On the way back to buisness

Är på väg hem till Karlstad efter en sjukt skön helg hemma i lilla Lisch. Mor och far har snart klart nya huset och ska bli sjukt kul att se hur det blir när det är färdigt. Gick igenom en massa skit från när man var typ sju... eller hela skoltiden egentligen. Vart sjukt insnöad på hästar, det är något jag kan säga! Lite roligt att läsa typ sjuttioelva berättelser som man skrev... hej plagiat!

Är inte ett dugg sugen på att börja plugga igen.. vill ha sommar typ NU! Men då är det bara nervositet för vad som händer då istället.. jävla jobbskit.. varför måste man jobba? Jag vill ligga på en strand och lapa fruktdrinkar!

Nej, ska försöka filosofera en stund!

See ya!

Finally

SNART SNART SNART SNART SNART!
Får jag träffa denna underbara människa igen!




Oohh hoooo!! För JAG har äntligen fått tummen ur röven och bokat biljett till London! Nu jävlar alltså!  Ska bli så SJUKT HÄRLIGT AWESOME! Saknar staden, saknar människorna, saknar allt! Med tummarna hållna att flyg och alla annnan trafik flyter på precis som det ska!

8 Mars då jävlar SMÄLLER DET!

Och nu är Ich på väg hem till den lilla västgötska staden, ska bli härligt att ta några dagars avkoppling från studentlivet. Sen jävlar blir det påt igen med lagplugg. Roligt men mycket och svårt! Och sen på torsdag blir det Stockholm och kontaktmannakonferensen. DET ska bli sjukt kul! Längtar riktigt mycket!

Som sagt, mycket planerat och mycket att längta till. Kan behövas när man är duktig student och har massor i skolan!

Nej, nu är det dags att skiva CV för att försöka hitta något sertiöst jobb till sommaren. Håll tmmarna!

See Ya!


It's something there, I just know it!

tjolahopp!!

Idag är det tordag, torsdagen den 9:e februari. Vet du vad det betyder, jo i morgon blir moi 24 år! Det ni, gammal kärring på järnväg on the way! Hejhej!

Har i kväll kört bearpong på rumpan, lite smålullig och firar morgondagen en dag i förväg, eller kanske inte, för i morrn är det firande som det vette duga! Hejhåhoho! Nej... nej... nu ska vi vara en aningens seriösa... eller inte.. så kan det gå!

Ska baka tårta i morrn också... ska bli najs.. för nu har jag varit nyttig (minus cider och öl) i tre dagar. Hej onyttighet, hej 24 års dagen, hej då det emellan!

Bjuder på en bild för 500 år sedan... på den tiden min mage var smal!



Hejhå.. ses i morrn, ett år äldre, ett år erfarnare!

//Kristin

a big lake with wonderful water

Ho Ho!

Sjukt vad snabbt dagen har gått! Hade föreläsning som bara scischade förbi, helt sjukt vad intressant denna kursen är. Förstår verkligen varför alla andra gillar den så mycket, what's not to like liksom!? idag gick vi igenom offentlighet och sekretesslagen, väldigt intressant som sagt! Har även varit väldigt effektiv och organiserat upp lite grejer som behövdes med KarlEkon och samtidigt hunnit städa lägenheten, så nu glänser den som bara den!

I morrn blir det stallet med Stine, ska bli riktigt najs!



Wish I were back there!

See Ya!

RSS 2.0