One week outside the box

Tomorrow tomorrow tomorrow...

Bye Sweden, Hello Turkey!

I saw you and then I turned away

Längtar som faaaaan till Turkey om en vecka. Sol sol sol och hav. Med dagens väder ser man verkligen inte fram emot vintern. Brrrrrr. Snö = not cool! Jobbat heeela dagen... eller nästan... eller typ... eller typ sju timmar. Men jobbigt var det. Och ännu jobbigare är det att inse att sommarlovet snart är slut och att man inte haft ledigt en enda vecka (förutom nästkommande). DET är sjukt! Önskar ibland att man vore nio igen och bara var ledig under sommaren. Inga bekymmer då inte. Nej! Men NU är det bara två dagars jobb kvar, sen Karlstad över helgen. Kommer bli AWESOME, längtar som fan!

Min hatt den har tre kanter... en hatt jag inte visste fanns!


This is my way to say good night

Endast en vecka kvar av jobbet. Känns som att sommaren bara svept förbi samtidigt som att den vart enormt lång. Träffade min darling Agnes idag och kom fram till att man egentligen inte gjort ett dugg mer än jobbat, kind of sad actually. Får hoppas hösten blir betydligt mer händelserik, vore rätt illa annars!

Saknar mina underbara Karlstadvänner som in i, men snart jävlar!


When things doesen't goes as expected

Funderar över varför man är så sjukt jävla trött av att jobba delad tur, sedan tänker jag till en extra gång och det går upp ett ljus. Jobbar från sju till halv tre, är lika med sju och en halv timme. Jobbar halv fem till nio är lika med fyra och en halv timme. Sju och en halv timme plus fyra och en halv timme är lika med tolv timmar pronto. Varför man blir så trött av delad tur? Där är svaret. Funderar på om man kommer fundera över samma sak i morgon, eller om man direkt kommer förstå att två delade turer på raken är lika med trött! En funderare!

En funderar på varför vissa människor är så sjukt snygga och vissa inte, fundera lite mer!


When you don't believe in things that actually may happen

Sitter här i min ensamhet och tänker på allt som kan komma att ske i framtiden. Försöker fatta beslut som är omöjliga att fatta. Försöker förstå saker som är omöjliga att förstå. Försöker få mig att våga chansa och se vad som kan hända men samtidigt inte ha för höga förhoppningar på saker som aldrig kommer inträffa.

Tittar än en gång igenom en massa gamla kort och hamnar av en slump på USA-resan. Tänker på krossade förhoppningar, svåröverkomliga hinder och chansningar som inte visar sig bli särskilt lyckade. Tänker även på nufunna vänner, nyupptäckna städer och övervunna svårigheter. Tänker på att saker kan etsa sig kvar i minnet och bli en blockering, som efter hand släpper och visar sig bli en erfarenhet som man nästintill knappt kommer ihåg, fram tills man hittar något och minns. Att man kan skratta åt alltihopa i efterhand och känna att man trots allt är bättre än man trott. Att man blir starkare av vad man går igenom, tror mer på sig själv. Man har hittat en sida av sig själv som man aldrig trodde man skulle finna. man har blivit äldre, men är fortfarande lika naiv, även om man kanske inte tar den på lika stort allvar som förr.

Vågar man chansa? Vågar man prova? Vågar man ta steget? Eller är det bara en dum önskedröm som aldrig kommer gå i uppfyllelse?

Fan vad jag hatar när man har för mycket tid att tänka.


When time goes bye and you still feels like it stands still

Herregud, vart tog tiden vägen? Hur kunde sommaren gå över så snabbt? Hur kan det redan vara augusti? Det är helt otroligt! Känns som att det var igår skolan slutade och man såg fram emot att få jobba lite. Nu är man trött på att jobba och ser fram emot att skolan börjar igen. Varför är man aldrig nöjd? Det är en sjukt spänannde fråga! Undrar om man någonsin kommer få ett bra svar till den? Tveksamt.

Om två veckor är man i turkiet (peppar peppar). Ser fram emot det som in i. Tänk, en hel vecka av bara lata dagar, sol, värme och god mat (förhoppningsvis). Känner hur välbehövd den semestern kommer vara, är trött som bara den av allting nu. Underbart.

Kan knappt fatta att det snart är ett år sedan man åkte till England. Tiden går snabbt och själv stannar man kvar. Hittade lite bilder. Saknar.




RSS 2.0