Donk drink and drive, just drink!

It's time to parteeeyyyy!!!

Tackphesten på ingång, 70/80 tals style here we go. Obegränsat med alkohol och en massa rött läppstift. Tror vi kör rakt in i porten!

Hej då dagen, go morgon morgondagen!

Damn, just tell me what I want to hear!

HERREGUD!

Det var allt ett tag sedan jag uppdaterade här ser jag... meeeeen... jaa... inte mycket har hänt på dessa typ två veckorna heller... mer än typ host host massa tentaplugg och en host host liten släng Grey's. Vart hemma en sväng också, för att få lite plugg gjort, men det gick ju som det gick.

Börjat ny kurs, Makroekonomi. Bra föreläsare än så länge, får hoppas det fortsätter vara intressant bara!

Hepp, dags att göra iordning sig för en kväll med mina underbara vänner, en knippe alkohol och lite dans på det!


SES I DIMMAN, NU KÖR VI!

A big bowl with salty popcorn

Idag blir det bio med dom bästa! Ska bli riktigt mysigt!

Just det... sen är det helg och gissa vad som händer i helgen? jooo... PLUGG! Yeeey... såååå roligt.. eller inte.. har inte riktig förstått hur jag ska klara kurshelvetet men men... det går väl... om något år eller två!

Hepp... nu blir det en sväng Grey's innan det är dags att ta bussen ner mot staden!

//Cupcakeday

A big glass of red whine

Sitter och sträckkollar Grey's. Började i måndags kväll och har typ gjort det när jag fått tid.. har nu kommit till 13:e avsnittet på säsong 2. Fan vad mycket bättre det var i början men alla serier spårar väl lite när man kommer till åttonde säsongen. Vad nytt finns det att komma på liksom?

Hade en riktigt trevlig helg i Linköping. Myste med Lisa och Klara, träffade på Anna en sväng och följde med systeryster på fälttävlan. Var en härlig helg som sagt!

Kan inte fatta att det bara är två veckor kvar till Microtentan, är inte ett dugg förberedd och kommer nog inte vara det om två veckor heller. Hepp hepp... det går som det går! Ja och sen ser jag ju verkligen inte fram emot externtentan två veckor efter det, just fan, måste komma ihåg att anmäla mig. yep yep!

Och Nollephesten i tisdags var riktigt rolig, om man bortser från att min kära date blev för full och spydde över hela bordet... kanske inte var det fräschaste direkt, nej!

Nej nej.. nu ska jag återgå till världens bästa Grey's


RSS 2.0