guteligut!

så mås det riktigt härligt idag. andra träningen med laget! det var trevligt. så roligt har man inte haft på länge! det e nästan så att man ser framn emot träningen nästa vecka! och DÅ har dte gått långt kan jag lova! hehe
nej men det är riktigt gött att kommit igång å tränat lite!
jobbat hela dagen idag, gick rätt snabbt faktiskt! konstigt nog. en heldag är annars inte så roliga att jobba!
annars har det inte hänt så mycket i mitt spektakulära liv.. låter som en toppentorsdag väl!? hehe

ha det fint.. pusspuss

ajjemenserru

dagen d avklarad då, eller träningen t kanske man lika gärna kan översätta det med. för alla ni som med spänning undrar; hur gick succen? jodå relativt bra får jag nog erkänna, var inte lika dålig som jag förväntat mig. fast kondisen är nog så i bott den kan bli får jag nog lov att erkänna!
men kul va det!
jobbat idag, är såå trött på det kan jag lova! inget kuligt alls! men man får väl lov att stå ut i ett halvår till så får man lajbans sen istället :P hehe
vart ute å ridit, riktigt härligt.. ösregn och blåst! (och FAKTISKT! det var härligt!) så härligt att fått tillbaka humöret så som det var innan man bidde så nere! nu vill man göra allt möjligt!
kollat på världens bästa program; Bonde söker fru! (ligger etta nu när daniel åkt ur idol!) helt fantastiskt roligt att titta på kan jag lova! följer varje avsnitt! hehe (kalla mig nörd, jag kan ta det!)

aja men ha en fortsatt underbar kväll, för jag ska fortsätta se några härliga beverly hills avsnitt!
pusspuss

annanaspaj

sitter här och ska åka och träna fotboll med en jobbarkompis! första gången på ett tag i ett nytt lag!!
e *** nervös nu kan jag lova! hur ska det gå?
min kondition är i bott men humöret på topp. får hoppas på att det blir succé! räddar alla bollar, kommer gå av planen som bästa liraren på länge! bra självförtroende ska tydligen vara grunden till ett bra liv! så jag får köra på det! hat gött
pusshej

kandevaraså?

jo så kan man sitta här igen. funderar på vad livet egentligen går ut på; skaffa sig rätt utbildning, bli rik, gifta sig med rätt kille, få barn, skaffa hund..? eller hur är det egentligen?
Vad som är "rätt" är något som var och en borde få bestämma själv, vill man vara singel hela livet, jobba som kassörska eller göra abort skulle man tycka att var och en fick göra sitt eget beslut om själva. Vem är det somegentligen bestämmer vad som ska göras och vad som ska tyckas? Vi borde vara starkare, stå upp emot grupptrycket, våga stå för oss själva! Inte bara sitta ner och ta efter alla andra, de som tror sig bestämma! Ge dem vad som tåls och bara lyssna på sig själv! Det är du som bestämmer!

überenergisktfickpluntsnoddare

så var ännu en dag avklarad i mitt spektakulära liv. ännu en dag utan någon intressant innebörd. måste erkänna att det börjar gå mig på nerverna.. att inget kuligt snart kan hända!
att man måste sitta här å lyssna på broderns eländiga gitarrspelande.. något som VERKLIGEN går mig på nerverna!
jag vill flyga, jag vill hoppa, jag vill sjunga, jag vill inget hellre än att gå på vattnet. dock kanske det är rätt omöjligt att genomföra dessa saker.. haha med tanke på min speciella sångröst som jag så inte begåvats med, är detta en helt klart omöjlig uppgift! men tvi så mycket jag vill kunna sjunga! men man måste hitta ngt annat sätt att bli känd!
ja något förslag?

vilodagens existensmedium

absolut! så kan man kalla det, eller nämn det andra ordet; jobbfridag!
kan inte direkt påstå att man gjort så himla mkt denna söndag! har iofs kollat lite legendariska beverly hills avsnitt, vilket vart rätt intressant. alltså kläderna var ju inte direkt dagens mode så att säga:P haha så himla fuult!!
men under den ytan är det ju egentligen som vilken annan serie som helst, har samma problem som i alla andra serier från dagens teknikvärld! rätt intressant faktiskt!
va inne i stan, köpte pizza (inget bra för min figur direkt :S) men gött va det!
va med moster och löshoppa, var nära på att bli påsprungen av hästen men det klarade jag mig ifrån (med nöd å näppe), så nu sitter jag här igen och kollar lite bv! helt great day!
jobb i morrn, börjar ångra att jag tog extratiden! hade vart skönt med en free day i morrn med! ska nog ut å rida efteråt tror jag.. men vi får se.. kan ju bli lite läskigt med mörkret :S
känslor idag; har inte hunnit tänka efter!

pussåkram
//skumbanan

bloggoskuld

så var den etappen av livet avklarat! ännu en sak att lägga på listan över avklarade saker, resten på den listan är:
  • hoppa farmskärm
  • tatuera mig
  • skriva en bok
  • gifta mig rik med den perfekta killen
  • bli skvallersidornas hetaste samtalsämne ---> dvs. vara kändis!
  • börja träna
  • bli nöjd med min kropp (vilket antagligen händer om jag börjar träna!)
  • bli världens bästa dressyrryttare
  • dejta en superkändis
  • ...
fler saker lär bli tillagda allteftersom!



SKANDAL!!!

TV.4. fredag 23 november kl. 22.45!
---------
------
---
-

Daniel utslagen ur idol! HUR tänker ni??
(och JA! jag rösta!)

RSS 2.0