Sista helgen i April

Jag säger det än en gång; sjukt vad tiden går snabbt! I veckan är det valborg och 1 Maj, fattar verkligen inte vart detta året tagit vägen. Ska bli sjukt skönt med lite sommarlov från skolan, börjar bli en aning trött på det så att säga!

Fick ett litet släng av baksjuka i onsdags, så slängde ihop några satser bullar och kakor. Godast blev nog kolagrottorna, mycket snaskigt!
 
Var ute och red Spirith med Ida och Missan i förmiddags också, en rätt trevlig söndagsaktivitet trots att jag blivit en aning skrajsen!

Trevlig fortsättning på helgen!
//Kristin

En helg i storstaden

Har haft en helt fantastisk helg i Stockholm men mina allra bästa Karlstadstjejer! Helt sjukt att vi lyckades att samla alla på ett ställe på samma gång! Det var verkligen så himla roligt att få träffa alla igen! Har ju gått över ett år sedan jag såg någon av dom, något som dock inte kändes! Men det är väl så riktigt vänskap ska vara!
Vi har varit på lite AW på K25, kollat in lite fjärilar och fiskar på fjärilshuset och ätit en fruktansvärt massa mat på lite olika restauranger. Och så givetvis, toppen på isberget, haft fruktansvärt kul! Sammanfattat, en helt awesome helg helt enkelt!

Har fixat ett litet kollage helgen till ära:


Hoppas ni haft en lika bra helg som mig!
//Kristin

En lång fredag 2015

Så var det dags för påsk ännu ett år! Inledde den redan i onsdags (typ) i och med att vi startat ny kurs och bara hade föreläsning måndag och tisdag denna veckan. Verkar dock vara en mycket rolig kurs med bra upplägg, ett plus är dessutom att den handlar om samma metod som jag skrev min c-uppsats med, så lite ligger ju kvar i bakhuvudet åtminstone!

Var med Ida i onsdag och hjälpte henne att hoppa lite, fick givtvis agera kameraman!

 
Igår hade vi heldag med dom bästa! Brunch, spel, och lite sangria, ett fruktansvärt trevligt påhitt!
 
Hängde med Ida till terrängbanan idag också, var rätt kul. Spirith hoppade på som bara den och jag hade givetvis kameran i högsta hugg!!
 
Ska alldeles strax ta hojjen ner till Sandra och ha lite myskväll, ska bli riktigt trevligt!

Glad påsk!! För det ska jag ha! (Hoppas jag)
//Kristin

RSS 2.0