En dag i mitten av december

Har verkligen gått och blivit helt dagsvill (eller vad det nu heter), har i alla fall ingen aning om vilken dag det är- och har typ varit sådan hela veckan. Men tydligen är det onsdag, fast har trott det är fredag, och torsdag, och måndag (ja ni fattar). I alla fall är det fyra dagar innan man åker hem över julen, ska bli sjukt skönt!! Ser verkligen fram emot att få busa med småttingarna, ut och gå härliga skogspromenader och bara vara (med undantag från ett pyyyyttelitet makroarbete).

Har dessutom hunnit med en massa grejer sedan senast. Har varit på julbord, bakat en massa grejer, varit och kollat uppstarten på musikhjälpen, haft en massa grejer i skolan, umgåtts med en massa underbara människor och råkat hänga med bästa sis på AW med hennes kollegor. Ja vill man så kan man ju göra saker- tydligen.
Är dessutom på oerhört bra humör, kan dels bero på att det snart är jullov men mestadels är det nog för att jag insett att jag haft en så sjuk tur att få möjligheten att få lära känna några av de mest fantastiska människor jag träffat! Är så enormt glad att jag faktiskt tog chansen att plugga vidare (hur sjukt skoltrött jag än är), för det var nog bland de bästa besluten jag tagit hittills! Är dessutom sjukt glad över alla underbara vänner man känner sedan innan! Ja tur har man haft, minst sagt!

Ha det fint! Tydligt går Pretty Woman på tv, najs!
//Julgranskrona

När hösten övergår till vinter...

Det är sjukt vilket konstigt väder det varit det senaste.. storm och 12 grader varmt- i december. Väldigt skevt!

Lika skevt som vädret känns, är även mitt humör för tillfället. Det känns som om man bara går på tomgång och inte riktigt vet vad som händer. Och vad man än gör så blir det fel. Bland blir jag bara så sjukt trött på mig själv och hur jag beter mig. Vilka beslut man än fattar verkar det bara som att det blir helt fel. Det känns verkligen helt knas, så ser verkligen fram emot lite juluppehåll så att man kan landa i sig själv igen! Livets upp och nedgångar, som sagt!

Har hunnit med lite grejer den senaste veckan ändå. Hängde med Issa till stallet förra veckan, riktigt mysigt och riktigt kul att få rida en helt ny häst! Härligt break i vardagen! Helgen bestod av lite fredagsmys med bästa Denise, julmarknad på lördagsförmiddagen med kravall som avslutning. Ändå en ganska trevlig helg.
Ha det fint
//Tandpetarhållare

RSS 2.0