En solig måndag

Idag har det vart en rätt så bra dag faktiskt. Har ringt en massa nödvändiga samtal som jag dragit mig för, så det är skönt! Sedan har jag skrivit knappt 1/4 av hemtentan i distanskursen jag för tillfället läser. Och sist men inte minst var jag och Nellie ute på en promenix i det fina vädret. Så skönt med vårväder, älskar det!



Ha en fin början på nya veckan!
//Skogshallon

En fredagsdröm

Hade en rätt trevlig gårdag får jag nog ändå lov att säga. Klistrad framför TV:n såg jag först Sandra Näslund imponera stort och åka hem en femteplats för att några minuter senare se Anna Holmlund ta ett OS brons. Sjukt värd efter alla skador hon haft! Och det blev bara bättre; curling herrarna vann även dom ett brons någon halvtimme senare och tre kronor spelade sig till OS finalen på söndag. Sjukt TV-värd dag igår. Som alla andra under OS. Vart ska detta sluta? Och som grädde på moset bakade jag en goder cheesekake på kvällen. Gotteligottgott!

(bild på Anna Holmlund från aftonbladet.se)

Idag hejar vi på alla tjejer som åker tremilen om en timme. Go Sverige!!

Ha det fint och trevlig helg!
//Soppslev

OS, promenix och ett stycke sushi

Denna dagen har inte direkt bjudit på något extremt fartfyllt direkt. Satt givetvis fastspikad framför tv:n under dagens stafetter och blev fullständigt tvärnöjd över det beslutet. 2 x svenskt brons och Stina Nilsson, vilket genombrott och vilken spurt. Sjukt duktig! Och sedan killarnas lopp, mycket spännande!

Grattis Sverige till ännu två medaljer!
(bilderna från aftonbladet.se)

Har gjort hemmagjord sushi idag också, provade första gången igår med Fortuna och själv idag med förbättrade resultat. Väldigt kul att prova på, blev inte helt köpesushi men relativt nära. Resultatet kan ni se nedan:


Ja annars har det väl inte direkt varit en så händelserik dag idag direkt, vart ute och gått en sväng med mamma och hunden samt haft tankar (och panik) inför framtiden. Det är väl det enda som stått på agendan en dag som denna!

Hoppas någon åtminstone haft en lite mer händelserik dag! Ha det bra!
//Kalkontryffel

FINALLY!!

.. den är äntligen här, godkänd och upplagd:
 

kandidatexamen, here I come!!

//bästidag

... och så var det herrarna...

.. okej kanske lite mer väntat, men ändå; SÅ JÄVLA GRYMMA!! Helt sjukt vad duktiga de var på stafetten idag. Så bra!!

Ett stort grattis till det Svenska herrlandslaget!!
 
(bild från viasat.se)

//älgstek

En vecka som icke-student och en massa OS

Jahaa.. ja nu har det gått en vecka sedan man inte längre klassas som student (heltid åtminstone). Är rätt skönt men känner fortfarande pressen efter att få jobb. Har börjat söka, så får hoppas att man förhoppningsvis lyckas hitta något snart! Men jobbigt är det att hela tiden ha pressen på sig!

Det positiva dock är ju att man har tid att se de lopp i OS som är intressanta och just IDAG är jag oerhört glad att jag tittade. Seriöst -Charlotte Kalla- vilken enorm skidåkare! Att ta in dom där 26 sekunderna som hon gjorde, vilken prestation! Är oerhört glad att jag såg det får jag säga! Oerhört!
 
Ett stort grattis till dom svenska damerna!

(bild från viasat.se)

Ja annars är nog denna dagen rätt ointressant och händelselös MEN ska sitta och njuta av svenska damlandslagets OS guld hela kvällen! Bäst idag!

//Trolldeg

26 år, 11 timmar och 39 minuter...

.. ja så länge har en viss person (nämligen moi) funnits på denna jord. Inte en dag mer, inte en timme kortare. That's life. 26 år, det är rätt gammalt alltså.. allt börjar bara gå utför och snart kommer väl dom gråa håren också...

Nej skämt å sido.. egentligen känner jag mig inte så gammal, man är ju bara så gammal som man känner sig, så säger dom ju i alla fall! Har haft en rätt lugn dag idag, inte gjort många knop som sig bör. Ett stort B var dock att jag inte fick frukost på sängen, illa! Har dock klarat mig utan det i typ en 6 år, så gör det nog egentligen nu också.. typ!

Har bakat en tårta dagen till ära (ursäkta bildkvalitén, den är inte den bästa!)
 

Bästa födelsedagspresenten i dag förresten:

 
Trodde jag icke skulle ske med tanke på att jag skrattade när jag fick tentan, på grund av att jag inte fattade ett skit. Men som jag sagt så många andra gånger, det är när det känns skit allt går rätt!


Nej nu ska jag njuta av att vara ett år äldre och ännu lite visare
//Manfyllerbara26engång

en tom toalett och ett packat vardagsrum

Sitter i snart inte längre mitt vardagsrum och tittar på all skit jag faktiskt har, är rätt förvånad över att det ändå är så mycket, man tänker ju inte riktigt på det när man bor i det! Allt är packat och klart, så nu är det bara till att vänta på far och bror som kommer om runt en timme.

lägenhetens utseende för tillfället

Hade en på-återseende-middag med några av dom bästa igår, var både mysigt och sorgligt. Men som sagt, det är på återseende och inte hej då!

En på-återseende-middag. bilden snodd av bästa Emma!


Nej, nu ska jag fortsätta att titta ut över mitt kaos i väntan på flytthjälpen

Ha en trevlig helg!
//Tjohej

Torsdagsbrus

Har haft en rätt hektisk vecka med seminarieuppsats i tisdags och opponent i går. Seminariet i tisdags var bland de värsta jag ärligt talat vart med om. Den killen som opponerade på min uppsats hade inte riktigt förstått grejen med att vara opponent och det verkade som att han hade ansträngt sig åt att hitta så många fel som möjligt. Han sa inte ett enda bra ord om uppsatsen och sa dessutom att mina slutsatser var helt absurda. Två av alla saker han sa stack ut mest; dels att han ville att jag skulle förklara ett ganska välkänt nationalekonomiskt begrepp, detta trots att jag satt en not med hänvisning till vart man kunde läsa mer om just detta begrepp. Anledningen till att begreppet skulle förklaras i uppsatsen var (hör och häpna) att han inte orkade leta upp boken jag hänvisat till och läsa i den. Hej, vadå hans uppgift som opponent? Den andra saken han sa var när han spydde galla över en del i uppsatsen som han tyckte var helt befängd och jag bad honom att komma med förslag om hur jag skulle kunna göra det bättre. Nej det är inte min uppgift. Nej tjena, pucko! Goddag yxskaft liksom. Hoppas verkligen han får underkänt på sin opponering, för den var ärligt talat katastrofal! Och inte lite ledsen var jag när jag gick därifrån heller! Men som tur var fanns det ju andra på plats som sa att den inte alls var så dålig som han hade försökt få den att framstå som. Jag tycker att det är rätt spännande att en person som uppenbarligen kan så lite om nationalekonomi kommer in på uppsatskursen om just detta. Han förstör ju bara för oss andra. Lite synd.

Igår hade jag opponering på en annan uppsats och jag tror att den gick relativt okej, hoppas det i alla fall. En av åskådarna sa att jag hade lagt upp det på rätt sätt i alla fall, så får hoppas att han jag opponerade på hade nytta av mina förslag i alla fall!

Idag har jag lämnat nyckeln till städfirman som ska flyttstäda, vilket är sjukt skönt att slippa göra själv! Jag har även nästintill packat ihop hela lägenheten, vilket känns lite sorgligt. Har nog inte riktigt fattat att jag ska flytta än, det kommer nog senare. Ska ut och äta med bästa tjejerna i morgon, ska bli mycket trevligt men oerhört ledsamt. Jag är redo att flytta härifrån, men att inte få träffa sina underbara vänner nästintill varje dag kommer bli annorlunda och tråkigt!

En rolig sak som dock kommer sig av att flyttpacka är att man hittar alla små grejer man glömt av att man hade, ett exempel är:


vilket var mycket spännande läsning kan jag säga!

Hepp, ska väl försöka hitta något att titta på innan det är dags för sängen och näst sista natten i lägenheten och Karlstad

Trevlig kväll!
//kladdkaka

En vanlig lördagseftermiddag

Är det något jag verkligen avskyr att göra så är det att flyttpacka (möjligtvis är flyttstäda snäppet värre, men det har jag lejt bort denna gång). Det är bara en massa skräp som måste slängas, har hittills fått ihop två papperspåsar med bara papper som ska slängas. Ser verkligen inte fram emot att börja med kläderna kan jag säga! Och inte blir det bättre av att upptäcka att någon snott flyttkartonger av en heller. Det där med att dela förråd har aldrig varit någon bra idé, så fattar inte varför dom kör med det!

Dock, ibland kommer det upp några riktiga roliga grejer i all skit, som typ en tidningsartikel på mig och världens bästa Agnes i typ 5:an eller 6:an.. hur kul som helst! Fortfarande vänner efter typ 15 år, det är vänskap det!


Nej nu ska jag återgå till det extremt roliga packandet, så att jag kan ta paus ikväll och umgås med mina bästa tjejer!

Ha en trevlig fortsatt helg
//Flyttlådan

RSS 2.0