Bakislördag mitt i tentapluggarveckan

Är mitt inne i en sjuk tentapluggarvecka, har suttit i skolan åtminstone mellan halv åtta och fem varje dag denna veckan, med undantag från igår. Och oavsett hur mycket man sitter, känns det som att inget kommer in. Är sjukt nervös för att faila tentan, skulle kännas så b! 

Bästa Sandra hade sin 25-års sittning igår, vilket blev en riktigt bra kväll! Mår dock som man förtjänar idag, och oavsett vilket vart jag ju tvungen att gå till skolan idag med. Men men, vad gör man inte för sina vänner ;)

En bild från gårdagen kanske?
 
 
Ha en riktigt tråkig lördag, för det tänker jag ha!
//trumpinnepålar
 

Tentapluggarvecka

Har kommit in i årets första tentaperiod, som tur är har vi bara en tenta att plugga på och har dessutom en hel vecka på oss, sjukt skönt! Har haft en riktigt trevlig helg med filmkvällar både fredag och lördag, fruktansvärt skönt att bara ta det lugnt. Satt i skolan 12-18 i lördags och pluggade också, så var rätt skönt att bara hänga med lite sköna människor på kvällen!

Igår däremot, då hade jag och Ida bestämt att åka till terrängbanan för att jag skulle få hoppa lite terräng, något som inte hänt på ett antal år. Tror senaste gången var när Ida hade Chess, så typ 5-6 år sen kanske. Hade innan bestämt att bara hoppa ponnyhinder, men när vi väl var där och hade börjat hoppa fram så kändes det såpass bra att jag faktiskt bestämde mig för att pröva några av 90-hinderna också! Gick faktiskt betydligt över förväntningarna och var sjukt kul! Trodde jag inte skulle hända för en vecka sen. 1-0 fördel moi!!
 
Ett litet smakprov kanske:
 
Har även bakat en kaka veckan till ära, något får man ju unna sig när det är tenta! Får hoppas bara att den blev tillräckligt bra för att våga bjudas på, kan ju inte äta upp allt själv direkt!
 
Ha det bäst!
//tandborsthuvud
 

Äntligen helg!

Har haft en fullspäckad vecka i skolan med avslutande kurser runt hörnet och en tenta i fägring. Det låter roligare än det är, det är faktiskt rätt tråkigt. Fast kul på något vis, ändå. Kurserna har varit sjukt intressanta och lärorika men att plugga tenta är aldrig kul, what so ever!

MEN!! Hör och häpna, igår var jag med om något sjukt roligt, fast jävligt jobbigt! Jag fick för mig att hoppa Spirith, hoppa som jag typ inte gjort på en jävla massa år. Sjukt kul som sagt, men har träningsvärk typ överallt! Det ena hindret var till och med uppe på 90, något som inte har hänt sedan jag hoppade Jippi för en sisådär 5-6 år sedan! Jag har till och med bildbevis, ursäkta kvalitén, det började bli lite mörkt!
 
 Ikväll blir det filmkväll med några ur nya klassen, sjukt trevliga människor! Får säga att hösten har börjat bra!

Ha det finemangens!
//Kebabsås
 

Ett år av saknad

Detta inlägget är tillägnat mina fantastiska och oerhört saknade morföräldrar. Även min underbara morfar gick bort i somras, fem månader på dagen efter mormor. Jag sitter här och har en sådan där dag då jag saknar dem oerhört mycket. Så mycket som man fått uppleva med dessa två fantastiska människor är nog få förunnat, att få ha träffat dem nästintill varje dag under hela sin barndom har gjort minnena många. Hur man alltid fick glass och kakor av mormor när man kom in i köket och hur morfar gjorde i ordning så att man kunde hoppa i höet. Jag vet att jag borde vara glad över de nästan 27 åren jag fick med dem, men det gör inte saknaden mindre för det!
//ett saknande barnbarn

En höstig höstdag

Som sagt, det här med att uppdatera är inte riktigt min grej är jag rädd för! Tiden går så sjukt snabbt och swish så är det redan oktober! Tänk att vi har gått över halva tiden på masterprogrammet, snart står man där i juni, nyexaminerad och har ingen aning om någonting. Det är både sjukt spännande och sjukt skrämmande!

I alla fall så har jag satt ihop ett litet kollage över hösten so far, tycker att bilder säger mer än ord so to say!
Som sammanfattning kan jag ju i alla fall säga som så att hösten bestått av många sjukt värda promenader i det fantastiska höstvädret, några dagars hundpassande av en svart odåga, groom åt syster på ett par tävlingar, en sittning, en massa kvällar med bästa Jessica och Denise samt en heldag i Stockholm för att prata med en massa företag om traineeplatser. Kort och gott. Så ja!

Ha det finemangens!
//Yxskaft

RSS 2.0