Under kylan gror gräset och kommer fram lagom till våren

Tjenahopp!

Har haft en rätt lugn dag idag faktiskt. Ungarna har skött sig exemplariskt, det lilla de var hemma och inte i skolan. Jag har slappat och tagit det lugnt och gjort allt för att inte vistas utomhus. Snön har som sagt fallit hela dagen och jag bara hoppas att det försinner snart. Den kan komma på julafton, det räcker!

Fick migrän lagom till det var dags att hämta ungarna också, helt underbart verkligen! Såg halva ena ungen medan den andra nästan inte syntes alls. Plus att Gab fick hjälpa mig kolla efter bilar. Japp, underbara sit!






Lite utsikt från mitt fönster!


Idag är det 18 dagar kvar tills man flyger tillbaka till sverige och 24 dagar kvar till julafton. Längtar!


Nej nu blir det sängen och får hoppas på att huvudvärken försvinner tills i morgon!
//Passionsfruktsorbé


07:38

tjugo i åtta på morgonen och gatan är täckt med snö. Ska om en timme snubbla mig fram i kylan med en unge på var sin sida, gud vad jag längtar- NOT!

Jävla snö, FÖRSVINN!!!


Yes!

Fick precis reda på att jag antagligen är ledig på fredag och har hela huset för mig själv hela helgen. Fan vad jag ska NJUTA!!!


En hel helg full av bravader

Lämnade nästan precis av ungarna i skolan och njuter av att bara kunna ta det lugnt ett par timmar. Har haft en helt underbar helg. Först Winter Wonderland i fredags och sedan givetvis trippen till Bournemouth och Stonehenge. Underbara människor, underbara England och underbara helger! Känns lite konstigt att lämna allt om 2 veckor och 5 dagar, helt sjukt hur snabbt allting har gått!

Har väl inte särskilt mycket att säga om helgen, låter bilderna tala för sig själva!











//Vinterstenar



Det man inte har i huvudet, det får man ha i fötterna

Sitter och tar det lugnt några minuter innan det är dags att ta tåget in mot London för att träffa Sara. Ska kika runt lite i stadens gömda hörn, fick ett tips av Amanda att kika vad som fanns att se på Brick Lane, så det ska bli lite spännande. Roligt att göra något som inte allt för turistigt! Ikväll blir det Wonder Winterland i Hyde Park, får verkligen hoppas att det är så mysigt som alla säger! Lite typ som jul på liseberg har jag hört.. så vi får se!

Och i morgon bär ju resan av mot Bournemouth, kika runt och övernattning och sedan Stonehenge på söndag. Ska bli så fruktansvärt kul! Är dock lite nervös för hur allt kommer gå, har hört det ska bli snö i helgen. usch fy blä! Det är verkligen något jag inte ser fram emot med att komma hem till Sverige- All snö! Så fruktansvärt usch!

Är lite irriterad på att kameran är så död den kan bli och jag inte kan ladda den, så det får bli mobilen istället. Bjuder på några bilder från lite tidigare i höst som jag hittade när jag tömde den. Titta utsikten från Karins park, hur underbar är inte den?





och ett från Sea Life




Nej dags att rusa till bussen

//Blåbärsmuffins

E.T Phone home

"I am an alien, a freaking fucking alien"

Eller ibland tror jag det åtminstone. Funderar på hur man egentligen är skapad och kom på att min mamma måste tappat mig i golvet när jag var liten. Satt på bussen på väg in mot Bromley förut och stirrade i taket, vilket var fruktansvärt intressant, när en tant satte sig på sätet mitt emot. Jag såg bara i ögonvrån och var hundra procent säker på att tanten var naken, så jag tittade igen. Det var hon inte, hon hade bara en beige kappa på sig.

Jaaaapp.. det var nog det mest intressanta som hänt idag. Jo jag besökte en superdrugstore idag också, och gissa, den var super. Fick köpa 3 sminkprodukter till priset av 2. Tjihooo!!!!

Tänker avsluta med bästa citatet idag av en av mina ungar. Ska tillägga att det var bajs på hela köksgolvet och jag bara njöt av att vara ledig!

"It was not me who did a poo in the kitchen"

Rantantaaa

Så var ännu en tisdag slut och för en gångs skull känns det jävligt gött! Nästan som om det är torsdag, fast det är tisdag, fattar ni? Inte? Joo för det ska jag tala om (för jag har verkligen INTE sagt det förut);

FYRA DAGARS LEDIGHET MED START PÅ TORSDAG!

Vilket betyder att i morgon är sista dagen på veckan, i morgon är det fredag, i morgon är det  helg. FY FAAAN VAD UNDERBART!!! Älskar den känslan!!

Har haft en väldigt delad dag idag... eller kanske rätt hel men ändå halv.. Gab har varit en ÄNGEL! (För ovanligheternas skull), gjort precis allt jag sagt, vart hur underbar som helst. Meli däremot, vet inte ens om jag orkar dra alltihopa, kan säga som så att hon fick gå och lägga sig klockan sex (egentlig läggdags halv åtta) medan jag skurade handfat och golv. Underbart!

Hela helgen uppbokad, torsdag London och bio, fredag Winter Wonderland med två av mina tre vapendragare och lördag-söndag efter många om och med och promlem med hyra av bil, Bournemouth och Stonehenge, med lite spanjorer, tjecker och min Sara förstås. Kommer bli galet AWESOME!!

Nej, dags att göra något vettigt av resterande tid!

//Golvdansande hasselmöss

Lila lampskärmar

Ännu en ny måndag och ännu en ny start på veckan, men känns inte särskilt tungt eftersom jag bara jobbar tre dagar! Har varit mycket duktig idag, tvättat och städat mitt rum + toalett, är enormt glad jag slipper städa resten av huset. Behöver ju egentligen inte städa min toalett heller eftersom ungarna använder den med, men tänkte att det var lika bra när jag ändå var igång :P

Så nu väntar jag bara på att hämta tjejerna från skolan och sedan blir det väl fullt ös hela eftermiddagen. Som tur är ska Amandas kompis hämta Gab, för de skulle på något grejs med hennes skola, så jag har bara Meli ett tag där. Känns rätt skönt får jag erkänna!

Tre veckor och fem dagar tills man är hemma i Sverige, det ni! Längtar sjukt mycket faktiskt!

//Grön slemklubba

Jordgubbsband

Har egentligen inte mycket att säga idag, skulle åkt in till London med Sara och Jutyna men de blev sjuka så jag fick vackert stanna hemma. Kanon tänkte jag, då sparar jag lite pengar i alla fall! Men gissa om jag gjorde det? Nope, en sväng ner till Bromley, vilket innebar en styck ny kavaj plus två nya skor. Ett par kanonpartyfynd £5, japp bara £5, hur kanon som helst!

Jaa annars har det varit lite film, lite bok och lite umgänge med familjen.

Nu ska jag försöka komma på något vettigt att göra!

//Jumbosnöre

Frumelidumselskum

Jibbbi dabba dooooooooh! Här kommer scooby doooo!

Yeeeeeeeeeeeeeeey! Ännu mer barnprogram från den normala åldern (då animerat faktiskt tog längre tid än en vanlig film och kallades tecknat). Har som sagt varit lite barnvakt idag också, dock rätt lugnt. Började inte förrän 2 på eftermiddagen, så kunde ta det rätt soft, titta lite tv, spela lite spel, fixa mat, titta lite mer tv. Eller ja, de tittar tv, jag läser en bok. Känns betydligt mer givande än att kolla Fireman Sam- episoden flera gånger om, det räcker med en gång!

Hade en rätt lugn morgon, sovmorgon- sjukt underbart! Drog ner till Bromley en sväng och köpte ett par nya skor, hörde att det tydligen ska bli snö nästa vecka. Jippiiii!! NOT! Inte min grej direkt!

Fick även reda på en riktigt trevlig grej- ledig torsdag till söndag nästa vecka. Yeeeeeeeeeeeey!!! Hur underbart som helst!

Hepp, ska ha en date med Harry P.
Tjomors

//Hummelfärgad lövsångare

terrorisera-barn-dag

Bibbelibobbeliboo...
Kom på att trots hur många animerade barnfilmer jag sett dessa två senaste månaderna, har jag ännu inte fått se min favorit.. kan bero på att de inte har min kära Askungen men ändå, jag saknar!

Så skönt att det äntligen är fredag, trots att jag är tvungen att jobba i morgon efter lunch. Men efter lördag kommer söndag- och då är jag minsann ledig! Och ser fram emot nästa helg med weekendtrip till Bournemouth och Stonehenge. Övernattning med underbara människor.. eller ja de två jag träffat. Är ganska glad jag fick med mig min underbara Sara, så jag åtminstone har någons axel att luta huvudet mot när kärringen blir för gammal.

Har haft en ganska blandad dag idag. Hade ett litet prat med ungarnas lärare, som berättade att båda två var jättejobbiga i skolan och att Gab till och med slog andra barn. japp.. skönt att veta att man inte är den enda de är jobbiga mot ibland! I alla fall, hade tre sköna timmar med Meli, lekte i lite lekplats, gick hem och myste framför tv:n, lekte lite mer. Hämtade sedan upp Gab och hade en trevlig promenad hem, frams tills dess att vi kom innanför dörren. Då sprang hon upp på rummet av någon dum anledning och vägrade komma ner. Fixade lunch och ungen vägrade fortfarande att komma ner, så jag och Meli käkade upp Gabs mat (efter några hot om att vi skulle göra det). Skrattade lite i smyg när jag gick upp till mitt rum och hon krävde lunch. Sorry, but the lunch is gone! He he.. så hon fick en torr macka istället. Japp.. så går det när man messar around med mig. Sorry!

Resten av dagen har gått rätt smort, var nere i Bromley en sväng, lånade lite nya böcker, matade lite gäss och änder och lekte lite lekplats. Rätt skönt ändå!

Yeyyey.. tror jag ska kolla lite Grey's och Vampire Diaries!

Ha det bäst!

//skruttelskrutt

Lagom är bäst

Yeeey! Ännu lite tid för sig själv, ungarna i säng vilket gick förvånandsvärt bra. Har kommit på ett litet knep, få Gab att somna först, så löser sig resten. Super! Peppar peppar.

Har haft en rätt bra dag i alla fall, förutom lite gnabb i morses med två ungar under sängen som vägrar komma fram.. men hade en arg bimamma som hjälpte mig och efter det blev det tyst i bihålan. Drog en sväng till parken och lekte kurragömma i typ hundra år, gungade lite gungor och jagade lite träd. Drog oss hemåt, käkade lunch, gick till skolan, lämnade dem där. Drog hem och njöt av att bara slappa (se förra inlägget), hämtade dem och fixade middag. Gjorde tunacakes, aslätt. Potatismos, tonfisk, persilja, salt och peppar, enkelt och gott. Yeey!

Jaja, det var min dag, mycket intressant, wasn't it?

Ha det bäst!
//Citrongräs

Nyckelpigan i fönstret

Torsdagseftermiddag och njuter av att få lite tid för sig själv. Är så fruktansvärt skönt att bara få sitta ner och ta det lugnt ett par timmar! Förundras över hur snabbt veckan har gått, känns som om det var söndag igår. Ser dock inte fram emot att jobba på lördag, men har förhoppningsvis sovmorgon i alla fall, så det är väl ett plus åtminstone!

Näe.. vet inte riktigt vad jag ska skriva, tar och läser en bok istället.

Tjosan

Pengar ryker som en rykande vedpanna

Haha, jag älskar att jag innan avfärd, köpte en ny dagbok som jag skulle skriva i om vad som hände och allt... bara för att den gamla hjälpte mig igenom USA-skiten. Men så plockar jag upp den nu och inser att jag kanske skrivit max 10 inlägg i den, typ varannan vecka. Känns bra alltså! Men kanske är positivt det, då inser man att man faktiskt gjorde helt rätt i att åka och prova nya erfarenheter. Yeey!

Japp idag då.. har egentligen inte hänt särskilt mycket. Gick upp, käkade frukost, droppade av barnen i skolan, gick hem och slappade, pickade upp dem från skolan, käkade lunch, gick till parken, lekte lite granna, käkad middag och nu tv. Så som sagt, en vanlig dag.

Hade i alla fall en lugn men trevlig gårdag. Var spöregn så var inte särskilt sugen på att göra något mer än att sitta inomhus. Åkte som sagt till Beckenham för att träffa Justyna, drack kaffe, snackade skit, drack te, lite juice gick ut från det cafét för att gå in i det bredvid. Snackade ännu mer skit och drack en kopp varm choklad, som smakade usch. Men som sagt, en lugn och skön dag. Jajjemen!

Har dock insett att jag behöver ett par nya skor, som håller tätt. Tygskor är ingen bra idé, bara så ni vet! Usch, där ryker ännu mer pengar. Aja.. skor är ju en investering.. eller??

Hepp, dags att gå ner och kolla Bolt för femhundrasjuttioelfte gången. Fattar inte hur barn kan gilla att kolla samma film dag efter dag, vecka efter vecka. Sjukt!

//Rumpstek

Morgonstund har guld i mun

Söndagsförmiddag och njuter av att kunna ta det lugnt. Var inne i London med Karin igår, gick till Camden Market för första gången. WOW! Säger jag bara, hur mysigt som helst! Hittade två skyltar som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med, men det löser sig när den tiden är inne. Åkte även en sväng till IKEA för lite Marabou Mjölkchoklad. Hur himmelens gott som helst. Saknat den som fasikens. Sjukt hur choklad kan smaka olika, mycket strange.

Ska ta en sväng till Beckenham, 10 min med buss från Bromley, för att träffa Justyna. Ska bli himla trevligt faktiskt, var ett tag sedan!

nej nej, ska fortsätta med mitt njutande!

//Kofösare

I skenet av tusen lampor

Det är fredagskväll och jag sitter barnvakt, jihoo!! Dock sover ju ungarna, men ändå..
MEN det är ju åtminstone helg! Ska bli skönt med lite ledighet, behöver vila ut och komma igen så man orkar de fem återstående veckorna. Är, som jag sagt många gånger, sjukt hur snabbt tiden går, har redan varit här i två månader och den sista har känts som en vecka. Sjukt.

Har haft en rätt lugn dag idag, Gab gick i skolan på förmiddagen och jag och Meli gick till parken, läste sagor och kikade lite tv under tiden. Hämtade Gab, käkade lunch, åkte ner till Bromley för att mäta skostorlek, köpte cupcakes, åkte hem, fikade och kikade lite mer tv. Rätt lugnt som sagt.

Ska träffa Karin i morgon och kika runt på Camden Market är tanken, ska bli trevligt! Har aldrig varit på den, så det ska bli mycket spännande att se vad man kan hitta för gottigheter!

Nehepp.. tjohopp

//Strålande lampsken

ojojoj att man inte kan ha ett inlägg utan rubrik

Kijoleen, det var lite väl kjiort... kunde man säga en dag i Finland.

Nehepp.. idag har det inte hänt mycket här inte. Sitter och filosoferar lite över livet, har i morgon varit här i 2 månader och på lördag är det 5 veckor kvar tills jag åker hem. Tiden går snabbtsnabbtelisnabbtsnabbt! Kan inte säga mycket annat direkt. Snart är det väl sommar, dags för 30års kalas, pensionering och trädkramardag. Tror det börjar gå bra nu!

Nepp... kanske ska vara lite seriös.. har som sagt inte gjort många knop idag inte. Tittat lite tv, lekt kurragömma, tagit ungarna till skolan, sovit lite, hämtat ungarna från skolan, lagat mat, tittat ännu mer tv och sedan lagt ungarna så sussande gott. Denna tid på dygnet är så fruktansvärt underbar, bara tid för en själv, peppar peppar, kan slappna av och ta det lugnt. Underbart som sagt.

Är lite missnöjd med mina planer inför helgen, har typ inga. Inget roligt alls, känner inte direkt för att sitta hemma hela helgen och glo.. kanske på sitt sätt vore bra, så den dumma förkylningen går över.. men serisöt kanske inte det roligaste man kan göra direkt!

Nehepp.. dags att kolla in tv-tablån.

Tjolahopp!

Nya upptäcktsfärder

Tjenamors alla krakelspektakel där ute i mossen! Nu så ska jag berätta om en liten liten flicka som för två månader flyttade till ett nytt litet land. Hon klagade hela tiden till sina vänner hon träffat, att där hon bor där finns minsann ingen stor park eller skog. Detta visste hon eftersom hon gått runt och runt och runt och letat efter just detta.
Men så en dag gav sig flickan ut på nya upptäckter och ni kan ju gissa vad hon hittade? Jo hon hittade en stor stor park som hon gick rakt igenom, och gissa vad hon hittade bakom just denna park? Jo en stor stor skog, men ängar, åkervägar, betande hästar och lösa hundar.
Japp som ni redan gissat är givetvis den lilla flickan jag och japp, jag hittade en skog. En stor skog! Och gissa vart den låg?? Jo, 20 meter från mitt hus, crossa stora vägen, gå till busshållplatsen (som jag använt mycket flitigt), gå bakom busskuren så whoooops, där är skogen!

Gissa om jag kände mig något smart idag?? Nej, inte ett dugg!

Har i alla fall haft en rätt bra dag, eller lugn åtminstone. Så himmelens skönt att tjejerna har heldag i skolan, och som sagt att skolan är igång igen! Gick med dom till skolan, utforskader vägen och plockade upp dem 7 timmar senare. Urskönt!!

Nej nej, tror det är dags för lite How I Met Your Mother!

BajBaj!

En liten tanke bortskänkes

Sitter och funderar lite smått över varför man alltid vill ha det där man inte har och när man väl fått det, då vill man ha det tillbaka till hur det var innan. Man känner hur långt borta allting är samtidigt som det är fruktansvärt nära. Hur tiden känns som hundra år när man blickar framåt, men som två sekunder när man tittar bakåt. Den mänskliga tankegången är rätt spännande (okej, det var djupt), men i alla fall, det är rätt intressant.

Slut på lov, början på ledighet

FAN VAD SKÖNT!!!

Lovet är över och släppte precis av ungarna i skolan. Så himmelens skönt att få lite ledigt mitt i veckan också! Har äntligen fått igång laddaren till den svenska mobilen, helt underbart! Får hoppas den håller sig nu också! Regnar och blåser som fasikens utomhus, ungefär som man föreställer sig att England ska vara. Men tycker ändå det är rätt otroligt att det är första gången på nästan två månader som det är sådant här skitväder! Trodde det skulle komma tidigare!

Helgen var mycket trevlig, eller åtminstone lördagen. Träffade Sara, Lizette och Karin inne i London för att utnyttja de två sista biljetterna vi hade. Gick först till Sea Life och kollade fiskar. Fick se hajar, riktigt små simmande saker, krokodiler (eller var det en alligator?), sköldpaddor, riktigt stora sköldpaddor och en massa mer. Var trevligt men kanske inte riktigt värt pengarna.

Efteråt åkte vi vidare mot London Bridge och London Dungeon. Föreställde mig ett spökhus med människor som hoppar fram bakom ett och ett annat hörn, men var mer som att gå i en historietunnel (eller typ). Skådespelare som visade hur det var på den tiden, skrämmande givetvis, men kanske inte så som man föreställt sig direkt. Kanske bra att läsa på sig lite till nästa gång. Men trevligt var det åtminstone!

Avslutade kvällen med en god middag på en restaurang vid Covent Garden, lagom pris och supergod mat. Fanns inget att klaga på där inte nej!

Gårdagen spenderades mestadels i sängen, var nere i Bromley och shoppade lite nödvändigheter (det mesta åtminstone) och kände mig inte helt ok, så drog hem och tittade tv-serier och film istället. Mysig slappardag.

Hej hopp, dags att hoppa in i duschen och sedan ringa lite samtal. Ha det bäst!

//Gummianka

Tio kilo skinka och en liten liten majonästub

Klockan är tjugo i nio och jag vet inte vad jag ska göra. Har läst som en galning hela veckan, köpte sista Harry Potter boken för två dagar sedan och är typ klar. Eller typ snart. Har inget att göra på datorn, för här finns det inget intressant. Ingenting roligt på tv:n, sjukt att det finns så många kanaler som bara visar en massa skit. Eller program jag redan sett. Usch.

Ser fram emot morgondagen åtminstone, ska träffa mina underbara vänner som vanligt. London Dungeon och Sea Life, kommer bli bra hoppas jag. Lite läskigt med spökhuset bara, men det får gå. Har man betalat så har man. Alla lär vara lika scary ändå. Ojoj!

Har i alla fall haft en rätt bra dag idag åtminstone. Började dagen med att titta på tv med ungarna medan Amanda städade huset. Lekte lite play do, ritade lite på papper, gick ut och hoppade i lera, kletade ner hela kläderna med ännu mer lera. Gick till gymmet och lämnade dem in the créche. Hade två timmar för mig själv, underbart! Kom hem, tittade film, käkade pizza och glass och tittade lite mer film. Lade dem rätt tidigt, för självfallet kan de ju inte vara duktga hela dagen. Somnade snabbt, skönt!!

Sitter nu här med problemet från ovan. Nej, får nog bli en till date med Harry, måste se till att få honom klar!

//Gurksallad

Surkärringarnas dag

Har gått runt och känt mg som en surkärring hela dagen. Har det inte varit det ena, har det varit det andra. Så fort det gått över börjas det igen.

För att ta ett exempel:
Går till parken nere i stan, en rätt stor en. Finns toaletter när vi är på väg dit. Frågar ungarna om de behöver gå men icke då.. Går fem minuter, kommer ner till parken. Har precis satt mig ner och gissa vad jag får se? Jo båda ungarna tar av sig byxorna och kissar. I sanden, PÅ LEKPLATSEN! Men hallå?? Surkärring nummer 10. Tydligen är kissa på toaletter inget roligt, men att göra det i sanden på en lekplats, jättekul!!

Har i princip vart så hela dagen. Meli har ljugit som en galning, känns inte som att saker och ting går in i hjärnan. Eller så går det in och ut på samma gång. Det roliga är att man kan ha en diskussion med henne om en sak, för att fem minuter senare göra om precis samma grej. Barn alltså.. nej jag är INTE sugen på egna.

Får hoppas morgondagen blir bättre.. vill inte vara surkärring numero ett hela tiden heller. Usch fy blä.

Lite blaa så här på onsdagsförmiddagen

Tjolahoppsansa!

Idag är det onsdag, förmiddag förvisso men ändå. Halva veckan snart gjord och längtar till helgen, som vanligt. Längtar till nästa vecka också, då skolorna börjar igen. Ska bli skönt med lite ledighet mitt på dagen. Har visserligen gått rätt bra hittils, peppar peppar. Men en hel vecka med heltidsjobb mellan 8 och 8 och ibland senare, är rätt krävande. Ska i alla fall få någon timme för mig själv idag då jag ska lämna ungarna på något lekställe på gymmet, så man kan ta en kaffe och läsa en bok. yeey! Och sedan är det simlektion, så förhoppningsvis går dagen rätt snabbt!

Känns sjukt att det snart bara är 6 veckor kvar, känns som om tiden bara flygit iväg. Visst, jag har gnällt som en galning, men samtidigt uppskattar man verkligen att vara här, vilket kanske inte alltid märkts. Sol, 13 plusgrader och trevliga människor är aldrig helt fel, hade man vart i Sverige nu hade det i princip vart 5 grader med regn eller snö!

Jaja, ska väl sluta filosofera nu!

Ha det härligt alla underbara människor där ute!

Blajs

Hastighetskameran är för tillfället avstängd

Schh schh! Hör du hur det knakar.. schh schh! Hör du hur det brakar?

Knakelibrak, undelat.. hade kunnat rimma om jag vart på det humöret men det är jag inte. Har haft en rätt bra dag idag faktiskt. peppar peppar. Fattas väl bara att en unge vaknar och börjar skrika. I alla fall, har lekt lite i parken, klistrat fast lite löv på papper, lagat lite mat, lekt lite play doh, haft lite nappar (sovstunder), tittat lite film, lekt med lite dockor, lagat lite mer mat, tittat på lite mer film. Japp det var min dag i stora drag.

Är glad att måndagen är över, den är alltid värst. Nej inte just för att det är måndag, själva dagen alltså utan just för att det är måndag, första dagen i veckan, efter helgen. Fredagar är alltid bäst, speciellt när de är över. Oavsett vad det än gäller, så länge man inte ska jobba dagen därefter, då är den sämst.

Japp japp.. har inte särskilt mycket mer att säga faktiskt, är inte trött men ändå seg. Har börjat nedräkningen till hemfärd, 6 veckor och 5 dagar. Och sedan är det jul, längtar som fan! Vill ha reda på antagningsbeskeden också, snälla december kom snabbt. I alla fall om man tänker åt ett håll, vill ju faktiskt inte lämna allting här heller, alla underbara människor man träffat! Men tro det eller ej, jag längtar tillbaka till skolan. Kommer garanterat ångra dessa ord när jag sitter upp över öronen med skolarbete och tentaplugg. Men nu, i denna stund. Då längtar jag tillbaka.. eller rättare sagt framåt, man vet ju aldrig vart man hamnar.

Punkt punkt punkt... slut

Tjohej

RSS 2.0