uppsats och lådpackning

Har suttit med den uppsats jag ska opponera på en stor del av dagen och har kommit fram till att det är rätt svårt att gå igenom och ge konstruktiv kritik. Oavsett om det är en bra eller dålig uppsats. I vanliga fall när man opponerar brukar man ju vara en grupp, men nu helt själv, Ska lyckas prata om denna uppsatsen i 75 minuter. Tycker på sitt sätt att det är rätt skönt att jag har min uppsats först, så att man får lite tips på vad man ska titta på och så inför opponeringen sedan i alla fall.
 
Fick "lite" panik idag också, lämnade in uppsatsen till kursansvarig i tisdags men läste idag på uppsatsinstruktionen att den tydligen skulle in till kurssekreteraren också. Minst en vecka innan seminariet. Damn tänkte jag och fick totalpanik, så fick ringa runt för att se om det var så, eftersom vi inte fått någon information om just detta innan. Som tur var fick jag tag på kursansvariga som sa att det räckte att bara lämna in till honom. Fatta den lättnaden! Hade jag inte fått gå upp med uppsatsen på grund av en sådan skitgrej hade jag blivit mycket ledsen.
 
Kom att tänka på att det bara är en vecka kvar innan flytt och fick nästan en liten tomhetskänsla. Började att plocka ner bokhyllan i flyttlådor och nu ser det fruktansvärt tomt ut. Två och ett halvt års liv nedpackade i flyttkartonger, det är ju ändå lite minnen. Det känns helt sjukt att redan ha bott här i Karlstad i tre år, hallå vart tog tiden vägen?
 
En tom bokhylla
 
Ha en trevlig helg allihop!
//Pizzadeg

hemvisit

Tog ett impulsbeslut och drog hemhem i fredags. Vart rätt uttråkad av att bara sitta hemma och inte ha något att göra i flera dagar och ingen att umgås med eftersom alla mina vänner vart iväg någon annanstans, eller på väg att åka. Visst är det skönt att inte göra något en eller två dagar, men sedan; kräk!

I alla fall.. fick ju chansen att umgås med bästa brorsonen, inte fy skam det inte. Är så kul att se hur han utvecklas för varje gång man ser honom! Åkte och käkade semlor hos morfar i söndags, vilket lillen tyckte var kanon!

 
har fått seminarietid för uppsatsen nästa vecka och skickat in den. Så nu är det inget att göra om jag upptäcker stora fel. Får hoppas så inte är fallet i alla fall. Bästa sis har ju gått igenom den, så språkmässigt borde det inte vara så mycket flaws. Men är lite spänd på både opponeringen och genomgången av uppsatsen. Får hålla tummarna för att den blir godkänd i alla fall!

Ha det bra
//semletårta


Torsdagsmys

Har haft en rätt skön.. men ack så lång dag idag! Besiktning av lägenheten, sushi på stan och torsdagsmys framför tv:n har stått på agendan. Är rätt skönt att nästintill vara klar i skolan och inte ha några kurser kvar. Väntar bara på att bästa sis ska korrekturläsa uppsatsen så att den kan skickas in också!

I alla fall, eftersom alla mina kära vänner antingen är med på nollningen, är utomlands eller snart ska bort i en vecka eller så, ansåg jag mig tycka lite synd om mig själv och då vara värd något extra. Detta blev en spanish coffe, vilket jag aldrig provat förut. Smakade typ som irish coffe får jag säga, men var gott oavsett. I den fanns lite likör 43, kaffe och grädde, as simple as that. Till detta serverades ett stycke Shrek, så var torsdagskvällen fulländad.

 

(taget från gtwallpaper.com)


Just det, berättade jag att jag fick

 


? Joo, det fick jag minsann! Och eftersom jag är så oerhört stolt över min essä ska ni få se lärarens kommentar!

 

Ha en kanonkväll, för det har jag!
//Pussohej
 

Sista kvällen med gänget

Äntligen helg och äntligen en helt skolfri helg. Sista tentan i Karlstad skrevs igår, gick den inte vägen då skiter jag i att skriva den igen. Ibland är man smart och har läst lite extra kurser utöver det man ska.. denna gången var jag det!

Och ikväll är det dags för den kvällen jag både längtat efter och fasat för.. sista kvällen med utgång och fest när alla (nästan) är samlade. Födelsedagsfirande x4 och utflyttningsfest x1.. mycket att fira med andra ord! Ser fram emot kvällen, den kommer nog bli bra tror jag. Kan ju inte bli annat när man umgås med bästa tjejerna.

Har bakat en tårta kvällen till ära.. inte världens bästa bild, men här är den:

 
 

Ha en riktigt bra helg allihop!
Kramsnö

Januarirea

Okej.. nu var det allt ett bra tag sedan jag skrev sist och jag som lovat att vara bättre, förlåt! Men jag var tre veckor hemma hos mamma och pappa, där internet bara finns på en dator och som jag inte orkar ta mig till.. så därför fick det vara ett uppehåll.. Men i alla fall.. julen gick snabbt förbi och när jag äntligen kom tillbaka till Karlstad efter dom veckorna hemma, kändes det som att det var igår jag åkte. Har nog inte riktigt heller förstått att jag bara ska bo här i typ tre veckor till. Det är sjukt vad tiden går snabbt, tänk att det var tre år sedan redan man flyttade hit, helt sjukt!

Ska på myskväll hos bästa Helle ikväll, ska bli riktigt najs att träffa henne en sista gång innan man flyttar. Hon ska till Thailand den jäveln på lördag, inte ett dugg avundsjuk nej!

Har väl inget direkt att komma med mer, känner att det inte händer så mycket i mitt liv för tillfället. Så jaa.. jag får väl sluta för ikväll!

Ha det finemang!!
//Rabarberkaka

RSS 2.0