lila ankfot

Upptäckte precis att jag har två skrivhål i min garderobsdörr. Spännande!
Det kan inte annat än undras varför man har dem där, verkar vara ett väldigt konstigt ställe att skruva upp två skruvar på, men aja, ska nog inte analysera allt för mycket!

Har jobbat hela helgen, gått relativt smidigt ändå. Väldigt skönt att fått Alexandra att jobba med, hade varit jobbigt att fått någon mindre rolig, någon som börjar på M och slutar på it.. resten får ni klura ut själva!

Fixade det sista i Gottfridberg också, så nu är det bara att åka ner till stan och lämna nycklarna. Oerhört jobbigt att de bytt ställe från Ryd, hade vart betydligt enklare.

Har typtyp bestämt med min underbara vän Agnes att åka ner till Kalmar och hälsa på om tre veckor, ska bli oerhört trevligt och skönt med lite miljöombyte. Känner att man behöver lite frisk luft nu!

HeppHepp, tror minsann jag ska sätta på en film och gosa ner mig i soffan med en kopp te!

Är väldigt ensamt i lägenheten without my friend Cissi, känns mycket konstigt, sjukt hur snabbt man vänjer sig vid en annan person! Men men, she'll be back soon!

Ha det bäst!

//Bokpärm

vitrinskåp

Snön har äntligen börjat smälta, yeeiij!!!

Idag har det hänt grejer! Skulle åka ut till stallet tidigt på morgonen för att hinna med en massa saker, bland annat putsa fönster och trixa det sista i gottfridberg, för att sedan lämna in nycklarna och få det problemet ur vägen.

Men icke sa nicke tyckte bilguden som satt där uppe och tryckte på en liten knapp, pofen ska bli ett poffbekymmer mindre, pling!

Någonstans på vägen fick fläkten för sig att börja brinna, så det börjar dofta något så förförande violisch, nämligen bränd plast, för att några sekunder senare börja ryka från fläkten. Kom fram till stallet i alla fall men satte punkt för den bilen där.
Trevlig start på fredagsmorgonen!


Fixade iordning stallet och stack ut och red. Börja fixa skjuts hem eftersom jag vart så klantig och inte tagit med busskortet, men hade ju faktiskt inte planerat att bilen skulle börja brinna, Nej!
Hade dock världens tur att en annan tjej också var ute, så fick skjuts med henne in till stan.

Sitter nu och fördriver tiden hos Ida och Christian, innan de kommer hem och jag kan ta mig hem till mitt hem.
Aja shit happens, får fixa gottfridsberg i helgen och lämna in nycklarna på måndag, inte mer med det!

Hej hopp!

//Grå tv-dosa

vit sovrumsvägg

Sitter här i kylan och längtar efter sommaren.
Efter en så fruktansvärt härlig ridtur på sommarkvällen, när solen håller på att gå ner och det är precis så lagom varmt. En sommarkväll när man kan åka ner till sjön och ta ett kvällsdopp direkt efter ridturen. Åka ut till en sommarstuga med kompisar och bara slappa och ha kul. En sommar för flera år sedan, när allt var betydligt lättare. En sommar hemma i Lisch. I sommar tänker jag vara hemma betydligt mer än förra sommaren. Jag längtar hem, något helt otroligt!

Börjar verkligen tröttna på snön nu, det värsta av allt är att den säkerligen kommer ligga kvar ett jäkla tag till och att det slutar med att sommaren bli skitful, bara för att snön ovh kylan ligger så länge. Det vore inget kul alls!

Har fixat biljetter till Suntrip, så nu jävlar ska här tävlas! Ser fram emot som in i! Ska ha så jävla kul så det finns inte, måste bara stå ut med jobbhelgen i helgen först. Usch, börjar tröttna som fan, ska bli så fruktansvärt skönt att bli färdigutbildad och få ett jobb man förhoppningsvis trivs med. Något så oerhört! Men ska ju egentligen inte klaga, för utan jobbet vette fan hur jag klarat mig, med tanke på alla pengar jag lyckas kasta bort bara sådär.

Gjorde något riktigt klantigt för en stund sen också, klämde handen mellan skrivbordet och skrivbordstolen. Alltså reste mig för snabbt utan att tänka på handen, så den var kvar på stödet när stolen åkte upp. Hoppsan Kerstin. Jävlar vad ont det gjorde!

Fick ytterligare ett migränanfall idag, denna gång i skolan. Inget kul alls, sitta i Key och se helt förstörd ut. Hej jag heter Kristin, trevligt att träffas! Måste ta mig i kragen och fixa det där nu! Kommer inte orka med många fler sådana anfall direkt.

Okej nu blev det allt för mycket tyck-synd-om-mig- inlägg, därför slutar jag!

Ha det bäst, städa rummet!

//Klöverstrå

Flöjtskaft

Sitter och funelurar över det mesta och har kommit fram till att jag egentligen inte har ett skvatt att skriva om! MEN! Skit samma, för ärligt talat är det väl vad livet går ut på, veta en massa värdelös skit som egentligen inte har någon betydelse alls! Såå.. därför fortsätter jag helt enkelt på mitt lilla spår, tjoflej!

Har haft skola idag också, jävligt mycket skola på sistone; Ich weiss!
Men i alla fall, hade sista seminariet för språkliga, vilket betyder;
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELG!

(Eller typ nästan, handledning i morrn i typ en halvtimme, men det räknar jag bort!)

Ska köa inför lagsläppet till Suntrip i morrn också, får hoppas vi får biljetter, för det kommer bli grääääjt!

Kollade igenom en massa gamla bilder, eller ja gamla och gamla, äldre än en vecka i alla fall och eftersom jag fick klagomål för att jag inte hade några bilder tänker jag nu lägga upp några, sååååå.. NJUT medans ni kan!

Två från Kravalentine 2010:



Och en från Dömd -09




//En konstig människa

Trådlöst nätverkssystem

Tomt... e!

Har haft heldag i skolan idag, ja helheldag, alltså mellan åtta och fem, riktig heldag, inte på låtsas. Känner mig som en riktigt duktig student (okej, att det vart håltimme mellan 10 och 3 är en annan femma), men fick i alla fall mestadels klart delrapport två och förberedelsen inför seminariet på eftermiddagen.

Har i princip inte gjort mycket mer denna dag, kom hem halv sex och däckade i migrän direkt. Vaknade halv åtta igen, fixade käk och ska nu krypa till kojs. Är trött på migränhelvetet, nej nu ska det bli sängen!

//Fullt Juiceglas

Rapapappapaaaa

Ojskipojsk, så var det måndag igen!

Har funderat över en grej väldigt länge, varför varje bil, oavsett färg, alltid varenda gång ser lila ut när man ser den i ögonvrån. Någon form av konstigt färgspektra eller bara Kristin som har konstiga ögon?

Kom i alla fall precis hem från ha varit borta hela dagen, tio till halv åtta. Det känns väldigt spännande, att inte varit hemma på hela dagen alltså. Brukar åtminstone hinna hem en sväng.

Hade skola och höll på med grupparbetet större delen av dagen. Nästan klara, yeeyyj! Drog ut till stallet direkt efteråt, mycket skönt med en ridtur ute i skogen. Så himmelens härligt att bara komma ut och släppa tankarna på allt annat. Oerhört skönt för sinnet och minnet! Bort med den gamla skiten, tryck in mer!

Just det, jag tvättar. jag är bäst, jag segrar, helt enkelt katastrofalt mer än mycket!
Nej, inget kollkoll cheerleaders idag inte. En annan dag, möjligvis, eller inte..

Hej hopp, syns om ett varv.

//Lettisk komedifilm

gör mig rak!

Vad i helvete är det som händer?

Det bara snurrar omkring där uppe där allt ska vara rakt!


Hujedamig hujedamej

hooouuuuuuujjjjjjjeeerrrraa!!!

Ett tillägg:

Haha jag såg precis att jag skrivit att jag vart på skitbra humör två dagar i rad. Jag tror jag är bäst! Eller nej inte tror, jag vet det! Jag har bevis, leta själva!

blupp

Sitter i skolan och försöker vara seriös. Det funkar inget vidare!

Har i alla fall läst kalla det vad fan du vill, eller typ hälften. Det vi ska ha läst till seminariet idag.
Resten kan väntas till helgen. Bakishelgen.

Kommer ligga helt död i morrn och städa Gottfridsberg på söndag. Ännu mer död än i morgon!
Känslor, noll. Frysa, kallt!

Gå och lägg er!


Det snöar, typ!?

Vaknade idag och var på skitbra humör, konstigt värre.

Okej, nu låter det som att jag aldrig är på bra humör, vilket kanske inte stämmer, för det är jag ofta. Otroligt nog. Men att vara på oerhört bra humör utan anledning, det händer inte särskilt ofta. Det oerhörda alltså, inte det braiga!

Dock stör jag mig oerhört mycket på musen som inte vill rulla ordentligt. Den stannar när jag vill ha tjockare text, kanske skaffa en musfälla?

Har vart i skolan hela dagen, okej hela dagen för mig, inte en teknolog.. alltså mellan 8 och 3, vilket typ är hela dagen. Jag är glad jag går det jag gör. Fritid är jävligt gött!

Har plockat iordning på rummet också, mycket trevligt. Fick en släng och bara började, så nu är det skinande rent.. eller typ.. eller nästan.. eller jaa iordning typ i alla fall! Okej, papprena och kläderna från golvet är borta! Nöjd?

Ska ut i morrn, ska bli rajbrajb hoppas jag. Brukar väl inte alltid bli det, men nu hoppas vi på det bästa. Jag är på g, på språng, på suphumör!

Gokväll yxskaft!

//Rosa hårspraysflaskor


Shoppa sönder lönen får en på bra humör

Idag är jag på jävligt bra humör får jag faktiskt ta och erkänna! Kan i och för sig bero på att jag shoppat loss som en galning för första gången på typ ett halvår. Helt underbart! Ska försöka spara den större delen av det som är kvar nu, ska bli spännande att se hur det lyckas!

Har varit i skolan typ hela dagen, vilket i största del varit helt i onödan.. eller njaa.. har ju i och för sig hunnit med att läsa lite texter och så.. men föreläsningen som jag lyckades pallra mig upp till klockan 8 i morses var åt skogen kass. Typ den sämsat som vart. Där får man för att man är duktig student.. jaaaaa!

Sen tänkte jag dra på valinfon vid 3, vilket också visade sig vara totalt onödig. Känns kul, att när man för en gångs skull bestämt sig för att vara seriös angående skolan, så får man inget för det. nehej!

Fick i alla fall tillbaka tentan, men där fick jag ingen kommentar där heller. Förhoppningsvis var den för jävla bra så hon inte hade något att kommentera! Känner mig typ bäst som fick ett vg, med tanke på tiden jag la ner! Yeeeeees!

Sen gjorde jag typ världens godaste pastasås också, det var inte heeelt fel kan jag säga!

Näe, nu ska jag se till att börja plugga inför morgondagen.
Den språkliga miljön is nothing at all! (Typ att se fram emot alltså!)

//Gaffelkrok

pest

Jag har kommit in i en period där jag inte har lust till någonting.
Vill ha vår och bort med snön. Orkar inte halka utanför porten en gång till! Jävla snö!

Bashögtalare

Idag är det måndag!

Får säga att denna lediga dag börjat oerhört bra, nygräddade våfflor till frukost är aldrig helt fel. Ska iväg till visingsö med sis och moster om några timmar också, ska bli trevlans trevlans!

Hade en för jävligt jobbig dag igår, bakis som fan och orkade i princip inte med någonting. FAST.. man har väl sig själv att skylla. Dricker man för mycket alkohol dagen innan är felet bara ens eget.. om man nu vill säga inte blivit itvingad sig denna alkohol.. MEEEN.. det blev jag inte!

Kravalentine då.. var helt okej.. kanske inte den mest lyckade kravall, kan iofs bero på alkoholmängden jag nämnde tidigare!?.. men hade rätt kul några tag i alla fall! Äsch skit samma.. trevlans var det ändå!

Nej, nu ska jag försöka göra klart gruppuppgiften jag tagit på mig att fixa.. inlämning idag!

Sedan ska jag fortsätta att bara njuuuuta! Städa Gottfridsberg? Får bli ett senare pådrag!

//Skostövel

Fest?

 

TAAAAAAAAAAAAAGGGGGGAAAAAAAAAA!!! !!!



Kravalentine 2010, here we come!

I'll be drunk as hell! Give me more bear!

 

//Gul gaffeltruck


Skruvmejsel

Jag är jävulskt trött..

och har ingen aning om varför. Klockan är tjugo i nio och skulle i princip kunna däcka när som helst. Det värsta av allt är att jag inte ens gick upp tidigt i morses, knep!

Kom till skolan vid tio, för att upptäcka att jag hoppade över fel föreläsning, alltså den bra som jag trodde började vid tio, hade varit vid åtta. Detta betyder alltså att jag satt i skolan mellan tio och kvart i två och inte gjorde ett skit. Mycket onödigt.

Fick dock reda på tentan---> VG!
Så jävla underbart!!!!

Nej, ska krypa mig mot kojjan nu!

//Lampskärm

Idag är ingen vanlig dag, för det är min födelsedag!

Idag har liten blivit gammal...

...eller ett år äldre i kroppen men inte i sinnet.. eller hur man nu säger.
I alla fall, nu är man 22 tydligen, dags att växa upp månntro? Äsch skit samma, bättre att vara omogen tills det är dags att inte vara det längre.

Har haft en myspysdag.. förutom några timmar i skolan och så.. Fika och mys med mina kära vänner.. alltid lika trevligt. Hade myskväll med Emelie också, kollade på Coyote Ugly.. var riktigt skönt att bara ta det lugnt, speciellt med tanke på att man har föreläsning vid 8 i morrn bitti..

MEN..
på lördag är det kravalentin och Kristin har tagit ledig på söndag.. så nu jävlar är det bäst att man får valuta för det! Nej men det ska bli kul, hoppas jag! Börjar bli taggad, så det kan inte gå annat än jättefel! NAJS!

Nej, nu ska jag nog försöka komma på något vettigt!
Puss på min kära syster tillbaks! You know what I mean :D

Tjohopps!

//Häftklämma

Service Unavailable

Idag har varit en allmänt skum dag.

Vaknar av världens konstigaste dröm, blir jagad in i ett svart hål och är rädd som fan. Helt plötsligt blir det ljust och jag är inne i ett hus. Springer upp på taket som helt plötsligt är en klippa över en stad, fortfarande jagad. Hoppar ner för klippan och kan helt plötsligt flyga. Och är lättad som fan.

Helt skumt, vet inte riktigt vad jag ska tro, men äsch, något filelurt är väl i görningen.

I morgon är det åtta år kvar tills man är trettio, rätt intressant att tänka på. Undrar hur livet ser ut då och hur man är som person. Känns inte som att man har mognat ett skit de senaste åren, men tänker tillbaka för åtta år sedan, då var man fjorton. Så okej, lite har väl förändrats!

Var även ute i stallet en sväng, fick en sådandär lycklighetskänsla på bussen och kunde inte sluta le. Älskar när sådant händer, när man inte har någon aning om vad som gjort en glad. Helt underbart!

Sitter och myser framför Hundtricket med Cissi och Charlie, men dom ska gå och lägga sig, så jag tror jag ska börja hamra och spika lite. Kanske packa upp någon låda eller två..

Hörs när jag orkar!



"Fattar du inte att jag är så jävla kär i dig" - Hundtricket.
Tillägnat min kära syster!

//Vitamintablett

svart sytråd

Klockan är åtta och jag kan inte sova.

Kan i och för sig bero på att jag däckade halv fyra efter att ha varit vaken i en sisådär 30,5 timmar, men jag vet inte riktigt.. fick i alla fall biljett.. och ställde sig onödigt nog i kön en sådär sex timmar innan man hade varit tvungen, för att en viss vän råkar säga att det börjar bli kris. Snällt Petter!

I alla fall.. har inte gjort så mkt vettigt idag, grupparbete i Key. Börjar gå lite framåt, jävligt tråkigt dock! Men men, måste det göras så måste det. Vill ha tillbaka tetan nu, känner att det gått tillräckligt lång tid!

Nej, kanske ska försöka hitta på ngt som gör att man blir trött igen..

//nålhuvud

vaniljljus

Är trött som bara den!

Har packat upp hela dagen och börjar äntligen få lite ordning på saker och ting. Dock får mitt soffbord inte plats och förrådet är fullt. Blir en alternativ lösning på det på något sätt. Men som sagt, det löser sig väl på något sätt.

Ska upp och köa till kravalentin inatt också, inte sugen för fem öre, men vem är det? Upp ska man i alla fall! Som sagt förut, ska man ha kul får man lida för det också... yesyes!

//steckgubbe

Första natten i Ryd...

... i min egna säng!

En liten lådbild, här finns i staden, har släpat kartonger mest hela dagen..

Är trött som fan, men det är det värt.. förhoppningsvis! Har fått hit allt nu i alla fall och det känns oerhört skönt! Dock är ju städningen i Gottfridsberg kvar, men jaa.. det tar vi en annan dag!

Ser förjävligt ut i lägenheten för tillfället, men ordning på torpet, det blir det i morrn!

Ska krypa mot kojs tror jag.. så man orkar med morgondagen och köningen till kravalentine!

//Hudsalva

Sista natten i Gottfridsberg

Så sitter man här!
Sista natten i denna lägenhet var kommen, känns lite vemodigt även fast det är oerhört skönt att flytta och komma närmare allt annat.

Har dock åkt på en rejäl förkylning, vilken inte blev bättre i går, men det är smällar man får ta. Ska man ha kul får man lida lite för mödan. VSR var som sagt igår, hade jävligt roligt! Förfest i nya lägenheten med Elin, Cissi, Emelie, Alex, Jocke och deras kompisar. Oerhört sköna och roliga personer! Jävligt kul i vilket fall som helst. Kravall på kvällen, träffa folk och springa omkring i åvven, så himla underbart!

Något som också var jävulskt underbart var att man för första gången skulle Hem till Ryd. Alltså sova i sin egen lägenhet och inte hemma hos någon annan. Oerhört underbart skönt!

Har myst med far, Anton, Ida och Christian idag. Väldigt mysigt och skönt

Nej dags att sova ut (efter 2,5 timmars sömn föregående natt), så man är redo att släpa kartongerna efter sig!

//Grönt trädgårdsland

Nästan klart

Aa nu är det inte mycket kvar att packa ner. Några tavlor på väggen och en låda. Sedan är det klart för flytt!
9 Månader till ändo.

Men nu ger jag upp för dagen och drar till Ryd istället.. betydligt skönare att slippa allt stök som är här!

Tjoflöjt!

packa

Packa packa packa..
det är det enda som händer

Uppdaterar när jag har något mer vettigt att skriva!

blupp blupp

RSS 2.0