i full rulle... eller?

jehaå så va de i gång då. Har äntligen fått klart alla ansökningspapper och skickade in dom idag. Så nu e det bara to wait and see! ska bli spännande när det börjar hända grejer! Annars jobb hela dagen, typ inte gjort så mkt annat men det e gött det med, har iofs kollat lite gossip girl och One tree hill så klart! och det vara som vanligt lika bra som det brukar vara! bara väntar tills nästa vecka! jaij!
Vart i lin kn hos systeryster i helgen, vart en trevlig weekend så att söga. bara kommit härifrån har vart väldigt skönt i sig kan jag lova! jeppjepp!
jaha vad har annars hänt då? nja typ ingenting som vanligt i mitt ovanligt händelse*host*rika liv. men det e så det ska vara! man lever ju bara en gång! eller hur!
aja ska slänga på en omgång friends igen! men ha dte finemangens! pusspuss

shiit pommes

kommit hem från staden precis, har jobbat men bara halvdag, vilket var riktigt skönt med tanke på allt folk i går:) kan ju säga som så här att man är rätt trött i fötterna kan jag lova!
var även hos läkaren, som jag vart så nervös inför, men det gick bättre än jag trott, trodde väl jag skulle möta på något stort hemskt monster eller ngt:P men han var helt okej. är nu frisk som en nöt! (eller ja om nu nötter är friska vill säga:P) så det var skönt.. bara att få referenserna av dagiset och av helene också så är allt fixat å klart! och helene om du läser detta--> NEJ! jag är inte sur! :D (ska vara glad gubbe som är menat att inte vara sur!) haha
vårdcentralen i morrn mot min andra twinrix spruta.. sen bär det av till systeryster and linkan! ska bli härligt att komma härifrån ett litet tag! och JA Ida jag åker till dig gör att jag gillar dig! :D
lovade att jobba den 2:a maj, vilket jag veeerkligen ångrar nu! men dte löser sig nog, ska ju ut med ankan också så det får se till att lösa sig:)  hepp ska ut och njuta av dte fina vädret nu! men ha det toppentoppen! pusspuss

thiiiende

jaha så var ännu en dag över i mitt så händelserika liv! Har jobbat heldag och haft och göra hela dagen, kanske inte för att det var så himmelens mycket folk men i övrigt. Jag och Helene tappade bort en buss, där vi skulle hämta ett paket som skulle till bageriet, vilket var TVUNGET! att vara där ikväll. Men eftersom bussen var helt lost så fick inte bageriet paketet. Aosch! Kändes inte så kul! Vi fick sedan reda på att den bussen vi skulle hämta paketet i från, inte var den bussen där paketet var med i, så det var ju inte vårat fel som tur var till slut ändå! Sicken lättnad!
Har slutat fotbollen också, kändes inte som om jag kunde få tiden att gå ihop, kanske inte så bra att inte kunna vara med på en himmelens massa matcher framöver, och även träningar också för den delen. Men men sånt e livet! får hoppa på nästa tåg istället! (När man har ett ännu tråkigare liv än vad jag har nu!)
hepp såg att one tree hill var klart så nu tänker jag sluta skriva! ha det finemangen! pusspuss

does not have TB

tjosan! så har ytterligare en dag gått då ra:) har varit på dagis hela dagen och lekt med dom små barnen, vilket var riktigt kul faktiskt! Ett utav dom (som tidigare börjar gråta så fort hon fått syn på mig!) har nog kommit fram till att jag trots allt inte är så farlig! Det var riktigt kul, fick både trösta henne och hålla i henne, så det kändes som en plus! Lyckades även med bragden att somna en utav de mest osömniga barnen jag mött på, riktigt kul!
Var på vårdcentralen och gjort avläsningen av skintestet- vilket var negativt. Så nu är det bara läkarundersökningen kvar på torsdag! Är rätt nervös redan nu! :S
Har lekt med ankan hela eftermiddagen, från klockan halv tre. Det har varit riktigt najs! Vart ute å gått sen tog vi en softeftermiddag och bara käka chips och kolla på film! härlig eftermiddag!
Aja ska kolla några vänneravsnitt nu! men ha det finemangens pusspuss

snark

sitter här en lördag kväll och gör absolut ingenting. Ska nog sätta på några vänneravsnitt så att det händer ngt iaf:P  har varit ute å gått med moster min, det var riktigt skönt kan jag lova! fan vad härligt det är när det börjar bli vår och solen kommer fram! Annars jobb hela dagen, rätt mkt att göra men eftersom vi var rätt många så gick dagen snabbt! Jobb i morrn med, vilket jag inte ser direkt fram emot, speciellt inte om det blir fint väder och mkt att göra:S men det ska bli gött när den dagen e klar! :D hepp ska väl gå och göra något nu pusshejsvej

champion all over

kom precis hem från vårdcentralen och fått en massa sprutor (ahhh:S):P eller ja två stycken iaf.. skulle egentligen bara fått en, med skintestet för tuberkolos (ngt för au- pair) men så tyckte jag att det bidde lite dyrt när jag skulle betala men som vanligt sa fege krin ingenting, så jag gick snällt med på det och fick sätta mig ner och vänta i väntrummet. Och det var inte heeelt fel kan jag lova! vad e det första man får syn på om inte en skitsöt kille.. haha nästan värt dom där sprutorna bara för den synen:P träffade på en kollega från dagiset som ramlat och fått ont i knät, tyckte jättesynd om henne :( sen när jag kom in till sköterskan fick dom dyra pengarna sin förklaring, jag hade betalat för en hepatit A och B vaccination också (något jag inte beställt!) men det var tydligen något hon skulle ordinera mig om, så jag tänkte What a hell och körde på den med. Kan alltid vara bra att ha, dom räcker ju så att säga ett rätt bra tag :) så nu kan jag ut och åka lite varstans:p haha nackdelen var bara att jag var tvungen att göra det fler gånger, så jag ska göra det om en vecka igen. Så min resa till linkan fick uppskjutas en dag.. men men det e smällar man får ta i livet..
aja ska ut å gå en sväng innan jag åker till jobbet.. ha det great!! pusspuss

som en film eller något..

var ute å gick en sväng på rasten, ytterligare något jag påbörjat i mitt nya liv, riktig härlig promenad. kom till sjukhuset där hade dom på musik så att det hördes över halva stan eller något:P hehe men det kändes som om man var med i en film eller ngt, typ en sådandäringa typisk romantisk komedi när tjejen e dökär i killen hon inte kan få:P haha ( jag sa faktiskt INTE att det var jag! bara att det KÄNDES som så!) så nu är jag typ kändis på kuppen, eller iaf i min egna lilla värld krin against resten!
förresten kom på en sak jag inte nämnt, ang mitt nya liv!, råkade smaka på en kaka(eller möjligtvis två!:S) så nu var det bara 10 dagar jag klarade.. men jag njöt som  bara den! det kan jag lova! men nu påbörjas det igen! DET SKA GÅ!! 10 dagar e iallafall bättre än 1, vilket jag klarat som längst förut:p (ok jag vet, det kortaste var 15 min:P)
skintestundersökning i morrn, e nervös som fan.. vet inte varför men det e jag i alla fall! aja så kan det gå när inte haspen e på:D men ha det suveränus! pussåhej leverpastej!

aaaeeintlichen again

"Peyton, It's you, when all my dreams come true, the one I want next to me, It's you. It's you Peyton"

-Lucas

OTH is back again

tjoflöjt!

Ännu en dag som gått och har som vanligt inte gjort så väldans mycket! Jobbat sex timmar, vart ute å ridit, fixat lite med au pair ansökangrejset å sen bara kollat på vänner! Får lov att erkänna att jag är såååååå jävla nöjd med mig själv! - 10 dagar utan kakor! det du! för en som jobbar på ett konditori är det väääldigt bra! I alla fall om man råkar heta Kristin Eriksson:P haha
Tja vad har annars hänt i mitt liv de senaste två? månaderna? (är inte så bra på att komma ihåg/orka skriva:P) haha nja inte så mkt faktiskt. fixat så jag nästan är klar med anökan till au pair, skickat in högskoleanmälan (ifall något mot all förmodan skulle skita sig med au pair (ta i trä! hoppas jag verkligen inte!)), jobbat, ridit någon tur, spelat lite fotboll. Jo just det, spelade ju match i söndags! tror det börjar släppa lite, räddade i alla fall några bollar! någon som jag typ var riktigt nöjd över! (det har inte gått sååå himmelens bra de senaste matcherna innan dess men har man haft ett uppehåll på typ två år är det kanske inte så konstigt!) får hoppas att det börjar komma då och att det håller i sig! aja nog pratat om det.. händer väl inget annat, ankan försöker få med mig till hultsfred och mupp jag vill faktiskt åka! men har man typ jobb hela veckan och en broder som tar studenten så får man nog vara hemma:( dessvärre är det nog så.. jaja nog tjötat idag då.. ska nog gå och sova lite granna, ska upp tidigt i morgon och *snark* jobba heldag!
ha det finemangens pusspuss

RSS 2.0