En tisdag i september

Sista september och bara 3 veckor kvar av mikrokursen.. sjukt vad tiden springer förbi. Dags att börja ta tag i tentaplugget med andra ord, nu blir det inte mycket fritid här inte! Är dock glad att jag började att plugga i tid (även om jag borde pluggat betydligt mer än vad jag gjort), börjar fatta vissa delar, så får se hur det går sen helt enkelt!

Pluggade hemifrån igår och var hundvakt åt Sasha, mycket mysigt.. jobbigt bara när man får de där ögonen som säger betydligt mycket, typ: "du är dum som bara pluggar, prata med mig istället!" Passade på att ta en promenad i Vallaskogen i en halvtimme, gött med skog precis intill knuten!

Har ridit Daphne idag också, gick faktiskt riktigt bra! Hon var riktigt avslappnad och medgörlig. Kul att det faktiskt hållit i sig även fast hon stått två veckor!

Hepp hepp, ska väl försöka fixa i ordning mig för kvällen, så man orkar med en heldag i skolan!

Ha det bra!
//Kristin

Sista söndagen i september

Jäklar vad snabbt tiden går, vi är snart inne i oktober- helt sjukt! Har inte skrivit på några dagar, mestadels för att jag känt att jag inte gjort särskilt mycket direkt.. Var ute och käkade på Platens med några i klassen i onsdags, vilket var mycket trevligt. Gillar klassen skarpt får jag säga.. finns verkligen ingen (i masterklassen måste tilläggas), som jag ogillar ens något. Så det är kul!

Hade förfest och sedan utgång med Agnes, Åsa, Martine och Jessica i fredags, också mycket trevligt trots att det till slut bara var jag och Jessica som fortsatte hela kvällen. Var längesedan jag gick ut och verkligen tyckte det var kul, så ett positivt plus i kanten där!

Var ute och red Daphne i dag också, första gången efter hjärnskakningen, lite nervöst. Satt på helspänn och var rädd att sadeln skulle lossna hela tiden. Men det gick bra till slut!

Jaa.. annars har det väl inte hänt något direkt, har haft lite njutar/pluggdagar både förra helgen och denna, så tänkte dela med mig av lite bilder.. hur kul nu det är ;)

Ha det bra!
//Kristin

Regn och blåst men underbart med luft

Ibland är det skönt med en liten lugn tid MEN inte när man har massa skolarbete hängandes efter sig och man har en hjärna som inte kan prestera på högvarv (eller knappt alls). Inget kul alls. Dock känns det som att den börjar få tillbaka sin forna produktionsförmåga (peppar peppar), så håller bara tummarna för att det fortsätter utvecklas åt det hållet!

Har vart i skolan idag, två föreläsningar och ett infomöte inför våren och nästa höst. Satte griller i huvudet på mig och rörde om i grytan totalt. Vet inte riktigt hur jag ska göra och vad jag vill. Nej, det är svårt!

Valde att gå till skolan idag eftersom jag inte riktigt litar på huvudet, så kändes onödigt att hoppa upp på cykeln och ramla omkull det första man gör. Men det fick mig faktiskt att tycka att hösten trots allt är ganska trevlig. Även om det var rejält ruggväder ute. Var oerhört skönt att komma ut en sväng till råga på allt, speciellt när man suttit inne i fem dagar. Dock förundras jag fortfarande hur folk tänker när dom cyklar? Varför väljer många att cykla på bilvägen när det finns en cykelbana precis intill. Jag fattar inte riktigt taktiken där.. nope inte direkt!

(inte världens bästa bild, men tycker
ändå om den på något sätt)

Upptäckte även att världens bästa serie haft seriepremiär, yeeey! Downton Abbey for the win!

Ha det bäst!
//Grönsaksklubba

Det där med hjärnskakning...

.. nej det är ingen direkt hit nej! For av hästen igår eftersom sadeln fick för sig att åka på sned och slog i både svanskota och bakhuvudet. Trodde först huvudet klarat sig men blev sjukt yr på kvällen och fick ringa 1177. En lättare hjärnskakning enl. sköterskan där. Kul, nej! Har haft soffläge hela dagen, huvudet känns bättre men långt ifrån helt ok. Kul när man planerat att hinna i fatt skolarbetet. Får hoppas man åtminstone orkar läsa kaptlet till ekonomiska teorin i morgon!

Ja ja, det var mitt liv! Hoppas ni haft en betydligt bättre dag!
//Kristin

Måndagsmys och en brinnande OH

Har haft en sådan där dag där inget riktigt går som planerat, i alla fall i början av dagen. Gick upp och var helt inställd på mikroföreläsning klockan 1. Upptäcker strax efter 9 att det visst var ekonomisk teori klockan 10. Jaha istället för att plugga mikro på förmiddagen fick det bli att fixa i ordning sig och dra till skolan, Och väl där började OH:n brinna, så en relativt händelserik morgon, ja!

Nu är det kvällsmat och idolmys som gäller. Älskar hösten!

(kanske inte ser så gott ut, MEN det var det!)

Ha en trevlig kväll!
//Kristin

Skola, hundvaktande och en sittning

Har haft en rätt pluggig vecka, har suttit och försökt förstå mikron ännu mer. Men det börjar ta sig lite åtminstone, även om jag inte riktigt är där än! Men skönt när det känns att det går åt rätt håll. Håller på med osäkerhet och spelteori denna veckan, vilket vi gjort en hel del innan, så känns lite lugnare och man har möjlighet att ta igen föregående veckors plugg. Skönt det!

Var hundvakt åt Sasha i torsdags också, mycket mysigt! Även om hon ägnade större delen åt dagen till att titta ut genom fönstret och morra på andra hundar. Tydligen mycket intressant!
 
Var hemma hos Jessica i fredags och hade tjejmyskväll med vin, pizza och en massa skitsnack. Mycket bra start på helgen! Och mastersittningen i går gjorde den inte sämre! Sittning på [Hg] och utgång på Harrys, en mycket trevlig och underhållande kväll!
Ikväll ska jag tydligen på valvaka, blir spännande att se om det blir regeringsskifte eller ej!

Ha en trevlig dag!
//Kristin

Skola, regn och lite mer idol

Regn regn regn.. ibland är det önskvärt, för det mesta inte! Får gärna dyka upp lite sol snart igen, så man blir på bra humör!

Har gjort den goda gärningen att rösta idag, bekvämt när det finns en vallokal på skolan må jag säga! Har även pluggat lite mikro med Lina, gick för en gångs skull relativt bra, kan ju bero på att veckans uppgifter var betydligt enklare än föregående veckors. Bra när man kan ta igen det andra man inte riktigt förstått! Hade seminarium i Ekonomisk teori också, gick relativt ok tror jag!

Är så sjukt glad att Idol är tillbaka, hur mycket man än borde kommer jag nog aldrig växa ifrån det! Bästa på hösten (förutom alla andra seriestarter vill säga)
 
Möttes av denna utsikten när jag kom hem från skolan, underbart!
 
Ha det bra!
//Kristin

Uteritt och idolmys

Var och red en uteritt på Daphne för första gången idag, det gick faktiskt högt över förväntningarna. Jättekul! Som sagt, kul när det går framåt! Var med Ida och handlade på Maxi efteråt också, blev lite mer än vad man tänkt, konstigt att det alltid råkar bli så!

Hepp, ska försöka koncentrera mig på Idol nu, känns dock inget lovande men men mirakel kan ske!

Ha de bra!
//Kristin

just busy doing nothing at all

Söndag söndag söndag.. fy fasiken vad snabbt alla helger ska gå.. varför kan vi inte ha mer typ 5 dagar helg och två dagar jobb/skola? Det hade inte vart helt fel, nej!

Hade tänkt plugga järnet hela helgen, men ett jävla migränanfall satte stopp för det i går lunch. Konstigt att det bara ska komma sådär.. helt plötsligt, helt ur tomma intet.. när det vart borta- ja jag vet inte hur många månader.. ja konstigt minsann! Hann med några timmars plugg idag i alla fall, så lite mer smart än vad jag var igår morse är jag nog åtminstone!

Skulle ha
 
-maraton med Agnes igår kväll- det blev en film! Sen kollade vi på gamla klipp och bilder från dåtiden istället.. det var kul!

Just det, har sett:
 
också, konstigt att jag tyckte dom var dåliga förut.. det tycker jag inte längre, nej inte alls!

Hepp, ska nog försöka krypa till kojs och få några timmar sömn så att man orkar gå upp tidigt och plugga i morrn!

Trevlig söndagskväll!
//Kristin

Produktiva fredag

Är ganska helnöjd med mig själv för tillfället. Hängde med sis till badhuset i går för lite simning, var rätt mör efteråt men gött som fan var det! Idag har jag haft en mycket produktiv dag, där både tvätt, städ och uppgiften i ekonomisk teori tills tisdag hunnits med. Har även tagit mig igenom hela Hungergames-filmen, vilken var betydligt bättre än jag tyckt innan. Tänk vad rätt stämning kan göra med humöret!


Hoppas ni haft en lika bra dag!
//Fredagsnjutarn

En ny onsdag

Har vart i skolan nästan hela dagen, suttit med mikron som jag fortfarande inte fattar ett skit av, får nog börja plugga lite snart! Hade föreläsning i Ekonomisk teori också, är rätt intressant faktiskt, ska bara orka börja med uppgiften inför seminariet på tisdag!

Var ute i stallet och red Daphne idag igen. Det går åt rätt håll i alla fall. Idag lyckades vi skritta en hel del innan hon ville trava. Kul när det känns att det går framåt ;)
Avslutade kvällen med idolmys framför TV:n, bästa med hela hösten :)


Trevlig onsdagskväll!
//Kristin

Harry Potter The Exhibition

Idag tog jag och Agnes bussen till Norpan för att under en timme utforska Harry Potter och hans värld- med andra ord besökte vi Harry Potter: the exhibition. Det var faktiskt väldigt kul att gå runt och se all rekvisita som dom hade haft med i filmerna och mycket intressant att höra hur allt hade skapats. Helt klart värda de kronor som det kostade att gå in, hade garanterat ångrat om man inte kommit iväg, nu när det ändå var så nära!

Lite bilder från utställningen kanske?

Ja det var min dag, hoppas ni haft en lika trevlig om inte än trevligare!
//Krisen

RSS 2.0