Tiden går snabbt när man har roligt..!

Shit, fattar inte att man bott här i 2,5 vecka ish. Tiden går så sjukt snabbt, den bara typ swishar förbi (swish swish). Det har varit så sjukt mycket att ta in och lära sig, en massa korvstoppning (utan svål). Startade dessa 16 månader med en liten upptakt i Järvsö med traineegruppen. Lärde känna varandra, gick igenom en massa information om hur det är att arbeta kommunalt och bara hade det riktigt awesome. De andra traineerna är verkligen sjukt trevliga, fick ett så himla bra intryck av allihop!
Har även haft första veckan på arbetsplatsen, och träffade min handledare som verkligen också är helt awesome. Har haft en massa möten om kommande projekt, varit på en konferens, lärt mig hitta i stadshuset och haft en guidad tur med chefen i bil runt Bollnäs. Är sjukt mycket att komma in i och lära sig, men ser verkligen fram emot tiden här. Håller tummarna hårt för att det kommer bli lika bra som det verkar! Har även hunnit med en AW med de två andra traineerna här i Bollnäs (som för övrigt är helt fantastiska), varit nere på stan på torginvigning, åkt runt i bilen och upptäckt världen. Och dessutom har vi påbörjat vår första utbildning, projektledarutbildningen, som denna vecka befinner sig i Gävle... Eller ja, alltså vi är i Gävle på utbildningen. Punkt slut.

Jaa, jag har väl inte direkt så mycket mer att komma med, men det lär väl komma upp mer så småningom. Har börjat upptäcka omgivningarna häromkring, är så sjukt fin natur, nästan som att man inte tror att man befinner sig i Sverige. (Alltså nästan typ bara ).
Hej svej, leverpastej! Ses någon gång när det är stjärnklart!
//Inbakadlaxgratäng

RSS 2.0