sista kvällen i Karlstad 2013

Då var den äntligen här; sista natten i Karlstad det här året. Tack 2013, du har gett både upp och nedgångar men ändå gett mig ett minnesvärt år! Om en vecka är det julafton, vilket känns väldigt skumt eftersom detta år har gått enormt snabbt. En utlandssemester hade inte suttit helt fel för tillfället, dock får den vänta tills man har jobb och pengar. Kollade igenom gamla Londonkort också, vilket bara fick mig att bli än mer sugen på att åka dit. Vore inte helt fel att gå runt och mysa på winter wonderland direkt nej! Eftersom jag saknar London som in i bjussar jag på två av mina favvokort från den tiden!



 


Ha en riktigt trevlig afton!
//Kristin

Tiden bara flyger fram

Det är verkligen helt sjukt vad snabbt tiden går. Ska hem till Lisch och förhoppningsvis få lite jullov om knappt en vecka och om lite drygt en månad ska uppsatsen förhoppningsvis upp och jag få min examen. Som man längtat men samtidigt inte. Det är ändå lite skrämmande att inte veta vad man ska göra, man har ju ändå haft skolan att luta sig tillbaka på dom senaste typ 20 åren. Får hoppas på att man lyckas få ett jobb och lägenhet också. Men ändå är det kul att ett nytt steg ska ta fart och att man inte vet någonting egentligen. Så även som det är skrämmande är det samtidigt spännande!

Har haft mycket trevliga kvällar med mina bästa tjejer de senaste veckorna, kommer verkligen sakna dom i mängder! I förra veckan tog vi en spontanare med middag på Papilio och sedan utgång och i tordags firade vi "nyår" i förväg, eftersom alla ska hem på riktiga nyår. Lite bilder kanske:
 
Middag på Papilio
 
"Lilla nyår" med snittar och snacks
 
Bästa tjejerna!
 
 
 
Se till att ha en riktigt trevlig helg!
Peace Out!
 

Ett år, 7 månader och 18 dagar senare

Det var ett tag sedan man skrev upptäckte jag, sista gången var när man kirrat ett VG på Höken.. och inte ens gått halva utbildningen. Nu sitter man här drygt 1,5 år senare med nästintill en klar utbildning, med undantag från en halvklar uppsats som skall gå upp meds i början av februari. Är känslomässigt helt klar med skolan och har inte den minsta lust att fortsätta. Är redo för ett nytt liv med jobb och nya erfarenheter och kanske någon gång i framtiden tänka tillbaka och sakna denna tiden. Men att slippa känna att man har saker över sig ska bli så fruktansvärt skönt och jag känner mig verkligen redo för nästa steg! Bara en uppsats kvar!

Längtar som bara den inför jul också.. har bokat biljett hem till den 18:e och upptäcker att det är samma datum och nästintill precis samma tid jag skulle åkt hem från England för tre år sedan. Får hoppas att tågen går och att snön inte ställer till det. Har direkt ingen lust att sitta här i Karlstad över jul.. Nej happy thoughts och fortsätt med uppsatsen..

//En lite äldre Kristin

RSS 2.0