Första advent

Helt sjukt att det redan är första advent! Och i morgon december! Vart tog hösten vägen egentligen?

Har haft en sjukt stressig vecka, med massa i skolan. Har gjort hälften av kurserna för denna perioden och hade ett liten "half break" nu i helgen i den ena kursen. Var ganska skönt! Var och tittade på tredje Hungergames filmen i torsdags också, hur bra som helst! Jobbigt bara att vänta ett år tills nästa film kommer!
    Var ute och red med Ida igår på Daphne och Herman, sjukt stissiga var dom då Sasha var med, vilket var lite läskigt i början (för mig) men det gick bra till slut! Hade även en liten sushi och vin kväll (eller ja öl för min del) på kvällen med några i klassen med utgång efter. Sjukt mycket folk (gissar på löning) så det var nästintill omöjligt att komma in på något ställe. Men en trevlig kväll hade vi ändå!

Startade dagen med brunch på Cioccolata, mycket värt! Gick sedan runt i gamla Linköping på julmarknad, så en väldans mysig dag idag faktiskt! Köpte en bodyscrub som jag ska prova senare, ska bli spännande!

Nu blir det soffan och film, mycket mysigt!
Ha det så gött!
//Kristin

Lördag mitt på dagen

Det här med att uppdatera bloggen är inte riktigt my cup of tea för tillfället. Visserligen händer det relativt mycket, trots att vi har sjukt mycket i skolan för tillfället. Men inte är jag bättre på updates för det.

Läser en rätt intressant kurs för tillfället, institutionell ekonomi, som handlar om varför saker och ting blivit som de blivit och hur institutioner påverkar och bidrar till samhällets struktur... känns mer samhällskunskap än ekonomi, men väldigt intressant faktiskt!

Träffade Ann i tisdags också, som jag åkte till USA med. Var sjukt längesedan vi sågs och riktigt trevligt att träffas! Fattar inte hur snabbt tiden går alltså!

Jaa annars har jag nog inte så mycket att skriva, har hänt en hel del men för tillfället kan jag inte komma på ett skvatt. Får försöka bli bättre på att uppdatera direkt efter ;) Har ingen bild att bidra med heller, så det blev ett rätt tråkigt inlägg!

Ja just det, såg 12 years a slave precis.. har ni inte sett den, se den! Klart sevärd!!

Trevlig helg! Jag ska plugga!
//Kristin

Ett antal dagar senare...

Ja så har det ju hänt igen- att jag inte kommit mig för att uppdatera på ett tag. Brukar gå i perioder det där.. orken den tryter ibland! har väl egentligen inte hänt särskilt mycket direkt. Fick reda på att jag fick VG i den andra kursen, första perioden. Jävligt najs. Ännu mer najs var det att ytterligare 12 till fick samma betyg. Lite skillnad från mikron, då lika många kuggade kursen. Skillnad i statistik, ja!
 
Bästa Terr var här för någon vecka sedan också, hade sett fram emot att umgås med henne och Agnes hela helgen, men fick åka in till akuten på fredagskvällen. Som tur var var det inget livshotande, så fick åka hem efter några timmar liggandes på en bår. Bästa Agnes och Terr var med hela tiden, vet inte vad jag gjort utan dom, nej! Synd bara att hela helgen blev förstörd på grund av det! :/

Jaa.. vad mer? Har vart hundvakt som vanligt, med dom där ögonen tittandes mot en som att man är världens tråkigaste människa när man sitter och pluggar istället för att klia på magen.. Hemsk elakt!

 
Lagade mysmat och hade kvalitetstid med soffan framför så mycket bättre i lördags, riktigt najs!

 
Ja just det, vaknade av detta i torsdags, mycket trevligt not! Som tur var gick det över rätt snabbt. Får hoppas nästa kommer liiite närmare jul ;)
 
 
Ja det var väl det mesta som hänt den gångna veckan/veckorna??
Ha det bra!
//Kristin

RSS 2.0