She's screwing my ex husband

Känner hur orken börjar tryta och att man verkligen längtar efter jul och ett välförtjänt lov. Makrotentan på fredag, känner väl inte riiiktigt att den sitter som den borde med en pluggdag kvar, speciellt eftersom jag verkligen inte har ett dugg ork att få in mer... det säger bara stopp. Så klarar man den ska det ske ett mirakel. Hej hopp!

En kul grej, blev invald i 2012 års styrelse för Karlekon, så från och med årsskiftet är moi dess sekreterare. Ska bli sjukt kul!

Nej.. nu får npg tv:n bli lite glodd på!

Seeeee Yaaaaaooo

I never saw that one coming

Hej hipp hurra, idag är en rätt bra dag. Har inte haft lust att skriva PÅ ETT JÄÄÄÄÄVLA TAG! men idag, då flödar inspirationen.

Do you know why?
Look at this one:



ÄNTLIGEN! Vårens 30 Hp rakt ner i kistan, damn!

Helt klart en överraskning, men ack så bra och absolut ingen dålig en! Nej nej... min dag har vart bra! Inte minst en suveränt effektiv pluggdag, nu jävlar ska vi printa in makroekonomi i skallen, hej hopp!!

Nej nej... nu ska jag nog försöka hitta något spännisch att göra... eller krypa ner i söngen framför en film kanske... får se vad det ter sig!

Ha det finemang
SÅ KLART!

When everything's dark outside, you'll need to relax and be happy inside

Har några dagars ledighet så tog tillfället i akt att boka en tripp hem till lilla staden i västergötland. Ska bli sjukt najs att bara vara hemma, käka mammas mat och slappa. Kanske lit plugg får det bli, kanske är bäst!

Ska antagligen till Ullared på torsdag också, ska bli awesome. Synd bara man inte har så mycket pengar att spendera, hade vart sjukt underbart!

Hepp.. ska återgå till att filosofera ut i mörkret!

See Ya!

Trying to be bad, but that's hard enough to be nice

Njuter av en tentaöl och taggar inför kvällen. Hörde något om utgång, tror det kan bli bra!

Externtentan gjord (för andra gången). Ska bli kul att kolla resultatet.. kan säga som såhär... kanske inte riiiiktigt pluggade på rätt saker!

Hepp.. dags att börja fira att det inte är tenta förrän om en månad (+/- några dagar)

Ha det bäst!

//Kruksallad

RSS 2.0