik. Fattar inte riktigt hur jag ska hinna med allt, men får väl dra en gräns någonstans. Blev idag dessutom inkallad som expert (i ett rum fullt av en massa förvaltningschefer ska tilläggas), känns bra! Har inte helt kommit in i livet som offentlig tjänsteman, men det kommer väl så småningom! Får man hoppas.

Har varit på en massa utbildningar med traineeprogrammet och har hittills fått se Gävle, Sundsvall, Timrå och Söderhamn. På torsdag ska vi till Bergsjö, ska bli intressant. Gillar detta med att ha utbildningar lite överallt, får ju se hela Hälsingland och en del av Västernorrland dessutom. Det är kul.
 
Har dessutom varit på ett par roadtrips med finaste Siri, gillar detta att ha bil och kunna åka lite vart man vill en helg eller så!  Btw så har jag börjat rida igen, och har redan hunnit med ett stycke stalltjänst. Bästa var att det var tävlingar just den helgen. LYX!
Har också hunnit med några tripper ner till Stockholm givetvis (vad annat liksom?). Först för att hälsa på finaste Karlstadgänget och gå på Elin och Hagges gemensamma 55-års fest. Sedan för en helhelg med bästa Bandidos. Två sjukt värda weekendtripper. I helgen kommer dessutom mamma och pappa, ska bli mysigt!
Har givetvis hunnit med att baka lite (konstigt vore annat). Gjorde dessutom en tårta till Charlotte som hon skulle bjuda på på jobbet igår. Fick idag en beställning från hennes kollega som ville ha en likadan att bjussa på. Operation, Krillans egenöppnade hemmafik är igång. (Typ)
Ja det var väl en snabbgenomgång av de senaste två (?) månaderna. 

Ha det bra, ta det lugnt med granriset!
//Trollsländedamm


RSS 2.0