En helg som bara swishar förbi

Alltså, jag är verkligen på så sjukt bra humör för tillfället, känner verkligen ett lugn i kroppen som inte funnits förut. Känns som att livet för en gångs skull går i rätt riktning, är verkligen så sjukt jävla skönt! Ser så himla mycket fram emot september och att äntligen få börja jobba, ska bara med det lilla kruxet att lyckas fixa en lägenhet också. Men får hoppas att det löser sig! 

Har haft en riktigt kul och skön helg. Var på UK i fredags, hade verkligen tur med vädret även om det såg mörkt ut där ett tag. Var en riktigt bra kväll. Känner verkligen att man maxar studentlivet för fullt, men det är väl lika bra. Kommer ju aldrig då uppleva detta mer direkt, nej! Åkte med Ida och Björn till deras kompisar på spelkväll i går kväll, riktigt trevligt! Spelade något spel där man samarbetade, sjukt kul! Fick agera chaufför eftersom jag inte vart särskilt sugen på alkohol, så hängde med dom ut på landet en sväng. Har haft fullt upp idag och hjälpt Ida att sätta hag och bygga hoppbana på Ekenäs inför nästa helgs fälttävlan. Kroppsarbete, check!
Njut av solen, jag tänker maxa!
//bananklase

I GOT IT!!!

Whoohhhoooo!!! Fick reda på att jag fick traineetjänsten i Bollnäs! Är så sjukt jävla glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen!!! Hej sommarlov i hela tre! månader!!!!
This is where I am going to live for the next 1,5 year!!!! Hej Bollnäs!!!

Nu ska jag fira genom att tvätta!! I morgon blir det öl och burgare på flamman!! Tjohoooo!!!
//trubbeldubbel

En vecka av sjukt mycket sol

Shit, fattar verkligen inte hur snabbt en vecka kan gå. Och en vecka där det verkligen hänt grejer! Var med Ida på fälttävlan i torsdags, riktigt kul! Spirith skötte sig sjukt bra! Ida var lite mer klantig och red igenom starten i banhoppningen en gång för mycket och fick med sig 20 onödiga straff till terrängen. Men men, huvudaken är ju att man är nöjd och på det stora hela tror jag att hon var den. Jag var desto mer nöjd eftersom solen visade sig från sin bästa sida och jag blev sjukt mycket prickig korv, aka medwurst.
På kvällen kom Anton, Fortuna och ungarna, så hängde med dom och Ida och Björn hela helgen. Riktigt skönt med en ledig helg och bara kunna njuta när vädret för en gångs skull fick för sig att vara riktigt underbart! Har satt hag, slagit ner stolp (inte så mkt jag dock), bakat någon kaka, besökt Berg, cloettafabriken och flygvapenmuseet, och bara haft det allmänt najs.
Var ute i Berg med Jessica, Julia, Lisa, Kajsa och Picco i måndagskväll. Sjukt värd kvällsaktivitet! Hann dessutom med en sväng fram och tillbaka till Bollnäs i tisdags. Sjukt najs att sitta på tåg i tio timmar (not) och kul att upptäcka en ny stad (yes)! Hade dock typ en timmes väntetid i Gävle, så passade på att ta en kaffe med världens bästa Hanna som jag pluggade pedagogiken med. Vi kom fram till att vi inte setts på 7 år, alltså helt sjukt vad tiden bara flyger förbi! Men riktigt riktigt kul att äntligen ses igen får jag säga!!
Hade vårt förslutsseminarium igår, vilket gick helt ok. Fick kommentarer på typ det vi trodde, och inga större förändringar. Så nu blir det finslipning deluxe! Drog dessutom ner till Flamman på kvällen eftersom en kompis som vi pluggar med skulle spela med sitt band. Sjukt najs avslutning på kvällen! Och idag har jag hängt med Issa, Lisa och katterna typ hela dagen och dessutom hunnit med en promenad med Ellen. Är taggad till tusen för togakravall i morgon, känner att det kan gå åt lite båda hållen men förhoppningsvis sjukt mycket uppåt!
Hepp, är väl dags att ta tag i matfixandet för kvällen. Om någon känner sig sugen är det bara att ta över!
//Mandelpotatis

Det är fan långhelg jue!

Äntligen vår, onsdag kväll och en riktigt lång kristihimmelsfärdshelg. Ibland är livet bara för bra! Har dessutom haft vårt opponeringsseminarium idag, så nästa vecka är det dags för vårt eget förslutsseminarium. Ska bli spännisch! (typ)

Har varit ute och njutit av våren med världens finaste Kajsa både i måndags och ikväll, med två riktigt härligt långa prommisar. Älskar verkligen den tjejen alltså, så sjukt härlig! Älskar förresten alla mina finaste vänner, man kan fan inte ha det bättre! Och ja, jag vet att jag redan sagt det men det förtjänas verkligen att sägas igen!
Vad annars.. jo just det, valborg givetvis! Riktigt härlig och rolig dag som började med skönt häng i Trädgårdsföreningen, träffade sjukt mycket folk och bara hade det gött. Drog vidare till Tina på mellanfest, en massa härliga människor och bara allmänt najs. Hade som tanke att dra tidigt till NH för att fixa stämpel, kommer dit ser kön, ställer oss, tappar bort allt folk, drar helt själv till Kim och Olivia där en massa annat folk är och har bara sjukt kul! Blev dock ingen utgång, något jag var riktigt tacksam över i söndags. Vuxenpoäng Krillan!! (Tror dock inte min kära syster håller med mig heeeelt där).
Ska med Ida på fälttävlan i morgon, ska bli riktigt kul. Solen ska ju fortsätta att bara vara bäst, så är väl lika bra att packa ner solskyddet! Ska dessutom hänga ute på landet några dagar eftersom Anton, Fortuna och ungarna kommer i morgon kväll. Ska bli riktigt mysigt!!

Ha det bäst, jag tänker fan njuta till 100%
//Trubbeldäckare

RSS 2.0