Hål eller bro?

Är inte det minsta social för tillfället men måste ändå hålla skenet uppe och låtsas som att allt är underbart. Känns ibland som att man har en sida ingen känner till, en sida som bara kommer upp några få gånger. Och som är uppe nu. Rasa ner i ett hål eller bygga en bra? Svårt val!

Albins student idag. Var på sötåsen och kollade utspring. Betydligt mindre än De La Gardie om man säger som så. Allt var över på en timme, Max! nästan skönt det.

Blabbeliblabbeliblabb. Min släkt tjötar som in i

/Äppelpajas

systemhögtalare

Så sitter man här igen och känner precis samma sak som man alltid brukar, hemma är hemhemma! och hemhemma är hemma. Finns inget som slår det! Inte alls!

Har efter en mycket lång dag som sagt äntligen kommit hem. Hade vfu i Mjölby idag som resten av veckan.. var väl halvkul. Höll i min matte D lektion, som gick åt pipsvängen. det var inget kul alls, nej inget alls. Är väl på sitt sätt skönt, för då visar der ytterligare att mitt beslut är rätt. Hade varit jobbigare om det vart tvärt om. Blä åt Vfu helt enkelt. Ska hålla i en genomgång av Matte C inför något slutprov på måndag, känns inte helt ok, men det får väl gå. Snart slipper jag det! Oh Yes!

Brors student i morrn, lär ha saker hela dagen. Ringa jobb på förmiddagen? ja visst!

sleep tight

//Musklick

Om ingen gillar, får jag väl gilla det själv

Andra vfu-dagen avklarad. Har suttit och försökt få in matte D i skallen, vilket inte är allt för lätt.. Repetition, repetition och repetition, det enda som fungerar... OCH... jag ska ha lektion i skiten på torsdag, känner att det kommer gå super! (Eller möjligtvis inte)

Hade skola mellan 8 och 5, vilket betyder tåget till Mjölby tio över sju, vilket betyder bussen från ryd halv 7, vilket i sin tur betyder uppstigning kvart i sex.
Kontentan blir; Kristin mycket trött!

Att jag spillde päronsoda över hela nyduschade mig och halva datorn är ingen höjdare det heller... men bokade biljett hem på torsdag har jag gjort i alla fall! Duktigt!

Nej, nu blir det läggdags! Natti natt

//Päronsoda

Första dagen på andra vfu:n

och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka..

är det bra? dåligt? sådär? eller bara... jävligt mycket?

Känner verkligen hur hopplös jag är på matten när jag sitter där och ska förklara för 17 åringar hur man löser algebra.. Känner hur mina kunskaper som tidigare flödat inombords sakta men säkert har försvunnit ut i tomma intet. Hur mitt tidigare så säkra huvud helt plötsligt har gått och blivit dumt i huvudet.

Ett + Ett = Tre... eller?

Allt och lite till

Har inte riktigt förstått vad som händer när viljan tar slut, när man sitter på en klippkant och stirrar rakt ut...
Det är en rätt spännande tanke, att bara hoppa och falla rakt ut i tomma intet..
Att inte veta vart man skulle ta vägen, vad som händer därefter..

trädgårdsmugg

Härlig dag som in i tusan..
först jobb, vilket kanske inte var världens roligaste men ändå helt okej! En sväng ut till Mantorp med Disa, Matthias och Sis efteråt var inte helt fel det heller.. blåste lite kallt  på vissa ställen men i lä var det varmt som bara den! Underbart!

Ska jobba i morrn med men sedan bär det av mot Ekenäs och lite terränghoppning med sis, hoppas på fint väder, kan inte komma på ett bättre sätt att ägna eftermiddagen på i sådant fall!

48 dagar kvar!

konfurdersam i cirkelbanor

När saker går över styr känns allting som att det håller på att rasa samman...

Har tagit ett jävulskt stort beslut och är fruktansvärt osäker på om det är rätt.. för om det är det, vad fan händer i så fall? Men saker och ting är och förblir som de alltid varit, så det är väl dags att ändra på dem!

Var i alla fall ute en sväng på Jippi i eftermiddags, var så jävla skönt. Släppa alla tankar och fokusera på andra saker istället. Några timmar i konstant frihet innan allt fortsätter som om det aldrig stannat till.

Ska med familjen till Kreta när mor fyller år i alla fall.. det beslutet är jag i alla fall säker på.. och det vet jag är rätt!

Känner i alla fall inte för att göra ett skit för tillfället, ser nästan fram mot jobbet i morrn.. vilket nästan är skrämmande...

49 dagar kvar...

Hoppträning

Var och hoppade med Jippi precis.. gick väl kanske inte superbra eftersom jag inte hoppat på typ ett halvår.. så jaa.. äsch skit samma..

Var på ett väldans onödigt seminarium idag också.. indelning av grupper och info inför vfu:n.. fan vad jag inte vill ut på vfu.. blääääää!!!!

Hoppa in i duschen och sen sova kanske?

lost in space

Förvirrad, borta och vet inte vad som händer...
Vart tog viljan vägen?

bindessträck

Tråk tråk tråk... borde sova med orkar och kan inte...

Photoscapade lite egopics istället;



Känner att jag borde fixa grejer till morgondagen, men det orkar jag inte heller!

Nej, försök till sova kanske?

//Ärthjärna

I need to open up..!


Längta till juni och sommaren så man slipper PA 2:an, check!

Förberedning inför lång eftermiddag med Leif, check!

Läsa en massa onödig crap, check!

Megaultrastökigt rum, check!


Japp, tror det är dags att börja trampa cykel, yep yep!


//Skinka

oreda som in i

Hej hå.. jag är fan sämst på att hålla i pengar!

Tror jag slängt ut ett antal kronor de senaste veckorna bara på mat.. rätt irriterande. Dags att börja spara kanske? Skulle tro det ja!

Har varit  relativt duktig idag, pluggat och läst lite texter samt skrivit första kursuppgiftef som ska vara inne på torsdag tydligen. Men lika gött att ha den klar! Oh yes!

Annars? Ingen aning.. har inte gjort ett skit! Förutom förstås att skräpa ner hela mitt rum.. tur att övriga lägenheten åtminstone ser någorlunda ut!

/tom tuggummipåse

DÖMD- 2010

Är helt död idag. Vaknade klockan ett och är fortfarande helt borta. Sminket över halva ansiktet, håret i stora tovor och kläderna slängda överallt. Ser typ ut som ett monster med väldigt dålig ordningsförmåga. Oh Yes!

Helgen ja... kravall i torsdags, hade skitkul. Träffade på en himmelens massa människor man känner och bara sprang omkring som vanligt. Är bäst på att hitta folk som man sedan tappar bort, men aja, that's life!

Fredag morogn, helt död. Sover lääänge.. bakis som fan! Går upp och handlar, får huvudverks som fan, lägger mig och sover.. går upp igen. Går awesome denna gång. Drar till förfesten innan middlingsrundan. Är nykter innan rundan, onykter efter. Kaaan bero på fulvinet och alla shottar..! Chillar bakom c-huset, träffar folk ovh har jävligt trevligt. Drar till Hg, träffar ännu mer folk och drar hem. Oerhört duktigt, runt typ halv ett.. känner att jag är på g!!

Sedan tävlingen igåår! Börjar förfesten vid nio, tävling vid 11. Får vänta ett jävla tag men sedan gick det snabbt! Vinner på något konstigt sätt matchen (Dart för er som inte visste). Jag är värdelös. Börjar som sagt på 301 och går neråt, när jag har 250, har min motatåndare 3. Haha naajs tänker Kristin, som bara vill dra. Då vinner man ju inte i alla fall! Men på något sätt lyckas hon ändå. Säger att det var rätt spännande. Min motståndare var inte ett dugg glad, tvi för honom!

Mellanfest innan sittningen, sittning som var någotlunda, inte den roligaste direkt och sedan eftersläpp. Inte heller den roligaste.. Men man kan inte får allt här i livet!

Nej, nu blir det slappardag. Får se om man orkar ta en vända ner till hemköp.. eller kanske inte.. äsch, det löser sig!

//Mjölkchokladspapper

punkt punkt punkt

Okej...

Och nu då?

Klockram

Tjhit vad jag älskar att det är sol typ 7 dagar i sträck! Sjukt vad glad man blir av bara en sådan grej, ljust på kvällarna och varmare i luften. Vinterdimman är försvunnen djupt inne i urskogen och kommer aldrig åter....
(Eller i alla fall inte på ett tag, Oh Nej!)


Hade en mycket produktiv dag igår, hade föreläsning mellan 10 och 12, med en rätt spännande föreläsare, som vägrade oss rast av anledningen att hon visste av erfarenhet att hon inte var en entertainer så hälften skulle då gå.

Bra självkänsla det där! Ett annat upplägg på föreläsningen kanske?


Var och käkade glass på bosses med Lisa, Klara och John efteråt, mycket smarrigt. Helt klart värt en tusenårigföreläsning för den glassen!

Satte mig och läste Säljö när jag kom hem också, känner mig oerhört duktig. Har en tredjedel kvar, så nu är det väl bara att köra på. Tänkte göra skiten idag också. Enormt tråkig, men är säkerligen bra till tentan (har jag hört i alla fall!)

Tog en vända förbi Emelie och gjorde pistoler inför Lördag också. Så jävulskt snygga, akta fötterna, här kommer kulor ryka! Börja tagga inför kvällen och helgen kanske? Jaaaappppsss!!! (Ja efter Säljös dejt förstås!)

Nej, nu ska vi här sätta fart, mot bordet, tjohej!

//Glas med satsumas

Idag är en speciell dag!

La la la la la lalalaaaaaaaa!!!!
So... can I have your full attention???

Livet is great, livet är underbart! Så himmelens najsnajs! Kommit ur min vinterdvala med stormsteg! Jag gillart! Kan säga som så här, solen gör underverk. Människor gör underverk. Jag gör underverk. Allt gör underverk. (Utom möjligtvis den brända risdoften som sipprar ut från Indiernas lägenhet)

En mycket mysig ridtur på morgonkvisten gör att man kommer igång. Ett seminarium med Leif gör dagen något segare, men så kommer ju självfallet guldkornen;

"Det finns vissa begrepp som har andra begrepp som hör till det här begreppet och som är centrala begrepp"
och
"Ni kanske tror att detta är en stol, men egentligen är det ingen stol. Det är bara ett objekt ni valt att kalla stol. Engelsmännen kallar det chair"

Och sedan;
Årets första bossesglass. Det blev blåbär och polka. Så himla mumsigt!
En promenad halva vägen från stan och hem var inte helt fel det heller. Skogen luktar natur. Fåglarna kvittrar i trädtopparna. Marken gungar under fötterna.
Slutsats; Skogen är en skog och där kan man va!


//This is it

Potatispress

Korr korr.. ekorrrrrrre!

Ny dag, ny vecka, ny måndag! Hipp hipp hurra! För det är någons födelsedag!
Ingen aning om någon som fyller år, men grattis i alla fall!

Och grattis till alla som njutit av denna oerhört sköna dag! Utomhus. I solen. i värmen. För det har inte jag. Eller jo till en liten del kanske, cyklade ju till campushallen fram och tillbaka. Var på coreboll med Anna, mycket jobbigt och gjorde antagligen mycket fel. Men skit samma, huvudsaken är ju att man svettas (och kanske tränar rätt muskler, men det tar vi en annan gång).

Har haft en dejt med Säljö också. Mycket sagt, lite förstått och ett oerhört trögflytande samtal. Kände att det var något av en envägskommunikation. Han pratade och jag lyssnade. Tror inte jag kommer ha mycket att säga i morgon när vi ska diskutera denna dejt. Men ska bli intressant att se vilken vändning Leif väljer denna gång!

Har hört det är trubadurkväll på [Hg] ikväll, drar nog dit en sväng Emelie och sen lagmys och planering inför DÖMD... eller rättare sagt, lagmys med deras lag. Mitt lag skulle tydligen inte klä ut sig.. Äsch skit samma, kan vara lite egen i vilket fall som helst!

Ha det bäst!

//Korvstoppare

Fönsterstock

Hej hå, himlen är blå och solen är gul!

Njuter av det fina vädret genom att sitta vid datorn, skäms på mig! japp (Skulle tro det åtminstone!) Har jobbat som en liten blå idag, fart som bara den och var klara tidigt, lika skönt varje gång...

Och ännu skönare är: när man sitter här och vet att helgen är gjord och det är ytterligare två veckor till nästa, jihoo! Fick även reda på när jag ska jobba i sommar (eller om det nu inte hinner ändras vill säga!)
Femton - noll fördel moi!

Är dessutom på primahumör idag. Anledningen är likadan som den brukar, ingen alls! Sa jag najs!? JAPP!!!

Träna med Anna i morrn, eventuell tacokväll med Ylva och Angelica på tisdag, lagmys med laget inför DÖMD och sen på torsdag och hela helgen DÖMD!
Kommer bli en awesome vecka, Oh Ja!!!

Nej, dags för inhandling av mat och sen mys med Sis och Christian ikväll...

Tjohoo!!

//Lampkarm

Ipren

Älskar när man kommer hem en heldag efter jobbet och märker vad man skrivit på fyllan dagen innan. Blir rätt rolig läsning vid vissa tillfällen!

Hade sjukt kul i går i alla fall. Träffade sjukt mycket rolig folk och var som sagt jävligt skoj!

Jobbet idag gick dock inte lika smärtfritt, en huvudverk som vette duga. Men man får väl skylla sig själv, yeees!
Jobb i morrn men, får hoppas det går lika på som idag!

//alvedon

T yst

Bäst ikväll:

"En gång i tiden trodde jag att du var något att ha, men sen insåg jag, neeeeeej! Det var den bästa insikten i mitt liv! Jaaaa"

Jobb om 4,5 h.. bil blir ett måste. Tacka vet jag nyktra förare. yes!

just de

Hej hej hej hej hej heeeeej..!

Börjar känna mig lite lagom pepp inför kvällen, ska ut med några från klassen och lite annat folk. Typ folk man inte brukar hänga med.. ska bli riktigt kul!!!

Sååå:

PEPP!!!!!!!!!!!!!!!!

dra en kudde

Är verkligen inte sugen på någonting för tillfället.. vill bara krypa ner i sängen och sova bort hela dagen..

men måste göra det och det och det och det..

känns oerhört tungt för tillfället..
hatar ha saker hängandes över en, det plus att veta att man ska jobba i helgen..

gaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh!

Rörtand

Är på fruktansvärt bra humör för tillfället och utan anledning. Vilket det i och för sig oftast varit den senaste tiden. Älskar när man känner sig glad för det man har och bara njuter! Underbart!

Var på en oerhört halvintressant föreläsning i förmiddags.. var väl helt okej, men föreläsaren sa typ allt som stod på handoutsen, så kändes rätt onödigt. Ska tydligen ha honom på fredag igen.. så får se om det blir en ledig dag eller maka sig dit!

Har läst Säljö, vilket är en mycket tråkig snubbe. Ett kapitel tog typ två timmar om man skulle bearbeta skiten noga.. ska bli intressant att hålla läslogg på hur lång tid hela boken tar!

Känner mig oerhört duktig som var först ute och gick en promenad med Emelie och sedan åkte och tränade. Mycket duktiga Kristin i farten! Nu blir det mys och filmkväll med Emelie..

//Ägghalva

flöjt

Underbart väder, nästan KÄNNER för att cykla ner till NH för föreläsning, lite skillnad från igår!

Sol sol sol, gör mig glaaad!

Nej, just det, PA 2:an. Kommmer bli låånga tio veckor med Leif. Flum flum flum, inte så mycket mer att säga, NEJ!

Hepp, ska fixa det som är kvar!

Tjohopp

//högtalarsystem

Back on track

Hemma i Linkan igen, efter en mycket trevlig tid hemma. Har umgåtts med familjen och Agnes hela helgen, mycket trevlans!

Hade tänkt dra ut på stadt på påskafton, med vände vid kön, kände inte för att stå i den en timme för en timmes dansande där inne, nej, tacka vet ag ställen man kommer in på- och som har öppet längre än till två!

Sitter och spenderar dagen framför tv:n, drömmer mig tillbaka till gamla tider och sträckkollar OC. Känns som evigheter sedan och massa minnen kommer tillbaka. Mycket spännande och mycket mysigt!



I morgon blir det introduktion för PA 2, ska bli intressant att se hur den kursen är. Har hört att den ska vara lite mer seriös än de gångna, så det återstår att se. Lite jobbigt att börja behöva plugga dock, men men.. får se helt enkelt!

Hej hopp

//Oxpropp

jag känner för fest!

Hej jag heter Kristin
och jag känner för fest. fest. fest. fest. fest!
Ge mig vad jag vill ha!!!!

NUUUU!!!!

högerpil

Är, efter en lång dag, hemhemma i lilla Lisch. Känns mycket skönt, bara slappa och äta god mat, mysigt!

Gick upp halv fem i morses och följde med Ida på tävling till Vikbolandet. Tidigt som fan, men skönt att göra något. Var mycket trevligt också!

Åkte typ direkt efter tävlingen hem och fixade iordning oss, hämtade Christian och Sasha, satte oss i bilen och påbörjade färden hem.

Känner mig mycket trött och mycket seg, tror jag ska ta en tidig kväll. I morrn är det påsk, så
GLAD PÅSK!

//asfaltsväg

RSS 2.0