Språngmarsch

Har ägnat dagen åt att packa redan packade grejer, käka tårta, kört bil, haft möte och tills nu pluggat. Känns som om dagen bara sprungit iväg! Längtar som fan till fredag när första tentan är över och man kan släppa åtminstone den ur huvudet (förhoppningsvis). Sedan är det bara orgen kvar men den tar vi nästa vecka!

Är sjukt nöjd över att ha bil kan jag lova, kommer utnyttja den som faaaeeeen! (eller typ, vad man hinner)

Hepp.. ska försöka hitta på något att göra som inte heter plugg.

Tjosan

Fredagsflex

Tjenahopp i marocken!
Opsidopsie.. lite alkoholberusad sista inlägg märkte jag. Så kan det gå!
Fredag idag och har varit seg som bara den hela dagen. Två filmer, en cykeltur och enorm sovmorgon är vad vi pysslat med än så länge. Bådar gott inför tentorna om en och två veckor. Nope!
Ska springa förbi Rumpan en sväng ikväll, får nog dock bli en rätt tidig kväll då jag verkligen MÅSTE plugga i morgon. Inte mycket alkohol och läggdags tidigt, känns som en najs fredag!
Hepp.. dags att jumpa in i duschen och frixa frissen!
//Kackelgås

genomruttna bananskal

Jag är seriöst talat trött på allting. på ALLT!

Jag längtar hem.. hem hem hem! Jag vill ha mitt gamla rum, min gamla säng och ALLT det där tillbaka. NU!

Jag vill vara liten igen... då när allt var bra och man hade någon att förlita sig på. Jag vill ha tillbaka det där, men tyvärr är det något man aldrig kan få.

Tyvärr

Onsdagsflum

Oj! Snabba puckar!

Ska tydligen ner till Bunkern med Lotta och några sjuksköterskor och ta en öl eller två. Najs avslut på dagen, Yes!

För övrigt har jag idag skrivit på kontraktet på nya lägenheten så ser verkligen fram emot att få de nya nyklarna i handen (höll på att skriva hallen). Passade på att säga upp den nuvarande på samma gång (typ). Ska bli oerhört skönt att flytta härifrån och slippa alla tjuvar och irriterande folk!

Har även pluggat en del och lekt duktig på det hållet också, så sammantaget av onsdagen --> heeeeelt okej!

Dags att bränna de få slantar jag har kvar!

Tjos!

helghäng

Vaknade i morses av att det inte fanns något vatten. UNDERBART! speciellt när man ligger där bakis som faen... inget kul alls! vattenläcka i kronoparken tydligen.. och har inte kommit än, plus att man blir tvungen att koka vattnet i en hakv vecka innan man kan använda det. Najs!

I alla fal.. campusfesten igår. Soffbränder, brandkår, polis, ännu mer soffor som brinner, ännu mer brandkår och polis. Men kul var det!

Dags för tentaplugg med start i morgon, NU JÄVLAR KÖR VI!

lövbergs lila vaskar gevalia

Underbara fredagakvällar i Karlstad!

Är så sjult glad att jag började plugga här.. med alla dessa fantastiska människor som man lärt känna... så sjukt sköna och underbara människor! Är helt sjukt faktiskt!!

Shit Pommes

ryktesvägen

Jag hörde ryktas om att det var torsdag idag... och torsdag betyder givetvis lite öl i magen... eller cider blev det väl denna gång.. men ändå.. dock lite mer än väntat... usch.. INTE SMART!

Kom hem och hostade upp en makaron genom näsan också.. underbart! Inget att rekommendera.. inte heller att låta grannarna se dig full. NEJ!

Just det.. ska tydligen spela fotboll i morgon ändå.. sjukt spännande.. hej dags att sova!

Plujs

Morgonfejs

Fyy faaaan! Jag är så sjukt jävulskt irriterad på en viss grej. Men vad det är tänker jag inte säga här, för det känns bara b! Men seriöst... sjukt irriterad är vad jag är.. vill typ bara skrika.. gaaaaaaaaaaaaaah!!!

Ska vara med och spela fotboll på fredag.. FETT NAJS! Kommer garanterat vara den som ligger på marken hela tiden.. men kul ska det bli!

Hepp.. ska försöka fixa lite med det där jävla arbetet också.. som man antagligen kommer få sitta med hela helgen!

See ya!

SM i Ekonomi 2011

Fyyyy faaan vilken underbar helg!!

Som sagt.. SM i Ekonomi och Göteborg! Kan inte bli annat än succe, eller?? Var som sagt inte alls sugen i början av veckan eftersom det kändes som att man missade allt för mycket pluggtid.. men så här på söndagskvällen, fräsch i en stökig lägenhet och betydligt tröttare än torsdagsmorgonen känns det så sjukt jävla värt det! Inte bara för en massa underbara fester, som exempelvis fulsittning med temat Beach 2511 (bilder kommer nedan) och finsittningar där alla är extremt tjusiga utan även en sjukt massa föreläsningar som vart otroligt givande (givetvis vissa mindre bra också), underbar stämning och träffat en massa nya människor. Och sedan blir det ju inte sämre av att man åkte dit med den bästa styrelsen heller!

Som sagt, har haft en sjukt AWESOME helg och ångrar verkligen INTE att man åkte dit! Nej nej nej.. väldigt tråkigt att det är över! OM det är!

Speciellt när man behöver ta tag i plugget resten av månaden.. hej inget liv, vi ses igen i Juni!





Ha det bäst!

//Filbåge

Knappar som strular strular en gång för mycket

Ojoj.. nu var det allt ett tag sedan man uppdaterade lite... kan bero på att jag inte har haft lust för det.. typ av den anledningen skulle jag tro!

I alla fall, var i Linkan en sväng och hälsade på min kära syster samt hängde med henne på en fälltävlan på lördagen. Träffade även mina underbara vänner Klara och Lisa! Samt fantastiska Ann som jag inte träffat sedan USA.. vilket som sagt var ett JÄVLA! tag sedan! Mycket mycket underbart!

Tillbaka i skolan och inser att det snart är dags för tenta.. hej panik.. eller typ koppla bort den och skita i allt!?

Ska in till stan efter föreläsningen i morgon och fixa outfit och alkohol till Göteborg och SM i Ekonomi.. ska bli sjukt najs! Börjar känna suget.. det enda negativa är att man inte kan göra externen nu.. meeeen... den hade jag nog ändå inte orkat plugga till.. känner hur pluggmodet inte riktigt hänger med.. får se till att koncentrera sig på de kurser man har för tillfället... har ju sommaren till externskiten!

Hepp.. ska fortsätta kika Big Brother!

//Lyxpaprika

Hummelbin

Äntligen onsdag och äntligen dags för en tripp mot sydligare breddgrader och Linkan! Kommer förhoppningsvis bli sjukt AWESOME! Träffa underbara människor, någon tävling och jaa... you name it!

Kollade på ytterligare en lägenhet igår, mycket trevlig sådan också, så håller tummarna för att jag får den!

Hepp.. dags att göra sig iordning för trippen!

//Krasselsnatt

Liljekonvaljer i ett blåbärstäcke

Har vart sjukt duktig idag, läst ut Samverkansboken på 100 sidor, läst två kapitel i ekonomistyrningsboken och typ ett i organisationen. Ändå har jag dåligt samvete för att jag inte gjort ett skit. Är spännande hur allt man har hängandes över sig bara tynger ner en. Inte blev det bättre av att när man tittade på de gamla tentorna kändes det som om WHAT THE FUCK!? Hur faan ska jag klara detta? Men jaaa... plugg plugg plugg blir det enda på schemat framöver!

Var och kollade in en lägenhet förut också, men vart inget vidare, så det blir nollan på den, yeeep!

Avslutade dock kvällen med film hos Lotta, riktigt trevlig afton men underbara människor. Pluspoäng på den!

Hepp.. nu blir det NATTA!

Gonatt!

//Äggkantarell

Ibland kan inte livet bli bättre än vad det redan är

Yeeeep! Ännu en helg till sin ända, men en riktigt underbart fantastiskt trevlig sådan dock!

Hämtade upp Agnes tjugo över elva på torsdagskvällen, somnade nästan på bussen hem. Hels sjukt vad trött man kan bli av att bara sitta! Fredagen blev en tur ner på stan och sedan myskväll med fläskfilé, klyftpotatis, bea och en fruktansvärt massa fett. Hur awesome som helst!

Valborg, aka igår vart helt underbart. Helt klart den bästa genom tiderna! Började med grill utanför Jakthornsgatan, fortsatte vidare mot gubbholmen och studentfesten som ledde vidare mot Hästen för lite mellanfest. Tanken var att hoppa in på tempel en sväng men bestämde oss istället för att ta bussen hem. Kändes rätt lagom vid den tiden! Helt AWESOME kväll med mina fantastiska och underbara vänner!

Lite bilder för en gångs skull kanske;





Hepp.. nu tänkte jag dra min kos mot sängen! Tidigare än tidigast!

see ya!

//Plommonpaj

RSS 2.0