Söndagsproduktivitet

Idag hade jag tänkt göra lasagne, men när jag gjort klart köttfärssåsen orkade jag inte vänta längre, så det fick bli ett snabbkok av spaghetti och vips hade man mat plus tre matlådor. Naaaajs!

Har förutom gjort matlådor även hunnit städa igenom rummet, tog typ 1,5 timme.. men kunde nog gått snabbare om man inte haft en veckas stök plus tvätt att hinna med samtidigt. Sitter och väntar på att sista tvättmaskinen ska bli klar och ska sedan göra mig iordning inför filmkväll med John och Viktor ikväll. Ska bli naajs!

Just det, hängde med de båda pojkarna och Arna till Ikea en sväng också, så ni ser. Produktiva Kristin är i farten! Har fått lite bilder från nollningen också, så dum jag var som inte tog med mig en egen kamera.. men underbara Arna hade ju med sin, så en del sviniga bilder blev det allt!





Det var allt för mig!

See ya later!

//månadskort

En klocka den går runt runt runt

Usch fy faan vilken gårdag.. tror inte det vart så hårt på flera flera år, inte ens nollningen i linkan kan jämföras med gårdagens ärtor och punsch, helt sjukt!

Hade en shotmarsh från universitetet, genom kronoparkens centrum och upp till campus och sedan utgång på Rumpan. Drack mer än vad man borde, skrek mer än man borde och flummade runt precis så mycket som man borde! En dag att minnas. Dock jävligt lågt av kobrorna att porta både oss och pandorna från efterfesten.. speciellt när de hängde med på pandas efterfest i förrgår. Lågt lågt lågt..

Mår inte som man förtjänar idag, är otroligt nog oförskämt pigg! Så jag tackar och tar emot!

Peppa för kvällens finsittning, ska bli mycket intressant!

Nej! Dags att göra något vettigare än attr sitta här!

Svejs

Lugnet före stormen

Ikväll;

ÄRTOR OCH PUNSCH

Kommer bli galet.. kommer inte må alls bra i morrn.. men säger som så här:

SKIT I DET OCH KÖR GÄRNET!!!

(Jäkligt tur vi är lediga)

ÄRTOR ÄRTOR ÄRTOR PUNSCH PUNSCH PUNSCH

Tio liter alkohol, femtio kilo glädje

Tänkte det var dags för en update undertiden jag ännu är nykter.. nollning, dag tre kör igång om en halvtimme.. idag blir det poängjakt, alkohol och ännu mer raggning på kommitén.. För er som inte vet går hela nollningen ut på att ragga kommitémedlemmar för att få så bra poäng som möjligt.. Awesome!

Igår var företagsbesök på två ställen, det ena mycket intressant, det andra riktigt torra människor.. efter det; onyktra lekar och utgång på Tempel.. och Svinen (min nollegrupp) gick upp i Ledningen.. AWESOME!!

Måndagen var en såkallad lära känna kväll.. träffade sjukt många trevliga människor!

Nej nej.. dags att dra sig mot campus.. update kommer kanske någon gång mer i veckan.. we'll see! Bye!

Gråa mysbyxor

Sitter här i nya lägenheten och gör mig hemmastadd.. har packat upp en jävla massa och har hur mycket som helst mer att packa upp.. compact living!?

Var ute och käkade med mor och far förut, hamnade på en trevlig restaurang med underbar mat.. och givetvis; vitlöksbröd.. hur underbart som helst!

Nej.. tror jag ska bädda das bed och sedan nana så man orkar med alla inköpsrundor i morgon!

//Rullgardin

Termoskannor

Sitter och tar det lugnt såhär sista kvällen hemma i Lisch, i morgon bär det av mot Karlstad och ett nytt liv där uppe. Ska bli enormt spännande och nervöst! Är färdigpackad och har ingen aning om hur vi ska få med oss alla dom grejerna i bilen, men det löser sig förhoppningsvis!

Och som ett litet sistatycke så här på torsdagskvällen;
UNDERBART MATCH SVERIGE!! Handboll när den är i sitt esse!

Dags att flippa vänner!

Tjosan

Storshoppern

Yeeey... har äntligen fått användning av pengarna jag fick på något roligt sätt... inhandla lite saknade köksgrejer, shampoo och en massa städmedel. Hur kul som helst, även om grejerna kanske inte är så roliga.. men känns åtminstone som att man snart är på väg att flytta!! Yeeey!!

Har även skrivit ut allt jag skrivit ner på läsloggen av mina underbara (läs host) böcker, då jag blev klar med den korta. Har 31 datorskrivna sidor och 1/2 bok kvar to go (150 sidor). Ska tilläggas att jag förutom den boken också har en på circus 400 sidor på engelska också.. men den tar vi i tu med på måndag.. eller tisdag... för efter introduktionen av kursen är det NOLLNING! Ska bli sjukt kul faktiskt! Får hoppas den är riktigt riktigt kul och att man lär känna en himmelens massa underbara människor!

Nej, tror det är dags att sätta på ett vänneravsnitt!

Ha det bäst!
//Monsterhäst

Mangofärgade apelsinskal

Tjenamors i galoschen!

Idag (eller igår kanske man säger) har det hänt grejer det.. dock kanske inte de mest spännande men ändå.. det har ju åtminstone hänt något för omväxlingsskull!

Började med en tripp in till stan och rådhuset för att ta en fika med min underbara Helene, vilket var hur mysigt som helst. Fick prata av oss en massa skit och grejer, så sjukt trevligt! Sedan var det bara ett extra plus att träffa på lite andra gamla människor när man var där också!

Åkte hem och satte mig med näsan i den lite mindre boken om redovisning, endast 150 sidor istället för 450 eller vad det tjocka nu är. Ska tilläggas att jag inte läst klart den än, den tjocka alltså, har kommit typ hälften men tröttnade och kände för en liten omväxling! Så nu är 1/3 av den lilla klar, plus att jag skrivit 26 sidor läslogg på datorn än så länge (på båda böckerna). Kommer bli betydligt mer när jag översatt alla krumelurer på blocket för de övriga sidorna av den tjocka!

Handbollen gick ju inte lika bra som de tidigare matcherna, riktigt synd! Men får hoppas det går bättre nästa match mot Polen!

Sedan, idag, efter tolvslaget fick jag ÄNTLIGEN in CSN-pengarna, så nu är alla räkningar förutom mobilen betalda.. så fruktansvärt skönt! Väntar bara på att få tillbaka pengarna från flygbiljeterna också.. vore inte helt fel att få dem snart, nej!

Nej nej.. tror jag ska kolla några avsnitt av vänner innan det är dags att krypa till kojs. Är fortfarande sjukt irriterad på att inte kunna sova.. funderar verkligen på hur det kommer bli nästa vecka! Och på tal om det, känns jättekonstigt att jag börjar på måndag.. börjar bli en aningens nervös, får verkligen hoppas det är bra.. alltihopa där uppe!

Nej, som sagt, vänner kallar!

Ha det bäst och alldeles alldeles underbart!
//Mönstersula

majonäsfärgade eldklot

Har börjat få sömnproblem och tycker det är oerhört irriterande. Är väl för tillfället inte mer än att man får sova till tolv på dagarna, men ska bli spännande och se hur det kommer gå när skolan börjar. Gaaaah!

och på tal om skolan, ser väldigt mycket fram emot att få något att göra på dagarna, den rastlösheten jag har för tillfället är inget vidare direkt kan jag lova! Får hoppas hoppas hoppas att det är trevliga människor och en bra utbildning!

Har börjat se om vänneravsnittena från början, så har en jävla massa att kolla på... sjukt hur glad man kan bli av ett avsnitt alltså.. hur underbara som helst!

Nej, kanske dags att ta sig i kragen och hoppa till sängs.

Ha de gött

//Pälskrage

sötsug

Tjena

En enkel fact:

JAG ÄR SJUKT SUGEN PÅ GODIS!

Ge mig nuuuuuuu!!


Internet, communityn och lite extern redovisning

Tycker det är rätt spännande det där med hur fast man kan bli på en internetsida. Minns när man var liten och var superinne på Lunarstorm. Min absoluta favoritsida under högstadie-åldern, de så kallade "fjortisåren". Nu menar jag ju inte att det var en fjortissida alls.. nej då.. men det var nog mest dom som hängde där.. tror jag..

Sedan kom Snuttis, ungefär samma veva som Lunarstorm och i princip samma upplägg. Bilddagboken kom då digitalkameran inte längre var något man tuktade efter, utan något många faktiskt hade. Nattstad, under gymnasiet. Kommer faktiskt inte ihåg hur den sidan var. Efterfesten, samma veva. Där kunde man om man hade tur hitta bilder på sig själv under en utekväll. Fan vad man letade.

Och sist men inte minst Facebook. Som redan hållit i sig ett jävla tag. Har kommit fram hur oerhört onödigt internet i mobilen är, för det enda jag gör är att gå in på facebook sjuttioelva gånger om dagen. Då ska det även tilläggas att jag utöver de sjuttioelva gångerna på mobilen, faktiskt även går in typ femtiotolv gånger på datorn också. Hej facebooknörd. Ska bli spännande att se hur länge denna "era" håller igång!

Har idag också läst två kapitel till ur den intressanta boken om Extern redovisning. Fick ytterligare en bok på posten idag, men det var en övningsbok, så den får vänta två veckor.

Nej hopp.. dags att göra ngt vettigt

Blajj

En böjd banan

Har idag gjort något fruktansvärt mycket bättre än att BARA sitta framför datorn.

Jag har börjat läsa en bok!

Och det är inte vilken bok som helst, utan nämligen:



och gissa vad den handlar om... jo för det ska jag tala om!

EXTERN REDOVISNING!

Kan inte påstå att jag är så mycket smartare men det kan ha och göra med att jag bara plöjt igenom ett kapitel (av 25, 19 sidor av 435 isch). Men nu vet jag åtminstone att det finns både EXTERN och INTERN redovisning. Det ni.. undra må plundra hur mycket (o)smartare jag kommer va om några månader. Tjilahopp!

Nej, dags att göra ngt vettigt.. typ sätta på en film eller ngt..

JAG HAR TRÅKIGT!

Tjo!

Irritationsobjekt

De säger att familjen är det viktigaste man har och jag kan hålla med till viss del men jag kan även säga som såhär;

Jag har en syster som är helt dum i huvudet och som jag skäms över att kalla syster. Kan inte säga så mycket mer. Oavsett hur dåligt hon än påstår sig må, så beteer man sig inte som en treåring och slåss av ingen anledning. Så enkelt är det. Ska tilläggas, ungen är 25.

Kan tilläggas att en av mina största rädslor, är att sluta som henne. Att leva på folk som en egoistisk igel och suga ut allt man kan från dem!

Och nej! Det är INTE Ida jag talar om!

Pengaproblem

usch fy.. jag säger bara som så här;

JAG VILL HA MINA PENGAR FRÅN SAS, NU!

Fattar inte hur lång tid det ska ta att få tillbaka sina pengar, helt sjukt! Är helt pank till råge på allt, 12kr på kontot är det enda som finns, tjihoo!!

Positivt är att man får csn snart åtminstone.. är trött på att vara pank!! Så om du har några miljoner till övers så får du gärna sätta in dem på mitt konto!

Tjo!




Onsdag är en dag mitt i veckan

Mumma!

Det lukar vitlök i huset!
Ikväll ska vi äta rostbiff, potatisgratäng och pannacotta, lyxig trettondagsafton.
Yeeeeey!!

Har spenderat eftermiddagen med min underbara Agnes, gått i affärer och fikat en liten fika. Träffade även Sandra och Petra, vilket var rejält mysigt!
Yeeeeey!

Känner att jag gillar Yeeeeey! idag!

Ha det fint (förlåt för min svenska, jag dricker öööööl!)

Tjosan

En utflykt, en halka och ett stycke snö

Idag har vi gjort en liten utflykt, mamma, pappa och lilla Kristin. En sväng till Karlstad tur och retur stod på schemat, för uthämtning av nycklar till rummet och  avlämning av dom mesta grejer. Så nu är det i princip bara att packa upp, plus lämna av kläder. Men det får bli en annan dag!

Får säga att resan kanske inte riktigt började i sin rätt, då far min körde fast släpet i snön så han var tvungen att åka och hämta traktorn. Kan ju säga att det var tur att vi inte kommit så långt (eller ingenstans alls, för grejerna var vid detta tillfälle inte ens inne i släpet ännu). Resten gick hur bra som helst och rummet var helt ok. Eller ja, rummet var bra, bara köket som var vidrisch, men vad kan man förvänta sig av en korridor? Ska bli spännande att se vilka grisar som bor där så att säga!

Nej, dags att försöka göra något vettigt, eller kanske inte.

Ps. Jag bara ÄLSKAR min "nya" 90 säng som jag ska ha istället för min vanliga. SÅÅÅ underbar! Kan påpekas att "nya" inte är ny, utan min gamla som jag fick när jag var sju eller något sådant. OCH som jag inte alls tycker är vidare skön. Nej!

Hepp, nu ska jag faktiskt ge mig!

Ha det fint kanon!

//Raggmunk

varför i helvete kan man inte skriva ett inlägg utan rubrik. jag stör mig!

jag är på sjukt sjukt sjukt dåligt humör.

dra åt skogen!

och ge mig flyttlådor!

RSS 2.0