Leverpastajinbakade oxfiléer

Yep, så var det dags att dra sig mot jobbet ytterligare en gång.. ska bli skönt när veckan är över, känns som en låååång väntan tills dess dock. Ser inte direkt fram emot kvällen heller, har någon jag tycker är sjukt jobbig att gå till... men men det får väl fungera ändå..!

Ska till Karlstad över dagen på måndag och hämta nycklar och börja flytta grejer, sjukt spännande! Får se om lägenheten ser ut så som jag minns den! Yeey!

Hepp... ska väl dra mig mot den lilla byn..

//Kogalosch

Sparris med broccolifilé

Haha oj jävlar vad det stått stilla här ett tag. Får väl lov att erkänna att det faktiskt inte hänt så mycket  värt att berätta samtidigt som jag inte haft särskild lust att skriva, så jaaa... det har fått vila på en sandstrand istället!

Har kommit igång med jobbet, första veckan avklarad, gått helt ok. Bävar inför nästa, en sex-dagars. Ska bli gött när den är över, oh yes!

Nääee... har inte direkt ngt att tillägga, är som sagt rätt händelselöst här i lilla Lisch, precis som det brukar vara. Längtar back to Karlstad kan jag lova! Men men... får njuta av sommaren först!

Hej Scrubs!
Hej då ni!

//Löpande trädgårdstomtar

Rödfärgade majonästubar med scharlakansfeber

YES! YES! YES! YES! YES!
Underbara tisdag!

Fick tillbaka ek-styr tentan idag and guess what; VG!! Är sjukt nöjd får jag säga.. trodde verkligen inte det.. iofs ett g vart jag rätt säker på men VG, nope inte alls!

Underbart!

Var ute och red en sväng nu ikväll också.. som jag saknat det... så verkligen så himmelens skönt att sätta sig på hästryggen och bara tänka på det och inget annat. Så fruktansvärt avkopplande för hjärnan!

Hepp... ska hoppa in i duschen innan det blir lite tv for the rest of the night!

//Kuckelkärra

It sounds fun

Tjena tjena mittbena!

Så var måndagen sanart över och ännu en dag av sommarlovet tar sin början. På torsdag blir det jobb jobb jobb... ska bli skönt att få något att göra på dagarna, känner redan hur det börjar krypa i fingrarna, efter två dagar, bra start! Är dock lite nervös för jobbet.. men men.. får hoppas det går bra!

Var inne i stan och träffade mina underbara Agnes och Sandra... sjukt awesome! Bestämde en liten grill/drinkkväll i nästa vecka... NAAAAJS!

Var även ute på en fantastiskt härlig ridtur med moster i går. Sjukt gött!!

Hepp... ska nog dra mig mot kojs och förbereda mig för morgondagen

Svejs!

Sommarlovet med stort s!!!

SOMMARLOV!!

På söndag bär det hem till lilla Lidköping igen.. en sommar i den lilla lilla staden.. hur ska detta gå? Förhoppningsvis blir det helt AWSOME! Trodde aldrig jag skulle säga detta men jag längtar faktiskt lite.. peppar peppar.. men öndå.. en heeel sommar utan skola, ett jobb där du är klar efter avslutad arbetstimme och massa sol och bad (förhoppningsvis). Och givetvis det största pluset av dem alla; få träffa alla mina underbara vänner som man inte träffat på ASLÄNGE! Ska bli sjukt AWESOME!

Tentan idag?= Tja den gick som den gick... det får vi se om tre veckor. Vill ha svaret på El-styrningen typ nu.. men en positiv grej.. fått klinga in ytterligare 4,5 Hp med Ek-styr caset/seminariumet och org-caset. Asgött att slippa komplettering. YES!

Nej, nu är det dags för lite festfest, jordgubbar och bubbel. Nothing can get me into a bad mood (hopefully). See ya n'r morgondagen ljusnar!

//Lampgaffel

Hallonsodaflaska

YES!

Då var det torsdag igen.. och inte vilken torsdag som helst, utan dagen innan dagen! Tänk; om bara knappt 12 timmar är det äntligen SOMMARLOV!!! Ska bli så sjukt jävla awesome! Få mysa med mina underbara vänner som jag inte träffat på ASLÄNGE! Och inte nog med det, INGEN SKOLA! Kan det bli bättre???

MEN först.. helvetestentan med stort H! Har kanske inte pluggat riiiiktigt så mycket man borde... så hur denna går; ja det återsår att se tills i morgon. Men jag är inte särskilt förväntansfull. Nej.

Har packat större delen av rummet också... bara lite skit kvar, sjukt gött!

Hepp... ska kolla klart på NAVY CIS!

See Ya!

//Flugsmälla

Gröna mullvader i brun lera

Fyy fixans vad trött jag är på den där stora feta organisationsboken. Okaj, jag vet; egentligen är den inte såååå tjock men ändå, den känns som värsta uppslagsverket. Har suttit och gjort en sammanfattning på den, kommit typ halvvägs. Då skall tilläggas att jag suttit med detta i 6,5 timme. Så sjukt mycket man måste ta in.. vet inte riktigt hur det skall gå, nej nej nej!

En rolig grej som hände idag var att jag fick mail från Amanda från England. Skitkul att få höra från dem igen, saknar den familjen som tusan. Får se till att dra en sväng till London i sommar eller höst, ja det tror jag nog!

Hepp.. ska nog försöka få några timmars sömn innan det är dags att ge sig på orgen igen

Ha det fint!

//Kronärtskocka

När något händer vänds det mesta upp och ner

Är några dagar sedan man skrev märker jag.. men ärligt talat så har jag inte direkt haft lust. Tycker det är spännande hur man förtränger känslor och spelar ut dem på ett helt annat sätt, som i sin tur gör att man mår mhycket sämre dagen efter, när man väl tar itu med saken i fråga.

Fick i fredags, strax efter tentan, reda på att min underbara mormor vart tvungen att åka in till sjukhuset på förmiddagen och att de inte alls visste hur det stod till. Hade tänkt fira tentan ungefär precis då men fick istället sitta och glo in i en vägg för att man helt tappat lusten. Fick sedan reda på att hon hade fått en lättare stroke och förmodligen skulle få komma hem några dagar senare. Sjuk lättnad. Dock blir man ju orolig när sådant händer, speciellt när det är hon som i övrigt vart rätt frisk. Man får ett uppvaknande på något sätt, att plötsliga saker bara kan hända så snabbt.

Drog i alla fall till ovvesittningen på rumpan, var inte direkt pepp men kände inte heller för att sitta och glo in i väggen hela kvällen, speciellt inte själv. Slutade ändå som en helt ok kväll, trots lite sneda grejer här och där. Kände dock hur bra man är på att förtränga alla känslor som uppkommer i sådana situationer, gör ju inte direkt saken bättre dagen efter, nej.

Igår vart det personalfest, även det på rumpan. Hade en bra kväll trots allt som hänt, får nog säga att den var bättre än bra trots allt. Sedan måste jag promota för att årets första dopp satte pluset i kanten. Vart otroligt nog rätt varmt, något man inte är van vid med vänern denna tiden på året direkt. Men gött var det! Jobbigt bara att flytta tillbaka tvärs över sjön och bli tvungen med den kalla sidan av den hela sommaren!

Hepp... tror jag ska packa ihop lite grejer, känner att det vore gött att få rummet ihopapackat innan man åker hem över sommaren!

Ha det fint!
//Marängpaj

Brunbränd smultronros

HERREGUD!

Kan knappt fatta att det bara är drygt en vecka kvar av vårterminen. Vart fan tog våren vägen??

Men gött ska det bli, sommar, jobb och bara slappa runt. Inte behöva tänka på skola (eller med vissa undantag, externen *host, bara förhoppningsvis). I alla fall,  vad jag ville komma fram till var att sommar ska bli skönt. Få umgås med några av de bästa och bara ta det lugnt. Ett glas vin i sommarsolen mitt ute i ingenstans. Ska bli sjukt underbart!

Tenta i ek-styr på fredag, ska bli gött att få den överstökad (vilket jag eventuellt redan sagt). Men i alla fall. Känns helt ok än så länge, så länge man får en snäll tenta vill säga! Är dock en aningens oroad för orgen, är så sjukt mycket att få in, sjukt mycket onödig skit med för den delen!

Hepp.. nu blir det lite Scrubs!

Ha det bäst
//Fladderfä

RSS 2.0