Tjugosjuan

Så var dagen kommen då man är mitt emellan 25 och 30. Får dock erkänna att jag fortfarande inte känt av den där krisen dom flesta pratar om som borde uppstå någonstans nu! Känns rätt skönt; om det är för att jag fortfarande är ung i huvudet låter jag vara osagt! Men i alla fall, dagen har bara varit bra. Solen sken hela dagen, värmen börjar komma och vårkänslorna börjar spira. Hade även dom bästa över för lite tårta och kakor, en riktigt trevlig avslutning på en bra dag!
Hoppas er dag varit lika bra som min!
//Kristin

Dagen då mormor lades till ro

Är tillbaka i Linköping efter en mycket tung och ledsam, men i samma stund vacker resa hem till Lidköping. Älskade mormors begravning var i fredags, en fruktansvärt ledsam men samtidigt vacker sådan. Känns helt absurt att aldrig mer få prata med henne, har nog inte riktigt fattat det än. Aldrig mer känns så långt borta!
Vi fick dock tillfälle att träffa mammas kusiner från Norrland, något som ju inte händer särskilt ofta. Mamma hade bjudit hem dom och resten av familjen på kvällen i fredags, och under omständigheterna var det faktiskt riktigt trevligt!

Får hoppas världens bästa mormor vilar i frid!

//Kristin

Bioonsdag

Vi har kommit in i ett sådant där bio-flow det senaste. För ett par veckor sedan var vi och tittade på:

(sf.se)

och idag var det dags för:
 
(sf.se)

Seriöst, se båda! Så sjukt bra!!

//Kristin

Söndagsnöje

Fy vad jag inte alls gillar snö! Halt som bara den och håller på att dratta omkull nästan varje dag. Får dock säga att dagens vinteraktivitet var riktigt trevlig och rolig men också sjukt jobbig! Jag, Ida och Agnes åkte ut och tolkade bakom Spirith. Väldigt roligt och brände hårt i låren, tror det nästan blir träningsvärk i morrn!

 
 Ha en trevlig kväll!
//Kristin

RSS 2.0