Tillbaka efter sommaren med Tjejmilen 2015

Har varit väldigt dålig på att uppdatera det senaste halvåret, men har väl känt att jag inte direkt haft något intressant att skriva om över sommaren eftersom jag bara bott hemma och jobbat, typ. Därav en väldigt dåligt uppdaterad blogg!

Men i alla fall, efter blodomloppet fick jag mersmak för det där med att springa lopp så anmälde mig (tillsammans med bästa Karlstadstjejerna) att springa tjejmilen 2015. Jag får ju erkänna att jag ångrat detta beslut ETT ANTAL gånger under sommaren, med noll motivation att träna! MEN i lördags var det äntligen dags och runt kom jag, dessutom klarade jag både måltiden och målet att orka jogga runt hela banan (hade dessutom bara sprungit 7,5 km innan loppet). Är så sjukt stolt över mig själv får jag faktiskt erkänna, hade för ett år sedan aldrig trott att jag skulle orka springa en mil, det är ju inte jättekort direkt!

Hade dessutom en grymt trevlig helg i Stockholm med bästa tjejerna, fick även se både Marre och Helenas nyinköpta lägenheter, så sjukt fina båda två!!
 
Har satt ihop ett litet kollage för helgen:
 Dessutom har skolan börjat igen med raketfart. Har redan gjort en tredjedel av första läsperioden, sjukt vad tiden bara springer förbi! Idag har dessutom solen visat sig från sin bästa sida, det firade vi med lite kaffe i solen!
 
Ha en fortsatt trevlig dag och njut av det underbara septembervädret!
//Kristin

RSS 2.0