När huvudet bara säger stopp

Alltså seriöst, tror fan ibland att allting är gjort bara för att jävlas. Har haft en sjuk period där det känns som att ingenting gått som man velat. Och till råga på allt har det känts som att livet bara sprungit iväg medan tankarna stannat kvar på ett och samma ställe. Kände verkligen att jag behövde lite miljöombyte, så tog en resväska och stack till Stockholm lite oplanerat (typ) över helgen. Har fått tid att rensa skallen (till viss del), umgås med världens bästa Tess, shoppa loss (not) och dessutom bara fått ha en riktigt mysarhelg! Var verkligen så sjukt välbehövligt!
Får hoppas batterierna är såpass uppladdade att man orkar fram till jul!
//Kranvatten

Helinvecklat

Ibland swishar verkligen veckorna förbi, något som förra veckan verkligen gjorde. Och tur är väl det, så att den här jävla årstiden försvinner hejbums, typ. Känner typ så här; vad som helst förutom mörk, kall höst. Inte för att jag är vidare förtjust i vintern heller och speciellt inte slasket, men betydligt hellre vit snö och 10 minusgrader än när det är som det är nu; ruggigt!

I alla fall var det en ganska händelserik vecka som innehöll mycket trevliga påhitt. Var som sagt på nya Bond-filmen i måndags, vilken var helt ok för att vara Bond, har sett bättre, har sett sämre, så ja typ ok. Oavsett filmens betyg var det i alla fall en riktigt trevlig kväll och lite kvalitetstid med Sandra och boysen, var ett tag sedan man umgicks med dem utanför skolan. Trevligt trevligt!

I onsdags hade vi en sjukt trist gästföreläsning, blev så sjukt besviken när ämnet den handlade om är riktigt intressant men föreläsaren gör det till något riktigt trist. Ägnade 2 timmar av mitt liv till att kladda i anteckningsblocket, sjukt värt spenderad tid! Dock avslutade vi kvällen med en ost och vinkväll, något som var betydligt trevligare. Älskar verkligen sådana påhitt och att dessutom få umgås med extremt underbara och trevliga människor är verkligen ett plus i kanten. Får säga att denna hösten verkligen börjat bra!

I fredags var planen att dra på något eftersläpp för ekonomernas höstbankett (typ), hade sjukt trevligt på förfesten men blev för nykter när vi väl skulle dra, så stannade nog på eftersläppet i typ 15 min eller något, sjukt värt! Men som sagt, sjukt rolig förfest! Så summan av kardemumman var ändå en riktigt trevlig kväll trots tidig hemgång!

Fick även lite kvalitetstid med bästa Jessica i lördags; pizza och så mycket bättre, kan knappt bli en bättre bakisdag!
Näe, nu får det vara nog! Ha det bäst, trava som en häst!
//Tysk trumpinne

Farmorhelg

Har haft en extremt trevlig helg med bästa farmor på besök. Var verkligen riktigt trevligt att träffa henne, hade inte gjort det sedan någon gång i somras!

Ida skulle på disputation i fredags, så jag och farmor fick hänga själva i fredags. Blev bjuden på restaurang och hängde sedan hos mig under tiden Ida var borta. Sedan hade jag ju (snäll lillasyster som jag är) lovat att hämta henne på natten, så jag fick lov att ta mig ut och köra trots att jag hellre varit kvar inomhus. Det är sjukt hur ruggigt det blev så fort det slog över mellan oktober och november!

I lördags åkte vi ut till Ida och Björn, med en mellanlandning på Idas jobb för lite cellkik. Farmor tyckte det var mycket intressant, jag inte lika (kan kanske bero på att jag sett det några gånger förr och fortfarande inte fattar ett skit, men inte vet jag). Jag hängde sedan med Ida till stallet på eftermiddagen och stack ut och red medan hon fick mocka skit. Bra deal tyckte jag! På kvällen umgicks vi bara, pratade lite, drack vin och fixade lite käk, en mycket trevlig kväll!
 
I söndags (aka igår) spelade vi lite spel, Ida skjutsade farmor till tåget och sedan åkte jag med Ida på dressyrträning för att filma. Det där med att sitta och frysa i ett kallt ridhus är inte jätteroligt kan jag lova, nej! (Är väl dock inte så fruktansvärt hemskt som jag vill få det att påstå eftersom jag ändå åker med). Men som sagt, en välbehövligt sjukt trevlig och lugn helg! Underbart!
Ha det bäst! Själv ska jag tydligen bli bjuden på mat av bästa Sandra och sedan gå på nya James Bondfilmen, blir säkert en sjukt trevlig kväll!
//Kantig trattfil

Första helgen i November

Sjukt vad tiden går snabbt! Tänk att det redan är början av november och att klockan vridits tillbaka någon timme. Det blir verkligen kolsvart så himla tidigt och värre är att ännu mörkare kommer det bli. Tycker att denna tiden på året verkligen är den värsta, man blir så sjukt deprimerad och tänker bara negativa tankar. Har dessutom nog inte pendlat så mycket i mitt humör som jag gjort den senaste tiden, typ aldrig!? Nej, november är fan inte kul! Hittade dock ett litet minne från USA-tiden, eller snarare tiden innan USA. En fantastisk bok som mina underbara vänner skrev en massa fina saker i innan jag åkte iväg. När man hittar sådana guldklimpar inser man verkligen vilken tur man haft som lärt känna dessa underbara människor och fått ha dem som vänner under så lång tid!

 
Veckan har varit riktigt trevlig och händelserik! Har verkligen gjort saker typ varje dag; skulle ut och gå med Lisa, Kajsa och Jessica i tisdags men det slutade med att vi tog en AW på Yogi. Vi beslutade oss dock för att fortsätta vår promenad därefter, riktigt najs! Har verkligen kommit in i en fas där jag bara älskar att komma ut och gå, har sjukt svårt för att bara komma hem och sitta i soffan (vilket i sig är väl positivt I guess). I onsdag följde jag och Denise med Isabelle från vår analysklass för att kolla på en kompis till henne som sjöng på flamman, riktigt riktigt duktig tjej! Sjukt kul när man får se människor som är så fantastiskt duktiga på något, man blir verkligen så himla imponerad! Och Igår hade jag, Sandra, Kajsa och Jessica lite catching-up häng, vilket var sjukt najs eftersom vi typ inte setts på aslänge. Jessica stannade dessutom till typ 1, sjukt awesome!


I helgen kommer dessutom världens bästa farmor hit och det ska verkligen bli så himla mysigt, verkligen som jag längtat! Har heller inte träffat Ida på ett par veckor, så även det ska ju givetvis bli trevligt!!

Ha en trevlig helg, det hoppas jag verkligen att jag kommer att få!
//Gröna gubbskor

En fantastiskt skön och lugn helg!

Så var ännu en söndag kommen och ännu en vecka har svept förbi. Hade tenta i spelteori i tisdags, gick väl sådär får jag säga. Kan i princip gått precis hur som helst, inte någon direkt skön känsla, nej! Det enda positiva (om man nu kan säga att det är positivt) är att alla verkade ha känt likadant. Som sagt, om det nu kan kallas positivt!? I alla fall avslutade vi denna tentaperiod med en riktigt kul kväll, DET kan i alla fall kallas positivt. Lite förfest, utgång på HG och sen efterfest till typ 5, har väl inte hänt sen jag var 20 typ. Eller något.

Pang på med nya kurser direkt efter tentan, varav makroteorin verkar riktigt intressant! Känns dock som att det kommer bli en tuff höst, börjar ana att förra året var rena semestern!

Helgen däremot har varit riktigt trevlig, om än lugn. Var på The Marsian med Denise i fredags, vilken varmt rekommenderas. Sjukt bra film!! Sedan hade vi lite Halloweenpyssel igår, bakade lite kakor och grejer, fruktansvärt trevligt påhitt! Och idag tog jag mig en riktig långpromenad, sjukt skönt att komma ut i luften och bara rensa tankarna! Har nog underskattat vad lite frisk luft kan göra med humöret! Tio i topp!

 
Ha en riktigt trevlig fortsatt söndag, jag ska försöka ta vara på mitt uppiggande humör jag!
//kogaffel
 

RSS 2.0