Halva vårterminen, check!

På söndag är det sommartid och snart är det April, det tar sig verkligen! Lämnade precis in hemtentan i andra kursen för vårterminen, så nu tar vi helg! Så himla skönt!!

Krockade med cykeln igår, något som inte var direkt skönt. Ingen hit nej! Var även ute och red med Ida igår, det var betydligt skönare! Även fast det var kallt!


I helgen kommer mor och far med faster och man, det ska bli trevligt!

Ha det fint!
//Kristin

Lördagsnöje

Helt underbart det är när våren börjar komma och solen lyser utan ett enda moln. Älskar det! Var i väg med Ida på agility i Åtvidaberg idag, något man aldrig vart på förut, så lite kul att få uppleva. Sasha skötte sig suveränt med 10 fel i första klassen och 5 i den andra. En tredjeplats blev det på köpet i andra klassen, då bara två stycken vart felfria! Roligt!!

Sitter hemma och har precis städat i ordning lite i lägenheten, ska ha mellokväll med bästa Agnes ikväll, ska bli mys! Eller ja kanske inte mello, men att umgås med henne i alla fall!!

Lite bilder från dagen kanske!?
Ja just det, fick reda på betyget i Behavioral Economics också, jag och Sandra gjorde världens bästa arbete som resulterade i ett A!! Det ni, vi och en grupp till!! Så jäkla bra!! Så ett VG till in i resultatlistan it is!! Nu väntar jag bara på att få reda på hur ekonometrin gick, håller tummarna stenhårt!!

Ha en trevlig helg!
//Kristin

En månad och en dag senare

Är enormt dåligt på att uppdatera känner jag, dagarna bara sveper förbi och helt plötsligt har det gått en månad. Helt sjukt! Redan Mars och med det vår. Idag visar dagens dessutom sig från den bästa sidan! Så himmelens skönt får jag säga!

Har planerar in en tripp till Stockholm i April för lite Reunion med Karlstadsbrudsen, ska bli så sjukt kul!! Fattar inte att det var hela ett år sen typ jag såg dom sist! Som sagt, tiden går snabbt!!

Ska ut och rida med Ida sen, ska bli najs. Bäst att utnyttja vädret till dess fullo!!

Ha det finemang!
//Kristin

RSS 2.0