Att dessa tankar aldrig kan ta slut

"Här står jag på nedersta trappsteget till det största som någonsin hänt mig, med början av ett nytt liv. Allt känns så jäkla spännande men samtidigt så långt borta, så overkligt på något sätt"

- 24 Augusti 2008

Gjorde något riktigt dumt och kollade igenom bloggen, fick syn på detta, skrivit bara några timmar innan det var dags att åka till Landvetter. Tänk att ha så stora drömmar och höga förväntningar som grusas så snabbt.
Jag vet att det vore dags att glömma allt det där, något jag aldrig lär göra, oavsett hur mycket jag än försöker. För ett halvår sedan trodde jag att jag vid denna tiden inte skulle se det som ett misslyckande utan mer som en "erfarenhet".
Ärligt talat lär jag aldrig göra det!


Är trött på att stänga allt inne, att undvika minnet, att sätta upp en fasad utåt, att låtsas som att allt är bra och att man är glad över denna så kallade "erfarenhet". Ärligt talat önskar jag att jag inte hade åkt iväg, att jag visste bättre innan och att jag visste hur allting skulle sluta.

Så till alla er som har höga förväntingar på livet, snälla ha inte det, de grusas bara ändå och det enda du har kvar är bitterhet och ett krossat självförtroende.
Det var bara det jag ville säga.


"Jag sa hur jag kände, att jag ville åka hem och på världens sämsta engelska. Hon blev så fruktansvärt arg och helt kall. Kollade bara på mig som om jag var pestsmittad eller något. Jag orkar fan inte mer, hur ska jag klara en hel jävla månad till på detta stället? FY FAAAN!! Vill inte vara kvar här längre, VILL HEM NU!!!"

- 18 September 2008

Make you smile

Tyckte det var dags för lite uppdatering, både i bloggen och utseende, gött med lite refreshing! Har ju som sagt gått ett tag sedan sist, så kanske dels ska dela med mig av alla fina bilder från veckan hemma i lisch men också skriva lite vad som hänt..

Åkte som sagt tillbaka till Linkan i tisdags (för en vecka sedan för att vara exakt), tog runt tre timmar precis som vanlig, för er som antecknar. Jaa efter det har jag inte gjort något seriöst, bara njutit av att vara ledig. Har fått igång internet på stora datorn, var bara att stoppa in sladden så pang fungerade den.. Konstiga manicker det där!
Var med Ida på tävling på Rappestad i hegen, gött att göra lite. Och Idag har jag vart riktigt duktig och städat plus vart ute och gått, har utforskat rydskogen och hittat 5 km spåret, asgött!:D

Jaa sedan har jag inte mkt mer att skriva, här följer bilderna istället;




Hittade denna skylten när jag var vid Rörstrand med Elin:P

  

       

   

 

//Gummipaj

 

Sista kvällen i Lisch

at least for now!

Såå, då var det måndagskväll igen  och har vart hemma i den lilla staden i drygt en vecka. Paniken kommer krypandes allt eftersom timmarna går och snart är det det enda som består..

Så vad har hänt sedan sistens?
Sist jag skrev vill jag minnas var onsdags, så torsdag then, jaa vad hände då egentligen? Tog en lång sovmorgon vill jag minnas, åkte in till staden för lunch med Johanna, gick till Henrys och var lika gott som det brukar vara. Var riktigt najs att träffa henne igen, var ju ett tag sedan sist. Var en sväng på stan och försökte hitta någonting att ha på mig till fredagens utgång, men som vanligt fanns det inget kul i den lilla staden.

Fredag blev också det en lång sovmorgon, tog det lugnt den största delen av dagen, laddade för kvällen. Drog in till staden och mötte Helene vid rådhuset vid halv sju, blev "tvungen" (aka erbjöd mig att hjälpa till) att göra den sista stängningen, var lite spännande, var ju trots allt nästan ett år sedan jag gjorde de sysslorna men ändå sitter dom i ut i fingerspetsarna.
När det var klart gick vi hem till Helene för lite tjöt, musik och iordningfixande. Sofia kom efter ett liten stund på en snabb visit eftersom hon skulle vidare till Göteborg på kvällen. Senare kom även Ann, Ann och Moa, var riktigt trevligt! jag och Helene bestämde oss för att dra till Stadt en stund, 90:orna hade ju sin bal, så vi ville dit och gratulera och kolla på de fina kläderna. Träffade en hel del där, både studenter och icket, lovar att det kommer upp kort så fort jag är hemma i Linkan igen! Var nog bara där runt en timme och drog sedan hem till Helene igen för ytterligare lite tjöt!

Lördag blev som vanligt en bakisdag, dock utan Pizzan, men med cola och en stor godispåse, får se till att njuta medans man kan:P (Ja jag vet, jag är väldigt bra på att njuta även när jag inte ska!)
Jaa vad hände annars på lördagen? Inget speciellt, kolla på film, typ.

Söndag blev tidig uppgång för en tur på Ylvali tillsammans med moster min. Var riktigt härligt att komma ut i skogen för en gångs skull. Kom hem och satte oss i bilen för en tripp till Dalsland, då morfar och kusinen fyllde år. Var trevligt det med, träffa släkten har man ju aldrig gjort förr;)
Åkte först till Baldersnäs där vi åt oxfilé och bakad potatis och sedan någon chokladgrejs till efterätt, tror det skulle vara chokladmousse men smakade mer som pudding, blev lite besviken får jag nog lov att säga, speciellt eftersom mousse är bland det bästa jag vet och pudding det omvända, ni förstår nog vart jag vill komma:P
Efteråt blev ytterligare en tripp med bil och då tll min moster och hennes familj, för lite kaffe och tårta, kom nog därifrån runt tjugo i åtta och hem runt nio. Så det blev allt en heldagstripp det med!

Idag då ra, sovmorgon (jag vet, får njuta av sommarlovet!) Åkte en vönda in till stan med mor min, som skulle handla, kom hem, läste en bok, kollade på lite film,. Jaa inte så himla mycket mer...

Så som vanligt med mitt liv har det inte hänt värst mycket. Men det är rätt skönt det med. Så nu sitter jag här och förbereder mig för tretimmarsturen hem till Linkan igen, åker nog runt lunch, får se, som sagt, skönt att åka när man känner för det!

Så ha det toppenfint alla där ute, så ska jag lägga upp lite bilder från veckan  som varit så fort jag hittat sladden i Linkan som sagt! Ha det bra!
Pussokram

//Godisbit

PAAAAARTYYYY!!

Oh Yes!! Lyssnar på The Killers och laddar för ikväll.. jävlar vad kul det ska bli!!! Hell Ya!!!
Paaaaartyyyyyy!!!!

"Glamorous Indie Rock & Roll"

Glamorous
Indie rock'n'roll is what I want
It's in my soul, it's what I need
Indie rock'n'roll, it's time
Two of us
Flipping through a thrift store magazine
She plays the drums, I'm on tambourine
Bet your, your bottom dollar on me

It's Indie rock'n'roll for me
It's Indie rock'n'roll for me
It's all I need
It's Indie rock'n'roll for me

In a clutch
I'm talking every word for all the boys
Electric girls with worn down toys
Make it up, break it up, what do you care
Oh what do you care?

I take my twist with a shout
A coffee shop with a cause, then I'll freak you out
No sex, no drugs, no life, no love
When it comes to today

Stay if you wanna love me, stay
Oh don't be shy, let's cause a scene
Like lovers do on silver screens
Let's make it yeah, we'll cause a scene

It's Indie rock'n'roll for me
It's Indie rock'n'roll for me
It's all I need
It's Indie rock'n'roll for me

In a clutch
I'm talking every word for all the boys
It's Indie rock'n'roll for me
It's all I need
Makin' up, breakin' up, what do you care
What do you care?
It's Indie rock'n'roll for me

Two of us
Flipping through a thrift store magazine
It's Indie rock'n'roll for me
It's all I need
Makin' up, breakin' up, what do you care
What do you care?
It's Indie rock'n'roll for me

okeeeeej...!

Läste precis en rolig grej på internet, vet dock inte om det stämmer men om det gör det var det nog bland det töntigaste jag sett.
För alla er som följt One Tree Hill, vet att huvudpersonerna bland annat är Lucas och Peyton, till saken, one tree hill ska fortsätta utan dessa två.
Haha, jaa kunde dom inte slutat efter säsong sex.. För oss som älskar serien, snälla- SLUTA!!

'

Buller & Bång, student & all sång

Dags för lite up to date, Jeihoooo!!!!
Börjar bakifrån och går framåt, måndag med andra ord.

Gick upp skittidigt för att skjutsa papsen till jobbet, för att kunna ha tillgång til ett stycke bil, med andra ord ringde väckarklockan kvart i sex (fick sedan reda på att jag kunde ställt den kvart över sex- ILLA!)
Skjutsade in den gamle mannen, åkte hem, lade mig och sov igen, för att sedan gå upp runt tio för att göra iordning mig och träffa Kristin inne i stan. Var riktigt härligt, har ju som sagt inte träffat henne på flera månader. Så det var riktigt najs!
Åkte hem, stack ut och red med moster min, fick rida Beryllon, var lite spänannde, men det gick bra!

Tisdag var en sova länge dag, gick upp runt halv elva för att fixa mig och sedan ta das Auto till staden, hämta Elin och sedan dra vidare till metropolen Arentorp, hämta Anna och sedan dra in till den stora staden Vara för en fika. Var riktigt trevligt det med, har ju inte träffat dom på ett jävla tag heller, så det var riktigt najs!
Kom hem och slappa, som sagt man börjar få lite panik av att bara sitta hemma:S

Onsdag, aka idag har vart en heldag inne i stan, träffade Helene och Max vid tio, drog in till stan för en vända till systemet för lite champange till de väntande studenterna, alkohol till fredag samt lite blommor, även de till studenterna.
Skiljdes från Helene och Max, drog in en vända på rådhuset för att hälsa på, gick sedan till Elin, käkade lunch, drog fram på stan, hittade ett par skor som jag inte vet när jag ska använda, på scorett outlet, gick in på rörstrand och hittade en skitintressant bok om pompeji.. samt lite glasunderlägg, så det var riktigt trevligt!
Vi drog även en vända till den stora gågatan som går tvärs genom hela centrum där vi gick in i varenda affär, tog ungefär tio timmar! (okej dra bort nio och en halv!). Hittade dock inget intressant.
Gick sedan och fikade på rådhuset med Elin och John för att så småningom bli joinade av Helene. Gick hem till henne för att trixa med alla grejer vi skulle hänga på studenterna, för att sedan dra oss vidare till De La Gardie och försöka hitta dem, vilket var lättare sagt än gjort!
Trots svårigheterna lyckades vi bli av med våra påhängen, gick vidare till Elins bil för att hämta mina grejer. Tog farväl av henne som åkte hem och gick med Helene till Larssons för att träffa Emma och hade en riktigt trevlig stund där, med lite tjöt och skvaller!
Gick sedan ut för att kolla lite när de åkte runt torget, och blev nästan lite avundsjuk när man såg hur lyckliga dom var. Önskar nästan att man vore tillbaka på det stadiet, då man inte hade så mycket att tänka på som nu!

Jaa det var väl min dag i stora drag!
Ha en kanonkväll!
Pussokram

//Kaninkex

It's nothing like home..

...or maybe it is!

Som vanligt har jag inte skrivit på ett par dagar och som vanligt har det inte hänt så mycket i mitt liv. Har som  sagt haft sommarlov mesta delen av veckan, slappat och njutit. Var på idas examen i fredags, hämtade först farmor på resecentrum och åkte hem till sis och umgicks innan det var dags att åka till själva uppropet. Kvällen blev mat och Walk the line med farmor. Älskar den filmen alltså, väldigt gripande! Var fyllechaffis på kvällen också.. eller jaa blev väl inte så sent, runt en elva, så det gick väl ann:)

Uppstigning tidigt på lördagen, åkte till Ida och käka frukost för att sätta sig i bilen och köra de tre timmarna till Lisch. Blev förstås ett stopp på vägen i Gränna för inhandling av polkagrisar, vad annars:P
Kom hem vid lunch , hjälpte sis och mor med förberedelser inför sis examensmottagning. På kvällen kom hela tjocka släkten, var trevligt, eller ja typ som det brukar vara, högljutt. Märker att man blir trött snabbare när man inte är lika van vid tonläget längre. Gick väl och lade mig runt ett eller något.

Idag har vart en slappardag och börjar redan få panik. Ska ju som sagt vara här hela veckan, sen får vi se när jag åker tillbaka till Linkan. Känns som söndag nu, men som sagt vi får se. Var i skövde en sväng med Ida och Christian, kom hem och vart svintrött, och gick och la mig och sov en sväng, riktigt gött. Och nu har jag bara slappat och kollat på film. Kollade på Min bäste väns bröllop, har inte sett hela filmen förut, blev dock lite besviken på slutet.. illa!

Ska till stan och träffa Kristin i morgon. Ska bli riktigt mysigt, har inte sett henne på ett jävla tag. Så det är vad jag ser fram emot för tillfället. Tyvärr får ni inte se några bilder från helgen, glömde kamerasladden i Linkan så det får bli när jag kommer hem igen!

Ha det underbart!
Pussokram

//Hundkex

Onsdag going on Torsdag...

Onsdag, Onsdag, Onsdag.. och jag har hela dagen trott det vart Torsdag.. helt sjukt!
Vaknade runt halv 12 av att Sofia ringde och väckte mig.. kanske var bra de, så jag inte hade sovit bort hela dagen.. sedan hängde jag med syster min och hoppade på Ekenäs, fick även jag hoppa lite terränghinder... Var lite läskigt får jag lov att erkänna, fesgalopperade som hon så fint döpte det i början, men gick bättre i slutet. Dock känner man sig jävligt liten där uppe alltså.. men det var trots allt rätt kul!! Hoppade ju inte så högt direkt:P hehe

Kom hem rätt sent, letade reda på tvättstugan och tvättade, väl behövt. Dock jävligt tråkigt, men duktigt gjort ändå, är oerhört stolt över mig ajälv alltså:P Måste dock städa i morrn, inte så kul men om farmor ska komma kanske det borde se någorlunda bra ut!

Igår var jag först ute och red chess, var riktigt kul, hon skötte sig riktig bra.. synd bara att det regnade, blir inte riktigt lika kul då;( Kom hem, fixade iordning lite i lägenheten, mötte Hanna och sa Hej då typ, Känns så tråkigt att hon flyttar får jag säga! En så härlig tjej alltså!! Men får allt se till att träffas i sommar någon gång ändå:)
Tog bussen till lambohov och käkade lite mat hos Rebecca, en trevlig kväll, åkte med sista bussen vid elva, tjötade med helene hela vägen hem, loggade in på msn och fortsatte där. jobbigt när man inte kan  sova! Kom nog inte i säng förräns halv två eller ngt.. Kanske därför jag vart så trött idag:S Smart Kristin!! Haha




okej det är inte jag, men jag hoppade det hindret iaf, och på samma häst, 2 av 3 rätt:P haha


Näe ska nog försöka ta igen den förlorade sömnen nu!
Ha det bra!

//Knallrosa

SOMMARLOV!!!

Så sitter man här, klockan 23.08 en måndagskväll i början av juni (den förste närmare bestämt) år 2009, och har SOMMARLOV!!
Pedagogikkursen är slut, inget jobb förräns om en månad, två dagar jobb (jobbehelg med andra ord), en vecka ledigt och sedan HULTSFRED!!! Längtar som fan och saknar mina bejbs som in i!


me and my bejbs, kullen-08

Ska hem till Lisch på lördag, ska bli riktigt najs, har inte vart där på ungefär 2,5 månad, så det ska bli riktigt trevligt att träffa allt folk faktiskt. Dock känner jag på mig att jag kommer skrika efter en vecka.. så får se hur länge jag stannar. Men najs ska det  bli i alla fall!


Rådhuset i Lisch, aka mitt gamla jobb.. saknar!

I morgon blir storstäd av lägenheten samt tvätta en jävla massa kläder.. kanske inte favoritsysselsättningen men väl behövt! Ska även träffa Hanna en stund på eftermiddagen, som åker hem på onsdag:( helt sjukt att alla åker hem, när man lärt känna någon försvinner de till en annan del av sverige..  Riktigt tråkigt! Ska även om det är fint väder åka ner till stångån och grilla med Hq & Co.. ska bli najs I think.. har dock hört att det ska regna och dant i morrn.. :(


stångån en solig! dag

Onsdag eventuell fest hos Malin som även hon åker iväg.. torsdag halvstädning eller ta de lugnt.. får se vad som behövs. Fredag har syster min examen, ska kolla på den och sedan på kvällen antagligen underhålla farmor, ska bli mysigt:) Lördag hemfärd till Lisch med två bakulla personer i baksätet! NAJS!!!


sis with sambo, aka bakisarna!



Så det är min vecka i stora drag!
(Ps. Beachvolleyn blev ett rätt fiasko! Räcker med att säga det:P)

Ha det toppenfint!
//Hallonpaj

RSS 2.0