När livet ger dig ris, mata det med korv!

Gud, tiden går verkligen så sjukt snabbt, fattar verkligen inte vart den tar vägen alltså! Är i alla fall i full gång med uppsatsskrivandet, något som verkligen går i dalar; ibland skitbra och ibland betydligt mer kasst. Hade en sjukt oproduktiv fredag där jag typ läste en halv artikel och skrev fem rader, motsvarande i typ tisdags (?) när vi skrev tre sidor och läste en jävla massa mer artiklar. Som sagt, upp och nedgångar. Yes!

Hade en sjukt trevlig lördagskväll förra veckan förresten; risotto, vin och spel med bästa Lisa, Jessica och Kajsa. Mycket trevligt och sjukt värt! Jag och Kajsa fick av någon anledning för oss att vi skulle dra till flamman en sväng på hemvägen, dock fick min cykel för sig att inte hålla sig på hjulen någonstans i Gottfridsberg, vilket resulterade i ett litet (!) skrapsår:
Vi drog dock in på flamman ändå, kanske inte världens smartaste drag, nej!

Denna helgen har gått typ lika snabbt den. Hade verkligen en riktigt bra fredagskväll tillsammans med några riktigt fantastiska människor. Fredagspub efter skolan, mellanhäng med bästa Denise, förfest hos Issa och utgång på flamman. Livet leker och jag mår suveränt.

Och idag har jag verkligen haft en sjukt underbar dag. Tog en cykeltur med Denise och Johanna ut till Tinnerö för lite grill, naturupplevelser och fotograferande. Slutade med att vi var ute i sex timmar (typ) och hade en sjukt underbar dag i solen och en massa kvalitetstid. Tycker verkligen så grymt mycket om dom två tjejerna alltså! Så sjukt värd dag!!
Nej, ska väl försöka njuta av helgen in i det sista på något sätt, see ya!
//Glödlampshållare

nio år senare...

Har sagt det förr och lär antagligen säga det igen, men nittonåriga Kristin var verkligen en klass för sig. Att gå tillbaka i denna guldgruva av "smarta" kommentarer och inlägg är fan så sjukt kul! Ett av de första inläggen jag någonsin skrev;

Bloggoskuld...
...så var den etappen av livet avklarat! ännu en sak att lägga på listan över avklarade saker, resten på den listan är:

- hoppa farmskärm
- tatuera mig
- skriva en bok
- gifta mig rik med den perfekta killen
- bli skvallersidornas hetaste samtalsämne ---> dvs. vara kändis!
- börja träna
- bli nöjd med min kropp (vilket antagligen händer om jag börjar träna!)
- bli världens bästa dressyrryttare
- dejta en superkändis

hate to break it to you nittonåriga jag, men det enda du åstadkommit av dessa mål är att börja träna.. och det knappt... tänk om jag vetat det för nio år sedan!? haha ;)

Another day in paradise..

.. eller kanske inte. Skulle nog inte kalla skolan för paradis direkt, kanske inte alls! Har dock haft en riktigt härlig vecka! Började ju med att jag ÄNTLIGEN fyllde 28 i onsdags, som jag längtat! (Not). Ett år äldre, ett år visare. Hade några av de bästa på litet tårtkalas på kvällen, mycket trevligt. Får erkänna att det bästa med att fylla år ju garanterat är att planera vad man skall baka, haha är en sån tönt alltså!
I helgen var dessutom mamma och pappa här en sväng. Var ute hos Ida och Björn i fredags, käkade mat, drack vin och hade det gött. I lördags var vi ute på en promme, shoppade loss på Tornby (inte jag dock eftersom min ekonomi är i bott) och bjöd på trerätters på kvällen. Tog dessutom tillfället i akt att hänga med Issa, Lisa och co ut på kvällen, så en riktigt bra dag helt enkelt! I söndags blev det grill ute i Tinnerö, så mysigt!
En ny vecka, nya möjligheter. Ses!
//Krackellax




Tenta no more

Fick precis reda på detta:
Med andra ord, aldrig mer tenta! Verkligen en helt sjukt konstig tanke! Så sjukt skönt!

Dock finns det någon som inte är riktigt lika entusiastisk:
Tror hon tycker jag är ganska tråkig faktiskt!

Trevlig helg, jag ska ha sjukt tråkigt!
//Kruppkontrast

När man inser att livet är rätt bra..!

Ännu en onsdag och ännu en dag fylld av skola, seminarium och handledarträffar. Kanske inte jättekul men det känns åtminstone som att man är på väg.
Var på Flamman med Denise, Issa, Kim och co och kollade på när Lollo sjöng, . Blir så grymt imponerad av hur duktig hon är, sjukt grym sångröst och suverän på att uppträda. Helt klart en 10-poängare! Har även insett hur lyckligt lottad jag är att ha fått lära känna så himla mycket nya härliga människor. Och är verkligen så sjukt glad att jag tog tillfället att flytta tillbaka till Linkan, var ett av de bästa beslut jag tagit! Helt klart!

RSS 2.0