Halvgulgrön ananassufflé

SEGT!!

Det är det enda jag kan säga om denna dagen. Gick upp runt sju eftersom något snille fått för sig att vi tydligen ska vara morgonpigga helt plötsligt och lagt in en föreläsning klockan åtta på morgonen (som för övrigt var rätt värdelös).. hej bortskämd!

Drog därefter hem och tänkte vara riktigt duktig och plugga.. kom typ 1 1/2 kapitel innan hjärnan sa ifrån och istället satte på några nyuppkomna serier. Känner verkligen att jag hamnat i någon form av pluggsvacka för tillfället.. speciellt när man fick reda på att externen gått åt skogen (vilket egentligen inte borde vart någon överraskning, som det för övrigt inte var, men ändå.. man hade ju ett litet litet pyttelitet hopp att det kunde gått vägen.. men nej, någon var inte på min sida dagen då den tentan rättades. Eller så kunde man ju pluggat mer.. pest eller kolera som in i bövelen)

I alla fall.. drog och tränade.. var nära att svimma på cykeln eftersom dumskallen Kristin inte käkat någon på några timmar innen. Hej smart! I vilket fall.. gött var det när man gick hem och kände sig lite duktig åtminstone!

Ser verkligen fram emot torsdag då Agnes kommer.. öven om jag blir tvungen att åka ner till stan vid halv 11 på kvällen.. men vad gör man inte för en människa som hon?

Hepp.. ska försöka komma på något att göra med min bristande sömnförmåga!

Tjohej

//Pannkakssmet

Genomsnittlig pappersanvändning

Tjena Tjho!

Hemma i Karlstad igen efter några underbara dagar hemma i Lisch.. mys med familjen, hälsa på släkt, träffa mina fantastiska vänner och en ridtur hann vi med under dessa dagar. Nu ser jag fram emot torsdag, då min underbara Agnes kommer och hälsar på. Måste dock plugga som ett fä innan, så träffar ni mig inte vet ni vart jag finns- med näsan i böckerna!

Ser verkligen fram emot min inplanerade tripp till Linkan om nästan en vecka också.. ska bli så fantastiskt kul att komma dit och träffa de underbara människor som finns där nere också.. får hoppas på man hinner träffa några stycken åtminstone!

Hepp.. ska nog dra mig mot kojs då jag har tidig föreläsning i morrn.. bläää!!

//Supersyn

Påsk

Glad Påsk!

Blommönstriga kavajärmar

Whohoo är hemma i den lilla staden mitt i västergötland och njuter av lugnety på landsbygden!

Ska in till stan och mysa med mina bästa Agnes och Sandra.. kommer bli så sjukt underbart!!

Weeiihoooo!!!!

vaniljdoftande doftljus

Sitter och tar det lugnt efter ett riktigt storröj i rummet, känner hur det luktar rent och fräscht. Underbart! Ser fram emot onsdag och resan till lilla Lisch, ska bli så enormt skönt att få komma hem, bara slappa, träffa mina underbara vänner och bara njuta av påsken med familjen!

Bokade in en resa till Linkan den 4-8 maj också, ska bli så ENORMT! kul att få komma dit och träffa alla härliga människor där också, saknar dom som faaan! Är anställd hästskötare för min syster på lördagen också, fälltävlan, ska bli fruktansvärt kul och får hoppas på att det är fint väder!

Skäms lite över att man inte utnyttjar den underbara solen utomhus nu när den väl är här och för att jag egentligen borde plugga men inte orkar ta tag i det! Men snart ska jag bli duktig! jag lovar!

Näee.. ska sätta på ännu ett avsnitt av Gilmore Girls!

Ha det underbart!

//Gurkanka

Torsdagshets

Tjena tjena boom boom!

Har haft en riktig heldag med HotSpot värd, fika, föreläsning med Blondinbella och Kristian Luuk (som för övrigt var suverän!)

Nu blir det lite iordningfixande och bubbel för att sedan dra vidare mot Karlstad CCC och HotSpotbanketten!

Ha det suveränt!

//Brödkavel

Pinsamt pigg

Är hopplöst pigg för tillfället.. har slängt i mig en sjukt massa gratis RedBull, vilket inte vart en särskilt bra idé, för det betyder att jag inte är det minsta trött. Jag kan inte sova, jag kan inte sova.. blää!! Det värsta är att man måste upp tidigt i morrn... Lärdom till nästa gång; drick inte RedBull!!

Tjo!

Popcorndoft

Uschh... idag har jag haft en sån jääävulsk bakisdag... med det enda kuruxet att jag inte druckit sedan torsdags.. så hur dagen kan vara en bakisdag vette fan!

Har tänkt på en grej, hur sjukt länge och mycket man kan sova under en hel dag. Har funderat på det där en del när man inte har så mycket annat att tänka på! Om man sover mellan 7 och 9 timmar är det helt fine.. man är pigg och glad hela dagen.. eller typ.. ibland åtminstone.. Sover man mindre (typ när man var ute) är man seg under hela dagen, somnar en stund på eftermiddagen och är ännu segare på kvällen. Om man däremot sover mer än dom där 9 timmarna man ska skulle man ju kunna tro att man må vara piggare. MEN NEJ! Man är segare än segast och har en riktig bakisdag framför sig.. trots att man egentligen inte är bakis!

Och det är PRECIS en sådan dag jag haft idag.. Man har sovit för mycket!

Hade i alla fall en sjukt trevlig gårdag/kväll och söndagsmorgon/förmiddag i Lounchen idag. Mycket trevlig helg, så tack för den!

Var tvungen att städa köket idag också på tal om ingenting.. tog musten ur mig, så rummet som jag egentligen skulle städat, ser helt förjävligt ut! Hej latmask!

Nej.. nu får det bli någon form av underhållning!

See Ya!

//Varmchokladkopp

Fredagsrubrik

Tjaooo!!!

Känner att det är underbart gött med fredag idag! Hade föreläsning på morgonen om organisation och ledning.. var rätt intressant trots att föreläsaren spenderade en timme åt att prata om sig själv.. lite onödigt kanske.. men men.. huvudsaken var ju att man fick ut NÅGONTING åtminstone!

Avslutade kvällen hemma hoss Tessan med Disney och en massa godis.. mysigt!

Måste även tillägga att jag fick mig ett litet gott skratt i morses.. människan som tar av yoghurten var nämligen framme igen.. dock råkade jag komma åt en liten diskmedelsflaska igår.. och bara råååkade hälla i lite (läs mycket) i den stackars yoghurtförpackningen.. får hoppas han/hon inte blev allt för dålig i magen.. eller inte...
Hepp.. tror det är dags att dra sig mot sängen... är sjukt trött som sagt!

//Gäsp

Kvinnan har talat

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Torsdagskväll + fest + ännu en fest + en krona på tempel = kan inte bli annat än bra!!

Har haft en urbota trevlig kväll på alla dess vis! Känner mig sjukt glad att jag har de vänner man haft! Ni är BÄST!!

Ska förbereda mig för en typ tidig föreläsnig i morrn.. hej bakfyllepizza!!

//Kristin

Jag hörde att onsdagsvin var det nya inne

Tjena tjabba tjosan!
Idag är det onsdag och på onsdagar har vi hädanefter inlett en ny tradition; ONSDAGSVINET! Eller tradition och tradition.. vi har åtminstone gjort det en gång.. det är väl tradition?? Får säga att Josse + Kristin + Mateus = SANT!

Och på tal om intressanta grejer så upptäckte jag till min förtjusning att det även denna morgonen saknades Yoghurt ur mitt kylskåp! Så människan som är för snål för att köpa egen, kommer nästa gång han/hon tar ur min yoghurtförpackning få en mycket trevlig överraskning. Jag hörde att diskmedel var det nya inne!

Började idag även ännu en ny kurs; organisation. Känns som en väldigt bred och mäktig kurs men ack än så länge rätt intressant. Ska bli spännande att se hur det utvecklas.

I morrn är det EN krona på tempel. ALLA SKA UT! Så fest hela natten lång och även in på fredag? Javisst!

Ha det bäst! Nu ska jag kika lite Gilmore Girls!

//Äggsvamp

En rejäl fisksoppa

Gjorde precis världens godaste fisksoppa och är för tillfället helt proppmätt. Är oerhört stolt över mig själv alltså.. jag som inte ens kan laga fisk, så smäller man till en tiopoängare dirr! Najs!

Gjorde även morfars banankaka.. finns ingen kaka som den.. min mage är för tillfället verkligen uppsvälld till tusen! Men men, ibland är det värt!! Idag är en sådan dag!

Bestämde mig för en helt pluggfrihelg, så böckerna blir uppskjutna till morgondagen.. får då ska lilla Kristin bli duktig och plugga! Ser fram emot påsk som in i kanoten! Pratade med systeryster förut och fick reda på att hon och Christian skulle hem över påsk också.. Najs! Ska bli kul att träffa dom, har man inte gjort på sisådär 8 månader eller något sådant (om jag inte minns fel)!

Hepp.. ska kolla in lite Gilmore Girls!

Ha det toppen

//Superupplåst fiskmage

Söndagsstress

Tjoooohioooo!!

Underbart söndagsväder får jag säga, dimma så man knappt ser vart man sätter fötterna och regndimpar lite då och då... MEN... det utnyttjar man ju givetvis till fullo... ett styck svepning med damtrasa, dammsugare och skurborste och rummet är skinande rent (typ). En vända med bussen till Ica och kylskåpet är fullt (och förblir förhoppningsvis det utan tjyvar också). Och sist men inte minst en runda tvätt instoppad i tvättmaskinen och garderoben är fylld med reda kläder (om typ en timme eller så). Får säga att mina söndagar får på räls! Choop choop!

Funderar till och med på att vara duktig och ta fram en av de nhya böckerna till nästkommande kurser och krypa upp i soffan till denna extremt intressanta läsning (förhoppningsvis). Men men.. det får vi se hur det blir med det, för nu ska vi rusa ner till tvätten!!

See ya!

//Stressad sjöfågel

Nattinattnatt

Har haft en sjukt awesome kväll! Få umgås med underbara människor hela kvällen lång och dessutom träffa på ännu mer underbara människor.. hur bra kan det bli liksom?

Helt sjukt. I'm in love with Karlstad helt enkelt.. så det blir ibland... yes!

En tenta innan helgen

Såå... då var det ÄNTLIGEN! Fredag, hur superskönt som helst! Ska bli oerhört skönt när man sitter här om sisådär fyra och en halv timme och den där förbannade tentan är överstökad (typ) och man kan koncentrera sig på att bara vara ledig heeeeeela helgen! Tentafest ikväll på Rumpan, blir najs förhoppningsvis! Ska ha förfest med våra kära nollesvin, vilket kommer bli kalas.. var ett tag sedan!

Hepp... dags att göra sig iordning för mardrömstentan!

See Ya!

//Ungspannkaka

RSS 2.0