blupp

Har fått reda på en massa idag och jag orkar inte längre bry mig.
Är bara trött på det mesta för tillfället.

Just det, är störd på micron som inte kan poppa popcorn jämt, utan att ena hälften blir prima skinka, yep yep och andra blir katastrof!

Har också precis kommit på att om en vecka bor jag inte längre i denna lägenhet! Dags att börja packa? Maybe! Längtar till far och Anton kommer upp på fredag, ska bli så jävulskt underbart!

Nej dags att sova för kvällen, tryck tryck tryck. Slockna!

//Brända popcorn i en glasskål

Rörelsededektor

Kom precis hem från jobbet och är totalt slut. Hände en väldigt läskig incident om man säger som så, blev i princip hotad av en narkoman som var hög som ett hus. Inget kul att vara på fel plats vid fel tillfälle!

I alla fall, myste med Elin och Cissi igår och bara tog det lugnt. Kom hem, gick och la mig för att sova så man var pigg och glad idag, vilket kunde behövas. Var dock sugen på att gå ut men så att säga, man vet ju hur det kan sluta om man inte passar sig, när man ska upp dagen efter. Ett samtal från någon som undrar var man är, eller två!?

Ska på Nolle-P Re-Union idag, ska bli trevlans hoppas jag. Känner mig inte fullkomligt tagg men får hoppas att det ändrar sig allt eftersom tiden går!

Näe, dags för käk!

//Tesil

Sömnig

Sitter här i min lilla vrå som snart inte längre är min. Men just nu är den det och man får njuta av de sista dagarna innan det är dags att börja packa.

Köade inför VSR som sagt i natt, gick rätt okej, fast satt och halvsov mest hela tiden, lite segt där emot slutet men det funkade det med.

Gick tillbaka mot Ryd med Cissi, mötte upp Elin och Charlie på vägen och tog sedan en promenix hem tillsammans med Elin, som skulle på föreläsningen Kristin inte orkade gå på.

Stenslockade när man kom hem, kände att det var välbehövligt. Skulle egentligen med Sis till hennes hoppträning men eftersom vädret är som det är, ställde hon in den resan. Rätt skönt, kände inte för att sitta och frysa i ett ridhus i vinterkylan!

Har suttit och planerat in träningshoppningar med Jippi också, ska bli riktigt kul. Ska tydligen åka iväg på någon lokaltävling senare i vår, haha.. jaa, det ska ju bli intressant och se hur det går!

Hepp, dags för lite seriös sysselsättning!

//Blåbärssoppa

Hawaiikrans

Kan inte snön bara försvinna nu? Börjar bli rätt trött på hela alltet just nu!
Visst, jul och nyår, Ok med snö. Men sen? Bort, please!



Var ute och red innan stormen började. Eller storm och storm, snö och blåst, kallar jag för storm. Kallt som fan var det, men oerhört skönt. Uppfriskande i vilket fall som helst!

Ska iväg till Cissi snart för att sedan köa inför VSR inatt. Kö ja, aja får hoppas man inte somnar ifrån det för en gångs skull! Ta med något underhållande? Yes!

Näe, har inget vettigt mer att skriva. Sasha sover och Kristin är sugen på't!

//Lökskalle

Gummisnodd

Det står kritor i mitt fönster och jag har ingen aning om varför? Antagligen kom dom upp där i fredags när en viss person (nämner inga namn) gjorde sönder mitt soffbord. Fast det var kanske att ta i, för tekniska Kristin lyckades laga det igen. Var bara några ploppar som skulle i några hål, bomchicaboomboom!

Idag började tväs 2 i alla fall. Var på en introduktion slash föreläsning som varade i tre timmar. Totalt onödig, men duktig student i farten var kvar hela tiden. Var dock inte tack vare mig själv, men ändå, vara kvar på en onödig föreläsning är ändå ett stort steg framåt i nytt liv som duktig student.

Registrerade mig på kurserna också, så nu väntas bara Csn så man kan betala allting som behövs betalas. Komsikoms!

Var i skolan en sväng också, skaffade biljett för Nolle- P grejsen. Hade inte tänkt att gå men fanns vissa personer som lyckades övertala mig. Så det ska bli kul förhoppningsvis!

Jaa annars då? Har myst med folket i Ryd mest hela dagen och Charlie så klart! Annars inget speciellt direkt.
Dags att börja flyttpacka? Japps!



//Pappkartong

nötskinka

Jag tror jag har ett problem med att vara själv. Visserligen är det givetvis skönt med lite ensamhet då och då också, men när det bli en allt för långvarig sådan övergår ensamheten till något annat. Man får för mycket tid att tänka och fundera över saker som händer. Något man slipper när man umgås med folk. Och det i kombination med sinnesstämmingen är inget bra samspel. Så som sagt, ska bli oerhört skönt att flytta ihop med Cissi nu! Komma närmare allt folk och slippa vara ensam. Lär behöva det framöver!

Var nere på stan och fikade med Malin och co förut, passade på medan hon var i stan. Var riktigt trevligt får jag säga! Alltid trevlans att träffa på folk man knappt träffar, så det är kul!

Har haft tråkigt och hunnit läsa ut en bok också, kanske borde bli mer kulturell och börja läsa sådana böcker istället.. Kanske man får något vett innanför skallen för en gångs skull!

Kollade igenom schemat för Tväs 2 också, som börjar i morrn. Kommer bli riktigt långa tio veckor. Har skola typ jämt, lite omställning till skillnad från nu. Ska tydligen byta grupper också, kommer bli spännande (eller kanske inte). Men men, ska inte dra några förhastade slutsatser här. Kommer säkerligen bli awesome!

Hejsvej leverpastej

Lampkrok

Har kommit på att man är lite rolig ibland. Till exempel det faktum att man tar med sig kameran när man ska ut, men tar inga kort. Lite spänannde handling får jag lov att erkänna. Vad är vitsen att ta men sig kameran om man ändå inte ska använda den.. Aja, man är allt lite dum vid vissa tillfällen!



Gårkvällen var riktigt trevlig i alla fall! Hade förfest hos mig, me and the grabs. Tanken var att dra ut till flamman, men då det enbart var killar i kön tyckte inte mina kära vänner att det var någon idé att gå in, så vi drog ner till NH istället. Var kanske inte superb där, men helt okej. Sedan råkade en viss person (nej inte jag) somna i soffan, så han blev utslängd, så det blev taxi till ryd och Hg istället. Hade rikigt kul där inne. Träffade på Malin som kommit på besök från Kalmar, riktigt kuligt!

I morrn är planen pulkaåkning med Malin och lite annat folk, ska bli riktigt trevlanstrevlans!

Näe, ska väl fortsätta att inte göra något seriöst alls, som jag gjort hela dagen!

//Hörnkudde

Tentan ÄR inlämnad!

Yeeyy! Nu är äntligen den förbenade tentan inlämnad och allt är frid och fröjd,
fram till måndag vill säga, då Tväs 2 tar fart.

Meeen.. den dagen, den sorgen! För nu är'e fredag och Kristin färgar håret och taggar inför

FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST!!!
YEEAAYYY!!!




NU JÄVLAR SKA HÄR FIRAS ORDENTLIGT KAN JAG LOVA!!!!

//Trappräcke

Tafvelkrok

Idag har det hänt lika mycket som utvecklingen i en gammal tv, det vill säga:
Nada!

Nej fan, jag ljög.. jag har renrättat och skickat in tentan, så nu finns det ingen återvändo! Nu väntas bara på svaret och den oerhört trevliga möjligheten att göra om den.. meeeen! Det återstår att väntas på!

Jag myser med Sasha i natt, så stör mig icket!

//Navelkludd

I never claimed to be a saint


Detta fält måste fyllas i

Idag har inte mycket hänt i mitt liv! Jag har tagit en timeout! Från uppgiften alltså! Fast, är man typ klar så gör det ju inte direkt särskilt mycket! I morrn ska det rättas lite stavfel och meningar.. sen jävlar blir det inlämning!

Det enda Kristin gjort denna dag är vart ute i stallet på en riktigt härlig men kall ridtur.. men som sagt, något att göra är inte helt fel!

Jag är sugen på att göra något! Jävligt tråkigt att sitta hemma själv!!
Hjälp!

gul överstrykningspenna

Idag har jag känt mig riktigt produktiv!
5-0 till mig!

Vaknade jävulskt tidigt av en hund som hoppar upp i sängen och slickar mig i ansiktet, mumsigt! Lyckas somna om och Sasha slocknar stenhårt, gött det! Inget kul att gå upp vid sex när man är ledig!
Nej!

Satte mig och kollade på det nya avsnittet av One Tree Hill som en liten uppvärming, synd bara att de blir allt sämre och sämre, kommer ihåg när man satt där och verkligen längtade till nästa avsnitt. Var ett tag sen. Det jobbiga är ju att när man väl börjat titta kan man inte slutas, vill ju veta hur det slutar!



Satte mig och fortsatte på examinationsuppgiften och svisch så hade det gått sex timmar och lilla Kristin var typ klar. Har lite granna överkik kvar, men i stora hela. Såå skönt!
Fick en liten panik där igår när jag upptäckte att jag inte kunde använda mig av den scenen jag valt. Men som sagt, det ordnade sig! Najs!

Sedan var det dags att sätta igång och städa, vilket tog ett tag. Har ju så att säga inte orkat med det på ett tag, men nu är det fiina fisken!



Gött att ha det dammfritt på golvet för en gångs skull, hade ju inte dammsugit på en sisådär 1,5 (?) månad, whoops! Aja skit samma, nu är det rent som bara den i alla fall, åtminstone där det syns!

Nej, dags för en seriös sysselsättning
Ha det bäst!

//Papperskludd

Icas mineralvatten med kolsyra

Idag kom jag fram till en insikt;
Hela mitt examinationsarbete som jag suttit med ett antal timmar är oanvändbart!

Gissa om Kristin blev glad? Nej! Så det var bara att börja knapra ihop ett nytt. Som tur var kunde man använda sig av lite från det gamla, men ändå. Jävligt surt!

Men nu är vi nog på rätt spår igen, förhoppningsivs!

Hade en snubbe här i morse som skulle laga det icke fungerande takuttaget.
Det gick inte
, gissa varför? Jo för det var inte trasigt. Kristin hade bara satt ploppen i fel hål. Tekniska jag i farten! Tur man inte är elektriker!

Var hos tandläkaren också, dyrt som fan. 580 spänn. Fast hade tydligen någon rabatt på 300 så behövde bara betala 280, men ändå. Jävligt mycket pengar.
Det kostar att bli gammal.

Jaa annars har jag bara lekt duktig student och suttit mellan tio och halv fem utan break med arbetet.
Så nu tar jag en välförtjänt paus!

Knapra och knåpra!
Tjofläng

//Potatisgratäng

Klockarmband

Jag börjar tröttna på den här ständiga huvudvärken.. såga av en del av huvudet kanske?

I alla fall.. har jobbat helhelg, askul! Eller nja.. tog ett jävla tag i alla fall!
Hade intervju idag också.. jaa.. nog pratat om det.

Näe ska sluta gnälla och gå och lägga mig, positivt Kristin, positivt!

//Istapp

Pepparkvarn

Har jag berättat att det idag är Torsdag?
Helt meningslöst vetande, men tänkte påpeka denna fras!

Har vart i skolan och fixat det sista inför morgondagens sista examinationsmoment.. najs!
Ska bli jävligt spännande att se hur detta går!

Sen skulle lille Kristin åkt hem och städat efter skolan, men råkade fastna i Key för att vänta på Cissi en stund. Kolla på folk är alltid lika kul!

Sen var planen att käka och dra sig hemåt för att nu lyckas städa, men det sprack i sömmen det med! Så man blev fast här hela eftermiddagen och väntar nu på att Johan ska komma och underhålla oss en stund. Sen jävlar får det bära hemåt för att städa, då jävlar ska det bli av!

Känner mig mest lyckad idag!!!!

Ha det kanon!

//Saltburk


Badanka

Borde skaffa tidslås på mobilen, inte så kul när räkningen kommer annars. Är dock jävligt förvånad över förra som låg på sen sisådär 350 kr mindre än jag trodde!
Fyra- Noll fördel moi




Har varit duktig och pluggat som en gnu idag, har bara helhetsanalysen och undervisningstillfället kvar på examinationsuppgiften. Är jag bra eller är jag bra? Sen att jag lär ha gjort fel på det mesta och säkerligen får göra om hela skiten är ju en annan grej! men i alla fall, Nu är jag bra!

Har haft en slapparkväll med Elin och Green också, var trevlans.. Ska börja förbereda mig inför morgondagens skola, fixa det sista med kroppets och rummets kommunikation, inför examinationsmomentet på fredag. Sista grejen med gruppen, känns lite skumt. Ska bli spännande att se hur nästa kurs blir sen!





Nojpe ska nog göra det seriösa jag precis talade om!
Ha det kanoners

//Ananasring

Chaaaaaarliiiieeee kom då!

Jag sitter på en liten sten, mitt i en skog och knaprar på en morot. Moroten är grön, den har blivit gammal. Jag somnar och drömmer om höga ekar. Ekarna är blåa, moroten var inget bra. Har hört att det inte är bra att äta gröna morötter. Jag går på en stig och hoppas ekarna ska börja svaja. De sjunker ner och blir till troll. Trollen är gråa och detta är en jävligt kass historia!


Sitter hos Cissi och ser på film, The Wedding Date. Romantiskt som bara den!
Ska tydligen spela monopol med grabsen sen, ska bli trevlans. Jag kommer vinna så överlägset att de små stackars pojkarna kommer gråta sina ögon röda.

Skolan började idag också, var spännande. Satt där i tre timmar och är nu ledig till torsdag. Naaaajs

Näe, nu ska jag göra ngt vettigt igen
//Blåbärssvans


Pudersnö

Härliga Söndag!

Sista timmarna på lovet dann och det ska firas med Avatar med grabsen ikväll.. ska bli jävligt spännande att se om den verkligen är så bra som alla säger! Heja Heja!



Fest i går, hade svinkul av totalt ingen anledning alls.. men vem bryr sig om det?
Inte jag i vilket fall som helst.!

Förfest hos Burman, drar till Hg, rött ljus, drar hem till Elin en sväng, går tillbaka, står i kö i en halvtimme... kommer in och dansar gärnet! Så jävla kul har man inte haft på ett jävla tag! Naaajs!




Sedan ett plus på poängen är ju att bakis = noll Hela helgen. Totalt underbart!

Jag lever, jag trivs! Nu blir det käk!

Ha det göttans!
//Kardemummabulle

Sandkorn

Ojojoj, för det är väl Lördag idag?

Tjhit, redan lördag, vilket betyder skola på måndag! Ett jullov som tar slut måste firas ordentligt!
Hade en trevlans dag igår! Först ute i stallet och förfrysa fötter och fingrar, sedan komma hem och hoppa in i en riktigt varm dusch. Helt underbart! Dra en vända ner till stan och inhandla dryck och sedan dra vidare till Cissi.

Vinkväll med sällskapsspel med Cissi, Emelie och Maja, riktigt mysigt!
Vilket senare, typ runt 1 kanske? utvecklas till korridorsfest. Trevlans trevlans!

Ska ut till stallet en sväng i det fina men jävulskt kalla januarivädret alldeles straxens,
sen blir det till att tagga om inför kvällen och baröppningen på Hg!
Kommer blir naaajs hoppas vi!

//Kornglas

Tjock pocketbok

Morgonens konstanterande:
Idag är det torsdag!

Wow! Lovet snart slut, skola på måndag. Arbete med examinationsarbete: Dåligt

Sitter och ska vara duktig en liten stund tänkte jag, har inte gått så värst bra det senaste. Var i och för sig nere i tvättstugan igår och tvättade lite, så lite plus i kanten får jag nog ändå! Hittade det sedan långt tillbaka försvunna tvättlåset, hängandes på tvättavlan, bra jobbat! Men gött att hitta den, slippa ha en massa onödiga utgifter när man ska flytta!

Gjorde en annan upptäckt när jag ändå var där nere. Tumlaren som innan tillhörde fyran hade dom bytt till tvåan, som redan har en massa skit tillhörandes. Nödvändigt? NEJ!

Gjorde lite på arbetet också, innan jag tröttnade totalt och började göra muffins. Tror man får sätta stopp på det där, kommer ha frysen full av kakor annars, inte så bra! Eller ja..?

Var nere på stan en sväng med Emelie också, var trevlans! Och så klart en sväng till Ryd och Cissi, hann man med också. Brukar vara svårt att inte göra..

Näe, nu ska jag umgås med sötnosen Sasha en liten stund..
Ha det underbart!

//Ormkaka

Reklamtallrik

Kom precis på mig själv att stå och sjunga i duschen, undra när det hände senast? Jo typ ett jävla tag sedan! Skandal? För finns det något mer underbart? Nope, skulle inte tro det! Så händanefter, mer sjungandes i duschen! Oh Yes!

Har puffat upp kuddarna också, de var lite platta så det fick bli redig omgång!
Så nu behövs inte det på ett bra tag!

Vad mer? Jo just det, hade tänkt vara duktiga Kristin och sitta med examinationsuppgiften också, satt tio minuter. Sedan fick jag ta en sväng till Norpan för att hämta sis och det drog ut på tiden en aaaningens.. så en timme blev till två, som blev till tre, som blev till fyra.. jaa ni fattar. Så duktiga Kristin får bli en annan dag, typ i morgon?

Näe, nu ska jag fortsätta vara lat!

Hittade lite kort från olika resor, har blivit besatt av Photoscape, så stå ut!




Irland -08



USA -08



Ha det underbart!

//Mattknipsare

Prasselpåse

Tjao!

Idag har jag inte särskilt mycket att komma med om jag ska vara ärlig. Tjhit vilka intressanta inlägg jag gör, kanske borde börja med ett tema för varje dag eller något. Då hade det i alla fall kommit upp något intressant, någon gång i vecka i alla fall!

Jag har i alla fall varit jävligt duktig, har kommit någonstans med examinationsuppgiften, vad står det nu?
Tre - Noll, fördel moi?

Annars har det inte hänt mycket alls.. umgåtts med min underbara vän Cissi en liten stund..

Jaa.. det var väl i princip det. Skit samma, jag är nöjd med mitt liv, and let it be!

Det gör ont i hårrötterna när jag klappar huvudet, undra vart det kommer från?
Just det, bullarna blev förresten underbart goda igår..
om ni undrar


//Morotstopp

Nu?

Säger bara så här..

JAG VILL FLYTTA NU!

Ryd är fan långt bort, speciellt när man ska hem framåt kvällningen! Bläs!

Andra bullar

Oh Shit!

Vakna klockan sju när man är ledig, det är inte dåligt det! Har hunnit med att städa lägenheten, vilket var väl behövligt. Dock kanske man inte rikigt kan säga städa men jag gör det i vilket fall som helst, för det är mer städat än det var innan. Det såg typ ut som ett rent kaos.. eller som mitt gamla rum hemma, när mamma vägrade gå in för att det var så sketet.. aa typ.. fast nu är det finfint! Om man tar en släng med dammsugaren och golvmoppen.. och ett par vändor till med dammtrasan.. eller något..

Men nu tänker jag och Cissi baka bullar.. fördriver tiden lite innan hon kommer bara!

Hejhopp!

//Telefonsladd

blä

Idag är jag inte någon glader alls. Plus att jag tycker oerhört synd om mig själv. Vaknar typ en gång i timmen hela natten, går upp vid sex för att jobba.
Går till jobbet fast man inte borde.

Kommer hem från jobbet, ramlar ihop i en hög framför toan och kräks upp allt som går. Inget kul alls! Sedan att man är svinigt hungrig men inte kan äta för att man spyr upp skiten igen, är inte heller något plus i kanten.

Så nu tänker jag sova, som jag typ gjort hela dagen. Bra start på 2010!

Hejsvej!

zsnhudhaw
yuadczyfsjkyfuaswhnklizukjszhnkljhdfkdxcngklxzutjhkedsnfgkldsjhfgkidsxhjgikakjihu
jshushfuyfhasryusfuaydujhauhsja<hdysdhsuyhduidhuszshfduauyOi=UDF8IW9
754RYYEFYUSFDVHDHFKSJIJlkdotjio6u84thdty8ueyhtg

RSS 2.0