Söndagsutflykt

Större delen av denna söndag spenderades med sis, Björn och deras kompisar vid Trollegate för grottutforskning och korvgrillning. En riktigt trevlig söndagsutflykt i en riktig trollskog. Var rätt spännande att försöka ta sig igenom grottsystemet, framför allt att ta sig igenom mycket trånga passager. Trodde knappt jag skulle ta mig fram, men efter mycket ålande gick det galant. Var dock en aning misstänksam i början, då det såg väldigt trångt ut, men med lite övertalning så gick det! När grottorna var utforskade gick vi för att leta efter en "stor gran", som vi tror vi hittade. Ja både stor och hög var den, så det borde varit den! Dagen avslutades med korvgrillning ute i det gröna, det är nog då korv smakar som bäst!


Ha det bra!
//Trollungen

Återupplivande X2

Tänkte jag skulle försöka återuppliva bloggen för andra gången detta år. Har ju upptäckt hur fasligt svårt det är att hålla i gång en blogg då man a) bara har en dator med fungerande internet [vilken givetvis inte är sin egen]och b) inte gör något vettigt om dagarna, vilket gör bloggandet rätt tråkigt.

Anyway, tänkte sammanfatta det gångna (typ) halvåret i ett par små bildkollage, vilket kanske kan vara intressant; vad vet jag!?

 

 

Som ni ser har våren/sommaren mest bestått av att plugga lite statsvetenskap, umgåtts med lillen, bli tvingad av sis att hoppa högt!? med Spirith, gångpomenader i det fina vädret, laga mat och baka.

Har förresten flyttat back to Linkan och påbörjat min master i Nationalekonomi, vilket är mycket spännande. Kul att vara tillbaka och börjat få ordning på livet. Känns dock som en mycket maffig utbildning, då en av de kurserna vi läser nu är apsvår (och dötråkig)! Men men, får försöka ta tag i sig själv och försöka förstå skiten. När den tentan är kirrad får man hoppas att vi slipper mer sådana kurser! Får även erkänna att jag inte saknar Karlstad ett dugg, känns väldigt skönt att flyttat därifrån. Dock är saknaden av mina tjejer enorm, får verkligen försöka träffa dom snart igen!

Liten inblick på nya lägenheten kanske!? Får säga att jag faktiskt trivs enormt bra i den!

 
Ja det var väl vad jag hade att komma med för denna gången, ska försöka att uppdatera snart igen, borde bli lättare då det händer liiite mer än vad det gjort de senaste månaderna ;)
 
Ha det bra!
//Kristin

RSS 2.0