allt kan ändras på en minut

Fick precis ett mail från Victoria som sa att det inte var så bra om jag kom dit nästa vecka, och jag som längtat riktigt mycket. Känns som om att vi aldrig kommer ses, alltid kommer det något ivägen. Fan vad trist! Får hoppas det blir något till sommaren istället.. men då kommer väl något annat att komma ivägen istället... Precis som vanligt och som hela den där jävla USA resan.. ååååhhh!!


sunny sunday or something else

Okaaj I know, dax för äna räcktie appdäte!
--
--
--------
----
--
Feeest lördags hos Limpans and his place in Lambotown! Riktigt najs får jag lov att säga, så tack för en riktigt trevlig afton Lambocrew.. VAR SÅ JÄVLA KUL!!

   
folk, folk, folk, överallt!



Söndag var en rejäl bakisdag, kom hem från Aidaa vid typ 12, efter runt 1,5 timmes bussfärd runt hela Linkan, ska bli sååå gött att flytta så man kommer närmare alltihopa, mer i centrum liksom. När jag kom hem gick jag och la mig i min sköna säng! Riktigt gött efter en hård natt på Aidaas golv!


 


Das conversation på facen (dock på måndagskvällen, men ändå!)



Måndag var skola, åkte dit vid nio och satt med Hanna och Rebecca och fixade det sista med fotbollsarbetet, Senare kom även Sofia och das hemtenta fick en tjingeling.

Kom hem vid typ fyra halv fem, satte mig framför das computer och började kolla runt lite. Facen som vanligt, värre än en beroendeframkallande drog! Kollade lite hemtenta och bara slappade. Började prata med Aidaa på Msn och slutade med att vi utnyttjade min korta tid jag har kvar pofen och drog till maxi och inhandlade oss var sina stora godispåsar. Back to Lambo and her place. Jensa das granne och sminkade Aidaa, blev riktigt snyggt..
eller jaa ni får helt enkelt göra det bedömmandet själva!:D

    
Jens das makeupartist  ------------------------- Ida das Offer



Tisdag var skola igen, var inne vid nio och gjorde massor på hemtentan, sedan vid elva kom amanda och ingenting mer blev gjort:S lektion vid ett och då dax för avslutning av grupperna, lite sad eftersom vi ändå tillbringat en massa tid tillsammans och lärt känna varandra relativt bra i alla fall. Ska bli spännande att få reda på de nya grupperna dock.. får hoppas den blir bra!

Efter skolan drog jag och Aidaa hem till henne, köpte jordgubbar och åt Ben&Jerrys glass, jättemumsigt. Typiskt bara att den ska vara så jävla dyr!

  

 



Onsdag, aka idag, åkte till skolan vid nio, träffade Sofia och vi gjorde nästan klart hemtentan, satt till typ fyra och gav sedan upp. Men gjorde rätt mycket i alla fall, åtminstone hon:P haha Åkte direkt till Aidaa och then till Maxi, utnyttja bilen till MAX så länge jag har den, förvinner ju på söndag BUHUU!!

Köpte en grill (engångs), flintastek och potatissallad. Här ska det grillas- tänkte vi! Kom till das lägenhet och försökte tända grillen men den ville inte få fyr.. jävla engångsgrillar!! Så det fick bli stekt kött istället. köttköttkött! men det var gött det med! Blev siesta på loftgången utanför med godispåsen vi införskaffade oss på maxi också.. riktigt najs!

Åkte hem, satte mig vid datorn och gjorde klart det sista på hemtentan. Så nu är den äntligen klar och bara väntar på att lämnas in i morgon! HÄRLIGT!!! Får hoppas den blir godkänd bara, tvekar dock lite till det faktumet.. men jaa det återstår att se!





Ha det superfint! And take care

//BluppBlupp

just get over it.. please

Ååååhh Men åt helvete med alltihopa för faaan!!
Hate it ffs!!!!

Jag tror fan jag tappat huvudet någonstans,
för inte är det här i alla fall!

gammal äldre äldst

Letade som sagt igenom fotoalbumet lite och hittade några gamla bilder från forntiden:P haha nej men typ ettan på gymnasiet eller något, riktigt intressant. Titta och njut;)

     





A Dustland Fairytale

Fick precis upp denna i hörlurarna och var bara tvungen att skriva.. Fan den är ju totalt bäst.. !
Förresten glömde skriva att me and ankan bokat biljetterna till Hultsfred också.. så nu jävlar.. The Killers, Here we come:D


A Dustland Fairytale
The Killers

The Dustland Fairytale beginning
With just another white trash county kiss in '61.
Long brown hair, and foolish eyes.
He'd look just like you'd want him to
Some kind of slick chrome American prince.

Blue Jean serenade
Moon river what you do to me.
I don't believe you.

Saw Cinderella in a party dress, she was looking for a nightgown.
I saw the devil wrapping up his hands, he's getting ready for the showdown.
I saw the minute that I turned away, I got my money on a pawn tonight.

Change came in disguise of revelation, set his soul on fire.
She said she always knew he'd come around.
And the decades disappear
Like sinking ships but we persevere.
God gives us hope but we still fear, we don't know.

Your mind is poisoned.
Castles in the sky, sit stranded, vandalized.
The drawbridge is closing.

Saw Cinderella in a party dress, she was looking for a nightgown.
I saw the devil wrapping up his hands, he's getting ready for the showdown.
I saw the ending where they turned the page, I threw my money and I ran away.
Sent to the valley of the great divide
Out where the dreams all hide.
Out where the wind don't blow,
Out here the good girls die.
And the sky moves slow
Out here the bird don't sing
Out here the field don't blow
Out here the bell don't ring
Out hear the bell don't ring
Out here the good girls die
Now Cinderella don't you go to sleep, it's such a bitter form of refuge.
Why don't you know the kingdoms under siege and everyone needs you
Is there still magic in the midnight sun, or did you leave it back in '61?
In the cadence of a young man's eyes.
Out where the dreams all hide


Freeeeeeeeeeeeeeedag hela veckan;)

SOMMAAAAAAAAAAAR - inte långt kvar!

Jaaa äntligen fredag och en jobbfri helg, så jävla gött:D

Har vart i skolan med Sofia och "påbörjat" hemtenan, det vill säga, sätta upp datorn, köra in sladden i eluttaget, ta fram papper, penna och en jävla massa kurslitteratur för att sen, tre timmar senare plocka ihop alltihopa utan ett enda ord skrivet på fina uppgiften- Yeeaah! Bra jobbat säger jag bara!
Så med andra ord blev det inte en lika rolig dag som alla andra denna veckan, alltså tidsmässigt, var ju bara i skolan i tre timmar istället för sjuttioelva:D

Var förresten ute och gick med Hanna igår efter skolan, var really najs! Härligt att träffa på en massa sköna folks:D

Så vad händer en så oerhört vacker fredag som denna då? Får göra er besvikna men ingenting, blir en lugn myskväll med trullsan, kanske tröktrök men samtidigt kan det kanske behövas, Don't know:S
I morrn blir vårfest hos en klasskompis ska bli riktigt najs! Förhoppningsvis! Känner ju dock mig själv så det kan väl bli lite hur som helst:P haha

Hepp ska sluta tråka ihäl er totalt, istället får ni njuta av några rejäla puffror från i somras;


      
me ankan and sandski, a true woman show- kullenfestivalen -08

  
me & hollan gånger dos und annapanna- I think -somewhere where we don't belong

Aja ha en betydligt roligare fredag än vad jag kommer ha
TjoFläng

//Blompudding

Update

Okeej jag vet, jag har inte uppdaterat på ett jävla tag, men ärligt talat så orkar jag inte. Sicken bra bloggerska jag är! Tur att jag inte har det som arbete, då hade jag legat på gatan för länge sedan!
Sitter i skolan och har det skitkul! Eller tjaa.. försöker få ihop arbetet, alltså ett vi fått att komplettera.. men det känns som om det börjar gå ihop, eller typ iaf! och nu kom en diskussion upp om piratebay rättegången och ännu mer datorsnack. Härligt att allt börjar gå.. trallalalalalalaa

Fan vad seriöst detta inlägget blev- NOT!:P

Ha det bra
bananpaj!

... Och snart är det påsk- igen!

Prima skinka, jeppjepp!

Härligt med vår och värme.. Man kan njuta av glass i stora lass och bara vaa! Riktigt härligt alltså!

Har varit i skolan idag och lyssnat på en föreläsning om Ungdomar i Övergångsåldern, var lika intressant som den hängda gubben vi hängde under tiden! Eller rättare sagt DE hängda GUBBARNA som blev hängda under tiden. I alla fall är den nya läraren vi fått betydligt roligare att lyssna på än den förra, hon virrar in sig i alla möjliga olika sorters ord och meningar och hittar aldrig vägen tillbaka, vilket är betydligt mer intressant att följa än de raka vägar som har alla möjliga olika sorters mål, som den förra läraren babblade om. Fattar ju så klart inget utav någon utav deras resonemang men det kanske bara är min hjärna, den är ju som sagt rätt tröggående!

Ska ut och grilla med Ida och Christian senare, ska bli mysigt! Älskar svensk sommar och vår och grillsäsongen. Helt lovely!




I morgon är det skolan och föreläsning som gäller och sen är det Påsklov! riktigt gött jeppjepp!
Torsdag kommer ankanbankan hit på besök och vi ska trålla som bara den! Ska bli riktigt kuligt! Längtar!:D Så jag skriver nog mer efter att hon vart här, då kanske man har något mer intressant att förtulla!

//Elefantskaft

Våååååååår

Jag älskar våren, våren älskar jag
finns det ingen vår så finns det ingen dag




-Jihooo finally!

I wanna take you away...

Yeeäj!
Så var det torsdag igen då och har väl egentligen inte så mycket att skriva, bara känner att jag lika gärna kan göra det eftersom jag ändå inte har något annat att göra:P

Har vart i skolan och vi har kommit igång med arbetet om social kompetens, jättekul! eller kanske inte, dock var det relativt intressant till min förvåning! Ska fixa klart det i morgon så då får vi hoppas det blir bra!

Ska ut och gå med syster min om 45 minuter också. Har, tro det eller ej, vart riktigt duktig denna veckan! Måndags var jag och Ida ute och sprang i Vidingsjö, i tisdags spelade vi tennis, igår var jag ute och sprang och gick själv och idag blir det som sagt en promenad. Har fått ont i benhinnorna efter alltihopa så det blir tvunget att bli en lite lugnare dag.
Dock känns det riktigt skönt att fått lust att göra något i alla fall! Har ju vart så himla nere hela vintern, solen gör verkligen sin grej där i alla fall! HÄRLIGT MED VÅR!!:D

Ha det gött!
//Taxibil

When you're standing on the edge, think about those who got it worse

Även om man mår riktigt dåligt finns det alltid de som mår sämre. Att tänka att man har det värst är bara fel, även om det givetvis kan kännas som det.

Det är klart att man kan tycka synd om sig själv och må riktigt piss över en situation eller överhuvudtaget, men om man verkligen tar sig tid att tänka över situationen kan man alltid se ett ljus i den också.

Ett misslyckande kan bli till en erfarenhet, ett bråk kan leda till nyupptäckta relationer och en sjukdom kan visa ens sanna vänner.

Så tänk på det nästa gång du känner att allt du ser är mörker, leta efter ljuset och tänk på att du trots allt inte har det sämst!


RSS 2.0