Bittertorsdag

Usch vad jag längtar till sommaren.. sena ljusa kvällar när man kan sitta utomhus och bara njuta! Idag kom det ännu mer regnblandat snö här i Karlstad och känner att det fan får vara nog nu! Det är april i morrn för tusan! Och på tal om att det är april så är FINALLY! den där jävla externtentan här! Känns verkligen inte bra, vill bara ha den överstökad så att man kan släppa skiten.. dock blir man väl tvungen att plugga på till en omtenta i maj.. sjukt irriterande.. får säga att det är väldigt spännande när 70% ALLTID kuggar på tentan.. dags att omstrukturera kanske??

Och till råga på allt känner jag att jag håller på att bli sjuk.. jävla förkylning, försvinn!!

Nej, ska sluta vara bitter, har bara haft en sådan dag. Bitter bitter bitter.. som sagt, ska bli sjukt skönt med sommar!!!

Tjois

Dagen då ljuset inte tränger igenom molnen

JÄVLA HELVETESTENTA!!

Har suttit hela dagen med en ynka liten grej... som i och för sig inte är jätteynklig men EN enda grej... och inte fan är man mycket smartare för det. EN enda liten jävla grej... faaaan jag får panik... känner verkligen inte för att ha skiten hängandes bakom mig heller, vore jääääääääääävligt irriterande!

Kände dock hur sjukt skönt det var att koppla bort hjärnan i en timme under spinningen förut. Spännande att man börjat se fram emot träning så mycket med tanke på den enormt bristande motivationen ett antal år tillbaka!
Men det är väl positivt det I guess!

Hej, negativiteten är i farten känner jag! En positiv grej idag;

JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB, TRALALALALALAAAA!!
Sjukt jävla underbart!

Nej, nu får det bli duschen och sedan ännu mer kassaflödesanalys!

//Svart pannkaka

Tjena mittbena

Drar till skolan och försöker knöka in mer skit i skallen.. Yeeey!

Får se fram emot träningen i eftermiddag istället, så man åtminstone klarar av intensivt plugg i ett antal timmar!

Tjo

Irritationsobjekt till tusen

Usch.. är så sjukt trött på allt vad plugg heter, speciellt när man verkligen känner att det inte går framåt för fem öre. Är så sjukt många formler och regler som måste in i huvudet, spännande upplägg på hela den kursen om jag får lov att säga det själv.. känner verkligen hur kuggad den tentan kommer bli, härlig inställning. Javisst!

Ser fram emot helgen som faaaaaaaaaaaaaaan! Ska bli så sjukt gött att släppa tanken på skiten för en helg åtminstone.. tills det är dags för omtenta.. Yeeey! usch fyu blä, jävla externtvåa!

Nej nu ska jag gå och slänga kudden i en vägg!

//mörbultat huvudkudde

Helgrabbel

Lördag lördag lördag.. får säga att det är helt underbart med pengar igen.. ska se till så att åtminstonr 100 kr är kvar på kontot nästa månad! Hej snåla!

Ser fram emot att åka hem till lilla Lisch över påsk också.. ska bli oerhört gött att komma ut på landet och bara ta det lugnt ett par dagar och träffa min underbara Agnes givetvis!! Kommer bli sjukt najs!!

Men innan DET händer har vi en tenta att ta itu med.. som jag givetvis kommr kugga som faen, men man får väl åtminstone försöka lite i alla fall!

Hej hå, hej vad det går!

Tjo!

MUUMMMMAAA!

Guuuuud.. var bara tvungen att säga att jag precis gjorde VÄRLDENS godaste havreflarn... har tjockat i mig som faeen! Så frukost i morrn, Oh Yes!

Välförtjänt efter spinningen, känner mig typ bäst!!

I mitten av frustration

Tjhit, det är sjukt hur man kan sitta en hel dag och plugga och när man väl ger upp för dagen så inser man att man nästan inte lärt sig ett skit. Vet inte riktigt i vilken ände man ska börja, men förhoppningsvis löser det sig.. åtminstone när man nött och nött och nött! Men IN SKA DET GÅ!!

Tänkte dra mig ner och träna med Josse en sväng, ska bli oerhört gött att få lite annat och tänka på en stund, Spinning here we come!!

//Papayasaft

Underbara tisdag!

Fick precis reda på skatteåtebäringen.. 5100 kr, så sjuuukt underbart! Trodde typ 500 spänn.. men icket.. fan vad gött!! Gjorde hela min dag (eller typ kväll)

Har haft lite externredovisning idag.. är totalt borta i huvudet men det mest spännande är att när man väl sitter där på genomgångarna så hänger man ju faktiskt med.. men när det väl är dags att räkna själv, ja då är men helt borta. Hej U på tentan, javisst!

Drog hem till Josse en sväng efter skolan och bakade kladdkaka, så sjukt gott.. men en MASSA grädde. MUMMA!!!

Neeeeej.. nu blir det How I Met You Mother!

see ya!

//Baileysdrink

En sak i taget

Tjena tjabba hallå... jag fattar ingenting!!

Av externtvåan alltså.. kommer gå sååååå käpprakt åt skogen så det finns inte.. är jävligt gött att det är två veckor kvar så att man åtminstone förhoppningsvis hinner få ner lite i skallen åtminstone, pränta in lite skit som sagt!

Jaaa annars har jag nog inte så himmelens mycket mer att tillägga.. känner att mitt extremt intressanta liv inte är så intressant.. händer inte mycket mer än skola skola skola för tillfället.. ser verkligen fram emot nästa fredag när denna tentan är ur vägen också..

ja just det.. ser sjukt mycket fram emot fredag och CSN.. är så pank man kan bli, ligger nog en sådär minus 80 kr på kontot för tillfället.. hej fattig student! April ska bli min månad... garanterat!

NEJ! Nu ska jag försöka zappa något halvdant på tv:n!

Se yaa!!

//Morgonsnuff

Söndagshäng

Känner mig sjukt fräsch med tanke på gårdagskvällen.. visserligen blev det nog rätt lugnt men ändå.. väldigt skönt! Hade en mycket trevlig kväll i alla fall!

Hade tänkt mig att en riktig genomkörardag idag.. städning, tvättning och sedan lite träning ikväll.. ska bli gött att svetta av sig all skit en sväng!

Nej.. dags att börja fixa lite!

//Morgondusch

När man skriver ett ord råkar alltid en bokstav komma i vägen

Hej.. nu var det lördag igen..
Har dragit på mig den nya ovven och njuter för fullt.. ska bli kul att skita ner den lite!!

Är dock bakis som fan efter gårdagen så ska bli spännande att se hur länge man pallar ikväll!! Hepp.. ska slökolla lite scubs innan det är dags att dra sig bortåt!

Tjoi!

fredagskväll

Sjukt bra kväll!!

har träffat en massa underbara människor man typ känner.. Rumpan leverererade.. typ som vanligt... har haft en sjukt trevlig kväll i alla fall..

Dock, tentan kan tala som den vill.. den tar vi hand om om tre veckor!

I morgon blr det ännu mer röj.. ska bli spännande att se hur det är...!

tjosan

Tentadags!

Okej! Nu är det dags:

NU KÖR VI!!!

Tack min underbara Hanna för sms:et i morses, du vet verkligen hur man lyfter upp dagen!


Och till råga på allt har det kommit ännu mer snö även här uppe. Underbart!

Längtar verkligen efter våren och sommaren.. tänk.... en grill... lite kol.. en iskall öl.. och underbara människor.. kan inte bli annat än succé! När våren väl är här menar jag givetvis... inte nu.. när marken är täckt av snö med isgata. Nej.
DET ÄR VÅREN JAG VILL HA!!!

Hepp.. ska försöka städa undan lite så att det ser skapligt ut! Tjo

//Rabbelkaka

Mangobär

Torsdagskväll och är så där lagom trött efter en heldags plugg och spinningpass på kvällen. Var sjukt skönt att få spinna av sig lite av all pluggoro.. en timme uatn tänk, underbart!

Ska bli spännande att se hur morgondagens tenta går.. känner att antingen kan man den jättebra eller så kan man ingenting alls.. så det kan gå precis hur som helst!

Ser i alla fall fram emot långkalsongssittningen på kvällen, underbart att festa bort tentaångesten!

Jaaaaaa men hallååå... hepp.. nu ska vi försvinna bort i lite tv en sväng!

//Blåbärskaka

Underbara mönster på koppen som står på bordet

Usch.. är verkligen helt slut.. ska bli mycket spännande att se hur tentan går på fredag alltså.. satt mellan 9 och 5 i skolan idag och fick in en del i hjärnan, men den stora utmaningen kommer i morgon.. då man inte har någon dag kvar att skjuta upp till.. då det får bära eller brista.. i alla fall.. ska bli gött när tentan är över!

Var ute på en promenix idag också, sjukt skönt! Fixade till en enkel kycklingwok när jag kom hem och kom fram till att ris fan är sjukt underskattat! Mjumma!

Neeeeeeej.. nu får det bli tv en sväng!

//lökmarinerade fläsklägg

Blåa buskar mitt ute i vattnet

Fyy faan vad jag pluggat idag!
Fast dagen har gått riktigt snabbt, så förhoppningsvis går resten av veckan lika snabbt så att tentan är över och man kan fira åtminstone den i helgen!

Hade dock världens mest onödiga föreläsning i förmiddags.. gubben babblade om återvinning och grejer, Tjena högstadiet! Lite ovärt när man satt där i tre timmar och det kändes som att tiden slösades bort. Kunde mycket hellre suttit och pluggat de timmarna och förhoppningsvis lärt mig mer än hur man källsorterar!

Hepp.. dags att ge mig själv lite fritid.. eller typ.. tv åtminstone!

//Grönsaksland

Måndagsfnitter

Ojojoj ska alldeles strax snöra på mig skorna (eller dra på mig stövlarna) och dra ner mot skolan för tre timmar marknadsföring. Sista föreläsningen innan tentan, ska bli spännnade att se vad den blir! Tänkte sitta och plugga några timmar efteråt innan det är dags för KarlEkonmöte. Känner verkligen hur jag måste få in alltihop i hjärnan nu! Plugga plugga plugga!!!

//Marmelad

Blibb blubb blabbarns

Fyy faan vad gött!!

Kom precis hem efter ett riktigt gött spinningpass.. känner mig sådär härligt avslappnad och trött i kroppen. Hur underbart som helst!!

Funderar på vad man ska käka ikväll dock.. förhoppningsvis kommer man på ngt kuligt!!

Blibbs

Söndag lugna söndag

Får verkligen säga att gårdagens lugna kväll var riktigt välbehövlig! Är typ sjuk, låter som en förstoppad björn och hostar som fann.. inget kul när det är tentaplugg hela veckan!

Ska precis sätta mig ner och plugga hela dagen, kommer bli underbart kul!

har beställt biljetter hem över påsk åtminstone, sjukt billigt bara 209 kr tur och retur, underbart! Ska bli jävligt gött att komma hem en sväng, tror jag behöver det för att rensa huvud och kropp!!

Hepp, dags att återgå till böckerna! See Ya!

Jag hörde ryktas det var fredag

Helgen är här, ÄNTLIGEN!

Bara en vecka kvar tills tentan är gjord och tentafesten härjar runt hörnet!

Men det är nästa vecka, nu är vi här, fredagen before! har gjort redovisningen för marknadsföringscaset, var sjukt oseriöst, sa inte ett ord överhuvudtaget!

Och nu jävlar är det FEEEEEEEEST!! och första ölen är öppnad!

Tjo!

Idioti

Sjuka jävla dag! Nu är jag sur på typ allt och de flesta!

Och nu går jag och lägger mig i hopp om att dagen var en dröm!

SKITHELVETE!!

Bryggkaffe luktar som kaffe borde.. rostat

Idag är jag verkligen inte på toptrim.. förkyld som fan, med en helt igentjock hals och snörvlar som bara den. Underbart att det är faddertacket idag alltså.. är lite rädd om jag ska vara ärlig.. men det får väl gå.. på något sätt.. får hoppas förkylningen sinar när man får i sig lite alkohol...

Men det är inte förräns ikväll, först blir det föreläsning om nyckeltal, Jippie!! Känner hur sjukt mycket jag måste börja plugga.. men var ju åtmionstone duktig som satt i går typ hela dagen! Får sitta hela nästa vecka också.. så hoppas vi att tentan går hem.. marknadsföringen alltså, för externen; den är inte än på ett tag. Nej!

Hepp.. ska traska mot köket och käka frukost!

Schas!

Motorbåtrsrace

TJhA!!!!

Ska alldeles straxens snöra på mig skorna och traska ner mot Arna, för en heeeeeldags plugg. Ska bli så underbart kul alltså (NOT)... inte att umgås med Arna alltså, utan att plugga... men det finns ju en anledning till att man gör det.. så ska väl egentligen inte klaga!

Ska iväg och köpa alkohol till de kära faddrarna inför morgondagens faddertack.. underbart! Där ryker ännu mer pengar, tur att man redan betalat skiten!

Nej, dags att packa väskan och dra.

Tjo!

Ironi

Oj jävlar.. gick från att vara nykter nolla på onsdag till att vara full och samtidigt få ha hand om festen.. NAJS!!

Rummel och rabalder

Jag hatar att det ska va så sjukt jävla kallt i lägenheten. Hej svej, jag vill ha en egen lägenhet, typ NU!!!

Annars då.. har haft en sjuk lång dag.. fyra timmar kassaflödesanalys.. KarlEkonmöte och sedan en omväg förbi Josse för att hämta Kavajen.. känner mig helt slut, hungrig som faan men orkar inte fixa mat. Känner du för att bjuda? Gört!

skräp på golvet

Sitter och tar det lugnt framför tv:n och inser hur snabbt tiden går och att det snart är tenta. FAIL på den.. gissa hur mycket man pluggat? nej just det, inte alls. Hej hå, det kommer gå bra! NOT!

Har åtminstone fått lite gjort idag, läst igenom det oerhört braiga (nej) arbetet och pluggat lite marknadsföring med Josse. Känner dock hur paniken kommer allt mer krypandes just för att jag känner mig så kass när man inte pluggar 8 timmar om dagen.

Kollade på underbara Trassel förut också.. underbara fantastiska Disney.. har nog inte skrattat så mycket på länge.. hästen var helt fantastisk!

Tittade även igenom lite gamla foton och hamnade på nollningsbilderna från Linköping. Fan vad jag saknar den tiden och de människorna.. usch... Måste verkligen ta och åka dit ner någon helg.. blir bara på oerhört saknar-humör när man ser bilder på alla underbara människor därborta!

Nej, dags att dra sig mot sängen så man orkar med morgondagen.

Tjosan


Lugnt lugnare lugnaste Lördagen ever

Idag har jag lekt vuxen, städat, tvättat och fixat allt och lite till... allt förutom att plugga typ... det var väl minuset, men det får bli morgondagens sysselsättning!

Får i alla fall säga att en lugn lördagskväll heeeeeeelt för mig själv var precis vad jag behövde. Lite Stolthet och Fördom på tv medan man svävar bort i en bok är inte helt fel det heller.

Ska tydligen vara nykter nolla på onsdagens faddertack också, SCORE! Men man slipper städa efteråt och man sparar pengar på att inte köpa alkohol, vilket är något jag VERKLIGEN behöver!

//blåbeige vattenkokare

Glas med röda bottenstreck

Hej hååå upp i det blåååå!!

Ska alldeles straxen dra mig neråt staden för att käka med mina fantastiska tjejer. Grillbuffé tror jag det var, ska bli grymt gott!! Är sjukt hungrig och på bästaste humöret, så förhoppningsvis håller det sig på topp!!

Gårdagen var som redan skrivit helt fantastiskt kanon! Var å Rumpan och spelade Bear Pong en sväng, hade tänkt stoppa där och dra oss hemåt men Lisa lyckades övertala oss att hänga med ut, så det fick bli en sväng hem till henne och Oscar på mellanfest och sedan ut på Ankan.. spännande ställe men hade sjukt kul! Älskar spontankvällar, lyckas alltid bli de bästa på något sätt.. eller oftast i alla fall!!


Hepp.. ska fixa iordning mig det sista och sedan dra ner mot bussen!

Ha det kanon!

//Ankfilé

Dubbelslag. Underbara Karlstad!

Underbara spontanutgångar!

Kan säga som så här; spontanutgångar är helt klar bland de bästa som finns!

Har haft en fantastiskt undebar kväll, Karlstad i sitt esse!

Hej sömn!

Puss

Sandpapprat ekträd

Fy faan.. idag är verkligen inte min dag alltså...

Först sitta i skolan en hel dag utan att i psincip gjort ett skit, sen komma hem och upptäcka att någon käkat upp hälften av min keso för att dessutom sätta sig ner framför datorn och upptäcka att ett företag utan någon anledning som helst gjort en kreditupplysning. Och eftersom klockan är två minuter över fem går det ju givetvis inte att få tag i dem heller. Underbart!

Är så sjukt fruktansvärt irriterad speciellt eftersom gårdagen var typ likadan.. undrar över om det är en sådan där vecka, där allt går åt pipsvängen..

hej tyck synd om mig, typ!

Drar iväg på spinning för att få ut lite aggressioner

//Knaterknat

Hej Mr sämst humör

Är verkligen på sjukt dåligt humör, så ett jätteförlåt till alla som fått stå ut med det.. känner mig typ som världens sämsta människa.. helt sjukt, kom hem från skolan, satte mig ner och bara VIPS så var det där. BLÄ!!

Ska åka och träna en sväng med Josse och Emelie.. ska bli sjukt intressant, kommer vara helt död ikväll, men känna mig typ världsbäst!

Tjena svett, here I come!

RSS 2.0