When everything feels just right

Yes yes yes! Idag har jag vart med om dagens största skämt och klockan är bara typ ett! Har åtminstone fått min tes bekräftad; när man gör tentor ska det kännas rent av skit när man går därifrån!
Titta på den här:




Nej, nej nej, nu ska jag dra mig ner och försöka komma på ngt å göra!

See Ya!

Please, at least pretend that you're happy!

Alltså seriöst, kan man bli mer uttråkad och bara längta efter lov? Känner verkligen för en liten paus men nej, givetvis har man en (antagligen två) tenta/or hängandes över sig plus ett arbete på ca 15 sidor över jul och nyår, jihaaa! Känner bara för att ligga hemma i sängen och sova i mitt gamla rum och låtsas att jag är femton igen. Men nej, femton var jag för åtta (snart nio) år sedan och givetvis får jag inte ens ha rummet i fred, för det har någon annan inkvarterats i. Damn in, det är förstört!

Har fått i ordning mitt lilla kök lite grann åtminstone. Tog en sväng med Tessan till det stora blå/gula varuhuset och införskaffade mig en rull-köksvagn. Så HEJ! mer avställningsyta, ett tomt skåp i bokhyllan och papperspåsar under diskbänken!

Just det, blir Linkan över nyår och antagligen hela veckan innan. Ska bli kuligt-juligt! Få ta igen sig lite innan det är dags för tentaplugg. Damn!



Nej, back to see Sheldon be just Sheldon (Big Bang Theory, 2008:2:8)

//Gubbpatrask


ses i vimlet när mörkret faller

Tjena hopp!!

Idag är det onrdag och har varit KEY- mässan hela dagen. Har stått i KarlEkons monter och sålt lite väskor och overaller och sedan varit på en föreläsning med Prime. Relativt intressant men lite svårbegriplig. I alla fall gjorde vi något oväntat och anmälde oss på reservlistan för banketten och fick gå. Så nu blir det trerätters och lite dryck, på en helt vanlig onsdag. Sämre kan man ha det!

Tjohosan

Don't waste the drink, you'll only be hurt

Hohioooiooo!

Idag är den 20 dagar kvar till jul, hur underbart är inte det? Älskart! Ser verkligen fram emot lite lov. eller jaa... "lov", för med två tentor precis efternyår blir det väl knappt något lov. Jävla skit makrotenta som kan ta sig i röven. Är sjukt irriterad att den den inte blev satt... eller ja ska ju inte säga hundra att den inte är det men är till 99 procents säker. Skit!

Nej... ska sluta sura och fortsätta rikta uppmärksamheten mot indie.

see ya

RSS 2.0