End of summer and a fresh new life

Ja, då var denna sommaren över, något som verkligen typ gått som i ett swish. Idag är det måndag och jag sitter i nya lägenheten i Bollnäs, helt uppackad och klar. Väntar bara på att få pengar så att man kan köpa sig lite nya möbler! Och på torsdag smäller det, första träffen (uppstart/team-bildning) med traineegruppen. Fattar verkligen inte hur tiden kan gå så snabbt, att det redan är september om några dagar!? Sjukt!
 
Men kanske ska ta en snabb liten genomgång av sommaren? Har ju inte varit särskilt flitig på att uppdatera som ni kanske märkt. Har faktiskt inte riktigt haft lust om jag ska vara helt ärlig. Men här kommer en snabbgenomgång med lite bildcollage:
Karin (aka moster) har skaffat sig en liten cocker spaniel valp, hur underbart söt och busig (läs: sjukt bitig) som helst, så den har man ju givetvis umgåtts med när tillfälle getts. Har även flyttat hem grejerna från Linkan och samtidigt passat på att hälsa på Ida och Björn en sväng. Bakade lite tårta och bjöd Johanna när hon fyllde år (och Ida då givetvis, men är man i Linkan får man ingen tårta eftersom posten skulle bli lite kladdig). Har hängt med bästa Agnes och Terr, bland annat på stranden när det var så där apvarmt och en typ 25 grader i vattnet ( I VÄNERN!). Och just det min nya gråa kompis givetvis, icke att förglömma! Köpte mig en liten bil bara sådär i förbifarten också! 
När det var dags att få nycklarna till lägenheten så tog jag, mamma, pappa och Anton oss några dagar uppe i Hälsingland för att flytta mina grejor och passade även på att åka runt lite. Var bland annat nere på stan och kollade läget en sväng, åkte till Järvsö med sin fantastiska utsikt, kollade på Hälsingegårdar och tog sist men inte minst oss ner i Sala silvergruva på vägen hem. Sjukt intressant att vara 60 m ner i marken och se hur det kändes;  scary som fan, tänk om den typ rasade in eller något liksom!?
Har givetvis även umgåtts med busungarna också, går ju liksom inte att bo hemma utan att träffa dom. Så sjukt underbara! Åkte som ett exempel ånglok mellan Skara-Lundsbrunn (dock var det ett diesellok men det skulle vart ett ånglok; gammalt var det åtminstone).
Sista veckan innan jag skulle åka hit upp umgicks jag in i det sista med Agnes och Terr. Lite kaffe och häng i Stadsträdgården och icke matande av änder. Hade även lovat Ida att hänga med på fälttävlan, så åkte till Linkan och hängde hos henne och Björn i en vecka ish; agerade groom, var ute och red, byggde både hopp- och dressyrbana till Åkerbos kommande tävling och var hundvakt åt det lilla svarta yrvädret. Passade även på att ta  svängen förbi Stockholm (typ skönt att köra 2+3 timmar två dagar istället för 5 timmar en dag) och hälsade på hos Jessica i hennes nya crib över helgen. Träffade Johanna hemma hos Jessica på fredagen, lunchade med finaste Elin, Emma och Marre på lördag lunch och var på Lisas examensfest lördag kväll. En riktigt awesome helg helt enkelt!

Tänkte även göra en re-make a la Linkan för 2 år sedan och lägga ut en bild på lägenheten, so here it comes:
Kanske inte bästa bilderna men ni får bara stå ut.
 
Ha det bäst, undvik regnet. Hörs någon dag i framtiden, förhoppningsvis inte allt för snart!
//Joddelstång

RSS 2.0